Photos and videos from all countries

Photos and videos for #ummi

Kalian berdua kekuatan ummi dan walid.Kalian berdua sumber semangat kami.Ummi sentiasa doakan yang terbaik untuk kalian.Cinta ummi Sayang ummi . #twinsisters #twinbabies #twingirls #twins #twinslife #twinspics #nqs #sofiasafia #umminqsdiary #lotsoflove

_mekcha

Bff ummi skng!Kawan gaduh pon ye!Peneman ummi yg setia~Dahh jom tido Ummi ade awak dua je. #sofiasafia #lotsoflove #umminqsdiary #nqs #twinsisters #twinslife #twinstagram #twinslove #twinsofinstagram #twinspics #pickuplines

_mekcha

Nak masuk 1y4m macam2 kerenah ummi kena layan dis both princesses .Dah start rebut2 barang main tarik2 rambut hang pok aku aku pok hang . Macam2 lagiiiii....Ummi tak minta banyak cuma minta diberi kesihatan yang baik dan kesabaran yang tinggi nak hadap princesses ummi.Kalau ummi xsabar hampa dua mmg ummi kurung dalam bilik . #umminqsdiary #twinslife #twinspics #twinstagram #twinsofinstagram #sofiasafia #nqs #fraternaltwins #babylife

_mekcha

Gak terasa sudah menyelesaikan pendidikan menjadi Siswi selama 12 tahun dengan melewati masa-masa putih merah 6 tahun, putih biru 3 tahun dan putih abu-abu 3 tahun. Dan Insya Allah tidak lama lagi akan menjadi Mahasiswi Aamiin... *buat stslh09 anak ummi tersayang, ni ummi tepati janji ummi nge tag dirimu di foto wisuda ummi nak sukses ya nak, buat ummi bangga padamu, ummi juga pasti bisa buat bangga dirimu nak, ummi tunggu ya tag back nya besok di perpisahan dirimu nak hehe Taken by: tira_chan24 #farewellparty #perpisahan #jomblosampaihalal #menantikannya #nikahmuda #camaba2017 #seeyouontopsob #suksesmasadepan #ukhtycantik #akhwatcantik #man1medan #fossforclass #grandmercuremedan #boruharahap #pasundangeulis #mahasiswibaru #NRH #SH

nurulrafidhah

#goodmorningTwins having their breakfast with babybitesnmunch potato wedge and kuih keria . Tapi ummi yg bg perabih kuih keria sebab fav ummi . #lotsoflove #umminqsdiary #sofiasafia #nqs #babyfood #twinspic #twinlife #twinstagram #twinsofinstagram

_mekcha

Ummi nk jga neelofa buku tu ..boleh x bg ummi satu ... Regrann from inazzerol - Regrann from neelofa - - #regrann #Lofattah #lf_lovers - #regrann

lizanorliza_hassan

METODE UMMI ADALAH SUATU SISTEM YANG TERDIRI DARI 3 KOMPONEN SISTEM : BUKU PRAKTIS METODE UMMI,MANAJEMEN MUTU METODE UMMI, DAN GURU BERSERTIFIKAT METODE UMMI . KETIGANYA HARUS DIGUNAKAN SECARA SIMULTAN JIKA INGIN MENDAPATKAN HASIL YANG OPTIMAL DARI METODE INI.METODE UMMI LAHIR DIILHAMI DARI METODE-METODE PENGAJARAN MEMBACA AL QURAN YANG SUDAH TERSEBAR DI MASYARAKAT, KHUSUSNYA DARI METODE YANG TELAH SUKSES MENGANTARKAN BANYAK ORANG BISA MEMBACA AL QURAN DENGAN TARTIL. METODE UMMI INI KAMI RENCANAKAN UNTUK TERUS MENERUS DIEVALUASI DAN DIKEMBANGKAN, KARENANYA KRITIK DAN SARAN DARI PARA PENGGUNA DAN PEMBACA SANGAT KAMI HARAPKAN. SEMOGA ALLAH SWT MERIDHOI LANGKAH KECIL INI. AMIN..setiap senin, selasa, kamis, jumat (sesuai dengan kelasnya).jam 08.00- 10.00 wib.pengajar : ust Nur Cholis (UMMI center), Ustadza Erlida, Ustadza Erni.. #savethedate #kajinrutin #taklim #alquranalhadist #riyadussolihin #Masjid #Masjidalmillah #MasjidAlMillahSidoarjo #PondokJati #Sidoarjo #SidoarjoCity #SidoarjoBeriman #Pemuda #Remaja #PemudaRemaja #QuotesMuslim #ProudToBeMuslim #YukHijrah #YukNgaji #YukDakwah #MuslimDailyPost #taklimsidoarjo #kajiansidoarjo #kajianremajasidoarjo #belajarngaji #ummi

almillahsidoarjo

Good news utk cust ummi yg jauh2..Selalu pos express 1pcs size s ni rm11 kan..Harini sahaja kite bg combo..(kite pos esok)3PCS RM100 INC POS!!! jom jimat berganda2....W.app ummi 0196515344 #carpet3d #carpetcantik #carpetmurahmalaysia

wanniehanif

alhamdulillah...semalam #aaliadarissa demam..melepek jek..nak berdukung jek... ummi ikhtiar dengan #qasehgoldjunior..setiap 4jam ummi bagi sesudu..kadang2 die sendiri mintak extra sudu..sedap kan rasa madu,kurma,rasa lemak dari badam... dekat sekolah pun ummi minta teacher beri #qasehgoldjunior...alhamdulillah..hari ni terus sihat..kan dah beritahu #qasehgoldjunior meningkatkan sistem imun anak2...alhamdulillah..syukur ada qaseh... #qaseh #qasehgold #qasehgoldjunior #makanansunnah #konsultantqaseh #ukm #bandarbarubangi #kajangutama #kajangsentral #kajang2

nur_zuraidah_rahim

Aunty Sue : Zayyan nak ikut Ummi dengan Baba atau nak ikut Aunty Sue?Zayyan : Ummi dengan Baba (sambil ambik tangan Ummi letak kat tangan Baba) dengan Aunty Sue jugak (tak nak lepas tangan Aunty Sue jugak). Maka terhasillah gambar kontroversi ni.

mrs.gbam

22/2-27/2 kedai off okey... tp ready stock ade ok.. tp sangat2 limited... klu nak bole pm nanti PA ummi akan uruskan... ekekeke... throwback cuti ahad hari tu.. berapa byk cuti la ummi kaysa ni.. hehe :) #ullkaysahaniy #ootdbundlesihaniy #kedaikeropoklekorhighwayoffday #2y3mo

azieniza

Baiklah.. Sebelum tidur, Ummi nak belanje sikit SEASONAL CLEARANCE SALE TohPuan.Siapa belum dapatkan lagi tu, better grab sekarang.Harga dah habis kasih sayang ni Ummi bagi.Bila lagi kalau bukan malam ni kann.. #TohPuanDotCoARMY #SeasonalClearanceSale #Leyana #Mellina1.0 #Mellina2.0

nurul_talha

Konon2 sweet anak nak suap biskut (sebab dia makan biskut) dengan konfiden ummi nganga mulut.. klimaks bila ummi nak kunyah rsa lain macam tengok2 putung rokok!!!Argghhhhh .Anak oh anak.. #nqs #sofiasafia #twinstagram #twinsisters #sel2berhubung #terlebihsel #twinspic #twinslife #umminqsdiary #1day1pic #potd #picoftheday

_mekcha

Asalamualaikum...sy Coach Ummi (Ummi bkn nama coach,tapi gelaran Ummi stand 4 mak,ibu dll.Jadi semua blh pgl ummi je ye).Usia 46 thn...ALHAMDULILLAH,namun stamina setanding remaja.Perjalanan Ummi bermula dgn wlc10,Ummi seorg Cancer survivor & masih on treatment.Selama 2thn mderita kesakitan slps major operation.Shingga WLC menemui ummi melalui *Coach Yatot* .Ummi bangkit sbgi seorg tua yg tidak nampak bayangn sihat.Namun kini SUBHANALLAH ummi mampu berjalan berkilometer,berlari,hiking,cycling dll perkara yg tidak pernah ummi bayangkn .ALHAMDULILLAH Setakat ini tlh bjaya mgurangkn hampir 23kg & masih mneruskn perjalann utk mcapai tahap kesihatan yg plg max.Tiada yg lbh bernilai dlm diri kita,mlainkn kesihatan yg baik,dgn kesihatan yg baik mmungkinkn kita utk mlaksanakn apa jua yg kita impiankan.Kuatkn keazaman bina sifat *Sabar disiplin istiqomah & stay positif sentiasa* *TIADA YG MUSTAHIL BAGI MRK2 YG BERUSH,TANPA MGENAL PUTUS ASA*FINAL CALL!!! Pendaftaran WLC19 masih dibuka,tinggal slot2 akhir,pastikan tempat anda..Nak sihat..Nak kurus.Follow me for transformation.Coach 4G : +6013-6796799.Jom join WEIGHT LOSS CHALLENGE ONLINE . #4g_fit #teamnickhinhussien #weightlosschallengeonline #naksihat #nakkurus #onlinecoach #fat2fit #run4fun #herbalifediet #herbalifecoach #herbalifenutrition

4g_fit

Seronok anak2 bila buka kotak Junior yang baru. Lagi seronok dapat makan IGE Ana Cerdas berasaskan Homeopati untuk kesihatan dan kecerdasan minda keluaran #AnaEdar. Kalau boleh nak lebih dari sebiji. Tapi ummi tak boleh beri banyak2 yer anak2. Ummi nak jimat. Hihi.. Sehari sebiji jer untuk berumur 7 tahun ke bawah. Sebotol ada 200 biji. Tahan berbulan2 kan. Junior 2 bulan sekali ummi dah kena stanby stok yang baru. Anak2 suka, ummi lagi lah gumbira. #SupplementKanak2_KesihatandanMinda #QasehJunior #IGE #QasehGold_Ipoh #TimQARSukses #SupplementKanak2 #MakananTambahan #SupplementHamil #MilkBooster #MindaCerdas #AwetMuda #igshop #kesihatan #bazaarpaknil #NewLook2017 #QasehGold #Bisnes_PatuhSyariah #Jana_Income #Dropship #ModalRendah #USM #UIAM #UITM #Kolej #Politeknik

qasehgoldipoh.shikin

Seronok anak2 bila buka kotak Junior yang baru. Lagi seronok dapat makan IGE Ana Cerdas berasaskan Homeopati untuk kesihatan dan kecerdasan minda keluaran #AnaEdar. Kalau boleh nak lebih dari sebiji. Tapi ummi tak boleh beri banyak2 yer anak2. Ummi nak jimat. Hihi.. Sehari sebiji jer untuk berumur 7 tahun ke bawah. Sebotol ada 200 biji. Tahan berbulan2 kan. Junior 2 bulan sekali ummi dah kena stanby stok yang baru. Anak2 suka, ummi lagi lah gumbira. #SupplementKanak2_KesihatandanMinda #QasehJunior #IGE #QasehGold_Ipoh #TimQARSukses #SupplementKanak2 #MakananTambahan #SupplementHamil #MilkBooster #MindaCerdas #AwetMuda #igshop #kesihatan #bazaarpaknil #NewLook2017 #QasehGold #Bisnes_PatuhSyariah #Jana_Income #Dropship #ModalRendah #USM #UIAM #UITM #Kolej #Politeknik

qasehgoldipoh.shikin

Sebelum tidur, Ummi nak belanje sikit SEASONAL CLEARANCE SALE TohPuan.Ini adalah variation of colours dalam Mellina Flowwy 1.0.Siapa belum dapatkan lagi tu, better grab sekarang.Harga dah habis kasih sayang ni Ummi bagi.Bila lagi kalau bukan malam ni kann.. #TohPuanDotCoARMY #SeasonalClearanceSale #Leyana #Mellina1.0 #Mellina2.0

nurul_talha

Eh eh pepotoan aja bayi ummi inih yaa . Background pake lemari etalase bekas ummi jualan dlu. Pusying dijadiin partisi tapi isi dlmnya keliatan berantakan. Beli skotlet tempelin buat2 snlendiri bgusnya yg gmn. Alhamdulillah puas, setiap orang yg dateng kermh malah disangka kaya meja cafe . #diy #uploaddiy #bebikinan #lemarietalase #temankreatif #temankreasi #hasilsendiri #alhamdulillahpuas

rian_atmaningrum

Percubaan 3botol berhasil!!! .Tak sampai sejam dah wassap ummi nk daftar agent terus. Belum order stock tp booking berderet!! Waahhh!!! Lajunyaaa!!! .."Mula2 tak brani nk order ummi, tp bila dah ghase terus sy updated n ramai pulak feedback suma pakat nk beli. Tu yg nk jd agent teruslah. Bak kata ummi, fast action fast result"!!!..Haaaaa.. Kan dah habaq mai.. Customer yg sibuk cari ayaqmangga ni. Korang tggal ready jerr stock. Takyah pening2 kann #ayaqmangga #ayaqmanggabybonda #jusmanggaviral #jusmangokaww #sedapgilerbaqhang #agentdiperlukan #rezekidikongsibersama #kitebuatkitemestidapat

ayaqmanggakasigegar

Cantik kaaan ummi satu ini.... sosok nya menginspirasi banget, ngajarin kita kalau jadi perempuan itu harus cerdas, gigih, pantang menyerah, tapi tetep taat pada suami. Romantis pisan lah pokoknya mah.Dan banyaaak banget kasih kebahagiaan untuk orang lain, termasuk aku... Terimakasih ummi.. rida_vysSemoga semakin lancar vamoshasia yesamalikaid sheisa nya... #vamosh #sheisa #yesamalika #perbawasarimakeup #kerudung #jilbab #hijab

annisaperbawasari

Siapa yg request design ni dlu ye..sebulan yg lpas xsilap..dlu xckup stock..huhu...ummi amek special utk beliau sbb ada 1 je lg yg ni..sila lah muncul kan diri..ummi da xdpt kesan msg2 lame..if xda nnt nak offer org laen ni..hahaCarpet 3DL size 6×8kaki (190×240cm)Rm119 shja #carpet3d #carpetmurahmalaysia #carpetcantik3d

wanniehanif

a gift from heaven to me #mythania #ngaji #ummi #sdanaksaleh

mamiekbasori

finally...sampai rumah sudah..penat hilang sikit bile masuk je pintu muiz cakap: "UMMI..NAH DUIT..CIK NA DATANG TADI AMEK 2 KOTAK KOPI UMMI.." Alhamdulillah..rezeki x mengenal masa..ia akan datang bile allah da tentu kan ia untuk kite..so malam ni kite COD min kaffe n garlic tablet di area bandar puteri dan nsk sentosa.. watsapp 0196993341 #emmijual #awesomazingteam #ateam #minkaffe #garlictablet #garambuluh #codkampungjawa #codklang #codkgjawa #sayajualsayapakai

emmi_faridah_aziz

Ini my own review on babyfoodhomemadebyibuanis . Nak jual kena test kat anak dulu. Hihihi Gambar ni laporan harian dari taska anak ya. Jenuh tiap pagi Cik Nuha kita tak habis makan bekal dia Kemudian bila ummi dapat produk dan test kat anak sendiri, ehhhh habis pulak bekal dia ya. Ammmbooiiii Nuha ni. Nampak sangat ummi punya bekal tak mampu ditelan ya Kekekeke. #kinokidsstore #myhonestreview #homemadebabyfoodbyibuanis #babyfoodhomemadebyibuanis #babyfood #homemadebabyfood #makananbayi #kulimbabyfood #makananbayikulim #followforfollow #likeforlike #homemadebyibuanis

babyfood.kinokids

Me and Ummi having fun at Anugerah Piala Jemari Kreatif backstage. Peace out yawww... makeupbyummi #anugerahpialajemarikreatif2017 #nobulanbintang #eleenalamat #designeratwork

eleenalamat

#zaid has arrived may Allah make your health wealth and knowledge greater then mine and your Ummi #family #Thereeyago #thechildrenoftheworld #IshedTears

thereeyago_kil

Bismilah....Breakfast hrni specially dari my cutie diana_jaffry tuk abah d ummi....tq darling #crispycheesysandwich & #hotnescafe

norsha_baha
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.