sixolary_52 Videos, photos, people - IRFS.AZ
Photos and videos from all countries

Photos and videos for #sixolary_52

TUGAS BASA SUNDAWasta: dian pratiwiKelas: X mipa 6 (sixolary)Patokan pupuh: jurudemung (8-a, 8-i, 8-a, 8-i, 8-a, 8-i) "CENAH MAH"Cenah mah nyaah ka alamCenah mah sok hikingTapi sok miceun runtahNya kumaha deuiPi bingungeun pamikiranCik mikir jelema teh ih•••Tag: melakanditawo #sixolary_52 #smandak52 #pancenguguritanbasasunda

dianpratiwi253
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.