Photos and videos from all countries

Photos and videos for #wheatgerm

Bright Breakfast Berries (vitamin C) with strawberry-chocolate chip (antioxidants) pancakes, wheat germ (fiber) and yoghurt (protein). Flowers 💐 (smiles and happy thoughts). #pancakes #berries #chocolate #chocolatechips #yoghurt #yogurt #flowers #strawberry #rasperry #blackberry #blueberry #roses #cook #wheatgerm #nutrition #healthy #antioxidant #breakfast

12 0 Oct 24, 2017

RENDAH DIRI DENGAN MASALAH KULIT? . Customer ni pernah melalui pengalaman dgn masalah acne dan pigmentation yg sgt teruk. Kulit juga sensitif. Pada tahun 2015, beliau melakukan rawatan di klinik dgn pakar aesthetic. . Pada tahun 2017, beliau meneruskan rawatan wajahnya dgn #drbeau serum. . Beliau istiqamah sehingga kini. JERAWAT DAN, PARUT HITAM, PARUT JERAWAT SUDAH TIADA. BLACKHEAD JUGA DAH TIADA. KULIT KUSAM DAN HILANG, LIANG PORI MENGECIL, WAJAH LEBIH BERSIH BERSERI, CERAH SEKATA DAN GLOW. . . SEnang nak pakai foundation bila muka dah tiada masalah kulit.😄😄 . . JANGAN PUTUS ASA OK! InshaAllah pasti ada jalannya jika kite istiqamah! . Jom dptkan #drbeau serum dari ain.tejaherbs Whasp 011 21147283 011 21147283 #serummuka #skinoil #skinserum #faceoil #arganoil #rosehipoil #almondoil #apricotkernel #eveningprimrose #wheatgerm #serum #ekzemamalaysia #artismalaysia #organics #organikskincare #flawless #glowing #jerawat #jeragat #sensitif

9 0 Oct 24, 2017

How to hide the veg: Helping kids eat healthy without knowing it. Zucchini-Blueberry and wheat germ muffins. #healthy #healthyfood #zucchini #kids #blueberries #wheatgerm #muffins #nutrition #vitamins #vegetables #veg #nutrition #vitamins #goodforyou #goodforkids

16 0 Oct 24, 2017

MALU TENGOK MUKA SENDIRI !! . Dulu rasa malu dangat tengok diri sendiri depan cermin. Muka bertompok hitam dan berjeragat. Nak make up pun tak berani. Takut bercapuk. Dah la kulit tak sekata, tambah lagi rasa sakit berdenyur bila jerawat tumbuh. Bila dah start naik jerawat, ada lagi parut baru. Bila nak berakhir tak tau lah. Frust !!. Stress !! Mula2 tak yakin langsung nak cuba produk baru sebab tension tak pernah nak menjadi. Duit habis byk dah. Tapi bila tengok org lain lawa, rasa jeles plak. . So u all cubalah formula terbaru ni. Alhamdulillah 2 minggu pakai #drbeau, nampak ketara perubahan. Memang betul kulit perlukan vitamin untuk kekal cantik. Rasa rugi tak cuba dari dulu lagi. -aini 32 tahun, selangor . . Daptkan segera !. Jangan biarkan kulit anda menderita. #drbeau #arganoil #rosehipoil #almondoil #apricotkernel #eveningprimrose #wheatgerm #ekzema #serum #viral #flawless Drbeau rm96 sahaja free postage seluruh malaysia + boleh tahan 2 bulan + ada kelulusan kkm

10 2 Oct 24, 2017

WOWW!!! SANGAT2 GOJES. DRBEAU VITAMIN SKIN TERBAIK !! . Cantik sangat kulit customer ni lepas pakai VITAMIN E DRBEAU. nampak lagi BERSIH, FLAWLESS, GLOWING dari sebelumnya. PARUT JERAWAT PUN HILANG. TONA LEBIH SEKATA DAN CERAH. KULIT MUKA PUN LEMBUT.😍 . Drbeau 100% organik, tiada bahan kimia, tiada unsur penggelupasan !!. . Kelebihan vitamin E DrBeau😘 1. perlindungan dari sinar uv(spf 50) 2. tona kulit menjadi lebih sekata dan cerah berseri secara semulajadi 3. menggantikan tisu kulit muka yang rosak akibat salah guna pakai produk bermekuri 4. membantu masalah kulit sensitif, berminyak, kering, kulit kusam, ekzema dan strechmark 5. mengatasi masalah jerawat, jeragat dan parut 6. mengurangkan kedutan dan tanda-tanda penuaan 7. menggalakkan sel kulit dan rambut menjadi sihat 8. mengatasi masalah whitehead dan blackhead 9. membantu mengurangkan eyebag dan dark circle di bahagian mata 10. melambatkan penuaan 11. sesuai untuk kegunaan luar sahaja bagi bayi, kanak-kanak, lelaki dan wanita. 12. Halal, mesra ibadah. Whatsap 011 2114 7283 011 2114 7283 #drbeau #tejaherbs #arganoil #rosehipoil #almondoil #eveningprimroseoil #wheatgerm #apricotkernel #serum #organik #organics #ekzemamalaysia #artismalaysia #flawless #glowing #sensitif #jerawat #jeragat #kusam #serum #skinoil #masalahkulit #sunblock #shahalam

10 0 Oct 24, 2017

Haiii semua jom cantik bersama cikgu!! Rutin harian fya setiap 3x seminggu fya akan buat sendiri campuran minyak vitamin E , primrose oil, madu, argan dan minyak habatussauda disapukan ke seluruh wajah dan leher.. memang kulit akan selalu nampak lembap dan nampak segar, susah naik jerawat. Tapi lepas cube drbeau terus jatuh cinta sebab senang dan ada 6 campuran oil #rosehip #argan #almond #apricotkernel #wheatgerm #eveningprimrose tinggal nak kene rajin lumur kat muka jew... wajib cuba produk bermutu ni! #bukaniklantapiiklas http://www.instagram.com/drbeau.my Pm/whasp 019 9525686 http://Ratnadrbeautejaherbs.wasap.my Atau klik saja page Pakar Kecantikan DR Beau Drbeau rm96 sahaja free postage seluruh malaysia + boleh tahan 2 bulan #drbeau #glowing #naturaloil #naturalbeauty #tejaherbs #cantik #makeup #organik #drbeaulovers

6 0 Oct 24, 2017

WAHHH... VITAMIN E DRBEAU SEMESTINYA TERBAIK !!!. . Baru je guna tak sampai seminggu, KULIT JADI LICIN, PARUT PUDAR, LUKA JERAWAT PUN CEPAT KERING !. EKZEMA ANAKNYA PUN DAH KURANG, KULIT SMOOTH, DAH TAK KERING LAGI. . Syukur alhamdulillah VITAMIN E DRBEAU dapat membantu masalah customer ain. . Drbeau 100% organik, tiada bahan kimia, tiada unsur penggelupasan. . Merawat pelbagai masalah kulit anda. ✔Jerawat, Jeragat, Parut ✔Kulit sensitif, ekzema, gatal2 ✔Kulit berminyak, dark circle ✔Kulit kering, kedutan, penuaan ✔Kulit kusam, tona tak sekata ✔Whitehead, blackhead ✔Strechmark, eyebag, liang pori terbuka Drbeau terdiri daripada: #arganoil #rosehipoil #almondoil #apricotkernel #eveningprimroseoil #wheatgerm Dm/whatsapp 011 2114 7283 011 2114 7283 #drbeau #tejaherbs #arganoil #rosehipoil #almondoil #apricotkerneloil #eveningprimroseoil #wheatgerm #flawless #ekzemamalaysia #artismalaysia #jerawat #jeragat #kusam #masalahkulit #serum #skinoil #organics #organikskincare #sensitif #shahalam

4 0 Oct 24, 2017

🌹Organic, Natural & Vegan French Pink Clay Mask handmade by piotis_naturals 🌹 ° Excellent for normal, dry and mature skin This pink clay mask is coming premixed for extra nourishing and repairing properties. This is because it has amongst other french pink clay, calendula infused oil, wheatgerm powder and ylang ylang essential oil. This mask will leave your skin hydrated, with a beautiful healthy glow and erase fine lines. It is recommended to be used twice a week. ° Get this luscious beauty product at a discounted price at our Etsy shop, when you subscribe to our Elite Members email 📧 list through our Facebook page (link on bio) or DM me with your email. We ship worldwide. ° 🌹 For more such natural products follow our channel. The Etsy shop launches very soon!

146 21 Oct 23, 2017

I'm excited about this new smoothie combination! -1.5 cup water -.5 cup grapefruit juice -5 fresh cranberries -1 cup frozen mixed berries (strawberries, blueberries, rasberries, blackberries) -1 tbs wheat germ -2 Tbs flaxmeal -1/4 cup oats -2 tbs hemp seeds -1/2 scoop protein powder _____________________________ #EatCleanTrainLean #smoothie #breakfast #tart #cranberries #grapefruit #protein #hempseeds #flaxseeds #flaxmeal #wheatgerm #transition #vegan #rawvegan

25 1 Oct 23, 2017

*PENGGUNAAN DR BEAU UNTUK KULIT SENSITIF* Cara penggunaan : 🌼Cuci bersih wajah anda dengan pencuci muka. Lap bersih muka, dan sapukan Vitamin Dr Beau rata ke seluruh muka. Tekan tekan sedikit supaya vitamin cepat meresap. Digalakkan pakai Waktu pagi dan malam sebelum tidur. 🌼Anda boleh menggunakan half daripada 1 ampule ini untuk sekali penggunaan ataupun boleh juga guna sebiji sekali pakai. Cara pemakaian yang tepat : 🌼Letakkan titisan vitamin argan oil ni di muka terutamanya di bahagian penting seperti tempat jerawat, bawah mata dan kawasan jeragat.Dap dap di sekitar muka dan urut2 secara sapuan membulat dan perlahan .Vitamin ini sangat cepat meresap dan cepat bertindak balas.Dah siap.! 🌼Jika perlu, anda boleh memakai Moisturiser/makeup. Tentu fresh! INGAT, 🌼Anda perlu pastikan vitamin ini betul betul meresap dulu barulah boleh pakai Moisturser /bedak/foundation. *PENGGUNAAN DR BEAU UNTUK KULIT NORMAL* 🌼Boleh guna cara seperti kulit sensitif juga. ATAU 🌼Campur terus dr beau (1/3) utk makeup nipis @ 1 tiub utk makeup tebal+ foundation. Blendkan dan sapu terus di muka. Effect nampak glowing dan flawless! 🌼Drbeau ini diadun dari bahan yang semulajadi 100% dan boleh digunakan bersama sama skincare /produk lain. 🌻🌷🌼semoga anda lebih cantik dan jelita bersama vitamin #drbeau🌼🌷🌱 . . Wasap 011 21147283 011 21147283 #drbeau #tejaherbs #shahalam #arganoil #rosehip #almondoil #apricokerneloil #eveningprimroseoil #wheatgerm #flawless #glowing #ekzemamalaysia #artismalaysia #jerawat #jeragat #kusam #sensitif #shahalam #serum #masalahkulit #organics #organikskincare

13 2 Oct 23, 2017

HANYA YANG BERJERAWAT SAJA TAU MACAM MANA PERASAAN BILA MENGADAP CERMIN !! . Rasa rendah diri.. make up macamana pun tak dapat selesaikan masalah. Nak jumpa orang pun malu! Stress sangat. . Mujur terjumpa DRBEAU, hari hari sapu memang makin pudar parut jerawat. Tengok ni !! Cepat la korang pakai drbeau memang confirm elok ! . Drbeau terbukti berkesan merawat dan mencantikkan kulit anda. Kandungan bahannya yg berkualiti terdiri daripada bahan2 semulajdi iaitu #arganoil #rosehipoil #almondoil #apricotkernel #eveningprimrose & wheatgerm . ✔100% organik ✔tiada bahan kimia ✔tiada unsur penggelupasan. ✔lulus KKM . Drbeau merawat masalah: 👉JERAWAT, JERAGAT, PARUT 👉KULIT BERMINYAK, TONA TAK SEKATA 👉KULIT SENSITIF, EKZEMA, GATAL2 👉KULIT KUSAM, LIANG PORI TERBUKA 👉KULIT KERING, KEDUTAN, PENUAAN 👉BLACKHEAD, WHITEHEAD 👉EYEBAG, DARK CIRCLE, KOMBINASI 👉rambut bercabang, kering, bibir kering, menggelupas 👉muka breakout/rosak akibat salah pkai produk/bermekuri . . Komen 'NAK ' di bawah⬇⬇⬇⬇ Atau dm/whatsapp +60102661497 +60102661497 Atau klik http://intandrbeau.wasap.my/ http://intandrbeau.wasap.my/ http://intandrbeau.wasap.my/ #drbeau #tejaherbs #shahalam #arganoil #rosehip #almond #apricotkernel #eveningprimrose #wheatgerm #ekzemamalaysia #artismalaysia #jerawat #jeragat #flawless #glowing #masalahkulit #organik #organikskincare #jerawat #jeragat #organics . . Drbeau rm96 sahaja free postage seluruh malaysia + boleh tahan 2 bulan + ada kelulusan kkm

9 0 Oct 23, 2017

Prepping brekkie. A lot of people would tell you to eat for two when you're expecting. I think differently, I think it's more about watching what you really eat to ensure the right nutrition is provided for you and the baby, especially when you are home and get to cook for yourself......and I can't eat a lot anyway. #breakfast #foodpreparation #mamazikynaturals #food #wellbeing #pregnancy #ibuhamil #nutritional yeast #wheatgerm #avocado #tomato #romaine #lettuce #egg #sandwich #quickfood

31 4 Oct 23, 2017

☀️Happy Sunday Morning! ☀️ Waffles, coffee, and eggs are our morning treat at the end of the week. Whole wheat with added wheat germ make us feel guiltless! 🍳🍯☕️🍶 #waffles #wholewheat #wholewheatwaffles #wheatgerm #coffee #eggs #sundays #sundayfunday #sundaymorning #health #happiness #hearthhealthhappiness #fall

12 0 Oct 22, 2017

蹭到了一口室友買的大榴蓮❤️開心死我了🤣 #sunday #brunch #diet #durian #poundcake #oats #wheatgerm #foodie #bostonfoodies #oatmeal #soymilk

24 6 Oct 22, 2017
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.