Photos and videos from all countries

Photos and videos for #unitamanah

AbgCoach bersama dengan Adik-Adik Juara Yaang Hebat dalam industri, walau masih muda... pencapaiannya luar biasawww.faisalmalikcoach.comYoutube/fb/linkedIn :- faisalmalikcoach #cwc2017 #financialplanningexpert #usahawan #perundingkewangan #unittrustconsultant #unitamanah #millionaire #millionairemindset #takaful #kerjaya #kewanganislam #publicmutualjb #publicmutual

faisalmalikcoach

Tyco raya .. B.O.P dan makan makan.. walaupun dah zulkaedah... tp x pe... as long as.. makanan tu ade... x kisah lah bulan syaaban skalipun... Btw u look gorgeos annebaharuddin #tycogroupconsultant #tycorayalagi #unittrustconsultant #unitamanah #dinnerwithsupper #gds_works #gds_life #parttimejob #lovethecareer

sitihajar2reza

Wow hebat!!! CIMB PRINCIPAL direct access to china capital market. Company yang kukuh!!! Jom siapa nk buat TABUNGAN PERIBADI minimum RM200 boleh PM/Whatsapp saya 0124461214. Dividen 10-15% average per annum. 100% syariah. # #cwa #cimbprincipal #cimbprincipalassetmanagement #cwaabrandofcimbprincipal #cwaunitedwewin #cimbgroup #cimbniaga #unittrust #unittrustconsultant #unitamanah #takaful #wasiat #alhamdulillah #syukur

nurshamimisaad

THE ART OF SERVICING CUSTOMERSAttended this marvellous talk last night. Content include:1. Understand customers needs2. Strengthen our product knowledge3. Improve our appearance (grooming & etiquette)4. Minimum standard in servicing customersSpread Your Wings, Soar Like a SuperEagle! #servicingcustomer #publicmutual #unittrust #epl #eplresult # epltable #arsenal #unitamanah #investment #pelaburan #savings #simpanan #customerneeds #productknowledge #appearance #grooming #etiquette #customerservice #manchesterunited #liverpool #premierleaguestandings #azizulhasniawang #barcelona #laliga #unitedairlines #leechongwei #barcelona #arsenal #championsleague #fastandfurious8

fatkurradzi

" Orang yang berfikiran besar menjadikan risiko sebagai satu motivasi dan kayu ukur untuk mereka mencapai kejayaan.".. #sayajual #publicmutual #PRS #EPF #unitamanah #financialfreedom #investment #savings #monthlysavings #future #educationplan #retirementfund #retirementplan #millionaire #makingmoney #rich #retireyoung #geny #dreamteam #vibworld #unittrust #jawatankosong #jobvacancy #jobhiring #peluangpendapatan #wanitahariini #wearehiring #billionaire #VIBMoscowChampionshipWe are Unit Trust Consultants. Join our team today!IG: vibworldFB:Victory Inspire BillionairesYouTube: VIB WorldEmail: victoryinspirebillionaires gmail.comContact : 0172184211 or 0192788303CEO michamidGAM tunkuketrieliana

vibworld

"Selamat pagi! Semakin banyak anda memberi semakin cepat dan mudah untuk anda mencapai segala impian.".. #sayajual #publicmutual #PRS #EPF #unitamanah #financialfreedom #investment #savings #monthlysavings #future #educationplan #retirementfund #retirementplan #millionaire #makingmoney #rich #retireyoung #geny #dreamteam #vibworld #unittrust #jawatankosong #jobvacancy #jobhiring #peluangpendapatan #wanitahariini #wearehiring #billionaire #VIBMoscowChampionshipWe are Unit Trust Consultants. Join our team today!IG: vibworldFB:Victory Inspire BillionairesYouTube: VIB WorldEmail: victoryinspirebillionaires gmail.comContact : 0172184211 or 0192788303CEO michamidGAM tunkuketrieliana

vibworld

Terima kasih Kak Bedah bagi hadiah Solid Perfume dari Wangi World HQ. Sekali calit, WANGI!!! Perfume berbentuk pepejal yang PERTAMA di Malaysia. Wow!!! Memang agak terkejut sebab 1st time tengok macam balm baby. Huhuhu "If You Want To Go Fast, Go Alone. If You Want To Go Far, Go Together". Semoga ALLAH swt mempermudahkan segala urusan kita semua.LIKE fb.me/azmizulkipliperundingkewangan atau FOLLOW www.instagram.com/azmizulkipli #azmizulkipli #perundingkewangan #unitamanah #takaful #hibah #wasiat #usahawan #gengissey #demisekepingroti #bangi #kajang #putrajaya #cyberjaya #nilai #wangiworld #sekalicalitwangi #solidperfume

azmizulkipli

"Seseorang itu hanya akan hidup luar biasa bahagia sihat kaya berjaya dan berkat jika minda dan hatinya sungguh-sungguh mengingininya.".. #sayajual #publicmutual #PRS #EPF #unitamanah #financialfreedom #investment #savings #monthlysavings #future #educationplan #retirementfund #retirementplan #millionaire #makingmoney #rich #retireyoung #geny #dreamteam #vibworld #unittrust #jawatankosong #jobvacancy #jobhiring #peluangpendapatan #wanitahariini #wearehiring #billionaire #VIBMoscowChampionshipWe are Unit Trust Consultants. Join our team today!IG: vibworldFB:Victory Inspire BillionairesYouTube: VIB WorldEmail: victoryinspirebillionaires gmail.comContact : 0172184211 or 0192788303CEO michamidGAM tunkuketrieliana

vibworld

Tahniah my downline, champion Muzi semalam baru closed cash Rm80,000... Komisen hampir rm3k untuk 20 minit presentation!! asyukkk!! Tunggu apa kebenda lagi, mari join kami sebagai Pengurus Kewangan Di CIMB Principal.. Semua akan di ajar oleh saya sendiri.. We success together!!.. #futureagencymanager #Joinme!! #CIMBprincipal #CIMBwealthadvisors #nsg #no1 #trainthetrainernsg2017 #financialplanning #mentorkewangan #numberoneagency #wetrainlikenoother #superbsupport #freetraining #drnikishuhadagroup #nsg #nsgwealthadvisors #perancangkewangan #perundingkewangan #unitamanah #unittrust #asbloan #asbfinancing #prs #wasiat #takaful #join #konsultan #careerpath #bijakwang #pelaburan

azamshah_24

Esok dan lusa disekitar penang ada x yang nak mengopi & mengeteh dengan saya sambil sembang-sembang pasal pengurusan kewangan untuk PERSARAAN AKAUN 1 KWSP SERENDAH RM1000 & TABUNGAN PERIBADI SERENDAH RM200. Saya sedia membantu anda. Pm tepi atau whatsapp atau call terus saya di 0124461214. Saya pasti anda x akan menyesal mengopi dengan saya. #CWA #cwaunitedwewin #cimbprincipl #cimbprincipalassetmanagement #unittrust #unittrustconsultant #unitamanah #trustedagent #bestislamicfund #bestassetmanagementinsoutheastasia #EPFinvestment #Cashinvestment #PRS #privateretirementschemecwa #Akaunjutawanmampumilik #serendahrm200bolehjadijutawan #startearlyinvestment #whowantstobeamillionaire #alhamdulillah #syukur

nurshamimisaad

Sambil2 family day & birthday afiq, dd n mummy ambil slot skit. Pejam celik dah 8tahun kami bersama.syukur pd Allah swt. alhamdulillah... Anak2 pun dah besau... Semoga tahun2 yg mendatang akan lebih baik utk kami sekeluarga. Doakan kebahagiaan kami. Insyallah sama2 bahagia...Nnt tb gambr wedding plk la. Hahaha its_me_lah_eida2520_afieras. #familyday #Vacatiaon #shorvacation #eUsahawan #mengejarimpian #mdec #eusahawan #financialplanning #malaysia #kl #wetrainlikenoother #penang #superbsupport #freetraining #passiveincome #wealthadvisors #perancangkewangan #perundingkewangan #unitamanah #unittrust #asbloan #asbfinancing #wasiat #takaful #join #konsultan #careerpath #bijakwang #pelaburan

mienmazlan

Sinar harian 6/3/2017. Dah la Unit Amanah Risiko Rendah!! Market pun CANTIK!! Dapat pulangan pun BANYAK!! Wow tunggu apa lagi!! Jom buat TABUNGAN PERIBADI min RM200, TABUNGAN AKAUN 1 KWSP min RM1000 dan TABUNGAN CASH LUMP SUM min RM1000 dgn kadar dividen 10-15% pulangan purata setahun. Anda tabung anda dapat hasil!! CWA CIMB PRINCIPAL 100% patuh syariah. Cepat2 PM/Whatsapp saya 0124461214 utk temujanji. #cwa #cwaunitedwewin #cimbprincipal #cimbprincipalassetmanagement #cimbgroup #cimbniaga #unittrust #unittrustconsultant #unitamanah #trustedagent #consultant #takaful #wasiat #alhamdulillah #syukur

nurshamimisaad

Tips on investing:-Be regular investorsAllow investment time frame (3-5years or more)Diversify your investment portfolio to different assets Local/Asia Pacific/Global (Equity, Fixed Income, Mix asset, bond)Understand the investment GoalApply Dollar Cost Averaging during Opportunity MarketStart Early: Power of compounding!!Choose the Best and Reputable asset management company with professional Fund manager expertise locally & globallyAnd of coz have an active & committed financial consultant to regularly update and monitor your investment progress Have you subscribe your CWA account? Pm me Today to book for your urgent appointment Nurshamimi SaadCWA CIMB WEALTH ADVISOR0124461214 #CWA #cwaunitedwewin #cimbprincipl #cimbprincipalassetmanagement #unittrust #unittrustconsultant #unitamanah #trustedagent #bestislamicfund #bestassetmanagementinsoutheastasia #EPFinvestment #Cashinvestment #PRS #privateretirementschemecwa #Akaunjutawanmampumilik #serendahrm200bolehjadijutawan #startearlyinvestment #whowantstobeamillionaire

nurshamimisaad

Semua org kecoh pasal BRIM xdapat tetapi ramai yg xdpt pendedahan tntg Unit Amanah menggunakan AKAUN 1 KWSP. Agak2 duit client ni ada brp? Client ni bijak rebut peluang utk LABURKAN Akaun 1 kwsp!!! Takkan anda nk tggu pd BRIM yg belum pasti!!! Jom LABUR dan SIMPAN WANG anda menggunakan AKAUN 1 KWSP min RM1000, TABUNGAN PERIBADI min RM200 dan CASH LUMP SUM!!! Siapa simpan dia dapat!!! Tugas saya utk bantu anda semua. CWA 100% patuh syariah dgn kadar pulangan purata dividen 10-15% setahun!!! CIMB PRINCIPAL ISLAMIC ASSET MANAGEMENT BEBAS BLACKLIST, BEBAS HUTANG & BEBAS INTEREST!!! Nurshamimi Saad CWA Financial Consultant0124461214 #cwa #cwaunitedwewin #cimbgroup #cimbniaga #cimbprincipalassetmanagement #cwaabrandofcimbprincipal #unittrust #unitamanah #unittrustconsultant #trustedagent #takaful #wasiat #whowantstobeamillionaire #startearlyinvestment #serendahrm200bolehjadijutawan #Akaunjutawanmampumilik #privateretirementschemecwa #alhamdulillah #syukur

nurshamimisaad

[ LAWAK STRESS ].. kita gelak dulu eh. Ending nanti baru nangis .Org tu semangat giler nak jawab exam. Seriously, sy pun salute dgn semangat dia.Coaching personal, coaching online, masa sy tak sihat, dia join study group online yg sy khususkn utk partner a.k.a anak2 sy.Mmg semangat dia sy salute. Saya bagi (bg sbb x jumpa emoji ) .Seminggu, 3 hari & sehari sblm exam, sy tanya & ingatkn dia, Saya : kak ida, exam pukul berapa? K.ida : pukul 3Saya : Dah dpt msg FIMM eh?K.ida : Dah. Confirm pukul 3, 18/3/17Saya : dtg setengah jam awal tau K.ida : okeyyyy .Sy mmg sayang k.ida ni, sbb dia seorg yg mendengar kata .LAWAK bagi saya, STRESS bagi kak ida, BILAAAA....pukul 2.30 ptg 18/3/17, dia call sy. Ingatkn nak bagitau nebes. Rupa2nya....jeng...jeng...jeng...korang teka la sendiri. .Sape dpt teka apa terjadi seterusnya, sy belanja makan kfc dinner plate & berpeluang sign contract of agency utk jadi my next team partner .Teka la.......Teka Teki, Teka Tekuk Hasnah Rais 0137760126psstt....gmbr diambil semasa sesi tenangkn jiwa #we #ibu #isteri #anak #sahabat #consultant #unitamanah #prs #syariahcompliance #peluangkerjaya #coaching #design #kewangan #bepartofus #success #partner #publicmutual #luaskankuasamu

hasnahhmr
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.