Photos and videos from all countries

Photos and videos for #unikop

RM115 termasuk pos semenanjungWhatsapp +6012.924.3358COD selayang & batu caves & gombak #karapoleskincare #karapolelovers #aloeverasoap #brightc #powerpimple #produkkecantikan #naturalproduct #jomcantiksemulajadi #misikeluartanpamakeup #misicantiksebelumbigday #visitmyig #selayang #gombak #batucaves #naturalbased #codbatucaves #uia #unikop #kolejkomunitiselayang #flawless #bazaarpaknil #ohabgkosmetik #skincare #produkkecantikan #mhmamy #unikop #kolejunikop #lokalproduk #sapotlokal. #Repost karapoleskincare with repostapp・・・WHATSAPP SEKARANG UNTUK JOIN POSTAGE HARINI!!! RM115 (SEM)RM119 (SS)Harga termasuk postage, BOLEH TAHAN SAMPAI 5 BULAN!!!! Stock semakin susut, terlalu cepat sampai HQ pening kepala. Jangan sedih pula kalau you guys kena tunggu lama untuk dapat stock Jom whatsapp Admin Atau boleh whatsapp distributor, stockists & agents

mhma.my

.Pack 30pcs available. Order now. Next week x de pos ye. Kos pos RM5 utk semenanjung. Jimat RM3!!!! #sayajualbiskut #sayajualcookies #vendorcookies #vendormakanan #malaysia #batucaves #kolejunikop #unikop #srigombak #bandarbarusentul #sentul #srirampai

by.danishoppes

.Assalamualaikum . Morning . Utk pos hari selasa ni, order hampir closed ye . Harini last payment . Yg dah payment sahaja kita buat . Next pos khamis . #cornflakesmadu #sayajualkudapan #batucaves #kolejunikop #unikop #srigombak #koperasi #tamankoperasi #tamankoperasipolis #selangor

by.danishoppes

Percaya Atau Tidak .. Dengan Hanya MenggunaKan Dd Cream + Glamour Foundations Boleh Dapat Hasil Mekap Secantik Ni .. Rugii Tak Try .. Merecikkkk .. DD CREAM : RM29.90 GLAMOUR FD : RM35.90POSTAGE RM8/SM RM12/SS www.wasap.my/60135908295 #JELITADARAGOMBAK #WANTED_AGENT_SELURUHMALAYSIA #STOKISGOMBAK #xgeneroyale #xgenemencream #xgenegombak #sktamankoperasipolis #kolejunikop #sktkp #unikop #picoms #batumuda #batucaves #greenwood #tamanpelangi #pasargombak #JelitaDaraMalaysia

puan_aien_asyrissa

medium pendidikan sekarang...sebagai pelajar mahupun pengajar kita perlu selari dengan peredaran zaman..jika tidak, kita yang ketinggalan...saya pelajar saya juga pengajar..selain itu awak kenal sy sebagai apa??.. (sifat yg positif / negatif).. dibenarkan komen, utk koreksi diri yg banyak kelemahan ni. #student #postgraduate #ukm #lecturer #uitm #unikop #ALtudunglabuh #byaisyaliyana #task1 #mustcomplete

ikazalikharosli

::For RENT:: ::For RENT:: ::For RENT::Panorama Sentul Residences - Block B1032 sqft / 3R2B / P.F. / 1 Car ParkLow Density with greenary view - Medium LevelAsking RM1,500/month (:Available in Aprl 2017 ♡ Swimming Pool/Gymnasium♡ McD, Satay And Warungs nearbyFirdaus Salleh (REN 17242)Pls call / Whatsapp: 013-3573688 #tudung #satay #gombak #batucaves #sentul #coway #uia #hartanah #kualalumpur #sewa #hijab #propertyagent #cikgu #property #najibrazak #rosmah #kemas #rumahmurah #unikop #awek

followmeproperty

.Lai lai lai...hok gemor sekuk cekelat pah ado cornflakes pulok tu, beraso nok kudap sambil layan #menantifebruary boleh, sambil layan #menjinakombak pon boleh, boleh www.wasap.my/60126906523 kalau nok oda deh. Butter pure, koko powder import. Dun worry, produk premium ambo bui ko adik kakok abe. #cornflakescookies #biskutcornflakes #kolejunikop #unikop #koperasi #tamankoperasipolis #batucaves #selangor #bandarbarusentul #srigombak #giantbatucaves

by.danishoppes

Mini Cooper 1.6 Hatchback Contest!! ...Company syue tgh buat contest, tak pernah lagi kompeni network marketing main contest kasi keter.. ...Rm21,000 downpayment kompeni tanggung,Rm12,733 duit poket... Step 1, pm syue,Step 2, tgk step 1.Step 3, tgk step 2.Bukan main2, real punya. Max sorang layak 2 biji je. Klau nak beraya dgn keter idaman, nak beli kete tp xde duit downpayment, ni laa masa uolls!! ...01125541048 whatsapp .. #FLTeam77 #Prorich769 #bsc #meletop #fattahamin #bussinessschoolclub #surirumahmrpilot #neelofa #mirafilzah #entreprenuer #bmw #NextTarget #UUM #UM #UKM #Unimas #Unikop #UsahawanBumiPutera #lofattah #SayangPapaSayaTak #minicooper #NoraDanish #BiarAkuJadiPenunggu #SyurgaYangTakDiRindui #SYTD2 #BuatDuit #ProjekRaya

syuhada_noordin

.USIA BUKAN PENGHALANG ANDA BERJAYA. ILMU ITU LUAS ..Bisikkan syaitonirojim selalu ada untuk orang yang hampir ke kemuncaknya! Yelah, kalo tak ada mana ada kemanisan dalam kejayaan. Nanti tak ada kenangan bila dah sampai kan? ..Yes! Sis bersyukur selalu ada bersama orang yang hebat dan sis boleh topup ilmu bila rangkaian sis berkawan pelbagai, soooo jangan tanya kenapa sis punya kawan asyik tertukar, eh bertukar . Sebab sis nak rasa environment yang berlainan. Ye dok ? ..Sis tak hebat mana, tapi sis cuba untuk jadi hebat dan the best thing is proses learning ! Yeay ! So lets change our environment ..Hmmm.. Panjang sangat sis menaip. Sis tak sedar. Sorry sapa baca sampai abiss, u the best person ! Goodluck guys! ..Jooom ready for solah maghrib ! .Assalamualaikum ! Muahcikeddd #UPSI #usahawanupsi #BSC #BusinessSchoolClub #generateincome #neelofa #hijabs #maharajalawak #mentormelenia #Unimas #Unikop #UsahawanBumiPutera #kerongsangmurah #PinTudung #NoraDanish #shawlneelofa #SyurgaYangTakDiRindui

suryana_92_
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.