Photos and videos from all countries

Photos and videos for #serum

I am very focused on the face serum Why is very important use face serum ? Because serum is made with smaller molecules than can penetrate deeply in the skin Just used lamer #lamertheliftingcontour few days , my feeling is quite gd ,will sharing more feeling later #lamer #lamerhk #lamerserum #serum #essence #lifting #beautytalk #beautyshare #skincare #beauty

bq_beauty_edito

Kenapa Meeracle serum ?? Meeracle serum adalah serum pertama di Malaysia yang menggunakan 3 jenis batuan ekslusif iaitu RUBY,PEARL,DIAMOND Serum ni juga dalam pasaran bentuk lotion taw ualls bukannya cecair seperti serum lain Kadar resapan yang 10x lebih cepat disebabkan penggunaan ekstrak mulia PEARL kesan terawal dapat dilihat dalam masa 24jam wahh hebat kan serum Meeracle kami nii011-39265494 #TeamMeeracleEyda #TeamPoketGemok #MeeracleSerum #MeeracleGemstoneSerum #MeeracleGemstoneBeauty

meeracle.serum

Medic serum & bio active serum from Reno Skin. This is our main product which is at the left is Medic Serum Reno Skin and at the right is BioActive Serum. ..Medic Serum Reno Skin medic serum for eczema and sensitive skin fast moisturising and healing suitable for any age. .BioActive Serum Natural Extract which is Tea tree and Rose hip suitable for acne and dark spots anti-bacteria, anti-inflammatory, and anti-pigmentation .. Approved by KKM kindly ws akmar 0173734217 for any enquiries or for orderingpostage semenanjung Rm7, sabah and sarawak Rm11 #sayajual #businesswoman #anakmalaysia #lofatah #goodthingsarecoming #trending #acnetreatment #pigmentationtreatment #inflamatoryskin #sayasuka #nakcantik #igersmalaysia #renoskincare #renoskin

renoskinbyakmar

Kenapa Meeracle serum ?? Meeracle serum adalah serum pertama di Malaysia yang menggunakan 3 jenis batuan ekslusif iaitu RUBY,PEARL,DIAMOND Serum ni juga dalam pasaran bentuk lotion taw ualls bukannya cecair seperti serum lain Kadar resapan yang 10x lebih cepat disebabkan penggunaan ekstrak mulia PEARL kesan terawal dapat dilihat dalam masa 24jam wahh hebat kan serum Meeracle kami niiWhatsApp segera: 014530974001453097400145309740 #TeamMeeracleEyda #TeamPoketGemok #MeeracleSerum #MeeracleGemstoneSerum #MeeracleGemstoneBeauty meeracle_serum_dropship">#permataserum meeracle_serum_dropship

meeracle_serum_dropship

รับพรีออเดอร์รอ1อาทิตย์CLARINS Double Serum [Hydric + Lipic] Complete Age Controlปริมาณ 30ml.(ขนาดปกติ) มูลค่า 3500บ.Sale 1950บาทไม่รวมส่ง ถูกมากๆ"สัมผัสมหัศจรรย์สู่ผิวสวย ลดเลือนริ้วรอยแห่งวัย หนึ่งเซรั่มผสาน 2 คุณค่าดุจดั่งทอง" Double Serum เซรั่มลดเลือนริ้วรอยแห่งวัยอย่างสมบูรณ์แบบมากกว่าซีรั่มที่คุณเคยสัมผัส จากคลาแรงส์ #makeupthailand #clarins #clarinsthailand #clarinsdoubleserum #serum #skincare #skincarethailand

pam.cosmetics

MYLEA FRECKLES SERUMApe itu SERUM?- Serum adalah anti septik dan antiMikrobik untuk melindungi kulit dariJerawat/Jeragat/Kulit KusamFungsi SERUM- Melindungi kulit dari jerawat- Menjadikan kulit berseri dan mulus- Menyegarkan kulit muka- Meremajakan kembali kulit mukaKelebihan SERUM- Melembutkan kulit wajah- Mengecutkan jerawat- Mengecilkan pori-pori- Meganjalkan kulit muka *Cara pakai SERUM*Picitkan sedikit sapu rata seluruh mukaDan lakukan urut ringan untuk meresapkan serum ke dalam kulit.InsyaAllah berkesan dengan penggunaan yang konsisten #mylea #teamzai #09/044

by_zaiabdulkadir

Dah la cantik. Pakai fabulous serum lagi bertambah tambah laaa cantik.Stewardess pun pakai fabulous serum tau.Serum tak melekit cepat serap paling best di Malaysia. #fab4everskincare #fabulousserum #aloeveragel #serumrepeatorderpalingtinggi #serumterbaik #agentfabulousserum #teamfabulouskakfa

fab4ever_hq

MYLEA FRECKLES SERUMApe itu SERUM?- Serum adalah anti septik dan antiMikrobik untuk melindungi kulit dariJerawat/Jeragat/Kulit KusamFungsi SERUM- Melindungi kulit dari jerawat- Menjadikan kulit berseri dan mulus- Menyegarkan kulit muka- Meremajakan kembali kulit mukaKelebihan SERUM- Melembutkan kulit wajah- Mengecutkan jerawat- Mengecilkan pori-pori- Meganjalkan kulit muka .*Cara pakai SERUM*Picitkan sedikit sapu rata seluruh mukaDan lakukan urut ringan untuk meresapkan serum ke dalam kulitNak cuba boleh WhatsApp 0174878966 #myleafrecklesserum #myleafrecklesserums #myleafrecklesserumtestimonial #myleafrecklesserummurah #myleafrecklesserumoriginal #sayajual #sayajualmurah #sayajualmurah2 #sayajualprodukmurah #sayajualproduk #sayajualprodukkecantikan #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah

shaa_beauty21

Available serum piece. Link in bio for info. #glassforsale #dab #dabrig #serum #bestofglass #worldofbongs

snobglass

PURIFYING CLEANSER & PLUSH SERUM TESTIMONY!.Zaty nk bg FREE CONSULTATIONS utk akk2 yg whatsapp kami .Whatsapp +6011 1318 5625 (Zaty)OrWalk in thelabboutique Shah Alam.Price SERUM RM 79CLEANSER RM 60(price not include postage). #serum #serumremedy #remedyserum #remedyplushserum #remedymalaysia #remedy #faceserum #faceserumbyremedy #serum #beautyproduct #naturebeauty #beauty #fightacne #largepores #serumremedy #remedyserumtestimonials #plushserumtestimonials #purifyingcleanser #remedypurifyingcleanser #purifyingcleansertestimonials

remedyofficial.pj

PURIFYING CLEANSER & PLUSH SERUM TESTIMONY!.Zaty nk bg FREE CONSULTATIONS utk akk2 yg whatsapp kami .Whatsapp +6011 1318 5625 (Zaty)OrWalk in thelabboutique Shah Alam.Price SERUM RM 79CLEANSER RM 60(price not include postage). #serum #serumremedy #remedyserum #remedyplushserum #remedymalaysia #remedy #faceserum #faceserumbyremedy #serum #beautyproduct #naturebeauty #beauty #fightacne #largepores #serumremedy #remedyserumtestimonials #plushserumtestimonials #purifyingcleanser #remedypurifyingcleanser #purifyingcleansertestimonials

remedyofficial.pj

PURIFYING CLEANSER & LUMINOUS SERUM TESTIMONY!.Zaty nk bg FREE CONSULTATIONS utk akk2 yg whatsapp kami .Whatsapp +6011 1318 5625 (Zaty)OrWalk in thelabboutique Shah Alam.Price SERUM RM 79CLEANSER RM 60(price not include postage). #serum #serumremedy #remedyserum #remedyluminousserum #remedymalaysia #remedy #faceserum #faceserumbyremedy #serum #beautyproduct #naturebeauty #beauty #fightacne #largepores #serumremedy #remedyserumtestimonials #luminousserumtestimonials #purifyingcleanser #remedypurifyingcleanser #purifyingcleansertestimonials

remedyofficial.pj

Diamond Serum from Miracle Skin. .Serum ni sebagai pelengkap utk your daily skincare routine. . 1 vial blh guna 3x. . Time bila nak guna ni? Use this at night before u go to bed. After u wash it face #diamondserum #miracleskin #serum #nakcantik #glutaxgold #glowingskin

theajmal.flawless

NURRAYSA TREATMENT SERUM Mai nak habaq sikit apa yang best sangat Treatment Serum ni. Treatment Serum ni membantu mengecutkan jerawat, dalam masa yang sama buat kulit rasa lembut jaa.Serum bertindak sebagai anti septik dan anti mikrobik yang menghalang jerawat terus naik. Dia buat kulit rasa sejukkk lepas pakai.Jerawat naik je kita tepek serum ni, inshaa Allah kecut jerawat tu. Meh whatsapp 017-939 5439. Fatin balas lelaju keyh. #nurraysabachok #nurraysabeauty #agentnurraysakelantan #dropshipwanted #serum #serumnurraysa #kecutjerawat #rawatjerawat #rawatjeragat #rawatkulitkering #caracantik

byfatinsyazwani

TREATMENT SERUM:Apa itu SERUM ~serum adalah cairan formula yang mengandungi zat aktif yang berguna untuk merawat,memperbaiki struktu kulit.~serum juga adalah agen membekalkan nutrien dalam kulit. *apakah kepentingan serum* ? ? ?-semakin usia meningkat,badan tidak berupaya menghasilkan elastik dan kolagen dengan banyak. *fungsi serum*sebagai antiseptik & antimikrobik(zat yang membantutkan pertumbuhan bakteria dalam kulit)antijerawat & melindungi kulitmengecilkan liang pori #NURRAYSA TREATMENT SERUM*kandungan/bahan2nya*RO WaterPhenoxyethanolButylene GlycolEpilobium Augustifolium FlowerMatricaria ChamomilaHamamelisAllantoinMethylisothiazolinoneCarbopor *Anda Akan Dapat Rasa* :Kulit yang sekata dan mulusKulit lebih anjalKulit lebih segarKulit lebih berseri Pm WhatsApp01140204996su #teammoneymagnet # #Serumnurraysa #tanpabhnkimia #n ءانشاء الله

riananurraysa

A Serum That Works Like BOTOX in a Bottle Made with Organic #ingredients #organicskincare #serum #antiaging #elisabethgierus #collagen #boost #glow #huden #naturlig #botox Vi har et stort udvalg af serums til enhver #hudtype læs mere her: https://www.elisabethgierus.com/oekologisk-ansigtspleje/serum/

elisabethgierus

Buat yg nunggu promo masker + serum ini dia.. ..Masker hitam or masker putih + serum acne or serum glowing 10 ml= 150K ..Jadi yg demeeeen ama serum sebagai sahabat nya si masker... Jangan kelewatan ya... Atau yg mau icip ke cemolable lan serum ini saatnya ..For more info chat via line : nrv8019u.. #jualmaskerkefirmurah #maskerkefirmurah #maskerkefirjogja #kefirjogja #maskerkefirkambing #maskerkefiretawa #kefircipan #maskerkefir #silkwormcoccon #kepompongsutra #facialkepompong #kefirkambingetawa #jember #maskerkefirjember #jualkefirjember #jualmaskerkefirjember #kefiretawa #maskerjerawat #maskerorganik #maskersusukambing #produsenkefir #produsenmaskerkefir #produsensabunkefir #pecandukefircipan #perawatanwajahalami #perawatanalami #obatjerawatalami - #regrann

lina_utami_s

Did you know there are dozens of ways to use our face line? For light weight moisture in the morning combine the Neroli & Chamomile Face Serum with the Honeysuckle & Aloe Face Toner! Rub a drop of the serum on your face and then spray toner, or spray toner on a cotton pad and add a drop of serum before wiping your face. Either way the serum mixed with the toner leaves your face moisturized and never greasy! The face line is for everyone because the products are gentle, effective, and have versatile use for different skin types. This tip is perfect for oily and combination skin, whereas using the serum on its own is better for dry skin. Have skin questions? Ask away- we love talking all things green beauty. Shop link in bio for our complete facial line

loandbeholdnaturals

Dear beloved ladies and also gentlemen , i know that we all already familiar with many skin problems. Such as acne , dark spot , dry skin , eczema and so many. ..So let me introduce to u guys our favourite Medic serum & bio active serum from Reno Skin...Taaadaaaaaa Medic Serum Reno Skin medic serum for eczema and sensitive skin fast moisturising and healing suitable for any age also for baby.. BioActive Serum Natural Extract which is Tea tree and Rose hip suitable for acne and dark spots anti-bacteria, anti-inflammatory, and anti-pigmentation ..Come on! Hurry grab phone and do contact us. Pamper ur skin love ur skin

renoskinbyakmar

4 KEUNIKAN SERUM ARDINI ESSENTIALS YANG TAK ADA PADA SERUM-SERUM LAIN ANTIPENUAANANTI OKSIDANANTI-INFLAMATORIANTI-BAKTERIANak Cuba? Jangan tunggu-tunggu lagi! #ArdiniEssentialsRawatan Wajah Kelas PertamaWA : 016-5115123Special Discount dengan promo code : "Diskaun Ardini" #igshopmurah #serummuka #serum #rawatkulit #ardiniessentials #keepitnatural #skincarebebasmerkuri #skincarebebaskimiamerbahaya #posseluruhmalaysia #habbatussauda #jerawat #poribesar #kulitberminyak #kulitkusam #terlajaklaris #ctdk #jeragat #serumjerawat #kulitkusam #bebasjerawat #kulitcantik #parutjerawat #jeragathilang #kulitcantik #kulitlembut #produkkecantikan

ardini_perfectionserum

Skin brightener + = (B+) Prod ini termasuk ke dalam kategori serum.Berfungsi sebagai serum yg membantu menyamaratakan warna kulit, membantu mencerahkan kulit , dan melembabkan.Produk ini untuk jenis kulit cenderung kering dan normal.Bisa digunakan sebagai serum pelanjut setelah serum Royal Jelly Lift Concentrate. #skinbrightener #skinbrightening #bright #brightener #brightening #jafra #jafrajakarta #jafraindonesia #jafrabrightening #brighteningplus #bplusjafra #skinbrighter #kulitcantik

tia_irawantimyjafra
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.