Photos and videos from all countries

Photos and videos for #wis

Step pertama..Iseng2 bongkar2 bahan kue di dapur.. Akhirnya cemplang plung wallaaaa mini vanilla cake ajah wis..Daripada nongkrong SYANTIIK mending bikin ini ajah wis.. ( baca TANGGAL TUEK ) #cake #dapurku #pawonku #cemilanbocah

sarinikmatmalang

Yo, pro konco dolanan ning jobo Padang mbulan, padange wis ra onoRembulane wis ora ngaweWis dho ketutupan hotel gedhe-gedhe... *Uwassuuu tenan... Joss gandos, bro-sis! #KonserNegeriCangkem #AcapellaMataraman #JogjaIstimewa #TamanBudayaYogya #PasarKangen #PasarKangenJogja #PasarKangenJogja2016 infoseni">#PasarKangen2016 infoseni infosenijogja #stagephotography #bnw #bw #blackandwhite #music #acapella #traditional #concerthall #fujifilm #fujifilmx30

bramnih

Get you a WIS that can do both...

horological_chronicals

Nah loh.! #cartenzrivertrip sudah di buka pendaftaranya. Nyoo pada ndaftar neng cartenzpurwokerto atawa bisa neng cozmeedpwt ..Lokasi Rafting neng Kali Srayu Banjarnegara. Pendaftarane 270 wis karo transport PP, transport lokal, madang, snack, dawegan, perlengkapan rafting, dokumentasi sisan ya kena... Wis aja kesuwen. Soale terbatas.Info : sms/WA 088.115.010.12 atawa mampir meng toko karo ngopi... #rivertrip #serayu #banjarnegara #travellife #travellmate #purwokertohitz #lovepurbalingga #lovepurwokerto #llliilliiilllliilliiilllliilliiilllliilliiilllliilliiillllllliilliiilllliilliiilllliilliiill #backpackingasia #backpacker #jalanjalan #mtma

outdoorpurwokerto

SR WIS TWISTED KNIT VEST #라우코하우스 #raucohouse #ootd

raucohouse

Wis malem minggu, adus ooo. Dangkal rasah dieman #HALLOBIRU

putrexwijaya

Aku wis ngaku salahKondo sak nyataneSoko ati ra mung ono lambeGeni sing ning ati enggal disiramiYo ben adhem koyo dhek wingiMbok wis ojo sujonoOjo nyikso rogoTresno kuwi mesthi ono gudhoMowo sing ning dodoEnggal dileremkeYo ben tentrem koyo dhek semonoRonce-ronce melati benang lawePupus klopo isih ngelekkeNganti tuo aku isih tresno koweSenajan ono gudho sepiro akehe.. Pokokke saiki dikoplo wakwakk lolo #PakemDay #reog # topeng ireng #tlatarboyolali #seniindonesia #seniboyolali #boyolali #boyolalihits #saveseni #savenkri

eko30_nuryanto

ESPEELSA ayo dimenangke, nek wis menang dolan rame2 #espeelsadothebest #juniojrbl2016 #fightforRARAS

kookie__yahh

Tampilan e wis ngganteng..fiz r 125 tu #cmr tech #dragbikendo

galih_bochil

Wis ongap angop.. nganti koyo wong nangis.. #sleepy #dream #weekend #hibernasi

ovanonny

Melu seneng kancaku wis due perusahaan air minum.mantapz!!! #smadhapurwokerto #smadapurwokerto #sma2purwokerto

anang_patria_luhludy

Aku yo wis tau dolan karo koncoku !!! #jogja #malioboro #xtsquarejogja #bigheart #dolancinta

evanthbloon

Stock foto kro gudel803 wis entek.... #MCagakmahal adek kelas #mcMahal #MCuwuh #mcplatAB #MCdhedel

adhegaull

Selamat pagi mas......... Aku wis tangi••••••••••• #biarlengkapaja #kayakorangorang #fotodiplang #ditapduakalibiargakslek #pakehastagbolehdong #lagi #dijogja

dorarista_

Mbah kakung yak opo kabare ya wis setaun gak ketemu #wbp #waskitabetonprecast #waskita

alvinhbci

Pan gawe caption bingunge nemen, intine mah item karo putih wis. #ngapak #wongbrebes

aan.any
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.