Photos and videos from all countries

Photos and videos for #uppt��cka

Dneska zdrhám.....Všem "PĚKNÝ VÍKEND a hlavně bez defektu ;)" a něco málo na ty naše cesty po zimě.... nejspíš i ta 3-cka nebude stačit :( #dugast #fmbtubulars #fmb #veloflex

airoo.cz

Feels dope to customize your equipment! Your Branding is key and no matter what you use or whatever genre music you play or venue, just make sure you move the crowd and rock out! #dj #djlifestyle #djvadermixx #djequipment #custom1200 #customcdj #customvinyl #logo #technics #pioneerdj #rane #pointlesstoresist #oldschoolcincy #movethecrowd #cka #djpicoftheday #cincinnatidj #icecoldcustomsusa #12inchskinz

vadermixx

Found this pic of the #suaveé and the #swavee chadrypa and whoizda_buudoggy back in the days working for the old man #kahanudays #2localboys #pimpinmadeeasy love u chadrypa and your ohana =The great lord would not give u a task that u could not handle.... So he must think that your a bad ass m*tha f cka!! Love u bradda stay strong stay positive and most of keep love tight in your circle ...aloha

whoizda_buudoggy

8 Marsi festohet edhe në DEA Lounge & Food.Dhe në atë ditë kur gratë festojnë, çka bëjnë burrat? #8 #marsi #dita #e #gruas #dita #pá #burra #gra #dashuri #ushqim #pije #muzikë #zbavitje #2017 #tradita #ilyrian #gra #vajza #kombi #femerore #shqiptare #party #tradicionalePër Rezervime: 070/864-210

dea_lounge_food

"Shut your f*cking face, Uncle F*cka!!" Terrance and Phillip catch a rare candid photo upon the Rockies where the small, podunk town of South Park, Colorado is found!The Canadian comedy duo was initially photographed by me at SDCC 2016 before I placed them in this hand drawn winter background via Adobe Photoshop CC 2017. #classicblackgreen #cosplay #cosplayportraiture #cosplayphotography #television #comedycentral #southpark #southparkstudios #terranceandphillip #canada #montreal #toronto #colorado #sdcc2016 #assesoffire

classicblackgreen

DZA IL* BU VS. DIKTATO(R)-ultrasound extended version ))): predsednikrs #aleksandarvucic #aleksandarvucic #dzailibu #džailibu #diktator #stopnasilju #womenagainstabuse #equalpayday #stateofwomen #usdepartmentofjustice IZBORNA KRADJA JE TOP CRIME RUSENJA USTAVNOG PORETKA SLOBODNE VOLJE GRADJANA KAO I PRIMORAVANJE NA IZBOR DIKTATORSKEVLASTIBEZALTERNATIVE FASISTICKIM METODAMA SOC NEPRAVDE MASS BIO GENOCIDOM IZGLADNJIVANJA USKRACIVANJEM SOC.PRAVA I DAVANJA PITAGORINOM TEOREMOM AKO P...ONDA Q. ...AKO -CKA GRADJANIN GLASA ZA VUCICA KURCICA ONDA CE KURCIC UDELITI OSNOVANO ZAKONSKO PRAVO SOCIJALI I TO JE KRIVICNO DELO ORGANIZOVANOG DRZAVNOG TERORA DIKTATORSTVA PRISILE I IZNUDE I BRUTALNOG RUSENJA USTAVNOG PRAVA GRADJANA NA MIRAN I DOSTOJANSTVEN ZIVOT I SLOBODNU VOLJU GRADJANA! !!!

monanbg

Pse dikush është i pafat e dikush i lumtur? Pse dikush është gazmor e i pasur, ndërkaq dikush i mjerë dhe i varfër? Pse dikush është frikacak dhe i pasigurt e dikush përplot besim? Pse dikush trajtohet si gjenial në punën që kryen e dikush, ndonëse me përpjekje mbinjerëzore,nuk mund të arrijë kurrfarë rezultatesh?Pse dikujt i shkon përdore të shërohet nga të ashtuquajturat sëmundje të PASHËSHRUESHME e dikush, pa asnjë sëmundje, është i sëmurë? Pse disa femra jetojnë për mrekulli, kurse motrat e tyre jetojnë në mjerim? Pse... Thuhet: njeriu i ka një milion probleme. Jo. Njeriu është krijuesi i problemeve të veta, prandaj, ndihmoje njeriun të qendërzohet – problemet shuhen e tejkalohen. Moti është thënë se: 1) Nuk ka jetë pa VUAJTJE; 2) Nuk ka vuajtje pa SHKAK; 3) Nuk ka shkak që nuk mund të TEJKALOHET. Pse nuk ka jetë pa vuajtje dhe cilët janë shkaktarët e vuajtjes? Të gjitha ligjet e natyrës punojnë për të mirën e njeriut, vetëm njeriu punon kundër vetvetes. Pse? Njeriu me lindjen e tij e fiton të drejtën të jetojë i shëndetshëm, shumë i pasur, i hareshëm dhe shumë i lumtur. Këto janë gjendje normale. Ndërkaq, sëmundja, varfëria, mërzia dhe mjerimi janë gjendje abnormale, SËMUNDJE MENTALE, që ia shkakton njeriu vetes, me mendime negative. (Humbolti ka thënë: do të vijë dita kur edhe sëmundja do të jetë turp, sepse të gjitha sëmundjet bazën e kanë në mendimet negative). Të gjitha librat e vjetra të besimeve fetare thonë: mos iu friko Zotit, frikoju vetes tënde. Pse? Sepse Zoti - (mençuria universale, fara hyjnore apo fuqia e natyrës – thoni qysh të doni) - njeriut ia ka dhënë TË GJITHA, pra, ia ka dhënë të drejtën të zgjedh e të merr çka të dojë dhe sa të dojë nga jeta e vet! Vazhdon në komente - #vetedijauniversale #universi #dautdemaku #exploreruniverse #shpirtilire #jeminje #vetedijesohu #zgjohu

vetedijauniversale

Vetë mendja është rrënjë e gjitha problemeve. Për këtë arsye së pari duhet kuptuar se çka është mendja, prej çfarë materiali është e ndërtuar; se a është ajo diçka, apo vetëm proces; a është ajo substanciale, apo është diçka ngjajshëm me ëndrrën. Dhe derisa mos ta mësoni natyrën e mendjes. S’do të jeni në gjendje ta zgjidhni asnjë problem të jetës. Shumë mund të përpiqeni, por provoni ta zgjidhni edhe vetëm një problem personal, dhe do të dështoni – kjo është plotësisht e sigurtë; për arsye se, në të vërtetë, kurrfarë problemi nuk ekziston: vetë mendja është problem. Zgjidhja e cilido problem nuk do të ndihmojë, sepse rrënjët e saj do të mbesin të paprekura. Kjo është sikur kur drurit ia prenë degët, i krasitë gjethet, e nuk e nxjerrë me rrënjë. Do të dalin gjethet e reja, do të mugullojnë degët e reja – madje edhe më të shpeshta se ato të vjetrat. Krasitja i ndihmon drurit të bëhet më i dendur. Krejt derisa nuk e mëson se në ç’mënyrë ta ç’rrënjosësh, lufta jote do të jetë e kotë, ajo është marrëzi. Do ta shkatërrosh veten, e jo drurin. Në atë luftë kot do ta shpenzosh energjinë, kohën, jetën, e druri me kalimin e kohës do të bëhet shumë më i bujshëm, më i fortë dhe më i degëzuar. E rezultatet do të befasojnë: me mund ke punuar dhe je përpjekur për ta zgjidhur këtë apo atë problem, ndërsa problemet veç kanë vazhduar të rriten, të shumohen. Madje edhe nëse e zgjidh një, dhjetë të tjerë do ta zëjnë vendin e tij. Mos u mudo t’i zgjidhësh problemet personale – ato nuk ekzistojnë: vetë mendja është problem. Por mendja është e fshehur nëndhe: për këtë arsye e quaj rrënjë, ajo nuk është e dukshme. Sa herë që takohesh me problemin, problemi gjithmonë është në sipërfaqe – mund ta shohësh – dhe për këtë arsye mund të mashtrohesh. Kurrë mos e harro, ajo që është e dukshme nuk është rrënja; rrënja gjithmonë mbetet e padukshme, rrënja gjithmonë është e fshehur. - #vetedijauniversale #universi #osho #exploreruniverse #shpirtilire #jeminje #vetedijesohu #zgjohu

vetedijauniversale
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.