Photos and videos from all countries

Photos and videos for #vitaminc

ใหม่ล่าสุด!! DHC Tabetomo วิตามินลดน้ำหนัก แบบเคี้ยว 🌷ช่วยลดน้ำหนัก คุมน้ำหนัก 🌷เหมาะกับผู้ที่ติดของหวานและแป้ง แต่อยากคุมน้ำหนัก 🌷ช่วยบล็อคแป้งและไขมัน 🌷มีAlpha-cyclodextrin 200mg. 🌷เคี้ยวอร่อย รสโยเกิต 🌷ทานครั้งละ3 เม็ด วันละ 3 มื้อ ก่อนอาหาร 1 ซอง ทานได้ 30 วัน ราคา 690 บาท สอบถาม/สั่งซื้อ ☎️Line: moritayashop #DHC #dhcjapan #dhcvitamin #dhcpreorder #DHCthailand #dhcthai #skincarethai #vitaminc #ชิโนบิ #shinobi #moritayashop #omoplus #gardenme #eighteenthailand #gdmbeautysecret #lb9 #winkwhite #swp #weloveshopping #fernvitamin #livdiamond #collagen #colly #babycarrotcream #jbcollagen #mezzo #howtoperfect #livskin #vivskin

0 0 Feb 20, 2018

Kelebihan Pinkish Whitening 'king of Collagen Vitamin' : ✅mencerah dan memutihkan kulit wajah dan badan. ✅memudarkan parut kesan jerawat & mengecutkan jerawat resdung. ✅menghilangkan jeragat terlampau. ✅membantu masalah struktur kulit yang tak sihat. ✅membantu badan menyerap nutrient dalam makanan anda. ✅menganjalkan, mengecilkan liang pori serta melicinkan kulit. ✅mengecutkan & menghalang pertumbuhan jerawat. ✅menghilangkan kerut diwajah dan mengecilkan liang pori ✅mencegah penuaan & melembabkan kulit. ✅50x ganda vitamin C ✅portion kandungan dalam produk Pinkishh ini membantu menyerap glutathione secara maksimum dan mengekal kan glutathione dalam badan untuk tempoh yang lama. ✅sesuai juga untuk ibu yang menyusu dan dapat memberi vitamin kepada bayi @ anak. Serta mencerahkan kulit bayi @ anak yang menyusu badan. ✅produk PERTAMA di Malaysia menggunaan formula dan cara penggunaan seperti Pinkish Whitening. #serbukgebugebas #vitaminc Wasap 0166083087

0 0 Feb 20, 2018

หน้าเรียว หน้าเป๊ะ หน้าใส ด้วยไหม VIFINY ไหม Vifiny PDO ( Vitamin C & XDNA ) - เคลือบ Vitamin C และ XDNA ช่วยให้หน้ากระจ่างใส - กระตุ้นผิวเพื่อสร้างคอลลาเจน - ลดริ้วรอยหน้าผาก ลดเส้นขมวดคิ้ว - ยกหางตา ยกคิ้ว ลดเลือนริ้วรอย - ยกกระชับร่องแก้ม TEL : 082-244-5303 FB: Vifiny LINE:Vifiny IG:Vifiny_official #หน้าเรียว #ยกกระชับหน้า #ร้อยไหม #ร้อยไหมจมูก #Vifiny #8D #Vifiny #Coglift #Thread #CogLType #cannula #PDO #XDNA #VitaminC

1 0 Feb 20, 2018

ขอบพระคุณที่ไว้วางใจ🙏🏻 😊อุดหนุนร้านเรานะคะ #MoritayaShop ของแท้ พร้อมส่ง ยินดีให้คำปรึกษาค่ะ ☎️Line: moritayashop #DHC #dhcjapan #dhcvitamin #dhcpreorder #DHCthailand #dhcthai #skincarethai #vitaminc #ชิโนบิ #shinobi #moritayashop #omoplus #gardenme #eighteenthailand #gdmbeautysecret #lb9 #winkwhite #swp #weloveshopping #fernvitamin #livdiamond #collagen #colly #babycarrotcream #jbcollagen #mezzo #howtoperfect #livskin #vivskin

2 0 Feb 20, 2018

ขอบพระคุณที่ไว้วางใจ🙏🏻 😊อุดหนุนร้านเรานะคะ #MoritayaShop ของแท้ พร้อมส่ง ยินดีให้คำปรึกษาค่ะ ☎️Line: moritayashop #DHC #dhcjapan #dhcvitamin #dhcpreorder #DHCthailand #dhcthai #skincarethai #vitaminc #ชิโนบิ #shinobi #moritayashop #omoplus #gardenme #eighteenthailand #gdmbeautysecret #lb9 #winkwhite #swp #weloveshopping #fernvitamin #livdiamond #collagen #colly #babycarrotcream #jbcollagen #mezzo #howtoperfect #livskin #vivskin

1 0 Feb 20, 2018

LAGI TESTIMONI VITA C . . Untung ikhtiar dengan shaklee 😆 Hebat betul penangan vitamin c ni . . Vita C bantu kurangkan pertumbuhan jerawat. Best !! Vita C sekatakan tona wajah. Untuk sunburn memang sesuai. Satu badan vita C cover . . Muka pun kurang berminyak. Happy betul sorang customer ni. Kam dah cakap vita c shaklee best gila . . Dengan cuaca yang panas sekarang, patut ambil vita c hari². Pelindung kulit daripada sunburn . . Satu botol tahan 6 bulan. Ada 180 biji. Lepastu boleh buat masker muka lagi. Tak dak la kulit kusam ajee . . Husna 0124574069 #shakleemalaysia #promosivitamincshaklee #shakleepenang #shakleemurahgila #shakleemurah #vitaminc #nakcantik #jerawat #jeragat #sunburn #kulitkusam #resdung #shakleehargastudent #shakleepinangtunggal #shakleesungaipetani #shakleepenaga

1 0 Feb 20, 2018

- JERAWAT HALUS⁉️ JERAWAT PASIR⁉️ KULIT KUSAM⁉️ KULIT BERMINYAK⁉️ • Asas kulit cantik, perlukan protein. Protein merupakan binaan asas untuk kulit. Jadi pengambilan protein berkualiti tinggi seperti ESP, sangat bagus utk kulit sihat dan cantik. • Ambil bersama Vitamin C adalah PERFECT combo untuk kulit lebih cantik dan sihat, malah menjadikan kulit CERAH, GEBU dan FLAWLESS. 😍 • Apa kebaikan vitamin-vitamin ini? Jom baca sikit fungsinya • 🍊 Vitamin C ✔️sangat penting dalam pembentukan kolagen ✔️mencerah dan menggebukan kulit ✔️bantu melawan radikal bebas seperti habuk yang menyebabkan masalah kulit ✔️dapat membantu melambatkan penuaan ✔️menyekat pembentukan pigmen. ✔️mengelakkan gejala kulit kering, ruam dan kulit kasar. ✔bantu menghilangkan jerawat dengan berkesan • 🌼ESP ✔️ESP adalah sumber protein yang terbaik, dan untuk dapatkan kulit yang cantik kita perlulah mendapatkan makanan yang bersumberkan protien yang baik. ✔️protein adalah makanan asas kepada sel-sel badan, jadi apabila sel-sel ini sihat, penyerapan zat dan nutrien akan menjadi lebih mudah ✔️protien sangat penting dalam penghasilan sel baru. ✔️Ianya membantu mengurangkan kesan hitam (kulit mati akibat jerawat). ✔️membantu mencerahkan kulit ✔️membantu menjadikan kulit kelihatan gebu . ❌ Tiada kesan sampingan ❌ Tiada bahan kimia ❌ Tidak bertoksik ♻️ Mesra alam ✅ 100% natural/semulajadi . Whatsapp Eina terus ya 019.227.5759 ☺️ . #shaklee #sayajualshaklee #sayajual #sayajualmurah #shakleebyeina #shakleemurah #esp #espshaklee #soyprotein #protein #vitaminc #kulitcantik #kulitcerah #kulithalus #kulitputih #kulitgebu #setkulit #setkulitcantik #setkulitcantikshaklee #setkecantikan #setcantik #setparut #setparutshaklee #parut #pudarparut #sunburn #ajimaura #terapiinstagram #shakleesubangjaya

5 1 Feb 20, 2018

Februari sale! Februari sale still on. Ws acik Natrah now to place your order. First comes first serves. #shakleekl #shakleemalaysia #shakleebyaciknatrah #shakleeesp #shakleevitamin #collagen #collagenpowder #collagen #sihatcantik #vitacpluss #vitaminc #youthskincare #youth #blncshaklee #collagenbeauty #collagenmurah

1 0 Feb 20, 2018

Korang nak cantik ? Nak putih gebu ? jom la beli booster whitening ni sebotol sorang dan try sendiri _ Tak rugi pun tau , makin hari makin nampak kulit makin cerah tau . Bukan tu je , jerawat pun boleh kecut 🌸 _ Berminat ? 📲 ws 01133757233 sekarang . #boosterwhitening #jemaima #glutafairy #glutapancea #aurawhite #quputeh #dollanis #kdoll #ubatpemutih #pemutihbadan #bazaarpaknil #sapotlokal #moodrepublik #whiteningpills #susumaezmurah #bellezamurah #satinskinz #susukambingkurmamadu #vitaminc #bvrmurah #jamujelita #pearlwhitemurah #susumaez #beautysecret #nnpearlcapsule #snowwhitesecret #lokalah

2 0 Feb 20, 2018

Aqua Skin Illuminare Vitamin C + Collagen RM240 FREE POST sm ss add RM13 . Jom kita manfaat product awesome ni ❤ . Aqua Skin Illuminare ni sangat2 bagus untuk ⤵ 💙 Meremajakan kulit 💙 Membuat #kulit lembap dan gebu 💙 Menambah tenaga badan 💙 Fungsi asas #vitaminc , untuk memutihkan seluruh badan dan #AntiOxidant 💙 #Kolagen adalah protein yang penting dalam menyokong tisu, kulit, organ, tendon, ligamen dan lain-lain 💙 Mengurangkan garis-garis halus, #kedutan, #pigmentasi dan #parut kecil 💙 Mengekalkan pengeluaran tulang rawan dan sendi 💙 Meningkatkan keanjalan kulit, menjadikannya lebih lembut dan lembap . 💉 Komposisi Aqua Skin Illuminare : Vitamin C 2.5gm Collagen Extract 1.75gm Co Enzyme Q10 1000mg Hyaluronic Acid 300mg . ( 10 ampul X 10ml per box ) . 💉 Cara Suntikan : Intramuskular (IM) atau Intravena (IV) . Not Suitable for ⤵ 🚫 Pregnant & Breast feeder 🚫 Injection on women period 🚫 Allergy to vitamin (any kind) 🚫 Patient with cardiovascular problem #aquaskinilluminare #aquaskincollagen #whiteninginjection #kulitputih #garishalus #kulitcerah #putihgebu #injectionmurah #kulitcantik #collagen #vitaminc #scar #parut #jerawat #malaysia #sabah #sarawak #brunei #usa #france #kuwait #bahrain Whatsapp +60175005707

3 0 Feb 20, 2018

Mai pakat beli weh!. Dapat beg lawa 😍😍 . Makan #dianz jangan tinggai dapat kulit lepaakk . Nak cuba juga? Dianz Vitamin mmg terbaik👍 . Beli 2 botol FREE tote beg limited edition Rm50 / Sebotol 📲 0196270132 #dianzvitamin #dianzvitaminc #dianzvitaminmurah #dianzvitaminipoh #dianzvitamin2017 #supplements #hisaphisapteruscantik #vitaminc #vitaminkulit #jeragathilang #paruthilang #parutjerawat #parutluka #dianzvitamin #dianzvitamilk #produkkecantikan #putihgebu #ecxema #resdung #tular #muabellaz

3 0 Feb 20, 2018

Good Evening 💛💛💛 sedikit info tentang SAHI SARANG BURUNG☺️ . . You all dah dapatkan SAHI & KRASA dengan harga promosi? Harini last day okayyy . . WA 0199837685 WA 0199837685 WA 0199837685 sekarang untuk sebarang pertanyaan . . #teamsahi #sahi #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik #cantik #makanansunnah #makanantambahan #makananterbaik #mampumilik #produkmalaysia #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #ipoh #kl #menarak1 #selangor #sayajualvitamin #tanpakolagen #foodsupplement #cantiktanpajerawat #vitaminc

3 0 Feb 20, 2018

Good Evening 💛💛💛 sedikit info tentang SAHI SARANG BURUNG☺️ . . You all dah dapatkan SAHI & KRASA dengan harga promosi? Harini last day okayyy . . WA 0199837685 WA 0199837685 WA 0199837685 sekarang untuk sebarang pertanyaan . . #teamsahi #sahi #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik #cantik #makanansunnah #makanantambahan #makananterbaik #mampumilik #produkmalaysia #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #ipoh #kl #menarak1 #selangor #sayajualvitamin #tanpakolagen #foodsupplement #cantiktanpajerawat #vitaminc

10 0 Feb 20, 2018
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.