Photos and videos from all countries

Photos and videos for #urutrelaxing

Sharing Story from my customer Alhamdulillah. happy akk dik.. take care ye cayunk #jemarijunsbeauty #mobilespa #restrelaxrefresh #weserveyou #urutrelaxing #urutbersalin #urutmengandung #urutangin

jemarijuns_beauty_mobilespa

Alhamdulillah .... Selesai sudah 3hari dating bersama CikUrut.. .customer CikUrut ni senior sek men dlu.. Seronoknye bile CikUrut buat perkhidmtn nih!! sbb slalu je dpt jjejak kasih dgn kwn2 lma... .Trm ksh kak fizaazlin sbb memilih utk berpantang bsama Home Service Massage Moga sehat aje... Moga sntiase serasi bsma CikUrut.. Kirim kiss utk beautifullbaby ye.. . #homespa #urut #pakejbersalin #urutmurah #uruttradisional #urutrelaxing #massagetherapist #urutbersalin #urutlancarsusu #happycustomer #mrsmissurut #homeservicemassage #jun0183143855

urut_murah

•BADAN LETIH LESU?•PINGGANG SELALU SAKIT ?•LENGUH2 SENDI?•ANGIN BERKUMPUL DALAM BADAN?•STRESS DENGAN KERJA?...Bole dapatkan khidmat terapi dari Jemarijuns Beauty Mobile Spa terus ke rumah anda..•Harga Baru sempena tahun 2017 1 jam RM60..•Promo 2 jam hanya RM99!!!.. PERLU DRIVE KE SPA PERLU CARI PARKING PERLU TINGGALKAN ANAK2 DIRUMAH..JIMATKAN MASA ANDALEBIH SELESA DI RUMAH SENDIRIRELAX SELEPAS SESI TERAPISESI TERAPI ADA SELEPAS WAKTU BEKERJA...Sis2 semua nak book schedule??... 10 orang yang terawal dari sekarang, akan dapat extra 15minit sesi urut ..Lagi jimat bertambah jimat kan...Jadi, ape tunggu lagi sayang-sayang semuaWhats App @ terus call no ni012-8111265 untuk sesi booking #jemarijunsbeauty #mobilespa #hometohome #restrelaxrefresh #weserveyou #bodymassage #legmassage #shouldermassage #urut #urutangin #urutlenguh #urutbersalin #urutpantang #urutrelaxing #urutibumengandung #urutlemak #urutwanita #urutkerumah #urutmurah

jemarijuns_beauty_mobilespa

Regular Customer. Before pegi oversea mesti panggil nak urut.After balik oversea pun mesti panggil..Muaahhhhhh. Cayunk selamanya. •BADAN LETIH LESU?•PINGGANG SELALU SAKIT ?•LENGUH2 SENDI?•ANGIN BERKUMPUL DALAM BADAN?•STRESS DENGAN KERJA?...Bole dapatkan khidmat terapi dari Jemarijuns Beauty Mobile Spa terus ke rumah anda..•Harga Baru sempena tahun 2017 1 jam RM60..•Promo 2 jam hanya RM99!!!.. PERLU DRIVE KE SPA PERLU CARI PARKING PERLU TINGGALKAN ANAK2 DIRUMAH..JIMATKAN MASA ANDALEBIH SELESA DI RUMAH SENDIRIRELAX SELEPAS SESI TERAPISESI TERAPI ADA SELEPAS WAKTU BEKERJA...Sis2 semua nak book schedule??... 10 orang yang terawal dari sekarang, akan dapat extra 15minit sesi urut ..Lagi jimat bertambah jimat kan...Jadi, ape tunggu lagi sayang-sayang semuaWhats App @ terus call no ni012-8111265 untuk sesi booking #jemarijunsbeauty #mobilespa #hometohome #restrelaxrefresh #weserveyou #bodymassage #legmassage #shouldermassage #urut #urutangin #urutlenguh #urutbersalin #urutpantang #urutrelaxing #urutibumengandung #urutlemak #urutwanita #urutkerumah #urutmurah

jemarijuns_beauty_mobilespa

Dapat customer atas rekeman dari mulut ke mulutNampaknye customer dah mula suka. Jadi membership bole dapat benefit lagi #tamansalakjaya #kl •BADAN LETIH LESU?•PINGGANG SELALU SAKIT ?•LENGUH2 SENDI?•ANGIN BERKUMPUL DALAM BADAN?•STRESS DENGAN KERJA?...Bole dapatkan khidmat terapi dari Jemarijuns Beauty Mobile Spa terus ke rumah anda..•Harga Baru sempena tahun 2017 1 jam RM60..•Promo 2 jam hanya RM99!!!.. PERLU DRIVE KE SPA PERLU CARI PARKING PERLU TINGGALKAN ANAK2 DIRUMAH..JIMATKAN MASA ANDALEBIH SELESA DI RUMAH SENDIRIRELAX SELEPAS SESI TERAPISESI TERAPI ADA SELEPAS WAKTU BEKERJA...Sis2 semua nak book schedule??... 10 orang yang terawal dari sekarang, akan dapat extra 15minit sesi urut ..Lagi jimat bertambah jimat kan...Jadi, ape tunggu lagi sayang-sayang semuaWhats App @ terus call no ni012-8111265 untuk sesi booking #jemarijunsbeauty #mobilespa #hometohome #restrelaxrefresh #weserveyou #bodymassage #legmassage #shouldermassage #urut #urutangin #urutlenguh #urutbersalin #urutpantang #urutrelaxing #urutibumengandung #urutlemak #urutwanita #urutkerumah #urutmurah

jemarijuns_beauty_mobilespa

Alhamdulillah. thanks a lot Miss Nur #pacificplace #aradamansara promo 2jam Rm70 & 3jam Rm 110 relaxing body massage session masih lagi dengan harga yg amat berpatutan utk sis2 semua. Insyallah promosi ini akan dilanjutkan sehingga hujung tahun. Dengan ada nye promo special ini diteruskan, sis dpt melegakan urat2 yg tersimpul, angin dlm badan & secara xlangsung sis2 merasa nyaman dengan aroma minyak serai wangi seolah2 sis berada di dalam spa. Utk ibu2 yg baru bersalin bole la dapatkan khidmat Jemarijuns Beauty Mobile Spa juga ye. Bertungku dan bertanggas secara moden.. Insyallah Utk customer yg berada di bandar shah alam (less 10km from my place) sahaja transportation charges free ye sis. Luar dari shah alam (more to 10km) Jemarijuns Beauty akan kenakan bayaran transportation charges. Appreciate klu sis2 semua bole direct call @ whats app 0128111265 untuk maklumat lanjut supaya dapat mengelakan segala kemusykilan #mobilespa #hometohome #restrelaxrefresh #weserveyou #bodymassage #legmassage #shouldermassage #urutangin #urutlenguh #urutbersalin #urutrelaxing #bertanggasherba #beautyhealthyproduct

jemarijuns_beauty_mobilespa

Thanks sudi support #jemarijunsbeauty. Alhmdlh #shahalam #apartmentseroja #bukitjelutong *2jam Rm70 & 3jam Rm 110 relaxing body massage session masih lagi dengan harga yg amat berpatutan utk sis2 semua. Insyallah promosi ini akan dilanjutkan sehingga hujung tahun. Dengan ada nye promo special ini diteruskan, sis dpt melegakan urat2 yg tersimpul, angin dlm badan & secara xlangsung sis2 merasa nyaman dengan aroma minyak serai wangi seolah2 sis berada di dalam spa. Utk ibu2 yg baru bersalin bole la dapatkan khidmat Jemarijuns Beauty Mobile Spa juga ye. Bertungku dan bertanggas secara moden.. Insyallah Utk customer yg berada di bandar shah alam (less 10km from my place) sahaja transportation charges free ye sis. Luar dari shah alam (more to 10km) Jemarijuns Beauty akan kenakan bayaran transportation charges. Appreciate klu sis2 semua bole direct call @ whats app 0128111265 untuk maklumat lanjut supaya dapat mengelakan segala kemusykilan #jemarijunsbeauty #mobilespa #hometohome #restrelaxrefresh #weserveyou #bodymassage #legmassage #shouldermassage #urut #urutangin #urutlenguh #urutbersalin #urutrelaxing #bertanggasherba #beautyhealthyproduct

jemarijuns_beauty_mobilespa

Lama xupdate. just sharing booked session from my customer #u10 #alambudiman #selangor promo 2jam Rm70 & 3jam Rm 110 relaxing body massage session masih lagi dengan harga yg amat berpatutan utk sis2 semua. Insyallah promosi ini akan dilanjutkan sehingga hujung tahun. Dengan ada nye promo special ini diteruskan, sis dpt melegakan urat2 yg tersimpul, angin dlm badan & secara xlangsung sis2 merasa nyaman dengan aroma minyak serai wangi seolah2 sis berada di dalam spa. Utk ibu2 yg baru bersalin bole la dapatkan khidmat Jemarijuns Beauty Mobile Spa juga ye. Bertungku dan bertanggas secara moden.. Insyallah Utk customer yg berada di bandar shah alam (less 10km from my place) sahaja transportation charges free ye sis. Luar dari shah alam (more to 10km) Jemarijuns Beauty akan kenakan bayaran transportation charges. Appreciate klu sis2 semua bole direct call @ whats app 0128111265 untuk maklumat lanjut supaya dapat mengelakan segala kemusykilan #mobilespa #restrelaxrefresh #weserveyou #bodymassage #legmassage #shouldermassage #urutangin #urutlenguh #urutbersalin #urutrelaxing #bertanggasherba #beautyhealthyproduct

jemarijuns_beauty_mobilespa

Atas rekeman dr memberku....Tq ika sudi panggil akk utk urut. #markasfru #cheras *2jam Rm70 & 3jam Rm 110 relaxing body massage session masih lagi dengan harga yg amat berpatutan utk sis2 semua. Insyallah promosi ini akan dilanjutkan sehingga hujung tahun. Dengan ada nye promo special ini diteruskan, sis dpt melegakan urat2 yg tersimpul, angin dlm badan & secara xlangsung sis2 merasa nyaman dengan aroma minyak serai wangi seolah2 sis berada di dalam spa. Utk ibu2 yg baru bersalin bole la dapatkan khidmat Jemarijuns Beauty Mobile Spa juga ye. Bertungku dan bertanggas secara moden.. Insyallah Utk customer yg berada di bandar shah alam (less 10km from my place) sahaja transportation charges free ye sis. Luar dari shah alam (more to 10km) Jemarijuns Beauty akan kenakan bayaran transportation charges. Appreciate klu sis2 semua bole direct call @ whats app 0128111265 untuk maklumat lanjut supaya dapat mengelakan segala kemusykilan #mobilespa #hometohome #restrelaxrefresh #weserveyou #bodymassage #legmassage #shouldermassage #urutangin #urutlenguh #urutbersalin #urutrelaxing #bertanggasherba #beautyhealthyproduct

jemarijuns_beauty_mobilespa

Thanks Fara sbb sudi panggil lagi #jemarijunsbeauty. Alhmdlh #apartmentseroja #bukitjelutong #shahalam *2jam Rm70 & 3jam Rm 110 relaxing body massage session masih lagi dengan harga yg amat berpatutan utk sis2 semua. Insyallah promosi ini akan dilanjutkan sehingga hujung tahun. Dengan ada nye promo special ini diteruskan, sis dpt melegakan urat2 yg tersimpul, angin dlm badan & secara xlangsung sis2 merasa nyaman dengan aroma minyak serai wangi seolah2 sis berada di dalam spa. Utk ibu2 yg baru bersalin bole la dapatkan khidmat Jemarijuns Beauty Mobile Spa juga ye. Bertungku dan bertanggas secara moden.. Insyallah Utk customer yg berada di bandar shah alam (less 10km from my place) sahaja transportation charges free ye sis. Luar dari shah alam (more to 10km) Jemarijuns Beauty akan kenakan bayaran transportation charges. Appreciate klu sis2 semua bole direct call @ whats app 0128111265 untuk maklumat lanjut supaya dapat mengelakan segala kemusykilan #jemarijunsbeauty #mobilespa #hometohome #restrelaxrefresh #weserveyou #bodymassage #legmassage #shouldermassage #urut #urutangin #urutlenguh #urutbersalin #urutrelaxing #bertanggasherba #beautyhealthyproduct

jemarijuns_beauty_mobilespa

Customer atas rekeman dari rakan sekerjathanks a lot bagi feedback yg baik. Alhamdulillah promo 2jam Rm70 & 3jam Rm 110 relaxing body massage session masih lagi dengan harga yg amat berpatutan utk sis2 semua. Insyallah promosi ini akan dilanjutkan sehingga hujung tahun. Dengan ada nye promo special ini diteruskan, sis dpt melegakan urat2 yg tersimpul, angin dlm badan & secara xlangsung sis2 merasa nyaman dengan aroma minyak serai wangi seolah2 sis berada di dalam spa. Utk ibu2 yg baru bersalin bole la dapatkan khidmat Jemarijuns Beauty Mobile Spa juga ye. Bertungku dan bertanggas secara moden.. Insyallah Utk customer yg berada di bandar shah alam (less 10km from my place) sahaja transportation charges free ye sis. Luar dari shah alam (more to 10km) Jemarijuns Beauty akan kenakan bayaran transportation charges. Appreciate klu sis2 semua bole direct call @ whats app 0128111265 untuk maklumat lanjut supaya dapat mengelakan segala kemusykilan #mobilespa #hometohome #restrelaxrefresh #weserveyou #bodymassage #legmassage #shouldermassage #urutangin #urutlenguh #urutbersalin #urutrelaxing #bertanggasherba #beautyhealthyproduct

jemarijuns_beauty_mobilespa

Salam. nak update status hari niTq ye support #jemarijunsbeauty #tamansrikeramat #jalanau4/3 *2jam Rm70 & 3jam Rm 110 relaxing body massage session masih lagi dengan harga yg amat berpatutan utk sis2 semua. Insyallah promosi ini akan dilanjutkan sehingga hujung tahun. Dengan ada nye promo special ini diteruskan, sis dpt melegakan urat2 yg tersimpul, angin dlm badan & secara xlangsung sis2 merasa nyaman dengan aroma minyak serai wangi seolah2 sis berada di dalam spa. Utk ibu2 yg baru bersalin bole la dapatkan khidmat Jemarijuns Beauty Mobile Spa juga ye. Bertungku dan bertanggas secara moden.. Insyallah Utk customer yg berada di bandar shah alam (less 10km from my place) sahaja transportation charges free ye sis. Luar dari shah alam (more to 10km) Jemarijuns Beauty akan kenakan bayaran transportation charges. Appreciate klu sis2 semua bole direct call @ whats app 0128111265 untuk maklumat lanjut supaya dapat mengelakkan segala kemusykilan #jemarijunsbeauty #mobilespa #hometohome #restrelaxrefresh #weserveyou #bodymassage #legmassage #shouldermassage #urut #urutangin #urutlenguh #urutbersalin #urutrelaxing #urutibumengandung #bertanggasherba #beautyhealthyproduct

jemarijuns_beauty_mobilespa

First time mengurut di dalam hospital. So sis2 yg ade kat hospital boleh la rodger #jemarijunsbeauty pasni. Customer xlarat sngat.Alhamdulillah. #hospitalkpjampangputeriJust sharing for update.Macam biase.Schedule untuk regular customer kesayangan •BADAN LETIH LESU?•PINGGANG SELALU SAKIT ?•LENGUH2 SENDI?•ANGIN BERKUMPUL DALAM BADAN?•STRESS DENGAN KERJA?...Bole dapatkan khidmat terapi dari Jemarijuns Beauty Mobile Spa terus ke rumah anda..•Harga Baru sempena tahun 2017 1 jam RM60..•Promo 2 jam hanya RM99!!!.. PERLU DRIVE KE SPA PERLU CARI PARKING PERLU TINGGALKAN ANAK2 DIRUMAH..JIMATKAN MASA ANDALEBIH SELESA DI RUMAH SENDIRIRELAX SELEPAS SESI TERAPISESI TERAPI ADA SELEPAS WAKTU BEKERJA...Sis2 semua nak book schedule??... 10 orang yang terawal dari sekarang, akan dapat extra 15minit sesi urut ..Lagi jimat bertambah jimat kan...Jadi, ape tunggu lagi sayang-sayang semuaWhats App @ terus call no ni012-8111265 untuk sesi booking #jemarijunsbeauty #mobilespa #hometohome #restrelaxrefresh #weserveyou #bodymassage #legmassage #shouldermassage #urut #urutangin #urutlenguh #urutbersalin #urutpantang #urutrelaxing #urutibumengandung #urutlemak #urutwanita #urutkerumah #urutmurah

jemarijuns_beauty_mobilespa

Tq adik ain.Hope lega la bahagian yg sakit sbb jatuh dari kuda tu.. #markasfru #cheras *2jam Rm70 & 3jam Rm 110 relaxing body massage session masih lagi dengan harga yg amat berpatutan utk sis2 semua. Insyallah promosi ini akan dilanjutkan sehingga hujung tahun. Dengan ada nye promo special ini diteruskan, sis dpt melegakan urat2 yg tersimpul, angin dlm badan & secara xlangsung sis2 merasa nyaman dengan aroma minyak serai wangi seolah2 sis berada di dalam spa. Utk ibu2 yg baru bersalin bole la dapatkan khidmat Jemarijuns Beauty Mobile Spa juga ye. Bertungku dan bertanggas secara moden.. Insyallah Utk customer yg berada di bandar shah alam (less 10km from my place) sahaja transportation charges free ye sis. Luar dari shah alam (more to 10km) Jemarijuns Beauty akan kenakan bayaran transportation charges. Appreciate klu sis2 semua bole direct call @ whats app 0128111265 untuk maklumat lanjut supaya dapat mengelakan segala kemusykilan #mobilespa #hometohome #restrelaxrefresh #weserveyou #bodymassage #legmassage #shouldermassage #urutangin #urutlenguh #urutbersalin #urutrelaxing #bertanggasherba #beautyhealthyproduct

jemarijuns_beauty_mobilespa

Regular Customer. xpernah miss panggil Jemarijuns Beauty. Anyway, hari ni just sharing booked session from my customer #pangsapuribaiduri #shahalam #selangor promo 2jam Rm70 & 3jam Rm 110 relaxing body massage session masih lagi dengan harga yg amat berpatutan utk sis2 semua. Insyallah promosi ini akan dilanjutkan sehingga hujung tahun. Dengan ada nye promo special ini diteruskan, sis dpt melegakan urat2 yg tersimpul, angin dlm badan & secara xlangsung sis2 merasa nyaman dengan aroma minyak serai wangi seolah2 sis berada di dalam spa. Utk ibu2 yg baru bersalin bole la dapatkan khidmat Jemarijuns Beauty Mobile Spa juga ye. Bertungku dan bertanggas secara moden.. Insyallah Utk customer yg berada di bandar shah alam (less 10km from my place) sahaja transportation charges free ye sis. Luar dari shah alam (more to 10km) Jemarijuns Beauty akan kenakan bayaran transportation charges. Appreciate klu sis2 semua bole direct call @ whats app 0128111265 untuk maklumat lanjut supaya dapat mengelakan segala kemusykilan #mobilespa #hometohome #restrelaxrefresh #weserveyou #bodymassage #legmassage #shouldermassage #urutangin #urutlenguh #urutbersalin #urutrelaxing #bertanggasherba #beautyhealthyproduct

jemarijuns_beauty_mobilespa

Salam. nak update status hari niMy regular customer..muah222..Tq ye support #jemarijunsbeauty #apartmentseroja #bukitjelutong #shahalam *2jam Rm70 & 3jam Rm 110 relaxing body massage session masih lagi dengan harga yg amat berpatutan utk sis2 semua. Insyallah promosi ini akan dilanjutkan sehingga hujung tahun. Dengan ada nye promo special ini diteruskan, sis dpt melegakan urat2 yg tersimpul, angin dlm badan & secara xlangsung sis2 merasa nyaman dengan aroma minyak serai wangi seolah2 sis berada di dalam spa. Utk ibu2 yg baru bersalin bole la dapatkan khidmat Jemarijuns Beauty Mobile Spa juga ye. Bertungku dan bertanggas secara moden.. Insyallah Utk customer yg berada di bandar shah alam (less 10km from my place) sahaja transportation charges free ye sis. Luar dari shah alam (more to 10km) Jemarijuns Beauty akan kenakan bayaran transportation charges. Appreciate klu sis2 semua bole direct call @ whats app 0128111265 untuk maklumat lanjut supaya dapat mengelakkan segala kemusykilan #jemarijunsbeauty #mobilespa #hometohome #restrelaxrefresh #weserveyou #bodymassage #legmassage #shouldermassage #urut #urutangin #urutlenguh #urutbersalin #urutrelaxing #urutibumengandung #bertanggasherba #beautyhealthyproduct

jemarijuns_beauty_mobilespa

Lamanye xupdate. busy sngat dengan kerja dan study. Anyway, hari ni nak juga sharing booked session from my customer #seksyen23 #shahalam #selangor promo 2jam Rm70 & 3jam Rm 110 relaxing body massage session masih lagi dengan harga yg amat berpatutan utk sis2 semua. Insyallah promosi ini akan dilanjutkan sehingga hujung tahun. Dengan ada nye promo special ini diteruskan, sis dpt melegakan urat2 yg tersimpul, angin dlm badan & secara xlangsung sis2 merasa nyaman dengan aroma minyak serai wangi seolah2 sis berada di dalam spa. Utk ibu2 yg baru bersalin bole la dapatkan khidmat Jemarijuns Beauty Mobile Spa juga ye. Bertungku dan bertanggas secara moden.. Insyallah Utk customer yg berada di bandar shah alam (less 10km from my place) sahaja transportation charges free ye sis. Luar dari shah alam (more to 10km) Jemarijuns Beauty akan kenakan bayaran transportation charges. Appreciate klu sis2 semua bole direct call @ whats app 0128111265 untuk maklumat lanjut supaya dapat mengelakan segala kemusykilan #mobilespa #hometohome #restrelaxrefresh #weserveyou #bodymassage #legmassage #shouldermassage #urutangin #urutlenguh #urutbersalin #urutrelaxing #bertanggasherba #beautyhealthyproduct

jemarijuns_beauty_mobilespa

Booking Session. Just sharing yg mana dpt screenshot Jom masuk schedule ramai2 i love my customers.muaahhhhcikedddTq ye support #jemarijunsbeauty *2jam Rm70 & 3jam Rm 110 relaxing body massage session masih lagi dengan harga yg amat berpatutan utk sis2 semua. Insyallah promosi ini akan dilanjutkan sehingga hujung tahun. Dengan ada nye promo special ini diteruskan, sis dpt melegakan urat2 yg tersimpul, angin dlm badan & secara xlangsung sis2 merasa nyaman dengan aroma minyak serai wangi seolah2 sis berada di dalam spa. Utk ibu2 yg baru bersalin bole la dapatkan khidmat Jemarijuns Beauty Mobile Spa juga ye. Bertungku dan bertanggas secara moden.. Insyallah Utk customer yg berada di bandar shah alam (less 10km from my place) sahaja transportation charges free ye sis. Luar dari shah alam (more to 10km) Jemarijuns Beauty akan kenakan bayaran transportation charges. Appreciate klu sis2 semua bole direct call @ whats app 0128111265 untuk maklumat lanjut supaya dapat mengelakkan segala kemusykilan #jemarijunsbeauty #mobilespa #hometohome #restrelaxrefresh #weserveyou #bodymassage #legmassage #shouldermassage #urut #urutangin #urutlenguh #urutbersalin #urutrelaxing #urutibumengandung #urutlemak #urutwanita #urutkerumah #beautyhealthyproduct

jemarijuns_beauty_mobilespa

Anyway, hari ni just sharing booked session from my customer. This week Jemarijuns Beauty ade di Melaka. So org Melaka bole la nak try urut dengan jemarijuns beauty mobile spa #melaka #duyong #perigihangtuah promo 2jam Rm70 & 3jam Rm 110 relaxing body massage session masih lagi dengan harga yg amat berpatutan utk sis2 semua. Insyallah promosi ini akan dilanjutkan sehingga hujung tahun. Dengan ada nye promo special ini diteruskan, sis dpt melegakan urat2 yg tersimpul, angin dlm badan & secara xlangsung sis2 merasa nyaman dengan aroma minyak serai wangi seolah2 sis berada di dalam spa. Utk ibu2 yg baru bersalin bole la dapatkan khidmat Jemarijuns Beauty Mobile Spa juga ye. Bertungku dan bertanggas secara moden.. Insyallah Utk customer yg berada di bandar shah alam (less 10km from my place) sahaja transportation charges free ye sis. Luar dari shah alam (more to 10km) Jemarijuns Beauty akan kenakan bayaran transportation charges. Appreciate klu sis2 semua bole direct call @ whats app 0128111265 untuk maklumat lanjut supaya dapat mengelakan segala kemusykilan #mobilespa #hometohome #restrelaxrefresh #weserveyou #bodymassage #legmassage #shouldermassage #urutangin #urutlenguh #urutbersalin #urutrelaxing #bertanggasherba #beautyhealthyproduct

jemarijuns_beauty_mobilespa

Salam. nak update status hari ni.. Xsempat2 nk update..Just sharing yg mana dpt screenshot Jom masuk schedule ramai2 i love my customers.muaahhhhcikedddTq ye support #jemarijunsbeauty *2jam Rm70 & 3jam Rm 110 relaxing body massage session masih lagi dengan harga yg amat berpatutan utk sis2 semua. Insyallah promosi ini akan dilanjutkan sehingga hujung tahun. Dengan ada nye promo special ini diteruskan, sis dpt melegakan urat2 yg tersimpul, angin dlm badan & secara xlangsung sis2 merasa nyaman dengan aroma minyak serai wangi seolah2 sis berada di dalam spa. Utk ibu2 yg baru bersalin bole la dapatkan khidmat Jemarijuns Beauty Mobile Spa juga ye. Bertungku dan bertanggas secara moden.. Insyallah Utk customer yg berada di bandar shah alam (less 10km from my place) sahaja transportation charges free ye sis. Luar dari shah alam (more to 10km) Jemarijuns Beauty akan kenakan bayaran transportation charges. Appreciate klu sis2 semua bole direct call @ whats app 0128111265 untuk maklumat lanjut supaya dapat mengelakkan segala kemusykilan #jemarijunsbeauty #mobilespa #hometohome #restrelaxrefresh #weserveyou #bodymassage #legmassage #shouldermassage #urut #urutangin #urutlenguh #urutbersalin #urutrelaxing #urutibumengandung #bertanggasherba #beautyhealthyproduct

jemarijuns_beauty_mobilespa

Koleksi Chit Chat bersama customer2 Aslmkm. Lama da xupdate.huhubusy sngat dgn kerja dan assignment lagi. Hari ni nak juga post untuk update. Anyway thanks a lot to all my customers coz always support #jemarijunsbeauty *2jam Rm70 & 3jam Rm 110 relaxing body massage session masih lagi dengan harga yg amat berpatutan utk sis2 semua. Insyallah promosi ini akan dilanjutkan sehingga hujung tahun. Dengan ada nye promo special ini diteruskan, sis dpt melegakan urat2 yg tersimpul, angin dlm badan & secara xlangsung sis2 merasa nyaman dengan aroma minyak serai wangi seolah2 sis berada di dalam spa. Utk ibu2 yg baru bersalin bole la dapatkan khidmat Jemarijuns Beauty Mobile Spa juga ye. Bertungku dan bertanggas secara moden.. Insyallah Utk customer yg berada di bandar shah alam (less 10km from my place) sahaja transportation charges free ye sis. Luar dari shah alam (more to 10km) Jemarijuns Beauty akan kenakan bayaran transportation charges. Appreciate klu sis2 semua bole direct call @ whats app 0128111265 untuk maklumat lanjut supaya dapat mengelakkan segala kemusykilan #jemarijunsbeauty #mobilespa #hometohome #restrelaxrefresh #weserveyou #bodymassage #legmassage #shouldermassage #urut #urutangin #urutlenguh #urutbersalin #urutrelaxing #urutibumengandung #bertanggasherba #beautyhealthyproduct

jemarijuns_beauty_mobilespa

Macam2 dugaan nk smpai ke rumah customer ni.ikut google map di bawanye ke mane2. pastu mintak customer share location, upenye jauh lagi.dah la makin lambat smpai nye. Mmg jenis xreti mengalah, cari rumah smpai jumpa.yeayAlhmdlh.buat 2 org terus.anak (2jam) & mak (cume dpt sejam je sbb last minit request session). #tamancherasutama #cheraskl •MASALAH ANGIN DALAM BADAN?•MASALAH PINGGANG SAKIT ?•MASALAH LENGUH2?•MASALAH KAKI LETIH ?..Jemarijuns Beauty Mobile Spa boleh selesaikan masalah2 anda..Promosi "RELAXING MASSAGE BY JEMARIJUNS BEAUTY" *untuk wanita sahaja ye..•2 JAM RM70..•Promo sampai hujung tahun 2016.. PERLU DRIVE KE SPA PERLU CARI PARKING PERLU TINGGALKAN ANAK2 DIRUMAH..Jemarijuns Beauty terus ke tempat anda ..Jom buat appointment..Whats App 012-8111265 Utk customer yg berada di bandar shah alam (less 10km from my place) sahaja transportation charges free ye sis. Luar dari shah alam (more to 10km) Jemarijuns Beauty akan kenakan bayaran transportation charges. Appreciate klu sis2 semua bole direct call @ whats app 0128111265 untuk maklumat lanjut supaya dapat mengelakkan segala kemusykilan #jemarijunsbeauty #mobilespa #hometohome #restrelaxrefresh #weserveyou #bodymassage #legmassage #shouldermassage #urut #urutangin #urutlenguh #urutbersalin #urutpantang #urutrelaxing #urutibumengandung #urutlemak #urutwanita #urutkerumah #urutmurah

jemarijuns_beauty_mobilespa

Dah jadi regular customer ni Tq pade customer yg suka dengan service #jemarijunsbeauty Just sharing for update Thanks pada customer2 #jemarijunsbeauty yg selalu bagi good respon dan support. Bukan sahaja bangsa melayu, malah kaum india dan cina.Alhamdulillah Love all of you •BADAN LETIH LESU?•PINGGANG SELALU SAKIT ?•LENGUH2 SENDI?•ANGIN BERKUMPUL DALAM BADAN?•STRESS DENGAN KERJA?...Bole dapatkan khidmat terapi dari Jemarijuns Beauty Mobile Spa terus ke rumah anda..•Harga Baru sempena tahun 2017 1 jam RM60..•Promo 2 jam hanya RM99!!!.. PERLU DRIVE KE SPA PERLU CARI PARKING PERLU TINGGALKAN ANAK2 DIRUMAH..JIMATKAN MASA ANDALEBIH SELESA DI RUMAH SENDIRIRELAX SELEPAS SESI TERAPISESI TERAPI ADA SELEPAS WAKTU BEKERJA...Sis2 semua dah book schedule??... Jom la signup membership dengan Jemarijuns Beauty. Hanya RM30 satu kad dan sis2 bole benefit sebagai pemegang kad. Satu kad satu family pun bole...Lagi jimat bertambah jimat kan Nak tahu details bole pm ye...Jadi, ape tunggu lagi sayang-sayang semuaWhats App @ terus call no ni012-8111265 untuk sesi booking #membership #RM30 #jemarijunsbeauty #mobilespa #hometohome #restrelaxrefresh #weserveyou #bodymassage #legmassage #shouldermassage #urut #urutangin #urutlenguh #urutbersalin #urutpantang #urutrelaxing #urutibumengandung #urutlemak #urutwanita #urutkerumah #urutmurah

jemarijuns_beauty_mobilespa

Liat betul nak update status.Amik nafas dan kasi update sikit feedback2 dari my customer. just sharing is caring Thanks pada customer2 #jemarijunsbeauty yg selalu bagi good respon dan support. Bukan sahaja bangsa melayu, malah kaum india dan cina.Alhamdulillah Love all of you •BADAN LETIH LESU?•PINGGANG SELALU SAKIT ?•LENGUH2 SENDI?•ANGIN BERKUMPUL DALAM BADAN?•STRESS DENGAN KERJA?...Bole dapatkan khidmat terapi dari Jemarijuns Beauty Mobile Spa terus ke rumah anda..•Harga Baru sempena tahun 2017 1 jam RM60..•Promo 2 jam hanya RM99!!!.. PERLU DRIVE KE SPA PERLU CARI PARKING PERLU TINGGALKAN ANAK2 DIRUMAH..JIMATKAN MASA ANDALEBIH SELESA DI RUMAH SENDIRIRELAX SELEPAS SESI TERAPISESI TERAPI ADA SELEPAS WAKTU BEKERJA...Sis2 semua dah book schedule??... Jom la signup membership dengan Jemarijuns Beauty. Hanya RM30 satu kad dan sis2 bole benefit sebagai pemegang kad. Satu kad satu family pun bole...Lagi jimat bertambah jimat kan Nak tahu details bole pm ye...Jadi, ape tunggu lagi sayang-sayang semuaWhats App @ terus call no ni012-8111265 untuk sesi booking #membership #RM30 #jemarijunsbeauty #mobilespa #hometohome #restrelaxrefresh #weserveyou #bodymassage #legmassage #shouldermassage #urut #urutangin #urutlenguh #urutbersalin #urutpantang #urutrelaxing #urutibumengandung #urutlemak #urutwanita #urutkerumah #urutmurah

jemarijuns_beauty_mobilespa

New customer bagi feedback yang baik untuk #jemarijunsbeautyAlhamdulillah. Mencari rezeki dengan ikhlas dan hasilnya juga ikhlas.Aamin.Saya doakan sis menempuh dugaan dari Allah dengan hati yg terbuka. Dekatkan diri dgn Allah.Moga sis akan sihat seperti sediakala •BADAN LETIH LESU?•PINGGANG SELALU SAKIT ?•LENGUH2 SENDI?•ANGIN BERKUMPUL DALAM BADAN?•STRESS DENGAN KERJA?...Bole dapatkan khidmat terapi dari Jemarijuns Beauty Mobile Spa terus ke rumah anda..•Harga Baru sempena tahun 2017 1 jam RM60..•Promo 2 jam hanya RM99!!!.. PERLU DRIVE KE SPA PERLU CARI PARKING PERLU TINGGALKAN ANAK2 DIRUMAH..JIMATKAN MASA ANDALEBIH SELESA DI RUMAH SENDIRIRELAX SELEPAS SESI TERAPISESI TERAPI ADA SELEPAS WAKTU BEKERJA...Sis2 semua dah book schedule??... Jom la signup membership dengan Jemarijuns Beauty. Hanya RM30 satu kad dan sis2 bole benefit sebagai pemegang kad. Satu kad satu family pun bole...Lagi jimat bertambah jimat kan Nak tahu details bole pm ye...Jadi, ape tunggu lagi sayang-sayang semuaWhats App @ terus call no ni012-8111265 untuk sesi booking #membership #RM30 #jemarijunsbeauty #mobilespa #hometohome #restrelaxrefresh #weserveyou #bodymassage #legmassage #shouldermassage #urut #urutangin #urutlenguh #urutbersalin #urutpantang #urutrelaxing #urutibumengandung #urutlemak #urutwanita #urutkerumah #urutmurah

jemarijuns_beauty_mobilespa

Liat betul nak update status.Amik nafas dan kasi update sikit feedback2 dari my customer. just sharing is caring Thanks pada customer2 #jemarijunsbeauty yg selalu bagi good respon dan support. Bukan sahaja bangsa melayu, malah kaum india dan cina.Alhamdulillah Love all of you •BADAN LETIH LESU?•PINGGANG SELALU SAKIT ?•LENGUH2 SENDI?•ANGIN BERKUMPUL DALAM BADAN?•STRESS DENGAN KERJA?...Bole dapatkan khidmat terapi dari Jemarijuns Beauty Mobile Spa terus ke rumah anda..•Harga Baru sempena tahun 2017 1 jam RM60..•Promo 2 jam hanya RM99!!!.. PERLU DRIVE KE SPA PERLU CARI PARKING PERLU TINGGALKAN ANAK2 DIRUMAH..JIMATKAN MASA ANDALEBIH SELESA DI RUMAH SENDIRIRELAX SELEPAS SESI TERAPISESI TERAPI ADA SELEPAS WAKTU BEKERJA...Sis2 semua dah book schedule??... Jom la signup membership dengan Jemarijuns Beauty. Hanya RM30 satu kad dan sis2 bole benefit sebagai pemegang kad. Satu kad satu family pun bole...Lagi jimat bertambah jimat kan Nak tahu details bole pm ye...Jadi, ape tunggu lagi sayang-sayang semuaWhats App @ terus call no ni012-8111265 untuk sesi booking #membership #RM30 #jemarijunsbeauty #mobilespa #hometohome #restrelaxrefresh #weserveyou #bodymassage #legmassage #shouldermassage #urut #urutangin #urutlenguh #urutbersalin #urutpantang #urutrelaxing #urutibumengandung #urutlemak #urutwanita #urutkerumah #urutmurah

jemarijuns_beauty_mobilespa

Chit Chat timeNampaknye lama sangat xupdate status kan Harap sis2 semua masih xlupakan #jemarijunsbeauty yeHabis urut malam ni, kasi up sikit status sat. just sharing is caring Thanks pada customer2 #jemarijunsbeauty yg selalu bagi good respon dan support.Bukan sahaja bangsa melayu, malah kaum india dan cina.Alhamdulillah •BADAN LETIH LESU?•PINGGANG SELALU SAKIT ?•LENGUH2 SENDI?•ANGIN BERKUMPUL DALAM BADAN?•STRESS DENGAN KERJA?...Bole dapatkan khidmat terapi dari Jemarijuns Beauty Mobile Spa terus ke rumah anda..•Harga Baru sempena tahun 2017 1 jam RM60..•Promo 2 jam hanya RM99!!!.. PERLU DRIVE KE SPA PERLU CARI PARKING PERLU TINGGALKAN ANAK2 DIRUMAH..JIMATKAN MASA ANDALEBIH SELESA DI RUMAH SENDIRIRELAX SELEPAS SESI TERAPISESI TERAPI ADA SELEPAS WAKTU BEKERJA...Sis2 semua dah book schedule??... Jom la signup membership dengan Jemarijuns Beauty. Hanya RM30 satu kad dan sis2 bole benefit sebagai pemegang kad. Satu kad satu family pun bole...Lagi jimat bertambah jimat kan Nak tahu details bole pm ye...Jadi, ape tunggu lagi sayang-sayang semuaWhats App @ terus call no ni012-8111265 untuk sesi booking #membership #RM30 #jemarijunsbeauty #mobilespa #hometohome #restrelaxrefresh #weserveyou #bodymassage #legmassage #shouldermassage #urut #urutangin #urutlenguh #urutbersalin #urutpantang #urutrelaxing #urutibumengandung #urutlemak #urutwanita #urutkerumah #urutmurah

jemarijuns_beauty_mobilespa

Ni baru nak ringankan tangan untuk mengupdate status. Rasanya macam dah xcukup kaki tangan la..Nak update pun xmenyempat2Kasi update sikit feedback2 dari my customer. just sharing is caring Thanks pada customer2 #jemarijunsbeauty yg selalu bagi good respon dan support. Bukan sahaja bangsa melayu, malah kaum india dan cina.Alhamdulillah Love all of you •BADAN LETIH LESU?•PINGGANG SELALU SAKIT ?•LENGUH2 SENDI?•ANGIN BERKUMPUL DALAM BADAN?•STRESS DENGAN KERJA?...Bole dapatkan khidmat terapi dari Jemarijuns Beauty Mobile Spa terus ke rumah anda..•Harga Baru sempena tahun 2017 1 jam RM60..•Promo 2 jam hanya RM99!!!.. PERLU DRIVE KE SPA PERLU CARI PARKING PERLU TINGGALKAN ANAK2 DIRUMAH..JIMATKAN MASA ANDALEBIH SELESA DI RUMAH SENDIRIRELAX SELEPAS SESI TERAPISESI TERAPI ADA SELEPAS WAKTU BEKERJA...Sis2 semua dah book schedule??... Jom la signup membership dengan Jemarijuns Beauty. Hanya RM30 satu kad dan sis2 bole benefit sebagai pemegang kad. Satu kad satu family pun bole...Lagi jimat bertambah jimat kan Nak tahu details bole pm ye...Jadi, ape tunggu lagi sayang-sayang semuaWhats App @ terus call no ni012-8111265 untuk sesi booking #membership #RM30 #jemarijunsbeauty #mobilespa #hometohome #restrelaxrefresh #weserveyou #bodymassage #legmassage #shouldermassage #urut #urutangin #urutlenguh #urutbersalin #urutpantang #urutrelaxing #urutibumengandung #urutlemak #urutwanita #urutkerumah #urutmurah

jemarijuns_beauty_mobilespa

Just Sharing jeBanyak tul nk screenshot.. xmenyempat2 nk update.. Siapkan kertas kerja untuk promo2 utk next year ats permintaan dr customer2 ..insyallah planning nk buat ginger treatment, body scrub, sauna & macam2 lagi la yg dah masuk senarai..Cuma nak cari masa2 utk di slotkan je.. Doakan ye tuk #jemarijunsbeautyJom masuk schedule ramai2 untuk slot harga tahun ni.. 2017 dengan harga baru dan promo baru. i love my regular, new & potential customersmuaahhhhcikedddTq ye support #jemarijunsbeauty *2jam Rm70 & 3jam Rm 110 relaxing body massage session masih lagi dengan harga yg amat berpatutan utk sis2 semua. Insyallah promosi ini akan dilanjutkan sehingga hujung tahun ini - 2016. Dengan ada nye promo special ini diteruskan, sis dpt melegakan urat2 yg tersimpul, angin dlm badan & secara xlangsung sis2 merasa nyaman dengan aroma minyak serai wangi seolah2 sis berada di dalam spa. Utk ibu2 yg baru bersalin bole la dapatkan khidmat Jemarijuns Beauty Mobile Spa juga ye. Bertungku dan bertanggas secara moden.. Insyallah Utk customer yg berada di bandar shah alam (less 10km from my place) sahaja transportation charges free ye sis. Luar dari shah alam (more to 10km) Jemarijuns Beauty akan kenakan bayaran transportation charges. Appreciate klu sis2 semua bole direct call @ whats app 0128111265 untuk maklumat lanjut supaya dapat mengelakkan segala kemusykilan #jemarijunsbeauty #mobilespa #hometohome #restrelaxrefresh #weserveyou #bodymassage #legmassage #shouldermassage #urut #urutangin #urutlenguh #urutbersalin #urutrelaxing #urutibumengandung #urutlemak #urutwanita #urutkerumah #beautyhealthyproduct

jemarijuns_beauty_mobilespa
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.