Photos and videos from all countries

Photos and videos for #tiroid

APA KATA MEREKA?😍 "Alhamdulillah memang terbaik! Cubalah minum sendiri untuk rasakan keistimewaannya..semuanya dengan izin Allah jua."😘 - Hafliyati Halili - WA 013-3706474 untuk respon segera.

5 2 Oct 23, 2017

TESTIMONI PL JUS PLUS DURIAN BELANDA.😘 "Ya saya pengguna jus ni, memang terbaik dan boleh mengelakkan diri kita daripada penyakit yang macam-macam sekarang ini. Untuk bisul, buasir dan yang kurang bertenaga tu boleh amalkan jus ni. Alhamdulillah dengan izinya.."😍 - Dya Zaimira - WA 013-3706474 untuk respon segera.

4 2 Oct 23, 2017

APA KATA MEREKA?😍 "Saya pernah beli jus ni.. Alhamdulillah memang bagus.. Ketidakselesaan kat perut saya jadi baik"😘 - Najja Riah - WA 013-3706474 untuk respon segera.

2 1 Oct 23, 2017

Slipped disc merupakan masalah pada tulang belakang di mana cakera di antara tulang belakang tergelincir dan menyebabkan sakit yang amat sangat. . Kalau tak dirawat dengan segera, saraf akan rosak dan sakitnya mula menjalar ke bahagian kaki. . Rawatan segera mampu memberi harapan untuk pulih dan elak dari hidup dibelenggu kesakitan yang berpanjangan. . Jom rawat. Contact untuk lebih details.. . Ct. Laila 013-6923289

1 1 Oct 23, 2017

Slipped disc merupakan masalah pada tulang belakang di mana cakera di antara tulang belakang tergelincir dan menyebabkan sakit yang amat sangat. . Kalau tak dirawat dengan segera, saraf akan rosak dan sakitnya mula menjalar ke bahagian kaki. . Rawatan segera mampu memberi harapan untuk pulih dan elak dari hidup dibelenggu kesakitan yang berpanjangan. . Jom rawat. Contact untuk lebih details.. . Ct. Laila 013-6923289

1 1 Oct 23, 2017

Slipped disc merupakan masalah pada tulang belakang di mana cakera di antara tulang belakang tergelincir dan menyebabkan sakit yang amat sangat. . Kalau tak dirawat dengan segera, saraf akan rosak dan sakitnya mula menjalar ke bahagian kaki. . Rawatan segera mampu memberi harapan untuk pulih dan elak dari hidup dibelenggu kesakitan yang berpanjangan. . Jom rawat. Contact untuk lebih details.. . Ct. Laila 013-6923289

4 1 Oct 23, 2017

Slipped disc merupakan masalah pada tulang belakang di mana cakera di antara tulang belakang tergelincir dan menyebabkan sakit yang amat sangat. . Kalau tak dirawat dengan segera, saraf akan rosak dan sakitnya mula menjalar ke bahagian kaki. . Rawatan segera mampu memberi harapan untuk pulih dan elak dari hidup dibelenggu kesakitan yang berpanjangan. . Jom rawat. Contact untuk lebih details.. . Ct. Laila 013-6923289

2 1 Oct 23, 2017

Slipped disc merupakan masalah pada tulang belakang di mana cakera di antara tulang belakang tergelincir dan menyebabkan sakit yang amat sangat. . Kalau tak dirawat dengan segera, saraf akan rosak dan sakitnya mula menjalar ke bahagian kaki. . Rawatan segera mampu memberi harapan untuk pulih dan elak dari hidup dibelenggu kesakitan yang berpanjangan. . Jom rawat. Contact untuk lebih details.. . Ct. Laila 013-6923289

2 1 Oct 23, 2017

Slipped disc merupakan masalah pada tulang belakang di mana cakera di antara tulang belakang tergelincir dan menyebabkan sakit yang amat sangat. . Kalau tak dirawat dengan segera, saraf akan rosak dan sakitnya mula menjalar ke bahagian kaki. . Rawatan segera mampu memberi harapan untuk pulih dan elak dari hidup dibelenggu kesakitan yang berpanjangan. . Jom rawat. Contact untuk lebih details.. . Ct. Laila 013-6923289

1 1 Oct 23, 2017

Obezite; kanser riskini, vücutta meydana gelen hormonal ve metabolik değişiklikler sonucu kanser oluşumuna neden olan faktörlerin artışı ile arttırmaktadır. Obez bireylerde, yağ hücreleri tarafından kana salınan çeşitli hormonlar ve bazı büyüme faktörlerinin çok fazla miktarlarda ve sürekli olması, hücreleri daha fazla büyümeleri ve bölünmeleri yönünde uyarmakta ve bu durum kanser oluşumunu tetiklemektedir. . . #endokrin #endokrinoloji #doktor #saglik #dahiliye #ichastaliklari #ichastaliklariuzmani #saglikliyasam #diyet #diyetisyen #ankara #sagliklibeslenme #metabolizma #insulindirenci #tiroid #diyabet #insulin #fit #beslenme #kiloverme #zayiflama #saglık #hayat #hastane #hashimoto #thyroid #diabetes #obezite #diyetteyiz #sismanlik

30 1 Oct 23, 2017

☀️ 📍 Güneş ışınları ( Ultraviole B ) camdan ve plastik yüzeylerden, giysilerden geçemez, D vitamini aktivasyonu için ışınların kollar, bacaklar ve yüze, en az 20-30 dakika direkt teması gereklidir. 📍 Güneşten bedava olarak yararlanmak mümkündür. Sağlığınız için D Vitamin düzeylerinizi kontrol ettirin. 👩🏻‍🏫Özel Ankara Endomer Endokrinoloji Merkezi Yetişkin Endokrinoloji Uzmanı Prof.Dr.Tümay Sözen'in kaleminden 📲www.ankaraendomer.com'da.😊 🔴Linkimize profil bilgilerimizden ulaşabilirsiniz👆  Güzel bir hafta olsun, sendromsuz bir pazartesi olsun sizler için😊🌈☀️ * #endomer #ankakarözelendomer #endokrin #şekerhastalığı #diyabettebeslenme #sağlık #endokrinoloji #obezite #diyet #diyabet #şeker #tansiyon #tiroid #hipertansiyon #bağışıklıksistemi #hipofizbezi #erkenergenlik #gecikmişergenlik #hipotiroidi #paratiroid #adetdüzensizliği #hipertiroidi #tiroid #kilo #obezite #zayıflama #hormon #dvitamini #güneşhormonu

56 0 Oct 23, 2017

Grapes, banana, coconut oil, ginger, apple smothie after 5k run🎈👩‍🌾 #run #morningmotivation #tiroid #thyroid #hashimoto #hashimoto #smothie #medicalmedium #healthyfood #healing

11 0 Oct 23, 2017

Photo by erkanyalcinkayamd Origanum Vulgare The beneficial effects of oregano appear to be from two specific chemical compounds, carvacrol and thymol. Both have been shown to have activity against multiple bacteria. #origanumvulgare #antiaging #detox #cancer #kanser #sağlık #bireyseltip #integrativemedicine #health #beauty #diabetes #diyabet #gaps #beslenme #nutrition #otizm #tansiyon #tiroid #stress #beauty #photography #macro #details #phytotherapy #fitoterapi

31 1 Oct 23, 2017

CİLDİNİZ ESKİSİ GİBİ YUMUŞAK VE CANLI DEĞİL Mİ ? Kış aylarına yaklaştığımız bugünlerde cildimizde de bir takım değişiklikler gözlemleriz. Soğuk havanın etkisi dışında mevsim geçişlerinde yaşadığımız vitamin ve mineral eksiklikleri de önemli rol oynar. Sadece dışarıdan yapılan müdahaleler yeterli olmaz. Bütünsel Bakış açısı ve doğal tedavi yöntemleri ile cilt altı kan dolaşımını ve nem oranını arttırarak eski canlılığına kolayca kavuşabilirsiniz... Zorlamayan, yormayan bir "Zorlartesi" olsun... Dr Bilgin SILAN İç Hastalıkları ve Bütünsel Tıp Uzmanı www.bilginsilan.com 0232 4636599 #ichastalıkları #uzmandoktor #izmir #alsancak #uzman #doktor #enerjitibbi #antiaging #obezite #kiloverme #zayıflama #sagliklibeslenme #guatr #sifa #içhastalıkları #dahiliye #butunseltip #bütünseltıp #candida #mide #tiroid #tatlıkrizi #hashimoto #gidaintoleransi #guatr #vitamin #sonbahar #ciltbakımı #instaizmir #zorlartesi

222 2 Oct 23, 2017

Tiroid hormonu serotonin seviyesini düşürdüğünden tiroid hastalığına sahip olan kişiler, normalden daha depresif ve daha üzgün hissederler. Tiroid hastalıkları hayatınızı olumsuz etkilemesin. Tedavisi hakkında bilgi almak için... 0538 976 83 78 #tiroid #guatr #tedavi #serotonin #hormonlar #obeziteveşeker #GenelCerrahi #OpDrOzgürDemirtaş

22 0 Oct 23, 2017

🌸🌸🌸 . Kazandıkça bölüşemiyorsan elini sorgula.  Konuştukça kırıcı oluyorsan dilini sorgula. Yürüdükçe menzilden çıkıyorsan yolunu sorgula. Ömür geçtikçe yerinde sayıyorsan gününü sorgula. Sevildikçe vefasızlaşıyorsan gönlünü sorgula. Hangi halde olursan ol sonunu sorgula. Her şey neye layıksa ona dönüşür ve bir gün incittiğin yerden incinirsin. 🌸🌸🌸🌸 #MEVLANA . .endokrin #endokrinoloji #doktor #saglik #dahiliye #ichastaliklari #ichastaliklariuzmani #saglikliyasam #diyet #diyetisyen #ankara #sagliklibeslenme #metabolizma #insulindirenci #tiroid #diyabet #insulin #fit #beslenme #kiloverme #zayiflama #saglık #hayat #hastane #hashimoto #thyroid #diabetes #obezite #diyetteyim

44 2 Oct 23, 2017
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.