Photos and videos from all countries

Photos and videos for #urutkajang

Urut Prenatal , head shoulder and back massage only . Tq Pn Nadiah kerana memilih Kak Qien sbg massage therapist anda , semoga Allah mempermudahkan urusan Puan untuk bersalin anak pertama nanti , In Shaa Allah . Jumpa time pantang April nanti ... Jom book slot urut tradisional dgn Kak Qien ☎ 018 9774558 http://www.wasap.my/60189774558 http://www.wasap.my/60189774558 http://www.wasap.my/60189774558 Pls like fb page Kak Qien ya .. https://www.facebook.com/ladiestraditionalmassage/ #kakqientraditionalmassage #kakqien #terapiinstagram #womentraditionalmassage #ladiestraditionalmassage #headmassage #shouldermassage #backmassage #prenatalmassage #urutbangi #urutkajang #urutsemenyih #urutserikembangan #urutputrajaya #urutcyberjaya #mobilespa #urutmurah #tukangurutmoden #tukangurutbertauliah #skmtahap3 #terapiurut

12 0 Feb 22, 2018

KERAP KENCING Customer mengadu kerap rasa nak terkencing..kencing pulak rasa tak lawas.. Lalu ummi tanya dah pergi cek doktor ke belum?..lalu dia jawab belum dan ingin ikhtiar berurut dulu.. Lepas berurut..katanya nak ke tandas..keluar tandas dia kata rasa puas skit kencing.. Alhamdulillah..asbab #urutansarafmarjan beserta doa, rasa kerap kencing tu kurang dari sebelum ni.. #ummi'smobilespa&confinementcare #urutansarafmarjan #urutanibuhamil #urutpuchong #urutputrajaya #urutserikembangan #urutdengkil #urutkajang #urutcyberjaya

2 0 Feb 22, 2018

Ice ice babyyy❤ Now baru boleh reply WhatsApp 🙏 Sambil reply send all spa details, Nampak pulak gambar time holiday.. Nopz..holiday mode OFF😂😂😂 Now focus on reality and my daily routine ❤ . Facial Treatment by me Homespa/mobile spa Add on package is available 3 type of packages Korea Product Beauty Machine Tools Face massage Neck massage Shoulder massage Back massage And Many more! . WhatsApp 0122700553 or click on my bio profile for direct WhatsApp 🎀🎀🎀 . #facialampang #facialklang #spaputrajaya #spacyberjaya #spakl #spasubangjaya #spabandarsunway #facialtreatmentsubangjaya #facialtreatmentbandarsunway #facialtreatmentbangi #facialbangi #facialserdang #facialwangsamaju #urutshahalam #facialshahalam #facialserikembangan #facialselayang #facialkajang #facialcheras #facialputrajaya #facialcyberjaya #urutbangi #urutcyberjaya #urutputrajaya #urutkl #urutcheras #urutkajang

137 1 Feb 21, 2018

Acne Treatment All from innisfree_malaysia #innisfree #innisfreemalaysia . 3 types of Facial Treatment available: 💖 Basic Bless Treatment RM49 💖 Flawless Treatment RM69 💖 Ultrasonic Gold Treatment RM88 Add on: ✨ Aromatherapy Massage RM65 ✨ Hand & Shoulder Therapy Massage RM39 ✨Hand & Foot Scrub RM25 . WhatsApp 0122700553 or click on my bio profile for direct WhatsApp 🎀🎀🎀 . #facialampang #facialklang #spaputrajaya #spacyberjaya #spakl #spasubangjaya #spabandarsunway #facialtreatmentsubangjaya #facialtreatmentbandarsunway #facialtreatmentbangi #facialbangi #facialserdang #facialwangsamaju #urutshahalam #facialshahalam #facialserikembangan #facialselayang #facialkajang #facialcheras #facialputrajaya #facialcyberjaya #urutbangi #urutcyberjaya #urutputrajaya #urutkl #urutcheras #urutkajang

34 2 Feb 21, 2018

Alhamdulillah,selesai sesi urut kaki terseliuh..terima kasih Tuan Onn Mohamed kerana memilih Urut Barakah..semoga Tuan Onn cepat sembuh,sentiasa sihat tubuh badan dan kembali aktif seperti sedia kala..aamiin Untuk sebarang pertanyaan atau appointment sila whatsapp/sms/call wasap.my/60146288834 #urutbarakah #urut #urutbadan #uruttangan #urutkaki #urutkepala #uruttradisional #reflexology #rawatansaraf #ceragem #spa #massage #terseliuh #bengkak #sakitotot #sakitsendi #sakitpinggang #sakitkepala #sakitlutut #kebas #urutbangi #urutbangiavenue #urutkajang #urutsemenyih #urutbandarseriputra #urutbukitmahkota #urutimpianputra #urutnilai #urutputrajaya #urutsungaimerab

20 0 Feb 21, 2018

Alhamdulillah,selesai sesi urut badan..terima kasih pada Tuan Mohd Fadzli kerana memilih Urut Barakah..semoga Tuan Fadzli sentiasa sihat tubuh badan dan sentiasa successful dalam hidup..aamiin Untuk sebarang pertanyaan atau appointment sila whatsapp/sms/call wasap.my/60146288834 #urutbarakah #urut #urutbadan #uruttangan #urutkaki #urutkepala #uruttradisional #reflexology #rawatansaraf #ceragem #spa #massage #terseliuh #bengkak #sakitotot #sakitsendi #sakitpinggang #sakitkepala #sakitlutut #kebas #urutbangi #urutbangiavenue #urutkajang #urutsemenyih #urutbandarseriputra #urutbukitmahkota #urutimpianputra #urutnilai #urutputrajaya #urutsungaimerab

16 0 Feb 21, 2018

Alhamdulillah selesai sudah pakej pantang lengkap selama 14 hari . Thank you banyak2 Pn Azfa , baby Rahman, Mak Andak ( ibu Azfa) and keluarga atas layanan mesra . Minta halal ya , mohon maaf sekiranya ada kekurangan dari pihak Kak Qien , selamat menjalani hari2 berpantang , In Shaa Allah jumpa time penutup pantang nanti ya 😘💗💗💗 azfa_madani Utk booking pakej pantang ☎0189774558 (better whassap 👍) http://www.wasap.my/60189774558 http://www.wasap.my/60189774558 http://www.wasap.my/60189774558 Boleh follow & 👍page fb Kak Qien ya https://www.facebook.com/ladiestraditionalmassage/ #kakqientraditionalmassage #womentraditionalmassage #ladiestraditionalmassage #terapiinstagram #terapiurut #tukangurutbertauliah #skmthp3 #urutpantang #uruttradisional #urutmurah #pakejpantang #urutsemenyih #urutbangi #urutkajang #urutputrajaya #urutcyberjaya #urutserikembangan #mobilespa #0189774558

22 0 Feb 20, 2018

Syukur Alhamdulillah,selesai sesi urut badan di Kg Dato Abu Bakar Baginda..terima kasih pada Tuan Shuaib kerana support Urut Barakah..seorang yang sangat peramah dan baik hati..semoga Allah swt kurniakan kesihatan yang berpanjangan pada Tuan Shuaib,sentiasa ceria,di tambahkan rezeki dan bahagia di samping keluarga tersayang..aamiin Untuk sebarang pertanyaan atau appointment sila whatsapp/sms/call wasap.my/60146288834 #urutbarakah #urut #urutbadan #uruttangan #urutkaki #urutkepala #uruttradisional #reflexology #rawatansaraf #ceragem #spa #massage #terseliuh #bengkak #sakitotot #sakitsendi #sakitpinggang #sakitkepala #sakitlutut #kebas #urutbangi #urutbangiavenue #urutkajang #urutsemenyih #urutbandarseriputra #urutbukitmahkota #urutimpianputra #urutnilai #urutputrajaya #urutsungaimerab

19 0 Feb 20, 2018

My cust a.k.a BFF since UPM 2007 till now❤ So far, Hubby die ni suka kasi semut hurung tau.. Sweet je nak buat surprise kat wife bagi spa treatment, Hilangkan penat2 stress gituuuu Thank Hasan support hakak😊 Thanks Angah masak mcm2..non stop mkn❤ . 3 pakej Facial Treatment ✨Basic Bless Treatment ✨Flawless Treatment ✨Ultrasonic Gold Treatment . WhatsApp 0122700553 or click on my bio profile for direct WhatsApp 🎀🎀🎀 . #facialampang #facialklang #spaputrajaya #spacyberjaya #spakl #spasubangjaya #spabandarsunway #facialtreatmentsubangjaya #facialtreatmentbandarsunway #facialtreatmentbangi #facialbangi #facialserdang #facialwangsamaju #urutshahalam #facialshahalam #facialserikembangan #facialselayang #facialkajang #facialcheras #facialputrajaya #facialcyberjaya #urutbangi #urutcyberjaya #urutputrajaya #urutkl #urutcheras #urutkajang

55 0 Feb 19, 2018

Good Morning 💖 If u still mencari tempat untuk buat Facial Treatment, Malas nak keluar kena cari parking & so on... Tak ada masa pulak nak ke spa, Ada baby, lagi la tak boleh keluar nak ber spa... . Then, Choose Mobile Spa / Home Spa❤ . 3 pakej Facial Treatment ✨ Basic Bless Treatment ✨ Flawless Treatment ✨ Ultrasonic Gold Treatment WITH FREE GIFT MADE FROM KOREA💖 . WhatsApp 0122700553 or click on my bio profile for direct WhatsApp 🎀🎀🎀 . #facialampang #facialklang #spaputrajaya #spacyberjaya #spakl #spasubangjaya #spabandarsunway #facialtreatmentsubangjaya #facialtreatmentbandarsunway #facialtreatmentbangi #facialbangi #facialserdang #facialwangsamaju #urutshahalam #facialshahalam #facialserikembangan #facialselayang #facialkajang #facialcheras #facialputrajaya #facialcyberjaya #urutbangi #urutcyberjaya #urutputrajaya #urutkl #urutcheras #urutkajang

24 0 Feb 18, 2018
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.