Photos and videos from all countries

Photos and videos for #sewacanopy

www.sewacanopy.myRaikan majlis anda dengan ceria, #sewacanopy #catering #doaselamat #klang

sewacanopy

Simple yet elegant .Arabian Underlayer Canopy w Chiavari Chair.Untuk tempahan sila hubungi atau whatsapp 0126062636. #dazzlingd #sewakerusi #sewachiavari #sewaacrylic #sewacanopy #pengantin #diypengantin #kahwinmy #kahwinkahwin #kahwin #wedding #weddingplannermy #

dazzling_decor_rental

Last weeks event .Arabian Transparent Canopy w Chiavari Chair.Untuk tempahan sila hubungi atau whatsapp 0126062636. #dazzlingd #sewakerusi #sewachiavari #sewaacrylic #sewacanopy #pengantin #diypengantin #kahwinmy #kahwinkahwin #kahwin #wedding #weddingplannermy #

dazzling_decor_rental

.untuk sebarang tempahan boleh hubungi kami terus melalui whatsapp ;). shpeserah_canopy yahoo.com+60122981514+60133088887. #wedding #2016 #sewacanopy #marqueetent #arabiancanopy #piramidcanopy #genset #nikah #tunang #bigevent #uum #usm #uitm #ukm #politeknik #uia #jomsewakhemah #event

canopyshpeserah

Latest project done! Tema turqoise + soft yellow. The bride and groom were happy and satisfied and so are we! Whatsapp or call for appointment and book your date now. Harga kasih sayang je kita bagi 0146292547 Nurrul #kanopijb #kanopijohor #kanopimurah #kahwinjohor #bridaljb #diybride #kerjakawin #muajohorbahru #khemahmurah #syjualmurah #sewakhemahmurah #sewakhemahjohor #sewakanopi #sewacanopy #malaysianwedding #malaysianweddingphotographer #hantarannikah #hantaranmurah #hantarandiy #kahwinkahwin #diyrental #kendurikahwin #nikah #tunang #johorbahru #jdt

rent2wedd

Love this one !! Korang boleh tengok n follow ig khemahharmonis ni , kot kot satu hari korang nak buat majlis pape kan.. confirm semua cantik2 , spread this pd kakak2 abg2 or sesapa yg nak buat event apa2 >> khemahharmonis khemahharmonis khemahharmonis #customeraustinheight #happychinesenewyear #weddingplanner #sewacanopy #sewakerusimeja #sewastage #catering #birthdayparty #tunang #nikah #danlainlain

ainursyfqa

SENTOSA CATERING & CANOPY SERVICESMenyediakan Perkhidmayan-perkhidmatan seperti di # tag #PakejPerkawinan-rumah/dewan #PakejBertunang #MajlisDoaSelamat #MajlisHarijadi #SewaCanopy #SewaDewan #SewaPeralatanKatering #Pelamin #PakaianPengantin #Mekap #PASystem #Fothografer #Videografer #Banner/Bunting #DoorGift #KadJemputanKawin #DanBerbagaiPerkhidmatanYangBerkaitanLike / hubungi kami : 013-335 5135 / 013-332 2046Laman web rasmi Sentosa Catering :www.sentosacatering.comAtau click link whatsapp kami untuk info.https://chat.whatsapp.com/EPFgR925l3I4xJISku4OxX

sccscaterer

Setting canopy utk full pakej simanja berendoiFull pakej SMB-Pelamin aqiqah-Katering 200 pax- Photographer-Kambing golek aqiqah-2 set canopy arabianVenue: #semenyih #sewacanopy #pekejlengkapaqiqah #pakejberendoi #berendoi #simanjaberendoi #sentuhanmagisweddinganddecor #pakejaqiqahsimanjaberendoi #buaianberendoisemenyihBerminat untuk mendapatkan pakej lengkap kami termasuk pelamin, catering, kambing golek, photographer dan canopy sila call/wassap kami ye.. Hazimi +60163222181Ikin +60109106123

hazimi_smwd

Photographer kami untuk majlis aqiqah di semenyihFull pakej SMB-Pelamin aqiqah-Katering 200 pax- Photographer-Kambing golek aqiqah-2 set canopy arabianVenue: #semenyih #sewacanopy #pekejlengkapaqiqah #pakejberendoi #berendoi #simanjaberendoi #sentuhanmagisweddinganddecor #pakejaqiqahsimanjaberendoi #buaianberendoisemenyih #pakejphotographerBerminat untuk mendapatkan pakej lengkap kami termasuk pelamin, catering, kambing golek, photographer dan canopy sila call/wassap kami ye.. Hazimi +60163222181Ikin +60109106123

hazimi_smwd
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.