selesema Videos, photos, people - IRFS.AZ
Photos and videos from all countries

Photos and videos for #selesema

Seksanya Selesema Dan Hidung Tersumbat.Bila terkena selesema memang rasa tidak selesa. Semua serba serbi tak kena. Nak bernafas pun susah sebab hidung tersumbat. .Siapa pernah mengalami masalah seperti ini? Saya nak kongsikan satu testimoni dari kawan saya.."Malam tadi flu sangat teruk sampaikan kedua2 hidung saya tersumbat dan tak selesa.nak tidur pun tak boleh sebab hidung sakit sangat.Selepas saya sembur guna ivmist dalam mulut terus saya dapat bernafas normal.Tidur pun lena sampai pagi." #whasap01132265451 #hidungtersumbat #selesema #IVMIst #ivmistmujarab #ivmistmagicoil #ivmist #ivkids #ivsoap #sembursembursembuh #kakikejang #migrain #sakitkepala #resdung #jerawat #jeragat #cekamkuku #selsema #kurap #buasir #gout #batuk #luka #testimoni #sayagunasayajual #syukurselalu #meletopwhatsapp01132265451 #oktm

nor_aslida_sabris

Musim selesema.. mcm gini la awok.. #selesama #hurix #semogacepatsembuhselesama # rasanakcabuthidung

azyan_hijau93

Nyaman gilak atu!! perfect food dikala demam , selesema dan hujan!! #MeeKolok #BeefSoup #SarawakCuisine #diaryanakbujang

neiliskandar

Ramai yang tidak tahu #ubat #batuk dan #selesema tidak selamat bagi #bayi berumur kurang 2 tahun.. #ivmist merupakan satu #alternatif yang berkesan untuk meredakan batuk selesema bayi anda dengan #selamat . .(Pemeriksaan oleh #doktor perlu dilakukan untuk menentukan sama ada bayi anda perlu dirawat dengan #antibiotik atau tidak).Cara menggunakan iv mist untuk bayi batuk dan selesema :-spray iv mist pada tapak tangancampurkan beberapa titik #minyak zaitun untuk mengurangkan kepanasan sapu dan urut pada leher, #dada dan belakangbiarkan bayi menyedut bau iv mist dari tapak tangan atau sapu tangan yg disembur iv mist spray iv mist dalam air mandian bayi.Berminat? Ingin tahu dengan lebih lanjut wassap saya 0133305857 erza . #ivkidsklang #ivmist #ivsoapklang #ivmisttemerza #babyboy #babygirl #ivmistmagicoil #instababies #instalike #ivmistterbaik #followtofollowback #ejendiperlukanseluruhmalaysia #stokisdiperlukan #onlinemarket #onlinestor #onlineshopping #bazarwanitaonline #bazarwanita #produkkesihatan

erzabuanna

Demam, selesema, batuk, sakit badan, sakit kepala..

suekie3r

Terbaik! Satu perkataan je dah cukup menggambarkan kepuasan.. . #TaraCocoa #kokokolagenterbaik #cocoacollagen #kulitberkedut #kulitkusam #kulitberminyak #sakitlutut #selesema .Wasap 0133922588

tararataventures

[PAKEJ COMBO #IVMIST + #IVKIDS + #IVSOAP].IV MIST Sangat berkesan melegakan dan memulihara• RESDUNG• Selsema• Hidung tersumbat• Sakit kepala• Sakit gigi• Lenguh dan sakit badan• Rambut gugur• Bisul• Gatal dan alahan• Gigitan serangga• Senggugut• Buasir• Dan banyak lagi.. . IVKIDS melegakan ruam, kembung, selesema, kahak, kudis, gigitan nyamuk untuk anak2 comel. IVSOAP membersih, melembap, merawat dan menjadikan kulit anda segar, kembali muda dan cerah. Selamat & tanpa kesan sampingan, kandungan 100% daripada herba semulajadi terpilih..Ada kelulusan KKM.Tiada kesan sampingan.Wassap 0196879343. #ivmistteamsuzana #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #sembursembursegar #resdung #gout #selesema #demam #batuk #migrain #migrane #wasssap0196879343zana

zanasham

Mana nak cari?? POWER! TERBAIK! SEDAP pulak tu... . #TaraCocoa #kokokolagenterbaik #cocoacollagen #kulitkusam #kulitberkedut #jerawat #jeragat #parutjerawat #kakimerekah #selesema #sakitsendi .Wasap 0133922588 - www.tararata.com

tararataventures

.Promo March still available tau Jom grab sebelum 31hb March 2017 ye...Apa istimewa nya #habasyigold ni???. HABBASYI GOLD.Rumusan 100% minyak habatussawda yg bagus untk:. hingus meleleh hidung tersumbat selesema batuk berkahak dada berat dgn kahak.Sapu jap, pap pap papp..Bby pun akn nyenyak tido ibu pun lena sama.Kesan penggunaannya;1. Baby akn muntahkan2. Lendir kahak akn kuar melalui najis baby.Berminat or nk order pm sarah ye. Bln ni ada promo spt .RM5 off for 60ml Habasyi Gold..0125411356.. #sayajual #habbatussauda #minyakzaitun #habbasyi #habbasyioil #habbasyi88 #habbasyi99gold #habbayigold #selesema #batuk #batukberkahak #baby #ibumenyusu #ibupantang #susuibu #milkbooster #business #online

sahriyantie

Sebelum tidur jangan lupa sapu iv mist....bangun tidur pagi confirm tak bersin dah...nak halau nyamuk pun boleh..... #ivmistteamSYA #ivmist #ivkids #ivsoap #ivtbright #resdung #selesema #bersin #migrain #sakitkepala

ivmist_ubatresdungterbaik

.Promo March still available tau Jom grab sebelum 31hb March 2017 ye...Apa istimewa nya #habasyigold ni???. HABBASYI GOLD.Rumusan 100% minyak habatussawda yg bagus untk:. hingus meleleh hidung tersumbat selesema batuk berkahak dada berat dgn kahak.Sapu jap, pap pap papp..Bby pun akn nyenyak tido ibu pun lena sama.Kesan penggunaannya;1. Baby akn muntahkan2. Lendir kahak akn kuar melalui najis baby.Berminat or nk order pm sarah ye. Bln ni ada promo spt .RM5 off for 60ml Habasyi Gold.10% off for Set batuk berkahak ( Habasyi Gold 60ml & Madu Mint 60ml).0196591322019.6591322019.6591322.. #sayajual #habbatussauda #minyakzaitun #habbasyi #habbasyioil #habbasyi88 #habbasyi99gold #habbayigold #selesema #batuk #batukberkahak #baby #ibumenyusu #ibupantang #susuibu #milkbooster #business #online #agent #dropshipper #diperlukan #serikembangan #putrajaya #cyberjaya

dna.vitacare

MasyaAllah.. Alhamdulillah...Bak kata Arwah TS P.Ramlee.. "Tiada kata.. Secantik Bahasa..".Dah lah harga mampu milik.. Senang pulak tu nak minum.. kesan pulak tip top!... #taracocoa #kokokolagen #cocoacollagen #selesema #tumitmerekah #kulitkusam #kulitberkedut #kulitkering #sakitlutut.Wasap 0133922588

tararataventures

Musim Gawat ni, kena pandai urus bajet.. kurangkan mana2 yang tak perlu. Aksessori orang panggil.. .. Yang penting macam ubat-ubatan, kalau dah anak jenis tak makan ubat tak yah lah di tonyoh paksa dia makan jugak. Cari alternatif lain. .. Contoh untuk batuk dan selesema. Kalau gi klinik mau rm75 kena seorang. Balik anak tak makan pun ubat2 tu.. buang saja. Apa kata cuba ubat alternatif macam #ivmist atau #ivkids. Murah jer pun.. rm45 utk dua tu. .Untung berganda.. seisi keluarga boleh guna.. duit ubat dah jimat dah rm30.. lepas tu buat beli barang dapur.. sakit pening.. spray jer ivmist.. jimat lagi.. .Suka tak ni.. ??Kalau suka.. boleh order sekarangKombo jimat ivmist dan ivkids Whatsapp 0127687503 #ivmist #ivkids #penawarresdung #ubatresdung #resdungkronik #penawarresdungterlajaklaku #demam #batuk #selesema

mama_aqib

Musim Gawat ni, kena pandai urus bajet.. kurangkan mana2 yang tak perlu. Aksessori orang panggil.. .. Yang penting macam ubat-ubatan, kalau dah anak jenis tak makan ubat tak yah lah di tonyoh paksa dia makan jugak. Cari alternatif lain. .. Contoh untuk batuk dan selesema. Kalau gi klinik mau rm75 kena seorang. Balik anak tak makan pun ubat2 tu.. buang saja. Apa kata cuba ubat alternatif macam #ivmist atau #ivkids. Murah jer pun.. rm45 utk dua tu. .Untung berganda.. seisi keluarga boleh guna.. duit ubat dah jimat dah rm30.. lepas tu buat beli barang dapur.. sakit pening.. spray jer ivmist.. jimat lagi.. .Suka tak ni.. ??Kalau suka.. boleh order sekarangKombo jimat ivmist dan ivkids Whatsapp 0127687503 #ivmist #ivkids #penawarresdung #ubatresdung #resdungkronik #penawarresdungterlajaklaku #demam #batuk #selesema

mama_aqib

Musim Gawat ni, kena pandai urus bajet.. kurangkan mana2 yang tak perlu. Aksessori orang panggil.. .. Yang penting macam ubat-ubatan, kalau dah anak jenis tak makan ubat tak yah lah di tonyoh paksa dia makan jugak. Cari alternatif lain. .. Contoh untuk batuk dan selesema. Kalau gi klinik mau rm75 kena seorang. Balik anak tak makan pun ubat2 tu.. buang saja. Apa kata cuba ubat alternatif macam #ivmist atau #ivkids. Murah jer pun.. rm45 utk dua tu. .Untung berganda.. seisi keluarga boleh guna.. duit ubat dah jimat dah rm30.. lepas tu buat beli barang dapur.. sakit pening.. spray jer ivmist.. jimat lagi.. .Suka tak ni.. ??Kalau suka.. boleh order sekarangKombo jimat ivmist dan ivkids Whatsapp 0182447318 #ivmist #ivkids #penawarresdung #ubatresdung #resdungkronik #penawarresdungterlajaklaku #demam #batuk #selesema #stokisivmistkotadamansara

anamatsah

Musim Gawat ni, kena pandai urus bajet.. kurangkan mana2 yang tak perlu. Aksessori orang panggil.. .. Yang penting macam ubat-ubatan, kalau dah anak jenis tak makan ubat tak yah lah di tonyoh paksa dia makan jugak. Cari alternatif lain. .. Contoh untuk batuk dan selesema. Kalau gi klinik mau rm75 kena seorang. Balik anak tak makan pun ubat2 tu.. buang saja. Apa kata cuba ubat alternatif macam #ivmist atau #ivkids. Murah jer pun.. rm45 utk dua tu. .Untung berganda.. seisi keluarga boleh guna.. duit ubat dah jimat dah rm30.. lepas tu buat beli barang dapur.. sakit pening.. spray jer ivmist.. jimat lagi.. .Suka tak ni.. ??Kalau suka.. boleh order sekarangKombo jimat ivmist dan ivkids Whatsapp 01133466074 #ivmist #ivkids #penawarresdung #ubatresdung #resdungkronik #penawarresdungterlajaklaku #demam #batuk #selesema #SemburSemburSegar

dia_nnnnnn

Musim Gawat ni, kena pandai urus bajet.. kurangkan mana2 yang tak perlu. Aksessori orang panggil.. .. Yang penting macam ubat-ubatan, kalau dah anak jenis tak makan ubat tak yah lah di tonyoh paksa dia makan jugak. Cari alternatif lain. .. Contoh untuk batuk dan selesema. Kalau gi klinik mau rm75 kena seorang. Balik anak tak makan pun ubat2 tu.. buang saja. Apa kata cuba ubat alternatif macam #ivmist atau #ivkids. Murah jer pun.. rm45 utk dua tu. .Untung berganda.. seisi keluarga boleh guna.. duit ubat dah jimat dah rm30.. lepas tu buat beli barang dapur.. sakit pening.. spray jer ivmist.. jimat lagi.. .Suka tak ni.. ??Kalau suka.. boleh order sekarangKombo jimat ivmist dan ivkids Whatsapp 013-9339335 #StokisKempadangSgSoiKtnPekan #ayemoyahshoppe0139339335 #ivmistteammarziana #ivkids #penawarresdung #ubatresdung #resdungkronik #penawarresdungterlajaklaku #demam #batuk #selesema

normaurahabdulmutalib

Musim Gawat ni, kena pandai urus bajet.. kurangkan mana2 yang tak perlu. Aksessori orang panggil.. .. Yang penting macam ubat-ubatan, kalau dah anak jenis tak makan ubat tak yah lah di tonyoh paksa dia makan jugak. Cari alternatif lain. .. Contoh untuk batuk dan selesema. Kalau gi klinik mau rm75 kena seorang. Balik anak tak makan pun ubat2 tu.. buang saja. Apa kata cuba ubat alternatif macam #ivmist atau #ivkids. Murah jer pun.. rm45 utk dua tu. .Untung berganda.. seisi keluarga boleh guna.. duit ubat dah jimat dah rm30.. lepas tu buat beli barang dapur.. sakit pening.. spray jer ivmist.. jimat lagi.. .Suka tak ni.. ??Kalau suka.. boleh order sekarangKombo jimat ivmist dan ivkids Whatsapp 011 29390919 #stokistivmistSeberangBalok01129390919 #ivmistteammarziana #ivmistteamzarini #ivkids #penawarresdung #ubatresdung #resdungkronik #penawarresdungterlajaklaku #demam #batuk #selesema

tg_mila

Bila kau di agak selesema... n muka berkawan ngan miss j... kau sikkan ada nood nak out some makeup on your face.... aku just calit bff miss j..k nya mbak miss j raon ke kelain... hmmmmmm #ihatepimple #whyme #antipimple #notinmymood #ihatethisfeeling #nomakeupfortoday

nurazmahani

Musim Gawat ni, kena pandai urus bajet.. kurangkan mana2 yang tak perlu. Aksessori orang panggil.. .. Yang penting macam ubat-ubatan, kalau dah anak jenis tak makan ubat tak yah lah di tonyoh paksa dia makan jugak. Cari alternatif lain. .. Contoh untuk batuk dan selesema. Kalau gi klinik mau rm75 kena seorang. Balik anak tak makan pun ubat2 tu.. buang saja. Apa kata cuba ubat alternatif macam #ivmist atau #ivkids. Murah jer pun.. rm45 utk dua tu. .Untung berganda.. seisi keluarga boleh guna.. duit ubat dah jimat dah rm30.. lepas tu buat beli barang dapur.. sakit pening.. spray jer ivmist.. jimat lagi.. .Suka tak ni.. ??Kalau suka.. boleh order sekarangKombo jimat ivmist dan ivkids Whatsapp 019 920 6770 Aima #ivmist #ivkids #penawarresdung #ubatresdung #resdungkronik #penawarresdungterlajaklaku #demam #batuk #selesema #jepsari #lofattah #ejendiperlukan #stokisdiperlukan

aiemafaqiahismail

Musim Gawat ni, kena pandai urus bajet.. kurangkan mana2 yang tak perlu. Aksessori orang panggil.. .. Yang penting macam ubat-ubatan, kalau dah anak jenis tak makan ubat tak yah lah di tonyoh paksa dia makan jugak. Cari alternatif lain. .. Contoh untuk batuk dan selesema. Kalau gi klinik mau rm75 kena seorang. Balik anak tak makan pun ubat2 tu.. buang saja. Apa kata cuba ubat alternatif macam #ivmist atau #ivkids. Murah jer pun.. rm45 utk dua tu. .Untung berganda.. seisi keluarga boleh guna.. duit ubat dah jimat dah rm30.. lepas tu buat beli barang dapur.. sakit pening.. spray jer ivmist.. jimat lagi.. .Suka tak ni.. ??Kalau suka.. boleh order sekarangKombo jimat ivmist dan ivkids Whatsapp 012-3937554 ZAFIRA #ivmist #ivkids #penawarresdung #ubatresdung #resdungkronik #penawarresdungterlajaklaku #demam #batuk #selesema #stokisivkidsbangi #stokisivmistbangi #codivkidsbangi #codivmistbangi #jepsari #lofattah #shuibsarahsanding #ejendiperlukan #stokisdiperlukan

ummu_nurirsy

#mealshakes Zara & Hana yg punya ..Ramai yg suka beli #mealshakes ni utk bg anak tambah selera makan. Tapi azie memandang Mealshakes ni lebih dari tu..Mealshakes Shaklee ni :1. Kuatkan sistem imun kanak2.2. Sbuhkan alergi kulit pada kanak2 mahupun dewasa.3. Baik utk kanak2 yg ada asthma.4. Buat kanak2 jarang dijangkiti selesema & batuk.5. Memenuhi keperluan Vitamin seharian kanak2 kerana Mealshakes ini ialah multivitamin..Tak semestinya tunggu anak sakit baru nak berikan dia Mealshakes ni..Mealshakes ni bukannya ubat tapi multivitamin yg menguatkan sistem imun kanak2. .Nak tahu betapa hebatnya kesan Mealshakes Shaklee ni ke atas kesihatan anak anda? Kena la cuba sendiri. Insyaallah pasti puas hati..Nak order? Boleh hubungi Azie ye..Top Agen Shaklee Azie 012-6930770 azie_healthbeauty. #sayajualshaklee #agenshakleeseremban #agenshakleesenawang #shakleeseremban #shakleesenawang #shakleetamantuankujaafar #shakleetaipansenawang #shakleeseremban2 #shakleeparoi #shakleesikamat #shakleeampangan #shaklee #shakleemalaysia #shakleehargaahli #shakleehargamurah #mealshakes #tambahselera #mealshakesshaklee #setkanakkanakshaklee #setkanakkanakbijakshaklee #selesema #seremban2 #seremban #senawang

faiz_farzana

Awak nak tinggi? nak paket tinggi murah2 tak usah risau. jom check laa. rasa seronook !!! WECHAT : jomtinggiideal Whatsapp : +60109027549 #klcc #kelang #johorbahru #ipoh #kuching #ampang #kuantan #kajang #taiping #ahad #askar #risau #datuk #comel #sebarang #kicik #kawal #titisan #sihat #baharu #cakap #pinggan #selesema #sarawak #alorsetar #tapah #selangor

tinggitumbuhideal

Awak nak tinggi? nak paket tinggi murah2 tak usah risau. jom check laa. rasa seronook !!! WECHAT : jomtinggiideal Whatsapp : +60109027549 #klcc #kelang #johorbahru #ipoh #kuching #ampang #kuantan #kajang #taiping #ahad #askar #risau #datuk #comel #sebarang #kicik #kawal #titisan #sihat #baharu #cakap #pinggan #selesema #sarawak #alorsetar #tapah #selangor

jomtinggiideal

Awak nak tinggi? nak paket tinggi murah2 tak usah risau. jom check laa. rasa seronook !!! WECHAT : jomtinggiideal Whatsapp : +60109027549 #klcc #kelang #johorbahru #ipoh #kuching #ampang #kuantan #kajang #taiping #ahad #askar #risau #datuk #comel #sebarang #kicik #kawal #titisan #sihat #baharu #cakap #pinggan #selesema #sarawak #alorsetar #tapah #selangor

jomtinggiideal

TESTIMONI RESDUNGTestimoni panas.fresh dari ladangAlhamdulillah bersin dah kurang dlm masa sehari dua,lenguh2 pn blh guna ivmist..bau wangi blh jadi minyak wangi.ikhtiar melalui ivmist in shaa AllahAlhamdulillah sembur2 sembuh In shaa Allah #AromaticNanoOil pelbagai kegunaan Berminat?? wassap 0105089897 #ivmist_RM25‍‍‍ #ivkids_RM20 #resdung #ivmistterbaik #stokisivmist #selesema #sembursembursembuh #stokisivmistalorsetar0105089897

ubatresdungiv

Alhamdulillah.. perkongsian bermakna seorang ibu..Khasiat semulajadi susu kambing & kurma membantu dlm meningkatkan antibodi tubuh anaknya... tulang kuatsihat walafiat, melegakan batuk & selsema. .Cubalah LAZZ Susu Kambing hari ini utk kesihatan sekeluarga.. Enak tanpa bau hamis .019 508 8222 . 019 504 7600 #lazzserimanjung. #sayajual #susukurma #selesema #susuanak #antibodi #imunisasi #manjunghalalfoods #jomtry #baazaronline #kedaiinsta #visitmyig #serimanjung #lumut #sitiawan #pangkor #lekir #segari #pantairemis #beruas #trong #ayertawar #kggajah #bota #seriiskandar #tronoh #batugajah

lazzserimanjung

GuyssssJangan lupe PROMO BULAN NI STILL ADA LAGI TAUUUBuy 6 Free 1 ANTIBIOTIK SEMULAJADI..TERBAIK UNTUK DEWASA DAN KANAK2..Meningkatkan imunisasi badan dan melindungi dari demam selesema dllJom cepat dapatkan HARGA PROMO yang terlajak murah niPM/WASSAP 012 6741647FB: Balqish TuzarahIG: shaklee_beauty_health #shaklee #shakleeSID #shakleeMalaysia #sayajualShakleeMurah #sayanakcantik #sayanakbanturamaioranguntukcantik #sayanakbanturamaioranguntuksihat #setkurus #setkecantikan #setkesuburan #natural #safe #hundredpercentguaranteed #esp #collagen #vitC #cantik #sihat #bantukulitbermasalah #kulitberjerawat #cubauntukhamil #sedanghamil #untukkesihatananak #vivix #rawatkencingmanis #rawatdarahtinggi #bantuatasimasalahkesihatan #hargaterbaik #TTC

shaklee_beauty_health

ONE LOVE Dlm banyak2 Warna,, Warna ni mmg pilihan HATIWarna botol y MENARIK tetapi FUNGSI tetap SAMA Selamat & tanpa kesan sampingan, kandungan 100% daripada herba kayu Terpilih. Diperbuat Dari 10 Bahan Organik Terpilih: Habbatus SaudaArganSeraiEucalyptusHaliaHalia BaraKelapa DaraLimau PurutPudinaSaffron.Bagus untuk gangguan RESDUNG, JERAWAT, MIGRAIN, ALERGIK MAKANAN LAUT, LENGUH, SELESEMA, BENGKAK, LUKA, KAHAK, PANAU, SAKIT GIGI, SENGUGUT, GOUT dan pelbagai guna lagi.... #ivmist #ivkid #ivsoap #agentwanted #dropshipwanted #stokisivmistulutiram #Codkawasantiram #whatssap 019-7410270 zikry mzw.co

mzw.co
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.