Photos and videos from all countries

Photos and videos for #syukur

Syukur dulu, Syukur Lagi, Syukur terus....Milad 19 Yayasan Al-Jihad.Akeh Syukure, Barokah Uripe. #Milad19AlJihad #yayasanaljihad #barokahselamanya #barokahsemuanya

aldimifu

Syukur kerana kita masih lagi belum merempat tinggal di kaki lima...Syukur kita masih tidur di atas tilam dan berselimut...Syukur kerana kita masih mampu makan cukup setiap hari...Syukur kerana kita masih belum berlapar tak tahu bila dapat makan...Syukur kerana kita masih sihat sejahtera dan sempurna akal fikiran & tubuh badan...Syukur kita masih ada apa yg kita ada, berbanding dgn org lain yg tak ada apa yg kita ada...Syukur kita di atas segala rezeki & nikmat Tuhan... #zulhandyblack #malaysia #igmalaysia #malaysian #malaysiaindah #kualalumpur #dakwah #dakwahku #dakwahislam #streetdakwah #niatdakwah #niatibadat

zulhandyblack

Nikmat Tuhan ada dimana-mana. Hanya perlu syukur dan syukur, dan semua pun akan merasakannya... #explorejogja #camp #beach #kesirat #Yogyakarta #syukr #grateful

zeni_afrah

Hasil merestok di stokis...alhmdulillah syukur TQA... #mebeautybar 2 #garlic 4 #ezicleantoiletnfloor 2 #celgynic 1 * Syukur selalu* Biz part time* Luv my biz

nurhidayatmohdnoor

Taraaa!!!...Syukur Alhamdulillah...rezeki hari ni...Labamba chibago mellanoooo... kalau rajin ke dapur maka inilah hasilnyerr...tapi kalau malas sendiri mau ingat!!!Jemput makan yerrOk bai... #cheffhujungminggu #jjsindarellaskitchen #cencarubakar #tempegorengtepung #ikankembunggoreng #kerangrebus #sayurcampur #sambalkicap #sambalasamjawa #dietkurusjangandilupakan #labambachicagomilano #syukur #sayasukamakan #moodrajin #peringatanuntukdirisendiri

jjsindarella

alhamdulillah2 syukur.. feedback dri cstmr pendang pulak.. bila cstmr puas hati n suka.. sy pn lg suka..! yeay! syukur.. for makeup booking kindly whatsapp me0172577184 #mua #muabyqis #muautaraperliskedahpenang #muamalaysia #makeuplover #makeuptutorial #makeupartist #makeupwedding #makeupbyme #makeuplooks #makeover #makeupbrushes #makemoments #naturalmakeup #booking #beautiful

muabyqis

Assalammualaikum semua. Syukur alhamdullilah pagi ni dapat feedback dr customer yang gembira mgguna kan khidmat kami. Syukur Ya Allah. .. Hah ! kpada yang nak tempah kad kawin , props , banner , bunting , tq tag ke. mari lah whatsapp kami. .. . #tetikusberlari #tetikusberlariprinting #tetikusberlariberjaya #tetikusawesome #printingmurah #printingserviceterbaik #kadkawinmurah #kadkawincantik #testimonitetikusberlari #stickermurah #graphicdesigner #designerghaphic #sampulrayatetikusberlari

tetikus.berlari

Alhamdulillah Syukur dapat sumbang medal utk Jabatan Syariah & Ekonomi Naib Johan acara badminton beregu lelaki dalam Inter-Department Sports (INDEPS) 2017 anjuran PMAPIUM.Sory guys x dpt gold medal #alhamdulillah #syukur #indeps #pmapium #badminton #mendoubles #medal #naibjohan #misitercapai #targetfinal #thankssupport #jsedihatiku #igers #universitimalaya #canon #eos7d #litely #typorama #lightroomforiphone #thedaiegraphy #hubaibaziz #photography #potd

hubaibaziz95

Syukur alhamdulillah #pertemon

ontamerah

Memaknai Syukur #HabibNovel

yohanwahyu76

Alhmdullilah. syukur settle #kadkawin #banner #bunting #arrowsign untuk adik manis ni . .Haaaaaaaaaa ! ni dia ni diaaaaaa! Feedback dari cust kami yang yg berdarah mnis ni. .Terima kasih awak berurusan dengan #tbp #tetikusberlariprinting #tetikusberlari .!Alhamdullillah Syukur Ya Allah. .Keatas rezeki ini. Semoga Allah sentiasa permudahkan segala urusan kita. . #tetikusberlari #tetikusberlariprinting #tetikusberlariberjaya #tetikusawesome #printingmurah #printingserviceterbaik #kadkawinmurah #kadkawincantik #testimonitetikusberlari #stickermurah #graphicdesigner #designerghaphic #sampulrayatetikusberlari #buntingmurah #buntingcantik #bannermurah

tetikus.berlari

Regular Customer feedback..syukur alhamdulillah..

ibudeefooddelivery

Ok. Hakak jalan dulu..Esok banyak kerja nak buat lagi...SELAMAT MALAM. BISMILLAH.. Kpd badan2 , persatuan, yang ingin membuat hamper..kami pastikan produk yg kami pilih halal dan Semoga Allah murahkan rezeki kalian.Amiin....Semoga Allah permudahkan rezeki kalian yg bersedekah dan memberi hadiah itu sunnah pesan Nabi Muhammad SAW.Bekerja dengan ikhlas dan amanah Allah tambah lagi ..Syukur syukur syukur.. Untuk ORDER...HAMPER??? #WA 017900.2091 #WA 017900.2091 #whtsap017900.2091 #tanpakeberaniancintatidakbermakna #fb: spm3.0 #fbspm3.0 #ig: surprise.planner.melaka3.0 #sayajualonlinemelaka #sayajualonline #surpriseplannermelaka #surpriseplanner #surprisedeliverymelaka #surpriseeventmeleka #butikpengantinmelaka #floristmelaka #floristmelakabandaraya #aydajebat #bazarpaknil #pengantinmelaka #fattahaminz #lofattah #happybirthdaymelaka #happyanniversarymelaka #baloonarchmelaka #iloveyou #postviacourierseluruhsemenanjung poonn !!pon !!

surprise.planner.melaka.3.0

Syukur alhamdullillah.... Hopefully everything goes well.... Amin #Airasia #wannabeacabincrew shaqifsahar

arman_aboy

Assalammualaikum and Good Morning Sweet- Heart Syukur Alhamdulillah kita masi diberi kesempatan utk mjalani hidup pada ari ini lgi.. Jom kita lahirkan rsa syukur dgn sgala nikmat Allah berikan sbelum ini dan msa akan dtg. Dan semoga dikurniakn rezeki yg lebih dari sebelum nya.. Wlpon sdikit asalkan kita brusaha pasti akn mghasilkn nikmat yg besar tnpa kita sedar.. Alhamdulillah #JueLykaBvTeam #juemotivation #RezekiPagi #morning #jombersyukur #alhamdulillah #sygawaksemua

noorjuenior

DIA BERTAMBAH CANTIK Dia mmg cantik . TAPI lepas guna DEWYGLOW 2 botol , dia jadi bertambah cantik . Putih natural tak makeup pun takpe . Berseri je muka Ya Allah .. Hebat sungguh kan testimoni2 DEWYGLOW ni! Alhamdulillah syukur seronok dapat berkongsi rahsia cantik dengan para pengguna DEWYGLOW . Syukur ada DEWYGLOW ... Jom Cantik dgn Dewyglow !WhatsApp Era skrng untuk order 010-5830647 cod: Sandakan walk in: Habour Mall & IJM Bt6 #dewyglow #takpernahtakcantik #bilalaginakcantikkalaubukansekarang #stokissabah #trustedseller

dewyglow_anti_jerawatjeragat

Customer feedback..1st time order..syukur alhamdulillah..

ibudeefooddelivery

Customer feedback..1st time order..syukur alhamdulillah..

ibudeefooddelivery

Customer feedback..1st time order..syukur alhamdulillah..

ibudeefooddelivery

Misa Syukur #kekl #loyola 9125 Des 2016

christwidyautomo

Customer feedback..1st time order..syukur alhamdulillah..

ibudeefooddelivery

Customer feedback..1st time order..syukur alhamdulillah..

ibudeefooddelivery
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.