Photos and videos from all countries

Photos and videos for #sis

terharuuu sangad.tengkiyu like page sis..tq jugak bg sokongan anda.mane yg sis tau sis cube share..sebab sis pun asalnye byk belajar dr yg org share & ade yg sis google #mayyacollections #kidsattire #kidsapparel #ootdkids

mayya_collections

Berminat nak jadi sebahagian Team Norahwax under sis.. haa meh ws sis cepat2 019.5151.420 atau blh dm sis sbrg pertanyaan boleh dikemukakan sapa sale letop letop akan dapat reward dari sis..so meh kain join team sis #norahcoldwax #norahhotwax #nbcodbaling #organichairremoval #nbcodkedah #dropshipnorahwanted #dropshipnorahwax #norahwaxorganichairremoval #norahday #norahwax

theamyraaa2

Berminat nak jadi sebahagian Team Norahwax under sis.. haa meh ws sis cepat2 019.5151.420 atau blh dm sis sbrg pertanyaan boleh dikemukakan sapa sale letop letop akan dapat reward dari sis..so meh kain join team sis #norahcoldwax #norahhotwax #nbcodbaling #organichairremoval #nbcodkedah #dropshipnorahwanted #dropshipnorahwax #norahwaxorganichairremoval #norahday #norahwax

balingpomade_colourkedah

Selamat pagi sis belanja satu testimoni eye care candy yaa Siapa nak berubah WHATSAPP SIS 0176839193 WHATSAPP SIS 0176839193WHATSAPP SIS 0176839193Angkat tgn siapa ada masalah Rabun dekat Rabun jauhKataraks mataSilau Selaput mata ?? Cepattt sis nk tolong #rabunjauh #rabundekat #silau #kataraksmata #selaputmata #eyecarecandyoriginal #eyecarecandymurah #sisjualubatmata #ubatmatarabun #ubatmatasilau #sisjualubatmata #supplementmata #supplementeyecarecandy #eyecarecandyhq

specky_mel

Sblm tdo susun dlu brg2 restok.. Sambil siapkn brg utk COD esok! Meh la pm sis.. Harga masih promo lagi! Rugi sesgt tak grab! Bg kosong terus je bakul sis tuh! Sis sndr dh cuba NURRAYSA dan sis pon dh jatuh Rumah sis pon penuh dgn gelombang pink! Berminat produk NURRAYSA?? #whatsapp0186650103 #kuantan #kuantanagent #nurraysa #nurraysaagent #noweveryonecanbebeautiful

nurraysa_agent_kuantan

Another feedback from my dropship Alhamdulillah sampai di tangan customer . Teringin pakai iphone ? Tapi tak mampu ? Jangan risau , sis ada buat bayaran iphone secara ansuran . Habis je bayar , sis pos terus . Jangan risau , jangan bimbang . Semua customer sis dapat phonenya . Berminat ? Direct whatsapp sis di 01113022887 / add wechat sis di id : hidayaharif #iphone #ansuran #ansuraniphone #trusted #dekatkitacodjauhkitapos

rawaha_

Meet Sis. Sis Finds New Purpose. Sis wants to know, What did you start, change, or stop to find your purpose? #me #you #success #diva #purpose #purposedriven #reading #girlsrock #dream #lovelife #inspire #change #blackbeautypillows #justdoit

mayaspeaks

sis banyak nak PM customer2 tersayang. ni half baru yer. sis seronok Najlaa dah banyak yg nampak.. ORGANIC tau sis tersayang whatsapp0193631450 #NajlaaBabySkincare #Najlaa #NajlaaByJue

najlaabyjue

Sis ada buat nona manis jugak. Sebijik 40sen minimum oder 20biji sebekas. Sesapa teringin bole wassap sis yeeee Sis cuba buat yang terbaik untuk kastemer sis yang tersayang. Untuk sebarang pertanyaan atau pengoderan bole wassap sis yeee 0126889162 (sherra) #fondant #fondantcupcake #bysherra #bakebysherra #bakersmuar #muar #johor #jdt #chelsea #blue #buttercream #cake #kekkahwin #sayajual #sayajualkekkahwin #birthdaycake #birthdaycupcake #superbikecupcake #supebike #motocycle #blue #nonamanis #monamanismuar #kuihtraditional

by.sherraaa

Pasti ada yang tertanya apa kegunaan #myfa kan ??? Haaa sis dah bagi dekat atas tujangan lupa bacaaa Yang belum cuba atau nak cuba boleh whatsapp sis 012-9639026(sis Ika) #jadikanrambutsihatwithmyfa #teamRANGERS

myfa_serum_rambut

Meh sini sis nak bgtau. Sis nak bawa satu lagi produk sis nak jual. Brg panas di market. P O M A D E. Tapi brg sis, sis tak jual mahal2. Semua org dlm malaysia nak jimat2 dah. Buat pe nak beli brg jenama sedangkan brg takde jenama pun boleh beli kan. Janji jimat duit poket kowang #pomade #pomademurah #undercut #localpomade #stylish #hipster #bazaarpaknil #kamijualpomade #barangmurah

ink_shop_malaysia

Hi kesayangan sis semua!! Tiba2 sis rindu pulak dgn pelamin pantai ni,tu yg sis upload. Haaa,mane2 adik2 manis,kakak2 cantik,abg2 hensem yg nk kahwin tapi tgh kusut nk pilih bridal mne tu,bolehlah dtg butik #sejolicinta sis.. tnye2 saja pown xpe,sis xmarah tapii kalau komen atau dm atau pm sis sgt xrekomen kan sbb sis xsempat nk balas call:0129810647/0169860393 #beachwedding #weddingplanner #weddingplannermalaysia #weddingplannerkuantan #teamwork #bridal #bridalkuantan #bridalmalaysia #butikpengantin #butikpengantinkuantan #butikpengantinmalaysia #hantaran #hantarankahwin #hantarankahwinmalaysia #beliabuatduit #hantarankahwinkuantan #persiapankahwin #pakejkahwin #pakejkahwinmurah #weddingfullpackage #malaywedding #wanitahebat #taktipu #percayalah #bajupengantin #sejolicinta

sejolicinta

Testimoni lagi..dan lagi... Apa yang sis pakai semuanya below rm200,dari vitamin c kosong (Laroscorbine Roche)menggunakan bolus butterfly, hinggalah ke drip menggunakan air saline, kerana campuran ubat yang sis ambil melebihi 3 botol, sis masih tetap setia dengan vitamin c cuma tukar2 brand sahaja bersama Tationil Teofarma, kemudian sis guna aquaskin,venicsy prowhite egf..produk sapu luaran sis menggunakan moisturiser sahaja..if outing sis cuma sapu lipstick sahaja..setelah agak lama consume injection bibir sis yang hitam dah beransur lembap dan kembali pink gitu.. Alhamdulilah.. Menjadi.. So sis nak jual dan tolong dear diluar sana yang ada masalah seperti sis..jom WhatsApp sis 01123878874..sis cuba membantu memberi khidmat nasihat.. #tationilteofarma #venicsy #aquaskin #aquaskinvenicsy #tationil #testimonibymia #beautyinjectionwithmia #beautyinjection #whiteninginjection #original #berbaloi #cucukcantik

beautyinjectionwithmia

Abg nih kate brownies sis cantik dan sedap taw. Follow ig sis by.sherraaaMeh la wassap sis, nak oder, nak ajak sembang pon boleh dik non oihh sis ta kisah ponggg - 0126889162 (sherra) #redvalvetcake #kekfondant #kekredvelvetcheese #muarbakers #bakersmuar #bysherra #bakebysherra #bakewithlove #sayajual #sayajualkek #sayajualcupcake #muar #johor #jdt #red #merah #kekbirthday #kekkahwin #muffin #muffincokelat #anakanakmuar #nonamanis #brownies #apakatamereka

by.sherraaa

#bestiE . #love. #bro. Sis #enjoy. #made for each other.. #lovliest sis..

jatinrajput53

Sis cuba asah bakat sis untuk menjadi model

cyfa_alkhaired

Big sis is so happy little sis fell asleep on her shoulder. #sisters #lunaecho #kali

saphar76

Hari ni sis nak share testimonial terbaru yang sis dapat

puan_noor_

Which Product When: SiS Electrolytes SiS products are available at Chris Sports stores. #fuelledbyscience #ChrisSportsPh

chrissportsph

•Yuk di follow dulu, bentar lagi upload Mari Sis, bukunya Sis!

bukunya.sis

.Harini Sis drive sendiri pasai hujan & husbeng Sis kat JB. Huhu. Tapi takpa sebab Sis gumbira sangat arini. Pasal apa???.Sis bukak je pintu keta comel Sis, tak ada nyamuk langsung! Normally pagi2 je mesti ada seangkatan nyamuk dalam keta kan? Haaa sebab Sis gantungkan #GelangAntiNyamuk kat tepi stereng tuh lah. Nampak tak yg warna pink tuh?.Best ler sebab nyamuk tak ketit kaki dah. Kalau tak asyik menggaru je ler sambil drive. Haha. #FeedbackGAN #MyOwnFeedback #AntiMosquitoBracelet #NyamukAedes #DemamDenggi #VirusZika

hafizah_jaafar

.Harini Sis drive sendiri pasai hujan & husbeng Sis kat JB. Huhu. Tapi takpa sebab Sis gumbira sangat arini. Pasal apa???.Sis bukak je pintu keta comel Sis, tak ada nyamuk langsung! Normally pagi2 je mesti ada seangkatan nyamuk dalam keta kan? Haaa sebab Sis gantungkan #GelangAntiNyamuk kat tepi stereng tuh lah. Nampak tak yg warna pink tuh?.Best ler sebab nyamuk tak ketit kaki dah. Kalau tak asyik menggaru je ler sambil drive. Haha. #FeedbackGAN #MyOwnFeedback #AntiMosquitoBracelet #NyamukAedes #DemamDenggi #VirusZika

anti_mosquito_bracelet

Halooooowww Sis yang kepengen Bulu Mata Lentik, Sexy, dan Bervolume gampang Sis

de_bellezza_studio

Powerful words of encouragement tonight from Sis J. Chin and Sis. N. Ford. #stormingthegatesofhell #missionsunday

faith_tab_apostolic

Salaammm gais.wuhuuuuu alhmdulillah 3x dah restock bulan nie tuk #telekung arafah lace exclusive # tengkiuuu yaa customer sis yang trust kat sis..muachhh stepekkk..sape yang oder and dah buat payment rabu nie sis postage ye...actually sis buat postage sminggu skali je.Sape nak oder Telekung Arafah Lace Exclusive boleh pm sis lelaju okay01730087070173008707 Price : rm55 include postage #telekungarafah #telekungmurah #telekungborong #telekunglacearafah #sayajual #bazaarpaknil

plainshawlbynad
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.