Photos and videos from all countries

Photos and videos for #zameychoicesbakery

Chocolate Hokkaido Cheesetart pulakAnother long night... Sementara mood tgh mai ni.Pasni Matcha Hokkaido Cheesetart pulak. Pulun jgn tak pulun... Esok akak bgtau kot2 la nk buat sales Hokkaido Cheesetart ni.Kat kedai jual RM5.80 sebijik... Harga #zameychoicesbakery mcm mana??? Tunggu esok la na, mana tau mimpi indah jap lagi nak kasi harga yg best utk korang semua. #homemade #hokkaidocheesetart #halfbakedcheesetart #cheesetartleleh #chocolatehokkaidocheesetart #originalhokkaidocheesetart #matchahokkaidocheesetart #pjsusahawan #eusahawan #mdec #misirm1000sehari #dessertslover #pjbaker #missdessert #zameychoicesbakery #wa0123505543

zameychoicesbakery

Matcha Hokkaido Cheesetart is mouth-watering. Cant get enough with this.I dont really like matcha flav., but this one is sooo yummeh... Matcha by nikonekomatcha is the best. Tq and highly recommended.Hmmm... thinking of creating another desserts with Matcha :-) #hokkaidocheesetart #halfbakedcheesetart #cheesetartleleh #matchahokkaidocheesetart #greentea #dessertslover #pjsusahawan #eusahawan #mdec #pjbaker #missdessert #zameychoicesbakery #wa0123505543

zameychoicesbakery

Woohoooo.... abis punah segala diet memalam nih... sesi uji rasa katanye... tak tau kali ke berapa ratus dah sesi ni... Module yg akan diajar pada 26 Mac 2017 nanti... mmg berbaloi2 u olsss... Sape2 yg berminat nk join kelas aneka tartlets ni lelaju wassap Awin 0123505543 ok. #hokkaidocheesetart #chocolate #matcha #bakingclassmalaysia #halfbakedcheesetart #cheesetartleleh #pjsusahawan #eusahawan #mdec #pjbaker #missdessert #zameychoicesbakery #wa0123505543

zameychoicesbakery

KELAS ANEKA TATAda LIMA (5) jenis tat yg akan diajar1. HOKKAIDO CHEESETART - ORIGINAL2. HOKKAIDO CHEESETART - CHOCOLATE3. EGG TART4. BROWNIE TART5. CHEESETART GEBU BUNCITAda lagi DUA (2) resepi nk bg PERCUMA1. HOKKAIDO CHEESETART - MATCHA2. HOKKAIDO CHEESETART - DURIANBlok siap2 jadual anda pd:26 MARCH 201710 PAGI KAT TAMAN MEDANYuran RM250 jer... * kalo share post ni bg diskaun RM20* kalo tag 5 kawan anda lagi diskaun RM30Cepat2 wassap Awin0123505543 #bakingclassmalaysia #hokkaidocheesetart #eggtart #cheesetart #brownietart #matchahokkaidocheesetart #chocolatehokkaidocheesetart #durian #pjsusahawan #eusahawan #mdec #pjbaker #missdessert #zameybakingclass #zameychoicesbakery #wa0123505543

zameychoicesbakery

Meng-restock Original & Chocolate Hokkaido Cheesetarts. Sambil2 utk kelas 26hb March nanti. Haaa... ada yg tanya, "eh, boleh ke buat awal2 utk minggu depan nyer kak?" Bukan utk minggu depan je dik, bulan depan pun boleh dik.Nak tau mcm mana, jom join kelas kitorangModule: ASSORTED TARTLETSApa yg akan dipelajari:1. Hokkaido Cheesetart Original2. Hokkaido Cheesetart Chocolate3. Brownies Tart4. Egg Tart5. Cheesetart BuncitTarikh: 26 March 2017Masa : 10pagi - 2ptgTempat: Taman Medan, PJYuran: RM250Untuk register boleh wassap Awin012350554301235055430123505543 #homemade #hokkaidocheesetart #cheesetartleleh #eggtart #brownietart #cheesetartbuncit #bakingclassmalaysia #zameybakingclass #pjsusahawan #eusahawan #mdec #pjbaker #missdessert #zameychoicesbakery #wa0123505543

zameychoicesbakery
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.