Photos and videos from all countries

Photos and videos for #shampoosantanperlis

Neno neno neno Sesapa yg nk join jd ejen @ dropship shampoo santan homemade yg tgh viral skrg nie pm ila lekaih ye..013-4021247 Dgr cite pengambilan ejen akan ditamatkn pd 15 MARCH 2017... haaa smntara msh ad masa nie jgn lpskn peluang ye utk tmbh income dgn modal serendah rm190,, #shampoosantanhomemade #shampoosantanmurah #shampoosantanhomemadeklang #shampoosantanhomemadebanting #agentshampoosantanhomemade #dropshipshampoosantanhomemade #shampoosantanselangor #shampoosantanperak #shampoosantankedah #shampoosantanperlis #shampoosantanpulaupinang #shampoosantankl #shampoosantanshahalam #shampoosantanmelaka #shampoosantannegerisembilan #shampoosantankelantan #shampoosantanterangganu #shampoosantanputrajaya

shampoo_santan_homemade_by_ila

Assalamualaikum,,,morningg semuanya,, Sapa sini yg dah cuba banyak syampu tp semuanya mengecewakan?Haaa meh cuba shampoo santan homemade nie pulak,,In Sha Allah berkesan & puas hati,, Lps nie dah xde garu2 kepala dah,rambut sihat hitam dan lembut je taw...haaa best ke best? Meh dm @ wasap ila lekaih.. 013-4021247.. #shampoosantan #shampoosantanhomemade #shampoosantanhomemadewithlove #myhomelab #shampoosantanmyhomelab #shampoosantanperlis #shampoosantankedah #shampoosantanperak #shampoosantanterangganu #shampoosantankelantan #shampoosantanpahang #shampoosantanpenang #shampoosantankl #shampoosantanselangor #shampoosantanputrajaya #shampoosantanmelaka #shampoosantannegerisembilan #shampoosantanklang #shampoosantanbanting #shampoosantanshahalam #masalahrambutgugur #rambutgugur #kelemumur #gatalkepala

shampoo_santan_homemade_by_ila

Kenapa SHAMPOO SANTAN ni BEST sangat?? Bebas kimia iaitu SLS,PARABEN dan SILIKON Bahan utamanya adalah SANTAN yg memang terkenal dgn kehebatannya dlm merawat masalah rambut, Merawat masalah rambut gugur, bercabang berkelemumur dan kegatalan kepala dgn berkesan sekali menjimatkan kos perawatan rambut kerana ramuan yg digunakan semua adalah bahan yg sgt baik utk proses merawat dan menjaga rambut supaya kekal sihat dan bermaya satu2nya shampoo yg dibuat sendiri oleh air tgn founder muslim yg diadun dgn bahan2 mujarab utk kshtn rambut anda serta dibancuh dgn penuh kasih sayang. shampoo yg fresh dr ladang kerana diproses dan dibuat setiap minggu.. so stok yg smpi pada customer mmg stok yg fresh2 gitu.. Kalau nak disenaraikan memang banyak lagi ni hihihi.. Sebab tu kena pakat try sorang sebotol, baru korang pun dapat rasai kehebatan syampoo natural ni mcm mn..haaaaSekali gune CONFIRM takkan cr lain taw.. Meh pm @ wasap ila lekaih 013-4021247,, Owh ya pengambilan agent & dropship masih dibuka ye sehingga 15 MAC 2017.. #shampoosantanhomemade #shampoosantanmyhomelab #shampoosantan #shampoosantankl #shampoosantanklang #shampoosantanbanting #shampoo #shampoosantantelokpanglimagarang #agentshampoosantanwanted #dropshipshampoosantanwanted #shampoosantanhomemadewithlove #shampoosantanperlis #shampoosantankedah #shampoosantanpulaupinang #shampoosantanperak #shampoosantanlangkawi #shampoosantanpahang #shampoosantanshahalam #shampoosantankelantan #shampoosantanterangganu #shampoosantanmelaka #shampoosantanselangor #shampoosantanviral #shampoosantanputrajaya

shampoo_santan_homemade_by_ila
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.