Photos and videos from all countries

Photos and videos for #vuvuzela

U bring peace to me.. #vuvuzela #cantho #withsister #drunk

6 0 Sep 25, 2017

One day with #vuvuzela ..lala...with #budweiserbeer

3 0 Sep 25, 2017

Hye selamat petang👋 , just nak buat review sikit💕...smlm i x sangka plk dapat customer from indonesian, i ingat dorang main-main je , rupa-rupanya betul wey, sanggup dorang datang ke malaysia semata-mata nak pergi ke sunway lagoon main vuvuzela..ahhaha...and saya ada masukkan sekali dalam gmbr ticket dorang..senang je nak beli dari saya..first bgy details korng..then..buat payment dkt saya ...lps tu saya bagi ticket melalui file pdf di whatsapp...then masa dah sampai sunway lagoon nanty..bukak file tersebut and akak counter tu akan scan barcode di dalam file tersebut..ala siapa pernah beli ticket wayang online dia tahu la...hahaha..malas plk nak explain panjang2 ni..ok tu je bye.................. Promo Sunway Lagoon All Day Normal Price (walk in terus) -adult rm 120 -kids rm 96 Now (Beli dengan kami) -adult rm 98 -kids rm 93. E-Voucher ini termasuk 6parks: -water park -amusement park -wild life park -extreme park -scream park -nickelodeon park *ini tidak termasuk sekali dengan Bungy Jump , G-force and Go Kart *tiada pembatalan atau penukaran selepas tiket diberikan *sila buat pesanan ticket dari saya dua hari sebelum nak pgy ke sunway lagoon anything just dm me or can whatsapp me 0176158344 (syafiq) #sunwaylagoonmurah #sunwaylagoon #tiketmurah #tiketmurahsunwaylagoon #onlineticket #hargapromo #sharedanlike #trustedseller #extremepark #nickelodeonlostlagoon #wildlifepark #amusementpark #screampark #waterpark #sunwaylagoon #tiketmurah #tiketmurahsunwaylagoon #onlineticket #hargapromo #sharedanlike #trustedseller #extremepark #nickelodeonlostlagoon #wildlifepark #amusementpark #screampark #waterpark #malaysia #onlineticket #hargapromo #bestattraction #murahmurah #sharedanlike #sayatrustedseller #trustedseller #agencysunwaylagoon #tiketsunwaylagoonmurah #themepark #sunwaylagoonmurah #sunwaylagoon #jalanjalancariangin #jalanjalan #cutisekolah #tiketmurah #tiketmurahsunwaylagoon #waterthemepark #vuvuzela #monsoon360 #rollercoaster #waterpark #screampark #amusementpark #piraterevenge #wildlifepark #nickelodeonlostlagoon #extremepark

68 0 Sep 25, 2017

Nửa tháng trc =))) #vuvu #vuvuzela #ngogia #ngogiafood #vivo #scvivo #city #beer

21 0 Sep 25, 2017

Dance with me 💋💃💋 #DonaAmelia #Dona #Dj #Singer #vuvuzela #EDM #House #DeepHouse #Progressive #BigRoom

35 2 Sep 25, 2017

#vuvuzela #Sinhnhật

8 0 Sep 25, 2017

Ăn no đi ko là chết đói đấy 🙁 #vuvuzela #anhtraimua

5 0 Sep 24, 2017

Heart shape grilled lamb tri sauces aawww ✌🏻 🍻🍻🍻 clink clink #vuvuzela

6 1 Sep 24, 2017

part of my Heritage, #vuvuzela

16 0 Sep 24, 2017

What would Heritage Day be without the traditional vuvuzela!!! Tao's learnt well!!!! #happyheritageday #heritageday #tradition #southafrica #vuvuzela #braai #nougaanonsbraai #blessed #family #celebration #24september

5 0 Sep 24, 2017

Kỉ niệm ngày ấy cụa chúng mình neko.pham.0121 m.tram19 #Birthday #beerclub #vuvuzela #vungtau #dancing #memories

7 15 Sep 24, 2017

ที่เก่าเวลาเดิม ...เพิ่มเติมคือ สั่งเพิ่มพริก 🌶 #VuvuZela

22 1 Sep 24, 2017

#vuvuzela 💕

0 0 Sep 24, 2017
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.