tapestrydecor Videos, photos, people - IRFS.AZ
Photos and videos from all countries

Photos and videos for #tapestrydecor

Ada sesiapa berminat dengan design2 terbaru #PAREO dan #TAPESTRY ini?.Boleh digunakan sebagai shawl, hiasan dinding/bilik di rumah anda, alas meja, dan juga selimut! Haa, ikut korang lah nk guna macam mana pun. Hihi..Satu produk, pelbagai kegunaan tau! Yang ISTIMEWAnya, produk ni didatangkan terus dari INDIA! .Haa, tak dpt laa oii design2 ni kat sini. So jangan lepaskan peluang anda dapatkan design2 terbaru yang #RARE ni!! .Boleh contact terus dengan mimsya_corner mimsya_corner mimsya_corner mimsya_corner mimsya_corner.Whatsapp num: 0164978449. #pareos #tapestrydecor #tapestries #supportbisnes #bisnesanakmuda #youngenterpreneur #madeinindia #peacockdesign #fashionkl #fashionista #hijabista #hijabfashion #hijabstyle #hijabster #Hippie #Wallhangings #beachthrow #picnicblanket #porchhanging #tablecloth #bedspread #sofacover #Ombre #roominspiration #homedecor #roomdecor

yayachulicious
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.