Photos and videos from all countries

Photos and videos for #tangas

Vamo pra cima Tangas!! Rumo ao título!!! #tangas #tangasfc #vaitangas #copamackenzie

domramiro

En la Media de Seda tenemos packs de 2 tangas de UNNO en todas las tallas y otros colores por solo 10€ #unno #tangas #dim #lamediadeseda

lamediadeseda

ASSALAMUALAIKUM W.B.T DAN HAI______________________________________19 OGOS 2016KERUSI TANGAS MAHKOTA(THE BEST SELLER)CIRI-CIRI KHAS : 1. Material Kayu : Cengal, Meranti & Merbau2. Ketahanan Berat : Boleh menampung berat badan melebihi 100kg3. Flexible : Mudah utk di bawa travel/ mobile spa4. Reka bentuk kerusi yg menutupi hampir ke semua ruang, membolehkan sesi bertangas menjadi lebih mudah kerana asap/wap herba senang terperangkap.5. Tahan haba yg panas ketika bertangasITEM TERDAPAT DLM SET LENGKAP BERTANGAS :1 KERUSI MAHKOTA1 PERIUK TANAH1 TANGAS BASAH.1 TANGAS KERING1 BATU SUNGAI 300GM KAYU ARANG FIRE STARTERHARGA :RM230POSTAGE : RM45 SEM RM110 SSWHATSAPP/PM PUAN MURNI014-6914919014-6914919 #confinementlady #confinementfood #pakejpantanglengkap #pakejpantang2016 #citraperawanconfinement #rawatanlepasbesalin #urutantradisonalmelayu #

citra_postnatal_care

Brauch noch wer nen Ferienjob? Uns gehen so langsam die Tangas aus... #leutegibts

nataliehof

Thank you syg! Eh nnt esk dtg sambung blajar jampi tu eh makcik bhaha.. By sharisaharis ""...... Preg mati durong mati sido edan. Durong edan sido nglamong......... " #nasitangas #nasikangkang Bukan nak gebang apa, saja nak sembang pasal filem nasi tangas (nasi kangkang).. Aku suka filem ni! Seriously!! Kenapa? Simple je weh! Filem ni fast-cut, tak leleh-leleh, tak meleret-leret, tak merapu-rapu! So from the beginning till the end aku melopong-tercongok layan movie ni! And aku suka filem ni because banyak sangat lessons yang kita boleh ambil and share to all!! Dalam nasi tangas ada kisahnya.... Syabas team Nasi Tangas (Nasi Kangkang) U did well my dear adibayunus , m proud of you girl ! shimaanuar , pls stay gorgeous as always !! azwankombos mantap ba lakunan kau! Bernyawa watak korang! Turut dibantu oleh #dalimawati #alongezendi #hermantino . Arahan mantap pangarah hashimrejab , terserlah keberaniaan anda dalam berkarya bro! Terbitan metrowealth migonline ! #nasitangas #nasikangkang #migtalent #preview #review #shc" via PhotoRepost_app

adibayunus

Selesai Job di Hartamas and Setapak . Boleh balik dah pasni and rehat secukupnye. Cust kite menunggu utk memanjakan diri plak Esok #Beauty #therapy #healthy #stayhome #rejuvenate #kamikerumahanda #Bekam #Detox #urut #tungku #berpantang #bidan #bodyscrub #earcandle #resdung #facial #tangas #sauna #mandibunga #spa #therapeutic by #lisdahomespa #kualalumpur #klangvalley #malaysia #homeservice #mobilespa #homespa whatsapp and kindly booked today +60136811071

lisdahomespa

Breakfast dulu sebelum mula kerje Au3 10.30am90min massageMahkota cheras 1pm90min n 60minBalakong 3pm1 hr n facialHuda ss1 53090min msg #Beauty #therapy #healthy #stayhome #rejuvenate #kamikerumahanda #Bekam #Detox #urut #tungku #berpantang #bidan #bodyscrub #earcandle #resdung #facial #tangas #sauna #mandibunga #spa #therapeutic by #lisdahomespa #kualalumpur #klangvalley #malaysia #homeservice #mobilespa #homespa whatsapp and kindly booked today +60136811071

lisdahomespa

HOY VIERNES NEGRO. Precios únicos.Tangas y panty Calvin Klein.Precio $40.000. Combo X 3 unidades. Solo por hoy Viernes.Disponible en 8 colores en tallas M,L y XLPerfumeria original, enviamos a todo él país. Contactamos 3183745602. Somos lideres en ventas online de perfumeria, accesorios, bolsos. #perfumesbogota #perfumespormayor #isseymiyake #creedhimalaya #perfumecreed #perfumeriaenlinea #perfumearsenal #bolsos #bolsoslousvuitton #carolinaherrera #bolsoscarolinaherrera #perfumeparishilton #bogota #Medellin #Cali #barranquilla #florencia #buenaventura #valledupar #quibdo #tumaco #palmira #carriage #buga #barranca #villavo #ibague #Buenaventura #ipiales #pasto

distribellezastore

#Kakfel dah repeat oder #femininewashgold .Siapa yang cuba mesti jatuh cinta tau. 11 Fungsi #FEMININEWASHGOLD yang wajib anda tahu : Pencuci & penyegar miss V Sesuai digunakan ketika proses meruang sebagai tangas sesuai untuk wanita yang telah berkahwin/ dalam pantang Dijadikan Syampoo Sebagai serum anjalkan Miss B Dijadikan pencuci luka Dijadikan sabun mandi Dijadikan pencuci muka Mengatasi au badan / ketiak Mengatasi masalah kudis/ kulit Mencerahkan celahan yang gelap #Jamuseripengantin #jamuarjuna #femininewash #eidalaura #eidalaursdnbhd #eidalauramartenitystore #laurelmixberryplusoriginal #mudahhamil #momdad #jamumoden #makdara #anakdara #sado #lelakihebat #macho #putehgebu #glowglowing #igreview #igreviewmalaysia #jsplover #laurellover #babyjsp #bazarpaknil

jamuseripengantinhq
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.