Photos and videos from all countries

Photos and videos for #tagforlike

ขอ NEW♥️ ของใหม่ลด10% คอเลคชั่นเดิมลด 20% ♥️ร้านโซมุโซมุ จามจุรีสแควร์ เปิดร้าน วันจันทร์ - เสาร์ 10.00 - 19.00 น. :) แวะมาดูได้นะค้าาา ขอบคุณค่า🙏🏻 New! #ขายของ #ขายเสื้อผ้า #เสื้อผ้า #เสื้อสวย #เสื้อสวยจริง #เสื้อเกาหลี #กระโปรง #ขายกระโปรง #ขายดี #ขายกางเกง #ขายดีมาก #เสื้อโปโล #ขายทุกอย่าง #somusomushopping #tag #tagforlikes #clothes #clothingbrand #clothing #sellclothes #photography #photooftheday #photo #tagforlike

7 0 Jan 17, 2018

又多一位客人回購了,真心有效!買一盒就可以試到效果喇🤗😉俾個機會自己減減肥啦! 產品有效自然有客人回購🙇🏻‍♀市面上咁多減肥產品,點解要揀我?因為我地唔係超瘦的明星代言減肥🤷🏻‍♀,我地係超過100個真實用家見證有效減肥💃🏻而且邊會有一款減肥產品能夠獲GMP國際認證❤唯獨我家先有💕😮 先減肚子後減手腳,不減胸部😗 短短日子就會有明顯效果❤仲要不僅是排毒美膚效果棒👍 👉🏻無信心可以先試一盒,因為我肯定你買左1盒之後一定會返轉頭搵返我😗好多客人都係咁,幾百元呃你無意思,最緊要有效果😏一傳十、十傳百 🎉六盒優惠進行中🤤 #tagforlike #followme #like4like #photooftoday #852hk #853 #hkig #頭髮修護 #pretty #酵素減肥 #減肥jelly #keepfit #減肥 #tremella #tremelladx #排毒酵素 #瘦身 #美白 #天然減肥 #代理 #女神 #followforfollow #topteam #護髮 #aey #girl #tvb #hongkong

16 1 Jan 17, 2018

Прияяятности🤗🤫💐💫🎁🧡

18 1 Jan 17, 2018

📌Two of America's biggest companies, Citigroup ($22b) and General Motors ($7b) announced a combined $29b charge against earnings due to the tax law 🔑The primary reason for the charge is the future benefits companies will get in the long run from corporate tax cut ⚙️Deferred tax assets (DTA) are tax credits that companies can hold on to pay future tax bills, but when tax rate declines many of those credits will shrink in value leading to charges against earnings ⛰Citigroup had $45.5b as of Sep 30 and GM had $30.1b, which piled up since the financial crisis 📖A decline in book value of banks also can cut into measures of regulatory capital, or the buffers they are required to hold to absorb losses and if that falls too low, regulators could halt a bank's dividend payouts or share buybacks 🌍Citi said that it was taking a $3b, one time charge related to its massive profits held overseas 🏦Besides these firms, American International Group had a reduction of $7b in DTA and Bank of America had $3b tax law charge Companies that had net deferred tax liabilities, or taxes payable in the future, recorded gains that is because those liabilities are worth less now 💡As an example, Wells Fargo had a gain of $3.9b when it reported earnings last Friday #loss #win #bank #market #newyork #wallstreet #tax #law #newyear #charge #money #wealth #tflers #tfl #tagforlike #tagforlikes #rich #smart #genius #brilliant #cash #finance #bandb

7 1 Jan 17, 2018

Jaga jilbabmu untuk surgamu 😊 Repost by: mayasriningsih Hits itu bisa dmana aja😚 Yuk Follow dan Like kakak ini binjaihitskekinian Untuk kalian yang lagi HITS biar makin tambah ngeHITS 😎 FOLLOW : binjaihitskekinian HASTAG : #binjaihitskekinian DM 📩 #kekinian #kekinianbanget #kekiniankatanya #kekiniankatanya #kekinians #kekinianhits #kekinianhits_id #hits #hitskekinian #binjai #binjaihitskekinian #lfl #lfl💛 #trending #tren #fff #fff😊 #fff💋 #ffl #travel #friendly #sometag #tagfortag #tagforlike #tagforlikes #tagforfollow #photography #photo #photos

32 10 Jan 17, 2018

✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨ 網絡熱賣🔥天然健康既減肥美白啫哩,連Model明星都熱捧🌹 要減肥其實都有懶人既方法😌只要訓前食一包,減肥排毒美白一次過搞掂💫簡直懶人減肥恩物💖 有好多成功既案例,而且價錢優惠,咁吸引又無副作用,唔係唔試呀?🤤 🌹產品功效🌹 抗黑色素,袪痘,淡斑,袪水腫,脂肪分解,排油,促進新陳代謝,提亮膚色,排宿便,解便秘等多種功效 👉🏻飲用方法: 撕開封口即可飲用,獨立包裝設計,方便攜帶❤️ ⭐️餐前1小時(空腹有助改善體質問題)或者餐後1小時飲用(飯後幫助吸取營養),一天飲用一包即可✨ ⭐️請美女們一定要堅持連續飲用最少18天以上!如果有需要達到快速減肥效果,一天可飲用2包👍🏻 ⭐️1盒16包,Whatsapp查詢:94252317

2 1 Jan 17, 2018

Ni ada penampakan botol putih biosprayy masuk TV di film sodrun alamakkk. Tnpa endorse tpi udh nongol ajaa di TV Gk butuh biyaya mahal buat iklanin di TV Klau udh kwalitasnya bgus Pasti bklan terkenal dngan cara dia sendri Klau kwalitas udh berbicara #kulitbersih #kulitmulus #bebasjerawat #bebaskomedo #bebaskulitberminyak #bebasmercuri #kesehatan #kecantikan #bpomresmi #scincaremsi #scincarerutin #tvindonesia #sodrunmerayutuhan #tagforlike riaprobo

0 0 Jan 17, 2018

BIOS pray mantab banget pokok.nya... 😍😍😍👏👏👏👏 Kalo gak sedia rugi lhoo... Hubungi 085841025727 #kulitbersih #kulitmulus #bebasjerawat #bebaskomedo #bebaskulitberminyak #bebasmercuri #kesehatan #kecantikan #bpomresmi #scincaremsi #scincarerutin #biospraymsi #tagforlike

0 0 Jan 17, 2018

每次送貨黎都好大陣仗,✈️🚆貨車直到屋企,再要用拖板去落貨,其實呢度只係一部份,每次我下單都講緊幾十萬貨📦📦,空運來港 ✈️一手直送,有片有真相😗 dada給你的信心保證👧🏻👋🏻 🍯🍯訓前兩包輕鬆又簡單,獨立包裝🍼好味道🍬🍫能夠美白減肥皮膚,店主親身見證 一盒16包🍭🍭 6盒優惠進行中🍾🍾 👉🏻全球招商, 歡迎零售/代理批發詢問📱 一對一教學,短時間開單,5年網店經驗全教授😘more details click #日本技術JAPANNIGHTDRINK 👈🏻🛎Whatsapp:67593699 🛎Wechat:nokmanamanda

4 1 Jan 17, 2018

Casio Tough Solar ============ Ahhh ini sih keren banget, stainless steel dan udah Tough Solar, jadi gak usah takut keabisan batre, tinggal dipake aja keluar nanti dia nge charge sendiri ============ Rp. 550,000 ============ Whatsapp 081807532320 Line ben_ ============ #likeforlike #followforfollow #casiolover #casiocollector #casiovintage #casio #gshock #likeforfollow #tagforlike #likeforlikes #tagforlikes #jualgshock #jualjam #jualcasio #gshockoriginal

14 0 Jan 17, 2018
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.