Photos and videos from all countries

Photos and videos for #whatsapp0199628742

😱😱3 MASALAH DAPAT DIATASI 😱😱😱😱😱 . Alhamdulillah... Produk tepat serta tawakal yang tinggi InShaAllah kesembuhan menghampiri 😍😍😍😍 . Iv Mist Aromatic Nano Oil Rm28 WHATSAPP yana 0199628742 . #ivmist #resdung #batuk #kebaskaki #gout #whatsapp0199628742

4 0 Feb 16, 2018

SEKARANG ANDA BOLEH MAKAN SEAFOOD & DAN SIMPTOM RESDUNG LAIN PUN HILANG . . . " Dah 2 malam sbelum tido sapu, dan dah 2 kali pagi kluar lendir dari hidung ke tekak, saya ni alergik meow, seafood, cuaca sejuk dan tempat berhabuk'' . . KENAPA ANDA PERLU MILIKI IV MIST. ✔Sapu sahaja, resdung dan gatal muka dah kurang ✔Dari 10 herba hebat dan terpilih ✔sudah 90,000 unit terjual di pasaran ✔Tanpa memaksa lendir keluar bukan pada masanya ✔Produk jimat dengan hanya satu semburan utk masalah resdung ✔Penjimatan dengan 100 semburan ✔Beratus nukilan dari pengguna . ✔Satu rumah mesti ada satu #ivmist kerana ia juga produk serbaguna ✔PRODUK SERBAGUNA INI TERMURAH DALAM PASARAN . . ▶Whatsapp ke +60199628742 utk order . #ivmist #resdong #resdung #stokisivmisputrajaya #whatsapp0199628742

10 0 Feb 15, 2018

Rawatan alternatif untuk anak anda. Sebagai penawar untuk pelbagai jenis sakit. . ❌Tiada bahan kimia ✔Selamat digunakan . Anak kecil anda ada tak kena macam ni 1. Ruam 2. Kembung 3. Selsema / hidung tersumbat 4. Kahak byk 5. Kudis 6. Ekzema 7. Nangis malam 8. Susah tido.. . . Saya cadangkan gunalah #ivkids .. InsyaALLAH dapat menyelesaikan semua itu. Testimoni pun dah byk. Untuk detail, klik link ni http://www.wasap.my/60199628742 #ivkids #demam #selsema #batuk #ivkidsmujarab #stokisivmistputrajaya #whatsapp0199628742

10 0 Feb 14, 2018

ADA MASALAH KUKU CEKAM?💅🏽 Sudah tentu rasa tidak selesa kan. 5 SEBAB TERJADINYA CEKAM 1. CARA POTONG KUKU SALAH 2. PAKAI KASUT / STOKIN YANG KETAT 3. KAKI BERPELUH 4. KECEDERAAN AKIBAT KEMALANGAN 5. BENTUK SEMULAJADI KUKU Sekarang ada rawatan alternatif untuk merawat masalah kuku cekam pada jari kaki atau jari tangan dengan #ivmist. Hanya sembur sembur ivmist pada kuku cekam tersebut. Insyaallah membantu selesaikan masalah anda. Macam mana nak dapatkan ivmist? #ivmist #ivmistkids #ivmist #ivmistmagicoil #ivmistmurah #sayajualivmist #ivmistsembursembursembuh #ivmistsembursembursegar #ivmistpelbagaiguna #whatsapp0199628742

5 0 Feb 13, 2018

🎉🎉🎉Wow nye IV Mist😱😱😱 ❤️ Stroke / Angin ahmar🔥🔥🔥 . . 💖IV Mist Aromatic Nano Oil💖 . ✳100% organik ✳Semula jadi ✳Bebas bahan kimia ✳Lulus KKM . Rumusan terhebat Nano Bio Teknologi 🌟Menghasilkan zarah minyak yang lebih HALUS! 🌟Boleh sembur seperti air 🌟Kadar serapan ke dalam kulit begitu pantas boleh dirasai . Bahan2: 🌷Habbatus sauda' 🌷Saffron 🌷Ekstrak argan 🌷Serai 🌷Eucalyptus 🌷Halia 🌷Halia bara 🌷Kelapa dara 🌷Limau purut 🌷Pudina . Boleh klik link di bwh utk direct wassap, yana http://www.wasap.my/60199628742 #ivmist #resdung #selsema #asma #eczema #luka #ivmistmujarab #stokisivmistputrajaya #whatsapp0199628742

5 0 Feb 12, 2018

KESAN PALING KETARA BILA CUBA IV KIDS: "Kadang time tido baby selalu meragam. sekali cuba dengan #ivkids nyenyak tido sampai ke pagi" . Inilah yang kami cuba sampaikan. Bayi atau kanak-kanak mudah sangat kembung perut. . In shaa Allah dengan adanya #ivmist dan #ivkids dapat membantu ibu-ibu. . Selain dari itu, #ivkids dan #ivmist mampu melegakan #batuk dan #selesema. InshaAllah anak2 pasti tidur lena. Ibu-ibu tak perlu berjaga malam lagi. . Banyak lagi manfaat dari penggunaan #ivmist #ivkids ini. . Nak info lanjut? . 📲 Whatsapp 019-9628742 📲 Whatsapp 019-9628742 📲 Whatsapp 019-9628742 . IV Kids sentiasa ada untuk ibu-ibu yang memerlukan. #ivmistteamsue #ivkids #selsema #demam #batuk #stokisivmistputrajaya #whatsapp0199628742

7 0 Feb 8, 2018

Ibu mana yg tak risau anak tak tidur malam😥😥 . Cuba sapu IV Kids.. . In sha Allah anak anda akan tidur lena sbb ia adalah minyak aromatic yang sedap baunya ☺ . Anak sihat ibu gembira! . 📲 Whatsapp yana 019-9628742 #ivmist #ivkids #ivsoap #sembursembursembuh #kakikejang #migrain #sakitkepala #resdung #jerawat #jeragat #cekamkuku #selsema #kurap #buasir #gout #batuk #whatsapp0199628742

13 0 Jan 30, 2018

DEMAM oh DEMAM . Sekarang ni Musim demam ye.. satu family demam selesema. Mula dengan anak sulung jangkit ke anak bongsu lepas tu husband sekarang akak pulak. . Nasib baik ade ivmist.. saya spray pada tuala basah.. lap satu badan.. lega rasa lenguh2 bila demam. . Makan ubat batuk dengan selesama mengantuk. Nak jaga orang sakit macam mana. Guna lah ivmist.. sapu kat hidung, dahi & leher.. lepas tu sedut bau ivmist dalam2. Alhamdulillah kurang dah kahak. Selesema pun kurang. . Jadi confirm lah apa yang customer ni bgtau.... ivmist dpt melegakan demam anak dia.. . Sebab yana pun dah cuba sendiri. . Sekarang dah ada IVMist yang dirumus khas untuk kanak2. . #IVKids lebih lembut dan lebih wangi sambil mengekalkan fungsi asal. Sesuai utk anak2 bwh 2 thn yg demam selesema sebab mereka tak boleh diberi ubat batuk dan selesema.. kecik lagi. Alternatifnya.. gunalah ivkids. . whatsapp yana sekarang 0199628742 untuk order #stokisivmist #dropshipdiperlukan #ejendiperlukan #resdung #demam #migrain #gastrik #insomnia #lenguhbadan #sakitlutut #kutu #sakitkepala #sakitbadan #buasir #senggugut #whatsapp0199628742

8 1 Jan 28, 2018

Siapa yang pernah kena buasir memang tahu betapa susahnya masa nak membuang. Jangan risau. Kalau ada #IVMist boleh guna ikut step yang ditunjukkan pada gambar. Jangan lupa banyakkan pengambilan air masak dan buah-buahan untuk senang lawas. Elakkan makanan pedas juga. Till then, selamat mencuba! Utk menempah jom whatsapp yana +60199628742 #Buasir #ivmist #stokisivmist #whatsapp0199628742

8 0 Jan 27, 2018

💉TESTIMONI: KELUAR DARAH BEKU💉 . Kakak sepupu saya keguguran baru-baru ini. Beliau ditahan wad dan buat prosedur DNC untuk bersihkan kantung dalam rahim..-Stokis ivmist . Walaupun dah buat prosedur, keluar dari hospital, darah beku dalam rahim tetap tak keluar. Sampai je di rumah, Alhamdulillah ada stok #ivmist pada mak, kakak sepupu terus beli. . Mula sapu di perut, malam tadi rasa perut memulas-mulas macam senggugut (merengat). Rupanya keluar darah beku berketul-ketul hitam banyak. Setiap kali sakit beliau sapu ivmist di peranakan, keluar lagi darah bekunya. . Bahaya darah beku ni kalau tak keluar habis dari rahim. Boleh undang penyakit dalam rahim. Kalau ada ahli keluarga yang baru lepas melahirkan atau keguguran, boleh sapu ivmist di peranakan dan perut. Selain tu, boleh juga sembur di pad sebagai ikhtiar bertangas. Aromaterapinya akan masuk ke dalam rahim dan memulihkan semula rahim. . Takziah untuk Kak Long. Semoga cepat sembuh dan InsyaAllah boleh mengandung lagi lepas ni. . -Terima kasih utk testimoni cust Puan Mahani..(stokis ivmist) . #testimoni #darahbeku #sayagunasayajual #stokisivmist #whatsapp0199628742

7 0 Jan 27, 2018

SAKIT PINGGANG SAMPAI TAKLEH TIDUR, TAKLEH JALAN. . . Alhamdulillah ade #IVMIST. Bila dah spray barulah sis kita dapat tido lena dah. Yela kan.. Sakit pinggang tu melarat sampai ke perut nak tidur pun tak boleh. . . IV MIST.. Penyelesaian terbaik utk pelbagai jenis penyakit. Mampu melegakan pelbagai penyakit seperti sakit kepala, Sakit gigi, Sakit lutut, Gout, Lelah, Athma, Semput, Migrain, Resdung, Luka lecur, Kudis, Bisul, Kurap, Mabuk kenderaan, Loya hamil, Dan pelbagai lagi. InshaaAllah. . Spray spray sembuh. InshaAllah..Alhamdulillah. . . Hanya yg dh rasai kelebihannya je yg tau..😘 Sy guna sy jual👍❤ berminat bole direct wasup yana 0199628742 #ivmist #agendropshipdiperlukan #ivmistteamsue #stokisivmist #whatsapp0199628742

7 2 Jan 26, 2018

IVKids minyak Aromaterapi khusus untuk kanak-kanak. Ramai yang tanya, apa ramuan yang ada dalam IV Kids ni ?? Ibu-ibu semua mesti nak tahu...kan..kan... ) Ok, bahan2 asas yang digunakan dalam IVKids adalah: 1.Ekstrak Jerangau 2.Ekstrak Cekur 3.Limau Purut 4.Habatussauda 5.Safron 6.Minyak Kayu Putih 7.Minyak Kelapa Dara IV Kids boleh digunakan sebagai rawatan alternatif khususnya bagi inu bapa yang tidak mahu beri bayi dan anak-anak kecil ubat. Sekiranya anak2 batuk, selsema, berkahak atau naik ruam, sapu jer IVKids, insya allah ianya mampu mengurangkan sakit secara semulajadi dan selamat. Baunya pun wangi dan tidak melekit jadi anak2 rasa selesa, tidak takut ataupun tertekan sebab dipaksa makan ubat. #ivmist #ivkids #ivsoap #sembursembursembuh #stokisivmist #whatsapp0199628742

10 0 Jan 25, 2018

ANAK SELESEMA🤒🤒 ADA RUAM PAMPERS?? ibubapa mana yg xsedih kalau tengok anak xselesa bila ada ruam pampers & selesema.. JANGAN RISAU😉😉 #ivkids kan ada. Insya allah cepat pulih.cara guna pun mudah je. Utk selesema 1)sapu #ivkids pada dada dan belakang baby 2)sebelum tidur spray di towel kecil dan bagi baby hidu.boleh calit di bantal baby juga sebagai aromatheraphy. Utk ruam pampers 1)sapu #ivkids di tempat ruam Xtau kat mana nk dapatkan #ivkids? Mudah je caranya boleh terus whatsapp no dibawah 👇👇👇👇👇 📲0199628742 yana #ivkids #ivmist #selsemabatukdemam #ruamlampin #eczema #whatsapp0199628742

6 0 Jan 18, 2018

Ibu hamil sakit pinggang? Kaum adam kerja kuat sampai sakit pinggang? Orang tua sakit pinggang sakit lutut? . Ivmist, diformulasikan dengan herba terpilih mampu melegakan dan menyembuhkan sakit pinggang, dengan penggunaan yang konsisten. . Cara pakai pun mudah, sembur saja 😊 . . 🎉Harga asal: RM34.90. 🎉Harga promosi: RM28.00. ❤️Jimat: RM6.90. 🎉Pos: RM8 (SM) RM12 (SS) ❤Beli 3 PERCUMA pos . WhatsApp yana: 📲Whatsapp 019-9628742 📲Whatsapp 019-9628742 📲Whatsapp 019-9628742 . #ivmist #ibumengandung #sakitpinggang #sakitsendi #terseliuh #whatsapp0199628742 #stokisivmist

4 1 Jan 14, 2018

Penggunaan ivkids secara konsisten batuk hilang, kahak pun tidak kedengaran berbunyi lagi.Malah baby tidur dengan lena.. Alhamdulillah, Asbab ivkids sembuh dengan izinNya. 📲 0199628742 yana Sembursembursegar Inshaallah sembuh... #ivkids #Ivmist #selsema #batuk #minyakpelbagaiguna #penawarserbaguna #stokisivmist #whatsapp0199628742 atsapp

4 0 Jan 6, 2018

Iv mist Aromatic nano oil Ruginya jika anda belum menggunakan #ivmist dah ramai yg sedar akan kebaikan ivmist ni..ANDA bila lagi???? Cuba sebagai iktiar lebih baik daripada terus menanggung masalah..wang ringgit boleh dicari tetapi kesihatan lagi penting...Pastikan #Ivmist menjadi teman untuk kecemasan ketika di rumah. Ramai yg berpuas hati dengan 10 herba semulajadi,dengan 1001 khasiat..in sha ALLAH,masalah anda dapat ditangani ramai berpuas hati denagan keberkesanannya #ivmistmagicoil ✅murah ✅mudah ✅mujarab Berkualiti dan serbaguna👍👍 Wassap 0199628742 yana . . . #1rumah1ivmist #ivmistpelbagaiguna #murahmudahmujarab #stokisIvmist #whatsapp0199628742

11 1 Jan 4, 2018

Tips merawat batuk, lelah & selsema : . 1. Spray iv mist pada tapak tangan. 2. Campurkan beberapa titik #minyak zaitun untuk mengurangkan kepanasan. 3. Sapu dan urut pada leher, #dada dan belakang. 4. Biarkan bayi menyedut bau iv mist dari tapak tangan atau sapu tangan yg disembur iv mist 5. Spray iv mist dalam air mandian bayi . p/s: Untuk kanak2 disarankan menggunakan #ivkids, #ivkids fungsi sama seperti #ivmist tidak panas tetapi masih berangin bagi memberi keselesaan kepada si kecil WhatsApp 019-9628742 yana #batuk #lelah #selsema #ivkids #ivmist #ivkidsmurah #ivmistmurah #ivmistmujarab #sayajualivmist #sayajualivkids #stokisivmist #whatsapp0199628742

9 0 Jan 3, 2018
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.