Photos and videos from all countries

Photos and videos for #serumoil

Tdi produk natural Shin house menemani seminar sehari ttg parenting di RS bethesda. Laris manis krn produk natural, adik bayi make pun gk merah gk iritasi081904207832 bb 7d75607 #maskerwajahsusu #maskerwajahsusu #lotionperuthamil #lotioncocoabutter #antistrechmark #antistretchmark #cegahstretchmark #lotionantinyamuk #lotionsereh #lotioncitronella #citronelacream #serumoil #sabunkelor #sabunkopi #sabunsusu #sabunhandmade #sabunnatural #naturalsoaps #naturalsoap

shinkefir_creamdeeva

Tdi produk natural Shin house menemani seminar sehari ttg parenting di RS bethesda. Laris manis krn produk natural, adik bayi make pun gk merah gk iritasi081904207832 bb 7d75607 #maskerwajahsusu #maskerwajahsusu #lotionperuthamil #lotioncocoabutter #antistrechmark #antistretchmark #cegahstretchmark #lotionantinyamuk #lotionsereh #lotioncitronella #citronelacream #serumoil #sabunkelor #sabunkopi #sabunsusu #sabunhandmade #sabunnatural #naturalsoaps #naturalsoap

shinkefir_creamdeeva

Tdi produk natural Shin house menemani seminar sehari ttg parenting di RS bethesda. Laris manis krn produk natural, adik bayi make pun gk merah gk iritasi081904207832 bb 7d75607 #maskerwajahsusu #maskerwajahsusu #lotionperuthamil #lotioncocoabutter #antistrechmark #antistretchmark #cegahstretchmark #lotionantinyamuk #lotionsereh #lotioncitronella #citronelacream #serumoil #sabunkelor #sabunkopi #sabunsusu #sabunhandmade #sabunnatural #naturalsoaps #naturalsoaps

shinkefir_deevaderma

Tdi produk natural Shin house menemani seminar sehari ttg parenting di RS bethesda. Laris manis krn produk natural, adik bayi make pun gk merah gk iritasi081904207832 bb 7d75607 #maskerwajahsusu #maskerwajahsusu #lotionperuthamil #lotioncocoabutter #antistrechmark #antistretchmark #cegahstretchmark #lotionantinyamuk #lotionsereh #lotioncitronella #citronelacream #serumoil #sabunkelor #sabunkopi #sabunsusu #sabunhandmade #sabunnatural #naturalsoaps #naturalsoaps

shinkefir_creamdeeva

Tdi produk natural Shin house menemani seminar sehari ttg parenting di RS bethesda. Laris manis krn produk natural, adik bayi make pun gk merah gk iritasi. pak direktur jg ikutan looh081904207832 bb 7d75607 #maskerwajahsusu #maskerwajahsusu #lotionperuthamil #lotioncocoabutter #antistrechmark #antistretchmark #cegahstretchmark #lotionantinyamuk #lotionsereh #lotioncitronella #citronelacream #serumoil #sabunkelor #sabunkopi #sabunsusu #sabunhandmade #sabunnatural #naturalsoaps #naturalsoap

shinkefir_deevaderma

Anda mengalami jerawat yang teruk?Sehingga rasa malu utk keluar rumah?Anda rasa terlalu rendah diri?Jangan risauu!!Kami bantu anda menyelesaikan tekanan anda!!Argan oil kami mampu utk mengurangkan jerawat anda serta memuluskan kulit muka anda mcm korean look gitew .Wsp 0192794063 utk order. #Skincare #sayajualarganoil #instantshawl #cantikdanberseri #kecantikansemulajadi #janganmengata #serum #uitm #serumoil #serumvsargan #upm #berseri #cantik #aydajebat #noradanish #bazaaronline #krimmalam #airrose #rosewater #kunyit #arganoilmalaysia #suriacinta #jerawat #jeragat #uqashasenrose

nuriman_vita

Semua masalah korang tu boleh selesai dengan sapu #‎arganoilliquidgold je tau tak..Serious tak tipu. Nak tau tak sebab ape argan oil is the best?.Sebab dia???haaa korang kene beli la taw baru taw..kang ckp je..like je..try sebotol sbb bru taw.Wsp 0192794063 utk order k. #sayajual #purearganoil #minyakargan #Skincare #sayajualarganoil #instantshawl #cantikdanberseri #kecantikansemulajadi #janganmengata #serum #uitm #serumoil #serumvsargan #upm #berseri #cantik #uitmdihatiku #noradanish #bazaaronline #krimmalam #airrose #uniszapastitahu #kunyit #arganoilmalaysia #suriacinta #jerawat #jeragat #uqashasenrose

nuriman_vita

Muka pun mcm x ok?Tetiba jerawat muncul?Dan dan bila event penting jaa muncul la kak jerawat tu kan.Jangan risau!!!Anda bole cuba argan oil kamiBukan utk muka jer taww...mcm macam bole..daripda melecur smpi le ezema bole pakaiNak order wsp terus 0192794063Atau dm je taw #arganoil. #Skincare #sayajualarganoil #instantshawl #cantikdanberseri #kecantikansemulajadi #janganmengata #serum #uitm #serumoil #serumvsargan #upm #berseri #cantik #aydajebat #noradanish #bazaaronline #krimmalam #airrose #rosewater #kunyit #arganoilmalaysia #suriacinta #jerawat #jeragat #uqashasenrose

nuriman_vita

Alhamdulilah lagi #testimoniarganoilgold.Kesan yg sis/bro akan dapat bila pakai AOLG ni :- TERPAKSA jadi CANTIK TERPAKSA mendapat kulit CERAH TERPAKSA mendapat kulit bebas JERAWAT TERPAKSA dapat PUJIAN TERPAKSA dapat kawan yg CEMBURU dgn kulit sis TERPAKSA kurangkan beli MAKEUP TERPAKSA menerima RAMAI kawan .Rm47Wsp 0192794063 utk order #tipsarganoil #Skincare #sayajualarganoil #purearganoil #cantikdanberseri #kecantikansemulajadi #nuriman_arganoil #serum #uitm #serumoil #serumvsargan #upm #berseri #cantik #aydajebat #noradanish #bazaaronline #krimmalam #airrose #rosewater #kunyit #arganoilmalaysia #suriacinta #jerawat #jeragat

nuriman_vita

INI antara sebab WAJIB guna AOLG pada wajah anda :AOLG akan MEMBANTU melembapkan kulit anda....Dalam pasaran memang banyak produk yang melembapkan kulit tetapi dapatkah ia merawat juga melindungi kulit daripada radikal bebas dan kesan kerosakan lain dari persekitaran luar (iaitu pencemaran) seperti AOLG. ..AOLG juga sangat baik dalam "seal in moisture" untuk kulit kita..Wsp 0192794063 for ordersayajual #purearganoil #minyakargan #Skincare #sayajualarganoil #instantshawl #cantikdanberseri #kecantikansemulajadi #janganmengata #serum #uitm #serumoil #serumvsargan #upm #berseri #cantik #aydajebat #noradanish #bazaaronline #krimmalam #awaksangatnakal #kunyit #arganoilmalaysia #suriacinta #jerawat #jeragat #uqashasenrose

nuriman_vita

INI antara sebab WAJIB guna AOLG pada wajah anda :AOLG akan MEMBANTU melembapkan kulit anda....Dalam pasaran memang banyak produk yang melembapkan kulit tetapi dapatkah ia merawat juga melindungi kulit daripada radikal bebas dan kesan kerosakan lain dari persekitaran luar (iaitu pencemaran) seperti AOLG. ..AOLG juga sangat baik dalam "seal in moisture" untuk kulit kita..Wsp 0192794063 for ordersayajual #purearganoil #minyakargan #Skincare #sayajualarganoil #instantshawl #cantikdanberseri #kecantikansemulajadi #vscom #serum #uitm #serumoil #serumvsargan #upm #letscantik #cantik #hotfm #noradanish #bazaaronline #krimmalam #selamatpagi #sarapan #kunyit #arganoilmalaysia #surihatimrpilot #jerawat #jeragat #patahnyasebelahsayap

nuriman_vita

INI antara sebab WAJIB guna AOLG pada wajah anda :AOLG akan MEMBANTU melembapkan kulit anda....Dalam pasaran memang banyak produk yang melembapkan kulit tetapi dapatkah ia merawat juga melindungi kulit daripada radikal bebas dan kesan kerosakan lain dari persekitaran luar (iaitu pencemaran) seperti AOLG. ..AOLG juga sangat baik dalam "seal in moisture" untuk kulit kita..Wsp 0192794063 for ordersayajual #purearganoil #minyakargan #Skincare #sayajualarganoil #instantshawl #cantikdanberseri #kecantikansemulajadi #janganmengata #serum #uitm #serumoil #serumvsargan #upm #berseri #cantik #aydajebat #noradanish #bazaaronline #krimmalam #airrose #rosewater #kunyit #arganoilmalaysia #suriacinta #jerawat #jeragat #uqashasenrose

nuriman_vita

Tahu tak argan oil tu apa?.Minyak argan dihasilkan dari buah Argania Spinosa (Pokok Argan). Sejak dulu lagi minyak argan memang tidak asing pada dunia kecantikan. Popularitinya dalam bidang kosmetik semakin meningkat masa kini sehingga digelar sebagai "liquid gold" dikalangan wanita Eropah kerana khasiatnya yang menakjubkan untuk kecantikan kulit, rambut, kuku dan bersifat anti-aging semulajadi terbaik. . Wsp 0192794063 For order . #sayajual #purearganoil #nuriman_arganoil #minyakargan. #Skincare #sayajualarganoil #purearganoil #cantikdanberseri #kecantikansemulajadi #nuriman_arganoil #serum #uitm #serumoil #serumvsargan #upm #berseri #cantik #aydajebat #noradanish #bazaaronline #krimmalam #airrose #rosewater #kunyit #arganoilmalaysia #suriacinta #jerawat #jeragat

nuriman_vita

Tahu tak argan oil tu apa?.Minyak argan dihasilkan dari buah Argania Spinosa (Pokok Argan). Sejak dulu lagi minyak argan memang tidak asing pada dunia kecantikan. Popularitinya dalam bidang kosmetik semakin meningkat masa kini sehingga digelar sebagai "liquid gold" dikalangan wanita Eropah kerana khasiatnya yang menakjubkan untuk kecantikan kulit, rambut, kuku dan bersifat anti-aging semulajadi terbaik. . Wsp 0192794063 For order . #sayajual #purearganoil #nuriman_arganoil #minyakargan. #Skincare #sayajualarganoil #purearganoil #cantikdanberseri #kecantikansemulajadi #nuriman_arganoil #serum #uitm #serumoil #serumvsargan #upm #berseri #cantik #aydajebat #noradanish #bazaaronline #krimmalam #airrose #rosewater #kunyit #arganoilmalaysia #suriacinta #jerawat #jeragat

nuriman_vita

INI antara sebab WAJIB guna AOLG pada wajah anda :Ia tidak akan buat kulit anda tampak berminyak..AOLG sangat baik untuk kulit berminyak kerana ia berfungsi untuk benar-benar MENGAWAL pengeluaran minyak. ..FAKTA PENTING!Jika anda menggunakan minyak AOLG pada kulit anda, ia mengimbangkan dan meneutralkan pengeluaran minyak di wajah anda dengan semula jadi." Wsp 0192794063 utk order #sayajual #purearganoil #minyakargan #Skincare #sayajualarganoil #instantshawl #cantikdanberseri #kecantikansemulajadi #janganmengata #serum #uitm #serumoil #serumvsargan #upm #berseri #cantik #uitmdihatiku #noradanish #bazaaronline #krimmalam #airrose #uniszapastitahu #kunyit #arganoilmalaysia #suriacinta #jerawat #jeragat #uqashasenrose

nuriman_vita

INI antara sebab WAJIB guna AOLG pada wajah anda :Ia tidak akan buat kulit anda tampak berminyak..AOLG sangat baik untuk kulit berminyak kerana ia berfungsi untuk benar-benar MENGAWAL pengeluaran minyak. ..FAKTA PENTING!Jika anda menggunakan minyak AOLG pada kulit anda, ia mengimbangkan dan meneutralkan pengeluaran minyak di wajah anda dengan semula jadi." Wsp 0192794063 utk order #sayajual #purearganoil #minyakargan #Skincare #sayajualarganoil #instantshawl #cantikdanberseri #kecantikansemulajadi #janganmengata #serum #uitm #serumoil #serumvsargan #upm #berseri #cantik #uitmdihatiku #noradanish #bazaaronline #krimmalam #airrose #uniszapastitahu #kunyit #arganoilmalaysia #suriacinta #jerawat #jeragat #uqashasenrose

nuriman_vita

INI antara sebab WAJIB guna AOLG pada wajah anda :Ia tidak akan buat kulit anda tampak berminyak..AOLG sangat baik untuk kulit berminyak kerana ia berfungsi untuk benar-benar MENGAWAL pengeluaran minyak. ..FAKTA PENTING!Jika anda menggunakan minyak AOLG pada kulit anda, ia mengimbangkan dan meneutralkan pengeluaran minyak di wajah anda dengan semula jadi." Wsp 0192794063 utk order #sayajual #purearganoil #minyakargan #Skincare #sayajualarganoil #instantshawl #cantikdanberseri #kecantikansemulajadi #janganmengata #serum #uitm #serumoil #serumvsargan #upm #berseri #cantik #uitmdihatiku #noradanish #bazaaronline #krimmalam #airrose #uniszapastitahu #kunyit #arganoilmalaysia #suriacinta #jerawat #jeragat #uqashasenrose

nuriman_vita

Posto! Posto! Posto!!!!.Tahu tak argan oil tu apa?.Minyak argan dihasilkan dari buah Argania Spinosa (Pokok Argan). Sejak dulu lagi minyak argan memang tidak asing pada dunia kecantikan. Popularitinya dalam bidang kosmetik semakin meningkat masa kini sehingga digelar sebagai "liquid gold" dikalangan wanita Eropah kerana khasiatnya yang menakjubkan untuk kecantikan kulit, rambut, kuku dan bersifat anti-aging semulajadi terbaik. . Wsp 0192794063 For order . #sayajual #purearganoil #nuriman_arganoil #minyakargan. #Skincare #sayajualarganoil #purearganoil #cantikdanberseri #kecantikansemulajadi #nuriman_arganoil #serum #uitm #serumoil #serumvsargan #upm #berseri #cantik #aydajebat #noradanish #bazaaronline #krimmalam #airrose #rosewater #kunyit #arganoilmalaysia #suriacinta #jerawat #jeragat

nuriman_vita

[KONSISTEN!!!] .Anda faham apa maksud KONSISTEN?..Konsisten ni meluas, x kira dalam pekerjan kita, kehidupan kita ataupun pendidikan kita. Supaya kita dapat capai apa yg kita target..Makan pun kena KONSISTEN,nnt x pasal2 kena gastrik ye tak ye.....sebagai contoh kalau nak cantikkita mestilah kena KONSISTEN dalam mengamalkan sesuatu produk yg kita ambil tu. betul ke betul ke tak????.Bila KONSISTEN baru nampak hasil..rata² pengguna Kami bg feedback yang baik tentang AOLG apabila mereka guna kan secara KONSISTEN. ..JERAWAT KERING TERUS BILA SAPU AOLG!..Untuk pertanyaan /order:Wsp 0192794063 #sayajual #purearganoil #minyakargan #Skincare #sayajualarganoil #instantshawl #cantikdanberseri #kecantikansemulajadi #janganmengata #serum #uitm #serumoil #serumvsargan #upm #berseri #cantik #aydajebat #noradanish #bazaaronline #krimmalam #airrose #rosewater #kunyit #arganoilmalaysia #suriacinta #jerawat #jeragat #uqashasenrose #testimoniarganoilgold

nuriman_vita

[KONSISTEN!!!] .Anda faham apa maksud KONSISTEN?..Konsisten ni meluas, x kira dalam pekerjan kita, kehidupan kita ataupun pendidikan kita. Supaya kita dapat capai apa yg kita target..Makan pun kena KONSISTEN,nnt x pasal2 kena gastrik ye tak ye.....sebagai contoh kalau nak cantikkita mestilah kena KONSISTEN dalam mengamalkan sesuatu produk yg kita ambil tu. betul ke betul ke tak????.Bila KONSISTEN baru nampak hasil..rata² pengguna Kami bg feedback yang baik tentang AOLG apabila mereka guna kan secara KONSISTEN. ..JERAWAT KERING TERUS BILA SAPU AOLG!..Untuk pertanyaan /order:Wsp 0192794063 #sayajual #purearganoil #minyakargan #Skincare #sayajualarganoil #instantshawl #cantikdanberseri #kecantikansemulajadi #janganmengata #serum #uitm #serumoil #serumvsargan #upm #berseri #cantik #aydajebat #noradanish #bazaaronline #krimmalam #airrose #rosewater #kunyit #arganoilmalaysia #suriacinta #jerawat #jeragat #uqashasenrose #testimoniarganoilgold

nuriman_vita

Apa beza dengan produk lain???.Saya taknak bezakan dengan produk lain kerana saya percaya setiap produk ada pro and contras nyaaa..Saya mahu menekannnya hanya pada argan oil ini.Argan oil ni asli dan yang pastinya organik.Jangan risau tiada bahan kimia yang menghakis muka anda. .dan yang bestnya harga adalah mampu milik!!!Beli sekali pasti nak repeat..Kesannya sampai bila??? Ermm tidak semua org mendapat kesan yang cepat! Bergantung juga pada anda!!Yang pasti anda sudah terjumpa solusi masalah yang ditanggung anda iaitu Argan Oil dari nuriman_vita Kami hanya nak bantu dan mengembirakan kembali hati anda #terlajaklaris #sayajualarganoil #purearganoil #cantikdanberseri #kecantikansemulajadi #arganoilmurah #bazarpaknil #serum #uitm #serumoil #serumvsargan #whi #berseri #cantik #kpopers #noradanish #bazaaronline #krimmalam #jubahmurah #rosewater #kunyit #arganoilmalaysia #tv3 #jerawat #jeragat #blousemurah #bbcream

nuriman_vita

Ni haaa admin nak kongsi..so ada sesapa yang nak cuba minyak ajaib ni bole wsp 0192794063 banyak kegunaan taw..tak rugi pun...berbaloi baloi ada laaa..sebab multipurpose ..apala sgt Rm40 utk kecantikan diri sendiri juga kan.apa salahnyaa hadiahkan utk diri...cuma biasala tindak balas minyak ni bergantung pada si pemakai juga..ada yg memakan masa sebulan..ada yg seminggu..so klu istiqamah inshaAllah bole..Allah jua yg izinkan..Argan oil ni asbab atau usaha kita as human being selain kita amik wuduk(masa tu niat dlm hati nak cantik sekali)..ok tu je admin nak bgtaw #testimoniarganoilgold #sayajual #purearganoil #minyakargan #Skincare #sayajualarganoil #instantshawl #cantikdanberseri #kecantikansemulajadi #janganmengata #serum #uitm #serumoil #serumvsargan #upm #berseri #cantik #aydajebat #noradanish #bazaaronline #krimmalam #airrose #rosewater #kunyit #arganoilmalaysia #suriacinta #jerawat #jeragat #uqashasenrose

nuriman_vita

S E T I A P WANITA / LELAKI menginginkan..... . kulit muka jadi glowing . hilangkan jerawat . blackhead/whitehead . Pori-pori terbuka Pigmentasi . Mencerahkan kulit muka . Meratakan tona kulit muka . Mengurangkan kedutan . Membuang sel kulit mati . jeragat . melembapkan kulit muka . sunburn . parut jerawat . parut luka . bayi kena ruam,proriasis ,ezcema . rambut rosak,gugur . kuku xcantik..kusam & hitaam . tumit kaki pecah merekah mengeringkan luka . 100% Pure & Organic diimport dr Morocco Bebas dari Bahan kimia & HIDROQUINON Tanpa Pengelupasan Tidak memedihkan kulit Sesuai untuk Lelaki , Wanita & Remaja serta bayi . ..Anda tak percaya JANGAN GUNA!!!! SEBAB PRODUK INI HANYA MEREKA YANG BETUL² INGINKAN PERUBAHAN DALAM KEHIDUPAN MEREKA!! ..ANDA BOLEH DAPATKANNYA SEKARANG!!!!! BERMINAT BOLEH WSP DITALIAN 0192794063. #gempak #tipsarganoil #Skincare #sayajualarganoil #purearganoil #cantikdanberseri #kecantikansemulajadi #nuriman_arganoil #serum #uitm #serumoil #serumvsargan #upm #berseri #cantik #aydajebat #noradanish #bazaaronline #krimmalam #airrose #rosewater #kunyit #arganoilmalaysia #suriacinta #jerawat #jeragat

nuriman_vita

Ada tak antara awak-awak yang tengah stress dan runsing sebab masalah kulit or rambut?!.Tak boleh dinafikan, memang stress lah kan kalau ade masalah gitu. Siapa tak stress kalau muka penuh jerawat? Parut jangan cakap lah. Tu belum tona tak sekata, sunburn, kulit berminyak gilaaaa, kulit kering, rambut pulak gugur dah macam cerita korea yg orang ade cancer tu..Haih mesti dah banyak duit habis kan beli macam-macam produk tapi tak berkesan .Takpe, dont worry..Korang jangan stress, jangan runsing sebab semua masalah korang tu boleh selesai dengan sapu #‎arganoilliquidgold je tau tak..Serious tak tipu. Nak tau tak sebab ape argan oil is the best?.Sebab dia???haaa korang kene beli la taw baru taw..kang ckp je..like je..try sebotol sbb bru taw.Wsp 0192794063 utk order k. #sayajual #purearganoil #minyakargan #Skincare #sayajualarganoil #instantshawl #cantikdanberseri #kecantikansemulajadi #janganmengata #serum #uitm #serumoil #serumvsargan #upm #berseri #cantik #uitmdihatiku #noradanish #bazaaronline #krimmalam #airrose #uniszapastitahu #kunyit #arganoilmalaysia #suriacinta #jerawat #jeragat #uqashasenrose

nuriman_vita

Ada tak antara awak-awak yang tengah stress dan runsing sebab masalah kulit or rambut?!.Tak boleh dinafikan, memang stress lah kan kalau ade masalah gitu. Siapa tak stress kalau muka penuh jerawat? Parut jangan cakap lah. Tu belum tona tak sekata, sunburn, kulit berminyak gilaaaa, kulit kering, rambut pulak gugur dah macam cerita korea yg orang ade cancer tu..Haih mesti dah banyak duit habis kan beli macam-macam produk tapi tak berkesan .Takpe, dont worry..Korang jangan stress, jangan runsing sebab semua masalah korang tu boleh selesai dengan sapu #‎arganoilliquidgold je tau tak..Serious tak tipu. Nak tau tak sebab ape argan oil is the best?.Sebab dia???haaa korang kene beli la taw baru taw..kang ckp je..like je..try sebotol sbb bru taw.Wsp 0192794063 utk order k. #sayajual #purearganoil #minyakargan #Skincare #sayajualarganoil #instantshawl #cantikdanberseri #kecantikansemulajadi #janganmengata #serum #uitm #serumoil #serumvsargan #upm #berseri #cantik #uitmdihatiku #noradanish #bazaaronline #krimmalam #airrose #uniszapastitahu #kunyit #arganoilmalaysia #suriacinta #jerawat #jeragat #uqashasenrose

nuriman_vita
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.