Photos and videos from all countries

Photos and videos for #whiteningbodyscrub

Bau-bauan untuk Whitening Body Scrub kita semua bestttt2 n wangiii2 uolsss..Terdapat 3 flavour best : . Velvet Sherbet (purple)- bau manis mixed friut Heavenly Cherry (red)- bau fresh tomatoDelicate Milch (white)- bau milk & yogurt.Price: Rm20/250gPostage: Rm8 sm / Rm12 ss. #feedbackbodyscrubiris #feedbackbodyscrubarosa #arosa #arosamy #kkmapproved #naturalscrub #whiteningbodyscrub #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #coffeescrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #milksoap #facescrub #kopiskrub #kopi #organik #coffeescrub #coffeescrubiris #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #bodyscrub #bodyscrubmalaysia #bodyscrubmurah

miracle_beauty_collection

Kpd yg belom try Face Scrub AROSA ni mmg awak rugi, sbb apa, sbb dia dirumus khas untuk mengecilkn pori pori muka awak semua tu tau .ada special ingredients iaitu PITERA! Yayyy dahla murah jurrr pastu ada pitera mcm SKII, siapa taknak ye kan? Rm 29 sahajeee exc pos. Kindly whatsapp me now 016 8821 937. #arosa #arosamy #kkmapproved #naturalscrub #whiteningbodyscrub #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #coffeescrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #milksoap #facescrub #kopiskrub #kopi #organik #coffeescrub #coffeescrubiris #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #bodyscrub #bodyscrubmalaysia #bodyscrubmurah

miracle_beauty_collection

Alhamdulillah, Mang dah tanggungjawab peniaga untuk pastikan barang selamat sampai, thanks adik beli dengan akk #whiteningbodyscrub #bodyscrub #luxecoffeescrub #bodymistviral #agentiriss #arosaagent #agentshahalam #agentkotakemuning #agentsselangor #irissentialcwatyfeedback #chekwatynhfeedback

chekwaty_nh

"MINYAK KAT MUKA SEKAWAH, DAH CUBA MACAM-MACAM STILL TAKDE HASIL." ..Haaaa, ini tipu. Mesti belum cuba Sabun Beras Arosa kan? Kata dah cuba macam-macam tapi belum cuba yang ni kan? Kalau tak, masalah muka berminyak dah lama settle.Sabun ni diberi nama, "Premium Rice Milk Soap." Curlas kan nama omputih. Bukan sekadar nama tau, bahan yang digunakan juga bahan premium, 100% homemade dibuat khas untuk sesiapa yang ada masalah kulit. ..Salah satu bahan yang digunakan adalah Aloe Vera, memang dah tahu kehebatan aloe vera dalam merawat masalah kulit sejak azali lagi. Jadi yang ada masalah, jerawat, jeragat, kulit berminyak, pori terbuka, kulit kasar, you should have this one! ..Kawan ada bau badan, kau potong sikit sabun tu suruh dia gosok kat ketiak dia. Bestkan sabun ni? Boleh guna kat muka juga badan. Tunggu apa lagi? .Whatsapp 016 8821 937. #arosa #arosamy #kkmapproved #naturalscrub #whiteningbodyscrub #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #coffeescrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #milksoap #facescrub #kopiskrub #kopi #organik #coffeescrub #coffeescrubiris #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah #bodyscrub #bodyscrubmalaysia #bodyscrubmurah

miracle_beauty_collection

"STRESS MUKA SERING BERMINYAK !"..Sape sering mengalami masalah muka berminyak? Mesti tak best kan. Muka jadi shining2. .Rice Milk Soap ni memang diformulakan khas untuk membantu mengurangkan minyak dan sebum. Jerawat pon boleh kecut uolls..Whatsapp 0128012016 to order .. #temyracle #temyraclesayamesticari #Irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #coffeescrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #milksoap #facescrub #codpaka #coddungun #agentdungun

sheranico

Siapa dah try yogurt mix dgn detox mask ? Best gila trust me!.Kulit kering mmg instantly jadi lembap n gebus bila mix dgn plain yogurt. Wajib try okay..Detox mask dh nk habis so pls pls pls order skrg sebelum stok licin!.Whatsapp +60173692499 if u need further consultation . #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #coffeescrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #milksoap #facescrub #kopiskrub #kopi #organik #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah

myownnonly_igshop

TEMYRACLE WHITENING BODYSCRUB Sebanyak 100,000 lebih botol telah terjual. Selamat digunakan oleh ibu mengandung, menyusu atau berpantang. Menjadikan kulit cerah dan lembut serta merta selepas mandi Berupaya menghasilkan kulit yg lembut dan gebu serta berbau wangi. Dihasilkan daripada garam mineral & vitamin serta bahan2 yg terpilih. Terdapat dlm 3 pilihan perisa iaitu mixed fruit, tomato & milk n yogurt Jimat, Cepat & SelamatSo apa tunggu lagi? Order sekarang & jangan lepaskan peluang memiliki bodyscrub temyracle Utk order, whatsapp +60148443981.TEMYRACLE.. SAYA MESTI CARI! #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #coffeescrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #milksoap #facescrub #kopiskrub #kopi #organik #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah

mimishafiqa_myracle
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.