Photos and videos from all countries

Photos and videos for #terseliuh

. Wanita, . Apabila sihat ,badan rasa segar,automatik muka bunga-bunga. . Esok hujung minggu kembalikan keceriaan anda dengan urutan dijejarimakdara. . Hilangkan semua STRESS dan KELETIHAN. . NOw.NOw.0192162809

7 1 Jan 19, 2018

Ini lah akibatnyer kalo tak dengar kata Doctor dan nasihat orang tua-tua dulu.😞😥 'Dah jatuh ditimpa tangga' "Dah lah demam kaki terseliuh pulak" #ligamenttear #terseliuh #ubatrowzy #waktusenja #nasihatorangtuatua

4 9 Jan 18, 2018

KEGUNAAN #IVMIST & CARA RAWATANNYA #hidungtersumbat #sakitgigi #gatal #panau #kurap #buasir #peningkepala #stress #migrain #resdung #selesema #jerawat #sakitsendi #terseliuh #bengkak #sakitleher #sakitbahu #tersalahtidur Jom dpatkn solusi pelbagai penyakit hnya dgn satu btol #ivmist dgn hrga PROMOSI rm28 sbtol hrga ASAL rm34.90 sbtol apa tggu lg klik link dbwah untuk order www.wasap.my/60169903501 cod #pasirputeh

27 2 Jan 18, 2018

. love your body. . Satu sahaja tiada ganti. : Hubungi 0192162809 SEKARANG engineer urat anda. : Women only ya.

13 3 Jan 18, 2018

. Dapatkan yang promosi sebelum kehabisan.

4 2 Jan 18, 2018

. Jangan risau MMG ini 💯 bahan organik dari tumbuh-tumbuhan. Hasil kombinasi bahan-bahannya menghasilkan berbagai manafaat. 💐 Lavender 🌱 Aloe Vera 🌳 Minyak Kayu Putih BONUSNYA 💓 Wangi 💓 Botol Plastik 💓 Tidak Melekit 💓 Bersaiz Poker 💓 Tidak Berminyak 💓 Tidak Mudah Tumpah. . BOLEH juga membantu MELEGAKAN 😲 Batuk 😷 Asthma 🙆 Migrain 😔 Resdung 😣 Senggugut 😨 Kembung perut 😲Gatal gatal pada kulit . AKHIR sekali sesuai untuk semua golongan dari 👶baby baru lahir sehingga ke 👴👵atok nenek. Ibu mengandung dan dalam pantang pun boleh guna tau. . Dapatkan harga promosi RM39 sebotol.✅ 📮 RM8 SM / RM11 SS www.wasap.my/60199836552/

3 2 Jan 18, 2018

. Packaging baru Marvellous Massage Gel

4 2 Jan 18, 2018

#bekamworks it works #bekam #kayuh #berenang #berlari #jogging #bersenam #bersukan #terseliuh #urut rm120 untuk 24 cup call 0199141713

7 0 Jan 18, 2018

Syukur Alhamdulillah,selesai sesi urut badan di Kg Dato Abu Bakar Baginda..terima kasih tuan Syed Mahmud Alsagoff kerana memilih Urut Barakah..semoga en Mahmud sihat tubuh badan,successful dalam hidup dan bahagia di samping keluarga tercinta..aamiin Untuk sebarang pertanyaan atau appointment sila whatsapp/sms/call +60146288834 #urutbarakah #urut #urutbadan #uruttangan #urutkaki #urutkepala #uruttradisional #reflexology #rawatansaraf #ceragem #spa #massage #terseliuh #bengkak #sakitotot #sakitsendi #sakitpinggang #sakitkepala #sakitlutut #kebas #urutbangi #urutbangiavenue #urutkajang #urutsemenyih #urutbandarseriputra #urutbukitmahkota #urutimpianputra #urutnilai #urutputrajaya #urutsungaimerab

17 0 Jan 17, 2018

Ramai dok tanya! Dulu motor ape???? #kuningbuatabangpening🙈 #terseliuh Last up pencen!!!!

19 0 Jan 17, 2018

Cream SERBAGUNA BIOEVER.. sapu jerr selalu kat tempat2 yg bermasaalah..insyaallah sembuh dengan izin nya.. Untuk dapatkan nya ⤵️⤵️⤵️ wasup.my/60194489665/Bioever wasup.my/60194489665/bioever Harga rm268 sebotol + free postage ke SM Msia Free 1 ubat gigi garam buluh harga rm22 #selsemabatuk #patahtulang #asthma #lelah😥 #terseliuh #luka #lukaoperation #melecur #seranggagigit #matipucuk #buasir #tiroides

5 0 Jan 16, 2018

. Cuti. Line pun antara hidup dan mati. Memang rasa nak kuti. Apakan daya ku pujuk hati. Terobek siang baru dapat diganti. Kisah IVMIST itu dah pasti😅😅 . Alhamdulillah terima kasih cikgu Yus yang datang all the way from Kajang. Cikgu Yus dalam perjalanan nak hantar anak balik ke asrama singgah nak restock IVMIST dan IVKIDS😍😍 . Ternyata ayah yang prihatin macam cikgu Yus ni susah nak carik skang tau😅 . Sebab biasa mommies jer yang siapkan bekalan anak2. Tapi cikgu Yus dah ready standby sesiap IVMIST untuk anakanda tersayang. Lagipun IVMIST memang berkesan buat anaknya yang tinggal di asrama. Lebih2 lagi anaknya aktif bermain bolasepak untuk sekolah⚽🏃 . Paham2 je lah kecederaan di padang, terseliuh, kejang dan lenguh kaki semua memang kerap berlaku. Dengan izin Allah dapat diatasi dengan sapuan IVMIST tanpa perlu pengambilan painkiller👍👍👍 . IVKIDS pulak macam biasa untuk standby ketika baby di hantar ke taska katanya😄 . Korang dah ada IVMIST? Nak order Kombo IVMIST dan IVKIDS Super Jimat macam cikgu Yus? . Whatsapp akak +60123934394 💕

168 106 Jan 15, 2018

Ibu hamil sakit pinggang? Kaum adam kerja kuat sampai sakit pinggang? Orang tua sakit pinggang sakit lutut? . Ivmist, diformulasikan dengan herba terpilih mampu melegakan dan menyembuhkan sakit pinggang, dengan penggunaan yang konsisten. . Cara pakai pun mudah, sembur saja 😊 . . 🎉Harga asal: RM34.90. 🎉Harga promosi: RM28.00. ❤️Jimat: RM6.90. 🎉Pos: RM8 (SM) RM12 (SS) ❤Beli 3 PERCUMA pos . WhatsApp yana: 📲Whatsapp 019-9628742 📲Whatsapp 019-9628742 📲Whatsapp 019-9628742 . #ivmist #ibumengandung #sakitpinggang #sakitsendi #terseliuh #whatsapp0199628742 #stokisivmist

4 1 Jan 14, 2018

Ibu hamil sakit pinggang? Kaum adam kerja kuat sampai sakit pinggang? Orang tua sakit pinggang sakit lutut? . Ivmist, diformulasikan dengan herba terpilih mampu melegakan dan menyembuhkan sakit pinggang, dengan penggunaan yang konsisten. . Cara pakai pun mudah, sembur saja 😊 . . WhatsApp sis: 📲Whatsapp 013-7549157 📲Whatsapp 013-7549157 📲Whatsapp 013-7549157 Info lanjut: 📷i.g: ivmist.nusajaya . #ivmist #ibumengandung #sakitpinggang #sakitsendi #terseliuh

3 0 Jan 14, 2018

Ibu hamil sakit pinggang? Kaum adam kerja kuat sampai sakit pinggang? Orang tua sakit pinggang sakit lutut? . Ivmist, diformulasikan dengan herba terpilih mampu melegakan dan menyembuhkan sakit pinggang, dengan penggunaan yang konsisten. . Cara pakai pun mudah, sembur saja 😊 . . 🎉Harga asal: RM34.90. 🎉Harga promosi: RM25.00. ❤️Jimat: RM9.90. 🎉Pos: RM8 (SM) RM12 (SS) ❤Beli 3 PERCUMA pos . WhatsApp sis: 📲Whatsapp 016.681.0015 📲Whatsapp 016.681.0015 📲Whatsapp 016.681.0015 Info lanjut: 📷i.g: ivmist.terbaik . #ivmist #ibumengandung #sakitpinggang #sakitsendi #terseliuh

2 0 Jan 14, 2018

Pandangan berbatu di Arab Saudi.

14 4 Jan 13, 2018
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.