Photos and videos from all countries

Photos and videos for #timewisemiracleset

Mary Kay TimeWise Miracle SetWith 11 age-defying benefits in one system, the TimeWise Miracle Set is clinically shown to reduce the appearance of fine lines, target skin resilience and help skin tone look more even. #marykaycosmetics #timewisemiracleset #miracleset #skincare #11agedefyingbenefits #3in1cleanser #agefightingmoisturizer #daysolutionsunscreen #nightsolution

ar_woods

Happy faces after skincare class. Dapat belajar, dapat cuba secara percuma, dapat main-main makeup dan yang semestinya dapat cantik bersama Mary Kay. .Kelas penjagaan kulit wajah persendirian dan berkumpulan dialu-alukan. Booking tempat dan tarikh, Siti Khodijah, Ind. Senior Consultant, Mary Kay, 0135944623 #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaykedah #marykaysungaipetani #marykaygurun #marykaypendang #marykayalorsetar #skincarebest #botanicaleffects #botanicaleffectsevolution #timewisemiracleset #melaceplumimoussystem #mkmen #freeconsultation #freeskincareclass #freemakeupclass #freepostage #fastrespon #ilovemyjob #ilovemarykay

sitikhodijah_mk

Fresh faced and ready for bed! A nightly skin routine is CRITICAL for all of us. Sleeping in junky makeup and dirt from the day can cause all sorts of madness-acne, wrinkles and excessive oiliness. As someone with HELLA oily skin, this is a no go. I clean, treat, and moisturizer every night with my Mary Kay Timewise Miracle Set!Products used:Oil Free Eye Makeup Remover3-in-1 Cleanser (combo to oily)Night SolutionAnti-aging moisturizerSatin Lips Shea butter lip scrubSatin Lips Shea butter lip balmFirming Eye Cream.......... #MaryKay #MaryKayLovers #Beauty #Skincare #SkincareRoutine #NightSolution #TimewiseMiracleSet #Clean #Moisturized #FirmingEyeCream

maggie_marykay

TIMEWISE MIRACLE SETMESTI MILIKI FORMULA PENGHILANG KEDUTANSeronok bila siti dah dapat apa yang dicari,set penjagaan kulit yang mempunyai 11 faedah penentang usia dalam satu sistem..Timewise miracle set ialah satu rejimen terbukti yang direka khas untuk membawakan faedah penentang usia yang kita inginkan sangat. .4 produk hebat dalam set ini memberikan faedah MEMBERSIH , MENGELUPAS, MENGHIDRAT, MELICIN, MENEGANG, MELEMBUT, MELINDUNGI, MENCERGAS, MEMBINA SEMULA dan MENGURANGKAN GARIS HALUS DAN KEDUTAN. .Semua ini di reka khas untuk bertindak dengan keperluan kulit pada siang hari dan waktu malam untuk melawan tanda penuaan supaya kulit kelihatan lebih MUDA! ..Time wise set miracle set merangkumi : • 3 in 1 cleanser • Age fighting moisturizer • Day solution sunscreen spf 25 • night solution .penggunaan 3-7 bulan!! jimat sangat tau.Berbanding dengan kesannya memang sangat-sangat berbaloi.Bebas kemikel..hubungi,siti norhayati014 8150943 #marykaybeautyconsultant #marykaytemerlohmentakabmalaysia #peluangbisnes #peluangkerjaya #sayajualkosmetikmarykay #sayagunasayajual #like4like #timewisemiracleset

sitinorhayati_mkay

Produk anti-penuaan dari Mary Kay, sesuai untuk 23 tahun ke atas. .SESUAI UNTUK KULIT SENSITIFDERMATOLOGICAL TESTEDAVAILABLE IN TWO FORMULA: NORMAL TO DRY/COMBINATION TO OILYTimeWise Miracle Set (early-to-moderate signs of aging)TimeWise Miracle adalah produk anti penuaan yang amat luar biasa kerana ia menjadikan kulit anda lebih muda dan cantik dari usia sebenar anda.. Direka khas bagi menghapuskan kedutan pada wajah anda dan sekaligus memberi impak penambahbaikkan dari segi keanjalan kulit dan lebih sekata. Sesuai untuk 25 tahun dan ke atas. timewise 3 in 1 cleanser = iaitu membersih / menanggalkan sel kulit mati / menyegar timewise age fighting moisturizer = dapat melembapkan kulit anda sehingga 10 jam.Perlukan konsultasi kulit? Nak cuba secara percuma? Daftar kelas penjagaan kulit wajah dengan perunding bebas kecantikan Mary Kay yang bertauliah. Lokasi di hashtag. Kelas persendirian atau kumpulan dialu-alukan. Siti Khodijah, 0135944623 #marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaykedah #marykaysungaipetani #marykaygurun #marykaypendang #marykayalorsetar #skincarebest #timewiserepair #timewisemiracleset #melaceplumimoussystem #botanicaleffects #botanicaleffectsevolution #sayajual #sayaguna #ilovemyjob #ilovemarykay

sitikhodijah_mk

Anda berumur 25 tahun ke atas? Penuaan? Garis-garis halus? Kedutan? Jeragat? Kusam? Kering? Berminyak?Tahukah anda, Bermula usia 25 tahun penuaan awal akan berlaku? Oleh itu, ini lah set Mary Kay skin care yang anda semua perlukan sekiranya anda mengalami masalah2 di atas ... Mary Kay TIMEWISE MIRACLE SET... Set ini di panggil Miracle set kerana produk anti penuaan yang amat luar biasa. Ia menjadikan kulit anda lebih muda dari usia sebenar. Ia memang di reka khusus bagi menghilangkan kedutan dan menjadikan kulit lebih muda dan berseri. Penggunaannya setiap hari dapat membantu kulit anda lebih LICIN, LEMBUT, TEGANG, KURANG GARISAN dan KEDUTAN.. 11 faedah dlm 1 rejimen penjagaan kulit iaitu ~ membersih, ~ mengelupas, ~ menyegar, ~ menghidrat, ~ melicin, ~ menegang, ~ melembut, ~ melindungi, ~ mencergaskan, ~ membina semula~ mengurangkan garis halus serta kedutan. Untuk mendapatkan semua faedah ini, gunakanlah set Miracle ni setiap hari .. WhatsApp hakak untuk lebih detail yaaaa With luv Diana Nazir 0182028115 #timewisemiracleset #daysolution #nightsolution #timewisecleanser #timewiseagefightingmoisturizer

nana_doubledd

TimeWise Miracle Set (early-to-moderate signs of aging)TimeWise Miracle adalah produk anti penuaan yang amat luar biasa kerana ia menjadikan kulit anda lebih muda dan cantik dari usia sebenar anda.. Direka khas bagi menghapuskan kedutan pada wajah anda dan sekaligus memberi impak penambahbaikkan dari segi keanjalan kulit dan lebih sekata. Sesuai untuk 25 tahun dan ke atas. timewise 3 in 1 cleanser = iaitu membersih / menanggalkan sel kulit mati / menyegar timewise age fighting moisturizer = dapat melembapkan kulit anda sehingga 10 jam timewise day solution sunscreen SPF 25 = melindungi kulit anda dari UVA/UVB di siang hari, sementara peptida penenangnya membantu melegakan garis-garis halus timewise night solution = ramuaannya yang terdiri dari mikro kapsul nutribeads yang mengandungi vitamin dan antioksidan, peptida penguat kolagen bagi membantu mengurangkan garis-garis kedutanKebaikannya... membersih / mengelupas / menyegar / menghidrat / melicin / menegang / melembut / melindungi / mencergaskan / membina semula dan mengurangkan garis-garis halus serta kedutan... Independent beauty consultant MarykayMaznin sani01119706957 #timewiseskincare #timewise #timewisemiracleset #timewiserepair #marykayperfumes #marykaymalaysia #marykaycosmetics #wanita #perempuancantik #perempuanhijab #shawlcantik #shawlkeknis #free #freepostage #freegift #nakcantik #nightsolution #daysolution #cleansertimewise #cccream

mazninsani

TimeWise Miracle Set (early-to-moderate signs of aging)TimeWise Miracle adalah produk anti penuaan yang amat luar biasa kerana ia menjadikan kulit anda lebih muda dan cantik dari usia sebenar anda.. Direka khas bagi menghapuskan kedutan pada wajah anda dan sekaligus memberi impak penambahbaikkan dari segi keanjalan kulit dan lebih sekata. Sesuai untuk 25 tahun dan ke atas. timewise 3 in 1 cleanser = iaitu membersih / menanggalkan sel kulit mati / menyegar timewise age fighting moisturizer = dapat melembapkan kulit anda sehingga 10 jam timewise day solution sunscreen SPF 25 = melindungi kulit anda dari UVA/UVB di siang hari, sementara peptida penenangnya membantu melegakan garis-garis halus timewise night solution = ramuaannya yang terdiri dari mikro kapsul nutribeads yang mengandungi vitamin dan antioksidan, peptida penguat kolagen bagi membantu mengurangkan garis-garis kedutanKebaikannya... membersih / mengelupas / menyegar / menghidrat / melicin / menegang / melembut / melindungi / mencergaskan / membina semula dan mengurangkan garis-garis halus serta kedutan... Independent beauty consultant MarykayMaznin sani01119706957 #timewiseskincare #timewise #timewisemiracleset #timewiserepair #marykayperfumes #marykaymalaysia #marykaycosmetics #wanita #perempuancantik #perempuanhijab #shawlcantik #shawlkeknis #free #freepostage #freegift #nakcantik #nightsolution #daysolution #cleansertimewise #cccream

mazninsani

Korang tau tak, proses penuaan berlaku seawal usia 25 tahun tau. Apabila usia kita semakin meningkat & kulit pun semakin tua, dari situlah proses pembaharuan kulit akan menjadi perlahan dan akan menyebabkan kulit mula menjadi kering, tidak anjal dan tidak lagi berseri. In other words, kusam. .Di tambah pulak dgn hari2 yang stress, unhealthy lifestyle, faktor persekitaran yang tak menentu skrg ni menjadikan proses penuaan berlaku semakin cepat! .Jangan risau sgt u olls! Mary Kay ada Timewise Miracle set -produk penentang penuaan terawesome utk nampak lebih muda & jelita khas utk u ollss tak kira perempuan or lelaki . Mempunyai 11 manfaat yang pasti akan membuat u olls teruja! . Cleanse(membersih). Exfoliate(mengelupas secara lembut). Freshen (menyegar). Energize (memberi tenaga kpd kulit). Hydrate (menghidrat). Smooth (menghalus). Visibly firm (menganjal). Soft (melembutkan). Protect (melindung). Renew (memperbaharui). Reduce the appearance of fine lines and wrinkles (mengurangkan tampilan garis2 halus dan kedutan). .Still belom jumpa skincare yang sesuai utk u olls? Jom kita set appointment for free consultation & free beauty class .Nadya Supian +6012.9239440Mary Kay Beauty Consultant #marykay #marykaybeautyconsultant #timewisemiracleset #timewise #marykayjakelmall #marykaysentul #antiagingproducts #kulitcantik #kulitsihat #miracleladybeeunit #marykaykelanajaya #marykaypetalingjaya

nadyasupian

Adakah anda mempunyai masalah seperti ini : kulit kusam kulit kering kulit berminyak tona tidak sekata kulit nampak tua dari umur ??.TIMEWISE MIRACLE SET ada jawapannya .1. TimeWise 3in 1 Cleanser - Ianya adalah satu produk yang melakukan tiga kerja untuk membersih, mengelupas dan menyegarkan kulit anda dalam satu langkah mudah. Didapati di dalam dua formula iaitu untuk kulit normal hingga kering atau kombinasi hingga berminyak. ..2. TimeWise Age Fighting Moisturizer - Melembap dan melembutkan kulit anda . Ia membekalkan penghidratan 10 jam dengan kompleks berpaten yang membawakan hasil yang ketara. Pilihan formula dari kulit normal hingga kering atau kombinasi hingga berminyak. ..3. TimeWise Day Solution SPF35 - Ia menghalang ancaman sinar UVA/UVB untuk membantu mencegah garis-garis halus dan pewarnaan tidak sekata sebelum ia berlaku. Peptida yang menenangkan juga membantu melegakan garis-garis ekspresi. ..4. TimeWise Night Solution - Ia memberikan sistem pembekalan mikro kapsul Nutribeads yang mengandungi vitamin dan antioksidan bergabung dengan peptida penguat kolagen untuk membantu memudarkan garis-garis dalam dan kedutan. ..Contact your trusted beauty consultant now for free skin consultation .Khalilah 019-9947933 Mary Kay Beauty Consultant. #marykaytimewisemiracleset #timewisemiracleset #skincare #produkkecantikan #antipenuaan #cleanser #moisturizer #daysolutionspf35 #nightsolution #antiaging #uvprotection #uvb #uva #vitamin #serum

i_lahhhh

Hi semua!! Siti merupakan beauty consultant mary kay.Siti nak share dengan uols semua tentang mary kay yang telah siti guna selama setahun 7 bulan.pertama kali mencuba siti jatuh dengan mary kay lepas pakai botanical masker yang amat bagus.pertama kali pakai dah rasa kulit kita tegang,pori-pori kecil dan kulit nampak segar dan bermaya.Sebelom ni kulit siti memang kusam,sensitif dan pori-pori besar.Itu semua adalah kesan sampingan kemikel dan local produk yang telah siti gunakan.Selepas itu siti mencuba pula set timewise miracle set iaitu set untuk menentang penuaan awal yang mengandungi cleanser,day solution spf 35,night solution untuk malam dan moisturizer yang melembapkan kulit selama 10 jam.Selepas kulit tiada masalah dan stabil,siti menggunakan microdermabrassion set untuk mengecilkan pori dan mencantikkan lagi kulit kita dari jeragat,kesan parut dan membuang sel-sel mati.Yang paling best lagi semua produk mary kay adalah bebas kemikel dan berbahaya untuk kulit jangka masa panjang.Kini siti tidak risau lagi dan yakin dengan mary kay untuk membantu wanita yang mengalami masalah sama dengan siti dan inginkan produk yang betul-betul berkesan dan bebas kemikel.Boleh wassup siti untuk mendapatkan konsultasi percuma di 014 8150943. #seniorbeautyconsultantmarykay #marykaytemerlohmentakabmalaysia #bisnesonline #peluangkerjaya #peluangbisnes #nochemicalproduct #marykaymysg #timewisemiracleset

sitinorhayati_mkay

Assalamualaikum..Testimoni Set Microdermabrasion Mary Kay.MENGAPA PERLU MICRODERMABRASION SET?.Fungsi Microdermabrasion adalah untuk membuang sel kulit paling atas.Kulit kita terbahagi kepada 2 bahagian utama iaitu epidermis dan dermis. Bahagian paling atas adalah stratum corneum. Dan di sinilah terletaknya garis halus dan cela..Microdermabrasion refine hanya bertindak di lapisan stratum corneum ini saja. Bila lapisan ini dibuang, sistem tubuh badan kita akan mengesannya sebagai kecederaan dan akan bertindak terus dengan menggantikan sel kulit yang telah dibuang tadi dengan sel kulit yang baru dan lebih sihat dan lebih lembut dan sekata. Kesannya mungkin ada kemerahan atau bengkak sementara..Dan dengan penyingkiran stratum corneum itu juga makanya serum dan bahan aktif dalam krim muka kita lebih mudah meresap ke dalam lapisan kulit dan boleh memberi kesan yang maksimum.Kenapa Pore Minimiser perlu selepas Refine? Kerana semasa penggunaan Refine, lembapan di wajah juga turut tersingkir. Sebab itu Pore Minimiser (sebaiknya) atau pelembap diperlukan selepas Refine. .Refine seeloknya digunakan 2 kali saja dalam seminggu. Dan ingat ya. Pore minimizer pula 2x sehari..Elakkan kawasan sekitar mata dan bibir.Paling pentingBebas bahan kimia merbahayaX percaya???Jom try.More info .Pm @ wasap 016626817401662681740166268174 FREE ConsultationFREE TrialFREE Facial. #marykayrawang #marykaygombak #marykayselayang #marykaymalaysia #marykaykelantan #marykaypasirputeh #timewisemiracleset #daysolution #nightsolution #timewisecleanser #timewiseagefightingmoisturizer #marykayrawangbandartasikputeri #marykaybandarcountryhome #marykay #marykaymakeup #organik #safe #skincare #teenagers #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazar #bazarpaknilmurah #kualiti #hargamurah #trusted #foundation #mineralpowder #cccream #murah #serumcmarykay

rafidahjoni_mk

Good Morning! One of my customer surprise hadiahkan Limited Edition Skinvigorate Brush Purple Color ni pada ibunya sempena birthday beliau. So sweet Salah 1 idea buat anda kalau tak tau nak hadiahkan apa pada yg tersayang. Siapa dpt Skinvigorate Brush ni confirm terharu & rasa sangat2 dihargai tau.Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush membersih dgn lebih efektif berbanding kita menggunakan jari untuk mencuci muka. + Bulu berus nylon serta penghujung bulatan itu dapat mengilatkan wajah dan amat lembut pada kulit.+ Mempunyai lebih 20,000 helai bulu nylon yang sangat lembut.+ Mempunyai butang kawalan 2 kelajuan.+ 400 rotation dalam masa 1 minit.+ Hanya menggunakan 2 bateri AA.+ Kalis air dan warranty selama 3 bulan.+ Datang dengan dua cleansing brush.+ Setiap cleansing brush boleh digunakan sehingga 3 bulan.+ Diameter bulu nylon berukuran 80 micro mm jauh lebih halus dari saiz pori-pori 180 micro mm oleh itu dapat membersihkan kotoran jauh ke dalam kulit.+ Rekabentuknya yang unik dapat cover seluruh kontur wajah supaya lebih bersih.Menarik kan?Jika anda berminat utk memilikinya, harganya memang mampu milik. Dari satu pemerhatian yg telah dilakukan, Berus drpd Mary Kay ini merupakan antara yg dijual dengan harga yg terendah di pasaran dengan kualiti yg jauh lebih baik dari jenama lain.Hadiahkan untuk diri anda dan orang yang anda sayangi harini! Noor Azerin Your Professional Beauty Consultant 01128115613 #freeakincareclass #marykayMalaysia #marykayperak #marykayparitbuntar #marykaynibongtebal #marykaybandarbaharu #marykaytaiping #marykayjuru #marykayproducts #marykayskincare #botanical #timewisemiracleset #skinvigoratecleansingbrush

azerin.marykay

TIMEWISE MIRACLE SET .Set ini di panggil Miracle set kerana produk anti penuaan yang amat luar biasa. Ia dapat menjadikan kulit anda lebih muda dari usia sebenar. Ia memang di reka khusus bagi menghapuskan kedutan dan menjadikan kulit lebih muda dan berseri. Pembersih boleh tahan sehingga 4-6 bulan, pelembab 8-12 bulan dan Day and Night Solution 4 bulan, softener 4 bulan setiap satu mengikut jumlah yg anda gunakan..Penggunaannya setiap hari dapat membantu kulit anda lebih licin, lembut, tegang, kurang garisan dan kedutan. Set Miracle menawarkan 11 faedah dlm 1 rejimen penjagaan kulit iaitu membersih, menanggalkan sel kulit mati, menyegar, menghidrat, melicin, menegang, melembut, melindungi, mencergaskan, membina semula dan mengurangkan garis halus serta kedutan. Utk mendptkan semua faedah ini, gunalah set Miracle setiap hari!..Set Timewise ini mengandungi :-.1) Time Wise 3 in 1 Cleanser - ialah satu pencuci yang dapat melakukan tiga tugas iaitu membersih , menanggalkan sel kulit mati dan menyegar..2) Time wise Age Fighting Moisturizer - Ramuan khas di dalamnya dapat melembapkan kulit anda sehingga 10 jam..3) Time Wise Day Solution Sunscreen SPF 25 -Dapat melindungi kulit anda dari UVA/UVB di siang hari, sementara peptida penenangnya membantu melegakan garis-garis kedutan..4) Time Wise Night Solution - Ramuannya yang terdiri dari mikro kapsul Nutribeads yang mengandungi vitamin dan antioksiden, terdapat juga peptida penguat kolagen bersatu utk membantu mengurangkan garis-garis kedutan...Free consultation utk semua pelanggan sis!Whatsapp skrg utk sebarang pertanyaan Aliah, 019-4337105 #marykay #skincare #timewisemiracleset #beauty #timewise #antiaging #wrinkle #miracleskin #younglooking

marykay_heart
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.