Photos and videos from all countries

Photos and videos for #shampoosantanselangor

7 M A N F A A T S AN TA N U N T U K R A M B U T1) Tingkatkan proses pertumbuhan rambut - santan mempunyai minyak essential & Vitamin E yang menggalakkan pertumbuhan rambut.Jadi rambut jadi lebih cepat tumbuh & lebat. #manfaatsantan #shampoosantan #shampoosantanputrajaya #agenshampoosantanputrajaya #shampoosantanhululangat #shampoosantanselangor #shampoosantanperak #shampoosantanviral #terapiinstagram

shampoosantanputrajaya

Yess! Ternyata shampoo santan mampu hilangkan pelbagai masalah rambut!Anda tak cuba tak tau.. Jom tukar ke shampoo santan sekarang. Stok terhad. Ada free gift sepasang sikat dengan pembelian bersama saya.Shampoo Santan, nama rare hasil pun rare.Tunggu apa lagi? Jom menyantan!Wasap 0132262963 sekarang #agenshampoosantan #agenshampoosantaputrajaya #shampoosantanputrajaya #shampolsantankajang #shampoosantanbangi #shampoosantanperak #shampoosantanhululangat #shampoosantanselangor #shampoosantanviral #shampoonatural #terapiinstagram #feedbackcustomer #codputrajaya #hantarankahwin #hantarantunang

shampoosantanputrajaya

Neno neno neno Sesapa yg nk join jd ejen @ dropship shampoo santan homemade yg tgh viral skrg nie pm ila lekaih ye..013-4021247 Dgr cite pengambilan ejen akan ditamatkn pd 15 MARCH 2017... haaa smntara msh ad masa nie jgn lpskn peluang ye utk tmbh income dgn modal serendah rm190,, #shampoosantanhomemade #shampoosantanmurah #shampoosantanhomemadeklang #shampoosantanhomemadebanting #agentshampoosantanhomemade #dropshipshampoosantanhomemade #shampoosantanselangor #shampoosantanperak #shampoosantankedah #shampoosantanperlis #shampoosantanpulaupinang #shampoosantankl #shampoosantanshahalam #shampoosantanmelaka #shampoosantannegerisembilan #shampoosantankelantan #shampoosantanterangganu #shampoosantanputrajaya

shampoo_santan_homemade_by_ila

Assalamualaikum,,,morningg semuanya,, Sapa sini yg dah cuba banyak syampu tp semuanya mengecewakan?Haaa meh cuba shampoo santan homemade nie pulak,,In Sha Allah berkesan & puas hati,, Lps nie dah xde garu2 kepala dah,rambut sihat hitam dan lembut je taw...haaa best ke best? Meh dm @ wasap ila lekaih.. 013-4021247.. #shampoosantan #shampoosantanhomemade #shampoosantanhomemadewithlove #myhomelab #shampoosantanmyhomelab #shampoosantanperlis #shampoosantankedah #shampoosantanperak #shampoosantanterangganu #shampoosantankelantan #shampoosantanpahang #shampoosantanpenang #shampoosantankl #shampoosantanselangor #shampoosantanputrajaya #shampoosantanmelaka #shampoosantannegerisembilan #shampoosantanklang #shampoosantanbanting #shampoosantanshahalam #masalahrambutgugur #rambutgugur #kelemumur #gatalkepala

shampoo_santan_homemade_by_ila

A M A N A HHarga Shampoo Santan di SM RM29, di SS RM32.Jangan ada yang main harga ye.. Harga dah printed di botol.Jangan pulak ada yang nak untung lebih, jual harga rendah. Ramai la beli dekat dia. Tapi berkat ke idokk... Yang teringin nak jual mahal pun ada. Mahal singgit pun jadilah katanya. Tepuk dada tanya iman lah cik kak uii.. Kami agen sah ni patuh pada arahan hq yang tetapkan harga. Cari rezeki biar halal. #jangansentap #janganmainharga #shampoosantan #shampoosantanselangor #shampoosantanputrajaya #agenshampoosantan #shampoosantanhululangat #shampoosantankajang #shampoosantanbangi #shampoosantanperak #shampoosantantelukintan #terapiinstagram

shampoosantanputrajaya

D R O P S H I P W A N T E D !! Come and join our team.Free guidance, free support group.Saya akan guide anda sampai anda boleh jual. Boleh laku & boleh untung.Hanya iklankan. On and off the screen. Saya hantar dan anda untung.Nak raya dah ni. Jom lah cari duit lebih. Anda tak payah pening pikir pasal stok. Ambil order sahaja. Saya uruskan semuanya. 1 botol: untung rm5Kalau 2 botol sehari?Kalau seminggu?Whooahh! Raya sakan lah! Do contact me now;Maria013226963 #agenshampoosantanputrajaya #agenshampoosantan #shampoosantanputrajaya #dropshipwanted #dropship #shampooviral #barangbaik #shampoonatural #diabidadariku #mlm2017 #maharajalawakmega2017 #terapiinstagram #putrajaya #shampoosantanselangor #shampoosantanperak #shampoosantantelukintan #shampoosantanhululangat #shampoosantankajang #shampoosantanbangi

shampoosantanputrajaya

Omg! Shampoo Santan tinggal 4 botol je lagi?? Laris dalam masa seminggu je!! Wow! Cepat-cepat sebelum habis. Lambat kena tunggu restock la lepas ni.. Yang nak join dropship tu apalagi, inilah peluang anda nak buat duit dengan mudah.Hanya perlu iklankan di mana-mana media sosial, online mahupun offline, saya hantarkan dan anda untung. Setiap botol anda untung RM5, kalau 2 botol sehari? Kalau seminggu? Whooaah!! Jom wasap saya to join the team. Saya akan guide anda sampai jadi! --> 0132262963 (Maria) #agenshampoosantanputrajaya #shampoosantan #dropshipwanted #freegift #hantarantunang #hantarankahwin #freecod #codputrajaya #buatsampaijadi #terapiinstagram #rawatanrambut #rahsiarambutmenawan #rambutlebat #shampoosantanputrajaya #shampoosantankajang #shampoosantanselangor #shampoosantanperak #shampoosantantelukintan #jepsari #diabidadariku

shampoosantanputrajaya

Pengguna shampoo santan homemade jangan keliru tau, HQ tak tukar pun packaging baru. Yang 2 kiri tu bukan dari HQ tau..Ramai dah customer tnya HQ MY HOME LAB buat packaging baru ke..sbbny depa guna gamba2 kita,testimoni shampoo santan homemade utk produk depa..ish9..x patut kn...x ase bersalah ke curik mcm gitu semata2 nk jual produk sendiri,,haiyakkk.Kami di My Home Lab adalah pengeluar Shampoo Santan Yang Ori. HANDMADE. Bukan g kilang oem letak brand sendiri..Kami telus dengan pengguna, kami letak tarikh expired date, kami senaraikan bahan2 kami untuk pengetahuan pengguna dan yang penting kami TAK GUNA SILICONE, TAK GUNA SLS & TAK GUNA PARABEN.Jangan keliru nah.. Share info ni ya supaya pengguna lain tak keliru. TQ... #shampoosantansepang #shampoosantanhomemade #shampoosantanselangor #shampoosantanputrajaya #sayajualonline #sayajual #baazarpaknil

beautymarykay_thebeautyhacks

Kenapa SHAMPOO SANTAN ni BEST sangat?? Bebas kimia iaitu SLS,PARABEN dan SILIKON Bahan utamanya adalah SANTAN yg memang terkenal dgn kehebatannya dlm merawat masalah rambut, Merawat masalah rambut gugur, bercabang berkelemumur dan kegatalan kepala dgn berkesan sekali menjimatkan kos perawatan rambut kerana ramuan yg digunakan semua adalah bahan yg sgt baik utk proses merawat dan menjaga rambut supaya kekal sihat dan bermaya satu2nya shampoo yg dibuat sendiri oleh air tgn founder muslim yg diadun dgn bahan2 mujarab utk kshtn rambut anda serta dibancuh dgn penuh kasih sayang. shampoo yg fresh dr ladang kerana diproses dan dibuat setiap minggu.. so stok yg smpi pada customer mmg stok yg fresh2 gitu.. Kalau nak disenaraikan memang banyak lagi ni hihihi.. Sebab tu kena pakat try sorang sebotol, baru korang pun dapat rasai kehebatan syampoo natural ni mcm mn..haaaaSekali gune CONFIRM takkan cr lain taw.. Meh pm @ wasap ila lekaih 013-4021247,, Owh ya pengambilan agent & dropship masih dibuka ye sehingga 15 MAC 2017.. #shampoosantanhomemade #shampoosantanmyhomelab #shampoosantan #shampoosantankl #shampoosantanklang #shampoosantanbanting #shampoo #shampoosantantelokpanglimagarang #agentshampoosantanwanted #dropshipshampoosantanwanted #shampoosantanhomemadewithlove #shampoosantanperlis #shampoosantankedah #shampoosantanpulaupinang #shampoosantanperak #shampoosantanlangkawi #shampoosantanpahang #shampoosantanshahalam #shampoosantankelantan #shampoosantanterangganu #shampoosantanmelaka #shampoosantanselangor #shampoosantanviral #shampoosantanputrajaya

shampoo_santan_homemade_by_ila
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.