Photos and videos from all countries

Photos and videos for #ulam

When ur ulam at dinner is still ur ulam at breakfast the next day until lunch hehe. Pangat--- long init na. #sinigangnabaka

msmellow323

Sizzling Hotdog- tenderjuicyph (red/filipino style hotdogs) sauteed with sliced yellow onions and banana catsup ufcbananacatsup I added some franksredhot sauce for extra kick! Often served as "pulutan" or beer food or if you just want a quick and easy dish!Simpleng ulam para sa taong gutom! •••• #chiieecooks #chiieeskitchen #sizzlinghotdog #ginisanghotdog #hotdog #redhotdogs #tenderjuicy #purefoods #purefoodstenderjuicyhotdog #filipinohotdog #filipinofood #pulutan #ulam #filipinofoodmovement #ffmeastcoast #lutongbahay #foodie #foodgrammer #foodporn #eeeeeats #hungry #pinoystyle #sarap

chiieelovestoto

Kerap selsema dan lesu ke? Kadang2 sebab badan kita kurang vitamin c tau.. Jadi, kena makan ulam-ulaman. Tapi kdg2 lupa beli ulam, mkn kat kedai pun, lupa nak ambik ulam.. Jadi solution dia, vitamin c tablet lah kan? Sini kita kongsikan khasiat vitamin c ni:Kulit halus dan licinNaik seri mukaTona kulit yang sekataHilangkan jerawat, jeragat dan parutImunisasi badan meningkat (cegah demam dan selema)Sistem penghadaman yang lancarKulit cerah dan glowingMengatasi masalah resdungCara pengambilan:1 tablet vitamin c 30 minit selepas sarapan atau sebelum tidurMinum air 2.5ml-3ml sehariJangan kunyah vitamin c sebab ia tiada perisa tambahanHarga RM30 ex posNak order? 0106600713 #c-1000 #acorbic #acorbic1000mg

ainhanibeauty

Our ulam for tonight! sinabawang #WhenInDian #WhenInPalanan #Resthouse

joshfontz

Ugh kanin pa lang ulam na mga besh #BagoongRice FTW!

davalwu

Parkir yang rapi yooo.....Loc. RM Ulam Tirta.... #bolowisata #bolowisatatour #transsaba #rmulamtirta

bolowisatatour

Dinnerku mlm ni..selom tu dh jd ulam laksaku.nyum3 #laksakedah #sayamasaksayamakan

hassarullainisaad75

Natural Plant Healing Class Selection today #ulam #jamu #naturalhealing #herbs #wingedbeans #artisanalbunny #vegan

artisanalbunny

joke time!ate. ano ulam niyo?ako. melona. hahaha (tenola) #menola #icecream #korianfood #koreanicecream

joyceekun

Tema harini ikan dan bendi hahah..dah malas nk masak lauk lain.. #homemade #homecook #asamrebus #ulam #budu

wardahkamaruzzaman

כנס פינוי בינוי 18-19/1/17תודה למשתתפים ולאורחים! צילום: דור נבו #פינויבינוי #חולון #ג׳סיכהן #pinuybinuy #urbanism #jessycohen #urbanrenewal #holon #ulam

theisraelicenterfordigitalart

Assalammualaikum.Dah siap masak utk lunch.lepas ni boleh buat projek kek buah kukus pulak. #asamrebus #belimbingbuluh #ikanbawalputih #bendi #telurmasin #ulam #sambalbelacan #daunkesum #cilipadi #foodporn #instafood #masakankampung

perusahaankekintan

Menu sihat harini... padahal kalut pagi2 pergi sek pastu balik jap 45min msk n mkn, pastu pergi sek balik.. #ikanparibakar #kicapbawangladalimau dgn #ulam jadilah.. #alhamdulillah

dapur_naj

Hari yang malas jadi masak nasi goreng jer.Stok sayur takde pulak tu jadi petik jerlah pegaga kat kebun kecik ku itu.Bila malas apapuntakboleh hahaha. #lunch #nasigoreng #pegaga #ulam #echausman

echa_usman

Lunch ape tu? I had ulam and ikan bakar, alhamdulillah sedap ..Ada yang nak cuba product #maryjardin? Dapatkan kulit sihat cantik berseri dengan produk yang semulajadi dan selamat. Meh buzz ilya meh #maryjardinagent #mjkuantan #mjexcellent #naturalorganichomemade #betterskinchallenge

ilya.mj

Hai warga kuantan.. kami menyediakan perkhidmatan COD lunchbox secara PERCUMA setiap hari (Isnin - Jumaat) di sekitar kuantan, gambang, balok dan gebeng.. ..Sila whatsapp quantiti order, no telefon dan tempat COD sebelum jam 9 pagi HARI INI....Delivery akan bermula dari jam 11am (details diberitahu kemudian)..Menu harini khamis (26Januari 2017) ... nasi putih + cencaru sumbat bakar + pucuk ubi masak tempoyak+ulam timun petai rm8/sebekas ... nasi putih + ikan selayang bakar + budu + kubis suhun pedas + ulam timun petai rm8/ sebekas...CEPATTTT ORDER SEKARANG!!! whatsapp no di bawah:013-775 8285.. Perhatian: untuk COD sekitar balok, gebeng, tg. lumpur, indera sempurna, gambang, panching, kg padang dan sekitarnya, minimum order adalah sebanyak 2 bekas.... #codmakanankuantan #codpercumakuantan #nasiambengkuantan #lunchboxkuantan #codlunchkuantan #nasiambengjawastylekuantan #codlunchgambang #lunchboxgambang #codlunchbalok #lunchboxbalok #codlunchgebeng #lunchboxgebeng #codkuantan #deliverykuantan #lunchkuantan

noleekitchen

Ulam for today is Sinigang na Baboy I can say it doesnt look yummy coz its kinda messy or super mixed up but it tastes so good #Food #Foodporn #porn #haha #asiancuisine #yum #yummy #crave #craving #hungry #mouthwatering #foodie #asianfoodie #manila #ph #pinoy #pinoyfood #pinoyfoodie #amazing #delicious #happy #tummy #happytummy #bright #RoccoYeong

thegreatrocco3

So we had "ikan bakar" Indonesian style for lunch on our way back from Probolinggo - Surabaya. SEDAP GILA WEYH! Imagine dipping your fresh white flash fish in a sambal made out of chilli (of cos), tomat (tomato) and everything nice then mixed with "mangga muda & ulam-ulaman". APA BENDA SEDAP SANGAT NI?!? Where is this place? That my dear, you have to ask javanationtrip as they took us here. #journeykita #fadzanina #fadzaninatravel #jawapower

ninazainorin

Hi warga kuantan.. kami menyediakan perkhidmatan COD lunchbox secara PERCUMA setiap hari (Isnin - Jumaat) di sekitar bandar kuantan...Sila whatsapp quantiti order, no telefon dan tempat COD sebelum jam 8pagi ESOK (31.01.17)..Delivery akan bermula dari jam 11am (details diberitahu kemudian)..Menu hari Selasa (31.01. 2017) ...Set 1 nasi putih + ayam goreng berempah + sayur lemak labu + sambal belacan + ulam petai rm8/sebekas ...Set 2 nasi putih + cencaru sumbat bakar + air asam + buncis goreng + ulam raja rm8/sebekas...CEPATTTT ORDER SEKARANG!!! whatsapp no di bawah:013-775 8285.. Perhatian: untuk COD sekitar balok, gebeng, tg. lumpur, indera sempurna, gambang bt12, kg padang dan sekitarnya, minimum order adalah sebanyak 3 bekas.. jika kurang daripada qtty min, surcharge akan dikenakan.. whatsapp untuk details .... #codmakanankuantan #codpercumakuantan #nasiambengkuantan #lunchboxkuantan #codlunchkuantan #nasiambengjawastylekuantan #codlunchgambang #lunchboxgambang #codlunchbalok #lunchboxbalok #codlunchgebeng #lunchboxgebeng #codkuantan #deliverykuantan #lunchkuantan

noleekitchen

Ginisang Sayote - thinly sliced chayote sauteed in garlic, onions, tomatoes and ground pork seasoned with fish sauce and black pepper best paired with fried fish like Bangus, Tilapia, Galunggong or Pompano•••• #chiieecooks #chiieeskitchen #ginisangsayote #sayote #chayote #sauteedchayote #foodie #foodporn #filipinofood #filipinofoodmovement #yummy #sarap #ginisa #guisado #ulam #dinner #eeeeeats #hungry #pinoyfood #homecookingrocks

chiieelovestoto

Food 101Nasi putih, ulam, sambal tempoyak, patin masak tempoyak, teh o ais. Perfect lunch perfect day lasting memories. The best in town, waze Jaman Tory indra mahkota, kuantan Pahang. Grab it. #foodgasm #foodlover #ikanpatin #tempoyak #loveit #lunch #makanmakan #yummy #gopahang #gomalaysia #goasian #igfood #igmalaysia #love #life #enjoy

fendy.jufry

Juadah iftar ready for Mommy.Mommy danced with her pots&pans. Voila, we hv telor kicap, soup telor, ulam are kobis mentah&tempe goreng. My saviour is my saved sambal belacan for a zinged meal . The ayam&daging kunyit courtesy of office food court! #iftar #midweek #dinnertime #championsofmyheart #ayamdagingkunyit #menaraolympia #tempegoreng #sambalbelacan #souptelor #telorgorengkicap #chefmommytim #foodporn

adeeqtim

KHAMIS 16/3.. Masak lemak cilipadi n9 Daging Salai dgn Ulam Pegaga. Wonderful spicy smokey taste..n yet deliciously enaq..Makan pulak dgn Telur Goreng Kicap dsn sayur campur tumis. This set lunch special comes Free with Ice-Tea-O or Rose Syrup. Limited qty as pre-orders has come in. #kamilahcafe #masaklemakciliapi #dagingsalai #pegaga #sedap #putraheight #nonatv3malaysia

kamilahcafe

Nasi berlauk ulam buah delima, sedap jugak ya :) boleh PM inbox atau whatsapp http://www.wasap.my/60109266926http://www.wasap.my/60109266926http://www.wasap.my/60109266926 #delima #buahdelima #kedaidelima #pomegranates #ibumenyusui #ibumengidam #ibu #anakkuning #buah #makanandungun #mayalacottage #makanansihat #dungun #terengganu #uitmdingun #bazaarpaknil #sayajual #cantik #sihat #bijak #gembira

kedaide5maya

Hai warga kuantan.. kami menyediakan perkhidmatan COD lunchbox secara PERCUMA setiap hari (Isnin - Jumaat) di sekitar kuantan, gambang, balok dan gebeng.. sila dm/whatsapp quantiti order, no telefon dan tempat COD sebelum jam 11 malam HARI INI.. masa COD akan bermula esok pada jam 11am (details akan diberitahu kemudian).. ...Menu untuk esok (Selasa, 24 Januari 2017) ... nasi putih + pais ikan kembung + ulam-ulaman (ulam raja, timun jepun, salad mak tam) - rm9/sebekas ... nasi putih + ikan selar sambal cili padi + sayur masak lemak labu kubis - rm8/ sebekas...CEPATTTT ORDER SEKARANG!!! Dm/whatsapp no di bawah:013-775 8285012-935 7625P/s: esok nasi ambeng berehat seketika.. Kami akan buka semula order pada hari Rabu (25/1/2017).... Perhatian: untuk COD sekitar balok, tg. lumpur, indera sempurna dan gambang, minimum order adalah sebanyak 2 bekas.... #codmakanankuantan #codpercumakuantan #nasiambengkuantan #lunchboxkuantan #codlunchkuantan #nasiambengjawastylekuantan #codlunchgambang #lunchboxgambang #codlunchbalok #lunchboxbalok #codlunchgebeng #lunchboxgebeng #codkuantan #deliverykuantan #lunchkuantan

noleekitchen

Hai warga kuantan.. kami menyediakan perkhidmatan COD lunchbox secara PERCUMA setiap hari (Isnin - Jumaat) di sekitar kuantan, gambang, balok dan gebeng.. sila dm/whatsapp quantiti order, no telefon dan tempat COD sebelum jam 11 malam HARI INI.. masa COD akan bermula esok pada jam 11am (details akan diberitahu kemudian).. ...Menu untuk esok (Selasa, 24 Januari 2017) ... nasi putih + pais ikan kembung + ulam-ulaman (ulam raja, timun jepun, salad mak tam) - rm9/sebekas ... nasi putih + ikan selar sambal cili padi + sayur masak lemak labu kubis - rm8/ sebekas...CEPATTTT ORDER SEKARANG!!! Dm/whatsapp no di bawah:013-775 8285012-935 7625P/s: esok nasi ambeng berehat seketika.. Kami akan buka semula order pada hari Rabu (25/1/2017).... Perhatian: untuk COD sekitar balok, tg. lumpur, indera sempurna dan gambang, minimum order adalah sebanyak 2 bekas.... #codmakanankuantan #codpercumakuantan #nasiambengkuantan #lunchboxkuantan #codlunchkuantan #nasiambengjawastylekuantan #codlunchgambang #lunchboxgambang #codlunchbalok #lunchboxbalok #codlunchgebeng #lunchboxgebeng #codkuantan #deliverykuantan #lunchkuantan

noleekitchen

Hari ni lunch simple aje maklum la dah nak cuti 1 minggu kan.. Asam rebus sotong dan sayur .. ada bendi, terung, cendawan enoki, tomato & kacang peas.. ikan jenahak goreng ..ulam dan sambal ketuk #foodlover #asamrebus #yummy #Homecooked #malaysianfood #asianfood #lunch #instafood #foodie #foodoftheday #photo #travelfood #foodporn #noms #amyzayukitchen #myfoodjournal #theasianfoodguide

amyzayu

Waaahhh!.Haritu ramai betul mintak Kaknana design Jacket mcm ni. .Sekarang, pucuk dicita ulam mendatang gittew. Jadi kaknana telah berusaha keras untuk mengkabulkan kehendak uols, support lah kaknana sekali hendaknyaa..Nahhh, kejap lagi Kaknana upload. Nak tahu harga berapa?..Tunggu dulu .Boleh tag kawan-kawan uols tak? . #bomberjacketmalaysia #sayajual #bomberjacket #streetfashionwear #jacketpatch #cardiganmurah #sayajualcardigan

sufie.co

Hai warga kuantan.. kami menyediakan perkhidmatan COD lunchbox secara PERCUMA setiap hari (Isnin - Jumaat) di sekitar kuantan, gambang, balok dan gebeng.. sila dm/whatsapp quantiti order, no telefon dan tempat COD sebelum jam 11 malam HARI INI.. masa COD akan bermula esok pada jam 11am (details akan diberitahu kemudian).. ...Menu untuk esok (Isnin, 23 Januari 2017) ... nasi putih + ikan cencaru sumbat bakar + sambal kicap + ulam-ulaman (petai, baby timun, pucuk putat, kacang panjang) - rm8/sebekas ... nasi putih + ikan kembung rebus air asam + sambal tempoyak + ulam (petai, baby timun, pucuk putat, kacang panjang) - rm8/ sebekas...CEPATTTT ORDER SEKARANG!!! Dm/whatsapp no di bawah:013-775 8285012-935 7625P/s: esok nasi ambeng berehat seketika.. Kami akan buka semula order pada hari Rabu (25/1/2017).... Perhatian: untuk COD sekitar balok, tg. lumpur, indera sempurna dan gambang, minimum order adalah sebanyak 2 bekas.... #codmakanankuantan #codpercumakuantan #nasiambengkuantan #lunchboxkuantan #codlunchkuantan #nasiambengjawastylekuantan #codlunchgambang #lunchboxgambang #codlunchbalok #lunchboxbalok #codlunchgebeng #lunchboxgebeng #codkuantan #deliverykuantan #lunchkuantan

noleekitchen

Hai warga kuantan.. kami menyediakan perkhidmatan COD lunchbox secara PERCUMA setiap hari (Isnin - Jumaat) di sekitar kuantan, gambang, balok dan gebeng.. sila dm/whatsapp quantiti order, no telefon dan tempat COD sebelum jam 11 malam HARI INI.. masa COD akan bermula esok pada jam 11am (details akan diberitahu kemudian).. ...Menu untuk esok (Isnin, 23 Januari 2017) ... nasi putih + ikan cencaru sumbat bakar + sambal kicap + ulam-ulaman (petai, baby timun, pucuk putat, kacang panjang) - rm8/sebekas ... nasi putih + ikan kembung rebus air asam + sambal tempoyak + ulam (petai, baby timun, pucuk putat, kacang panjang) - rm8/ sebekas...CEPATTTT ORDER SEKARANG!!! Dm/whatsapp no di bawah:013-775 8285012-935 7625P/s: esok nasi ambeng berehat seketika.. Kami akan buka semula order pada hari Rabu (25/1/2017).... Perhatian: untuk COD sekitar balok, tg. lumpur, indera sempurna dan gambang, minimum order adalah sebanyak 2 bekas.... #codmakanankuantan #codpercumakuantan #nasiambengkuantan #lunchboxkuantan #codlunchkuantan #nasiambengjawastylekuantan #codlunchgambang #lunchboxgambang #codlunchbalok #lunchboxbalok #codlunchgebeng #lunchboxgebeng #codkuantan #deliverykuantan #lunchkuantan

noleekitchen
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.