Photos and videos from all countries

Photos and videos for #translucent

Kim Markel turns discarded plastic soda bottles, eyeglasses and more into icy translucent furnishings. Learn all about the Glow collection on our blog (link is in the bio) #furnituredesign #GlowChair #kimmarkel #ecofriendlyproducts #reclaimedplastic #translucent #chairs #recycled #ifitshipitshere #upcycle #upcycledfurniture #newmaterial #newfurniture #unusual #plasticchairs #glowfurniture

ifitshipitshere

.TRANSLUCENT POWDER. Jangan terkejut tengok bedak ni warna putih hehehe. Translucent powder ni sebenarnya adalah bedak yang paaaling senang di alam semesta! Sebab apa tau, sebab korang tak perlu lagi pening2 kepala nak matchingkan warna kulit dengan bedak. Bedak ni sesuai dipakai untuk semua jenis kulit & semua jenis warna kulit!So kalau korang ni jenis cepat sunburn, eloklah pakai Translucent Powder ni sebab confirm colour ngam. Tak kira lah korang gelap ke, cerah or putih, bedak ni akan blend well dengan warna kulit kita.Tak akan buatkan kulit jadi kelabu or kusam. Selain tu, translucent powder pun ringan & oil control jugak tau.More info pm/dm:0146010742-(~_~)ZueYour Trusted Beauty Consultant #marykaymalaysia #marykayshahalam #marykaykl #marykaylangkawi #marykaypenang #marykayperlis #marykaykedah #marykaymurahmalaysia #bedakmurah #bedakcompactmurah #bedakmakeup #bedakmalaysiamurah #gebu #kulitgebu #makeuptutorial #makeupprincess #makeupsweetseventeen #cantikdalamancantikluaran #translucentpowder

maryk_zue9

Ben nye neutral set translucent face powder share 10 gr 60 rbdi tempat aslinya 12gr 80rbsetting powder colorless / translucent, sama spt RCMA ya, krn dia translucent jd bisa masuk ke semua skintone.Ben Nye Face Powders absorb oil, moisture and gently set creme makeup. Ben Nye Powders are silky smooth and contain just a hint of color to naturally soften contours. Provides sweat-proof, water-proof finish.order dgn format sbb :nama itemnamaalamat hpwhatsapp dmline hsn1666k - pakai atau dengan klik link yang ada di bio ... #bennyebanana #jualbennye #jualbennyebanana #jualbennyebananapowder #jualbennyepowder #bennyepowder #jualbennyemurah #jualbennyecameo #jualsharemakeup #jualmufemurah #jualmufeshare #jualmufestep1 #jualmakeupshare #jualfoundationshare #jualrcmamakeup #jualRCMApowder #jualRCMA #jualshareinjarfoundation #jualbennyetranslucent #jualrimmelstaymatte

troiscorner

Brushed With Translucent Aqua Powder-coat

sseuro

Consider renting our lucite translucent bar for your next event! #MahaffeyMonday

mahaffeytent

Mary Kay Translucent Loose Powder. .TRANSLUCENT POWDER ni sebenarnya adalah bedak yg paling senang di alam semesta! Sebab apa tau, sebab anda tak perlu pening-pening kepala nak matchingkan warna kulit dengan bedak.. Bedak ini sesuai dipakai untuk semua jenis kulit & semua warna kulit . Kalau kulit anda jenis cepat sunburn, eloklah pakai translucent powder ni sebab confirm colour ngam Tak kira la anda gelap ke, cerah or putih ke, bedak ni akan blended well dengan warna kulit. Ia tidak akan buatkan kulit jadi kelabu or kusam. Wajib ada dalam handbag tau . Selain itu , translucent powder ni pun sgt ringan & oily control. Mempunyai sheer effect juga, bila sapu di muka akan nampak lebih SIHAT & GLOWING serta FLAWLESS! Best sangat kalau kita guna as finishing powder..JOM CANTIK DENGAN TRANSLUCENT LOOSE POWDER NI! .Fatihah0148056848Beauty Consultant Mary Kay Malaysia.COD Bayan Baru/Bayan Lepas.. #MaryKayMalaysia #marykaypenang #marykaypulaupinang  #MaryKayDungun #marykay #sayajual #MaryKayKuantan #MaryKayPahang #MaryKaySelangor #MaryKayKL #MaryKayterengganu #MaryKayKelantan #bazarpaknil #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk  #Hijabista  #TrendyHijabista #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik   #Flawless  #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia

marykay_teha

Mary Kay Translucent Loose Powder. .TRANSLUCENT POWDER ni sebenarnya adalah bedak yg paling senang di alam semesta! Sebab apa tau, sebab anda tak perlu pening-pening kepala nak matchingkan warna kulit dengan bedak.. Bedak ini sesuai dipakai untuk semua jenis kulit & semua warna kulit . Kalau kulit anda jenis cepat sunburn, eloklah pakai translucent powder ni sebab confirm colour ngam Tak kira la anda gelap ke, cerah or putih ke, bedak ni akan blended well dengan warna kulit. Ia tidak akan buatkan kulit jadi kelabu or kusam. Wajib ada dalam handbag tau . Selain itu , translucent powder ni pun sgt ringan & oily control. Mempunyai sheer effect juga, bila sapu di muka akan nampak lebih SIHAT & GLOWING serta FLAWLESS! Best sangat kalau kita guna as finishing powder..JOM CANTIK DENGAN TRANSLUCENT LOOSE POWDER NI! .Fatihah0148056848Beauty Consultant Mary Kay Malaysia.COD Bayan Baru/Bayan Lepas.. #MaryKayMalaysia #marykaypenang #marykaypulaupinang  #MaryKayDungun #marykay #sayajual #MaryKayKuantan #MaryKayPahang #MaryKaySelangor #MaryKayKL #MaryKayterengganu #MaryKayKelantan #bazarpaknil #MaryKaySkincare  #MaryKayKosmetik #MaryKayProduk  #Hijabista  #TrendyHijabista #SkincareTerbaik  #BeautyConsultant #SayaJualKosmetik   #Flawless  #SkincareClass #MakeUpArtisMalaysia

marykay.teha

SKIN PERFECTING TRANSLUCENT LOOSE POWDER bisa banget nge bake bawah foundation, set foundation, bisa juga untuk powder biasa.Bedak tabur dengan texture halus untuk tampilan sempurna untuk semua jenis kulit .Mau bedak ringan tapi nge cover foundation kamu?Inilah Translucent yang tepatOpen Order, Joint member, Konsultasi (free)WA : 082392213721PIN : 5AC7AB9ALINE : yessigusnilawati ig : echi_jafra #jafraskincare #jafraindonesia #jafratestimoni #jaframasker #jafrahalal #jafraaman #jafraamanbusuibumil #jafrafreedomtobeyou #jafracosmetic #jafrabengkulu #jafrapadang #jafradimanamana #jaframurah #jafraasli #jafra #echijafra

echi_jafra

I love Musquiz Fluorite! Such a beautiful deep purple yet so translucent in the light.

sunshineandsoul_

Acerbis translucent plate and 91 airbox. Almost all bits in now #peak #cr125 #splitfire #procircuit #90smotocross #superevo

thijsk88

Outstanding WWDC peanut gallery at Vox DC office: "...translucent material!" "No!" "This is the worst!" "Boooo!" #voxops

lock

Process video: Stage 2- I begin cutting opaque paint into the wet translucent glaze of color zones from stage one video. Paying attention to the forms of the face, and not just painting light on the face. There is a difference. Because of the color zones set before, the brush can be loaded with practically the same value hue and any color/value transitions that happen, happen by the opaque mixing and changing because of the wet translucent/color-zones beneath. This is a staged process, next I will cut an even lighter value into this wet paint, doing it all over again in smaller and smaller areas. More tomorrow. #wip #process #painting #paintingfaces #howtopaint #paintingoncopper #instaart #instaartist #portraitpainting #postcontemporaryart

scottmfischer

Laura Mercier Loose Setting Powder – Translucent بودرة لورا ميرسييه الشفافة١٧٢ ريال #LauraMercier #لورامارسيه #لورامارسيه_اضاءه #بودره_لورامارسيه #mansa_store

mansa_store
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.