Photos and videos from all countries

Photos and videos for #translucent

#translucent #whiteflower #petals

1 0 May 27, 2017

EYES: anastasiabeverlyhills #anastasiabeverlyhills #modernrenaissance #nicoleguerrieroglowkit #nicoleglow ardell_lashes #demiwispies ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ FACE: bourjoispolska #healthymix inglot_cosmetics #amc thebalm_cosmetics #bahamamama anastasiabeverlyhills #nicoleguerrieroglowkit lauramercier #translucent ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ _ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #featuremuas #makeupforbarbies #makeuppl #slave2beauty #makeupeurope #wakeupandmakeup #polishgirl #undiscovered_muas #makeupmafia #makeupbyme #makeup #flawlesssdolls #norvina

158 3 May 27, 2017

My go to holy grail contour palette by katvondbeauty in shade light 😍 • • This particular pallete is insanely amazing ! It has amazing colour selection and it blends like a dream🤗 It has a buttery texture which elegantly enhances the halos of our cheeks. Not chunky at all ! • • Also I use the brown shades as eye shadow of my crease which looks equally good ! • • The translucent powders in this palette can be used differntly and they too are gorgeous ❤ • • I highly recommend this palette specially if you are not too good with blending as it blends within seconds and gives you a sharp slim face. 😊 • • #katvond #palette #contourpalette #colour #contour #brown #cosmetic #shadelight #packaging #powder #translucent #powder #highend #loveit #photography #luxory #makeuplover #makeupjunkie #makeupaddict #makeup #face #slim #blogger #review #productreview # #pakistanibloggers #instablog #instablogger #bloggerslife #lifestyleblogger #shimmersglamnme

20 0 May 27, 2017

💖 TRANSLUCENT LOOSE POWDER MARY KAY SESUAI UTK SEMUA JENIS TONA WARNA KULIT 💖 FLAWLESS 2⃣0⃣1⃣7⃣ 💃💃💃💃💃 . . Aplikasi bedak secara berlebihan pada wajah hanya akan membuatkan liang pori dipaksa untuk merembeskan lebih banyak minyak pada permukaan wajah. Pemakaian bedak seharusnya diaplikasi pada kawasan yang kelihatan berkilat. . Sangat dicadangkan untuk menggunakan formula “matte translucent” powder kerana ianya mampu untuk mengurangkan kilatan dan sesuai diaplikasikan di semua jenis tona wajah. . . 🌹🌺🌸 6 Kelebihan Mary Kay Translucent Loose Powder🌹🌺🌸 . ✅Merupakan bedak universal yang tidak mempunyai warna dan sangat sesuai untuk semua jenis tona kulit wajah . ✅Formulasi yang sangat ringan (rasa seperti tidak memakai apa-apa), natural dan lembut pada kulit . ✅Mengawal kilatan pada wajah yang diakibatkan oleh minyak . ✅Menyediakan sheer/light coverage (litupan ringan) yang mana ianya seolah-olah tidak kelihatan pada wajah apabila dipakai bersama foundation (tidak nampak seperti memakai bedak dan nampak natural) . ✅Membuatkan makeup tampak segar sepanjang hari dan tidak bercapuk-capuk kerana formulasinya dibuat khas untuk pemakaian dalam tempoh berjam-jam atau sepanjang hari . ✅Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif 😱 . Kajian konsumer yang dibuat sepanjang 1 minggu menunjukkan 8 daripada 10 wanita mengatakan: 💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃 * 98% berkata ia berasa ringan pada kulit * 84% berkata ia mengadun dengan mudah dan melengkapkan penampilan solekan yang sempurna * 88% berkata ia menyingkirkan kilauan berminyak * 86% berkata ia menyediakan litupan tulen . . #marykaymalaysia #loosepowder #translucent #sensitiveskin #allskintones

1 0 May 27, 2017

🌟Omg this sexy pyjamas they got me, I shall dare on, wear it and end it w two consecutive Somaek 💓💎 #deonyHensnight #SecondSurprise #lacegown #anighttoremember #sexygown #translucent #party #ThirdBachloretteParty

10 0 May 27, 2017

Work in progress!! What are these happy little stars? Let's find out on our journey together! #artist #beauty #clay #crafty #cuties #dreams #etsyseller #fimo #geek #galaxy #handmade #homemade #jewellery #nerd #oneofakind #polymerclay #stars #star #translucent #work #workinprogress #youtube

40 2 May 27, 2017

Hasn't this been so great to learn about all the different uses for our amazing products? Today, we are going to talk about the mattifying powder! The translucent powder is great to use over our tint skin foundation! It provides no "color", but takes away the shine completely! For those with super oily skin, we recommend using the mattifying powder BEFORE your foundation, apply your foundation, then apply the mattifying powder AGAIN to keep your look lasting all day long! The mattifying powder works great as a dry shampoo for those desperate days, every girl has! 💗. www.beautycounter.com/kristinesisson

15 5 May 27, 2017

This takes pride of place at The Pond... Dragonfly brooch / Pendant in 18k with diamonds and stunning plique-a-jour enameling #NicoleBarr #Dragonfly #jewellery #dragonflybrooch #diamonds #dragonflylove #gold #enameling #jewelry #wings #turquoise #translucent #corbridge #visitcorbridge #shoplocal #thepond

33 1 May 27, 2017

FLAWLESS FACE👍❤❤❤ . Dalam Mary Kay ada 4 jenis bedak 👇🏻 . . 👉🏻 TRANSLUCENT LOOSE POWDER . 🍂sebagai finishing selepas foundation/ cc cream. 🍂serap minyak tuk kekal segar sepanjang hari . 🍂effect shining / flawless / glowing . . 👉🏻 MINERAL POWDER FOUNDATION . 🍂jenis serbuk halus , ringan , dan MATTE coverage (no shine) . 🍂untuk tutup garis-garis halus, kedutan, dan cela/parut pada wajah . 🍂formula dia x mudah cair & tak bercapuk walaupun kita pakai seharian . 🍂 Bila berpeluh pun makin blend dengan kulit, jadi wajah tetap berseri sepanjang hari . 🍂 sesuai untuk kulit berminyak dan mslah jerawat . . 👉🏻 SHEER MINERAL PRESSED POWDER . 🍂 Pressed powder ni lebih ringan & natural kalau nak di compare dengan bedak2 lain . 🍂 Sesuai untuk semua jenis kulit, kemasan MATTE 🍂 mengawal minyak sekurang-kurangnya 8 jam! 🍂 Kulit jenis kering pun elok pakai yang ni sebab dia tak mengeringkan kulit . . 👉🏻 CREME TO POWDER FOUNDATION . 🍂 2 dalam 1, foundation & bedak! . 🍂 bedak yang high coverage & lebih gebu & FLAWLESS . 🍂 Texture dia macam cream tapi bila sapu kat muka dia akan kering (MATTE finish) , sama macam kita pakai bedak . 🍂 lebih tahan lama . 🍂 Oil control & boleh tutup cela . 🍂 texture ringan . Nor 0165096112 Your Beauty Consultant . #marykay #marykaysabah #marykaysarawak #marykaytawau #marykaybintulu #marykaymysg #makeuplover #beautyconsultant #marykaybeautyconsultant #flawlessface #cremetopowderfoundation #translucent #translucentpowder #sheermineralpressedpowder #mineralpowder

4 0 May 27, 2017

Mistress of ceremonies x2 💋🎙 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ With this lovely lady elenagabrielle who filled in for me so wonderfully at our last dieglamouresque show! And thank you so much for my beautifully sexy dress schwarzer_reiter_official ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ #dieglamouresque #mc #lola #diva #show #showgirl #dancer #cabaret #burlesque #singer #schwarzerreiter #dress #translucent #tease #play #ballhausberlin #instagood #instadaily

27 1 May 27, 2017

เทสเตอร์แป้งฝุ่น Laura สี translucent (แป้งโปร่ง) แพคเกจใหม่ ขนาดทดลอง 3g. ใช้ได้ทุกสีผิว แป้งฝุ่นคุมมันใช้เติมระหว่างวัน ราคา 315 30/50 #เครื่องสำอาง #แป้งฝุ่น #lauramercier #lauramecierthailand #translucent

2 0 May 27, 2017

New baby succulent glows! #succulent #plants #babyplant #hawthornia #garden #cactus #translucent #haworthia #leaves

15 0 May 27, 2017

post-sausage face #Translucent

6 1 May 27, 2017

#Repost marykaymysg ・・・ For an overall skin radiance and healthy glowing skin from within. #MelaCEP #MaryKay #MaryKayMalaysia #MaryKaySingapore #Beauty #SkinCare #Brightening #Radiance #UltimateCream #UltimateSerum #Luminous #Translucent #Flawless

8 0 May 27, 2017
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.