takethemoment Videos, photos, people - IRFS.AZ
Photos and videos from all countries

Photos and videos for #takethemoment

Take the moment when u want bcz the moment not will come twice..this one my favorite fhotos #namiislandwintersonata #candid #takethemoment #koreatrip #miyaalexa #miyaalexamc

itarenita

Khas untuk mereka yang request tutorial video untuk cara pemakaian shawl. .Nanti korang try then bagi tau SS eh... mudah jer lama-lama praktis nanti kejap je siap!.Selamat Mencuba.... #kbba9 #kelabbloggerbenashaari #mediainfluencer #bloggerMY #mediainfluencers #toprankrepost #toprankpost #shiqeensattar #fashionblogger #lifestyleblogger #shawltutorial #videoselfie #huaweip9 #huaweimalaysia #takethemoment #shawl

shiqeensattar

Nak merasa musim luruh di Jepang tak? Jangan lupa datang cittamall pada 26 & 27 Nov 2016..Mesti korang akan rasa macam berada di Jepang.Siap leh pakai kimono bagai... Tunggu entry blog SS yer..Info lanjut sila follow cittamall cittamall cittamall . #ohara #cittamall #jombali #KBBA9 #kelabbloggerbenashaari #foodblogger #foodreview #lifestyleblogger #japan #travelblogger #bloggertravel #toprankrepost #toprankpost #mediainfluencers #icekacang #foodlovers #huaweip9 #tokyokitchen #takethemoment #tokyo #japantour #japantourism

shiqeensattar

.Ni #OOTD SS masa gi casual wear dinner. Tak berapa nak kasual sebab SS jadi pengacara majlis malam tu hehehe... .Floral Dress ni dari elrahexclusive butik... SS beli masa raya lepas. Now pakai dah longgar sebab SS pilih saiz L. Kalau saiz M singkat apatah lagi S.. #kbba9 #gslp #leeyanarahmanXelrahexclusive #muslimahdress #kelabbloggerbenashaari #shiqeensattar #fashionweek #fashionblogger #beautyblogger #lifestyleblogger #travelblogger #bloggerMY #mediainfluencer #mediainfluencers #muslimahmodel #muslimahdress #toprankrepost #toprankpost #topblogger #huaweip9 #huaweimalaysia #parkroyalhotel #takethemoment #simpledress

shiqeensattar
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.