Photos and videos from all countries

Photos and videos for #sedap

Madinah.Lepas Asar, cari kedai makan. Saja2 nak rasa masakan makanan orang arab ni. Sedap!.Kebab dia sedap! Salad dia sedap!Taheena dia sedap!Ayam balut daun anggur dia pun sedap!Jus dia sedap!.Tapi tak semua orang boleh terima kesedapan dia..Hahahaha.. #umrah2017 #andalusiatravelandtours #sv20mac #sv20bas2

nursyaqil

Yummy...sedap..sedap..sedap... #kwecap #veteran #pork #nohalal #enakbanget

lyaa_liee

Pre Order masih dibuka!!Tak rugi order tau uolls beli ..Pasti Sedap!!Memang Sedap!!Gerenti Sedap!!.DM/WhatsApp 019-7786500 untuk tempahan. .. AGENT DIPERLUKAN. #sayajual #sayajualkapit #sayajualonline #kapitcoklat #kapitpeanut #hargaruncit #hargaborong #bazar #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #kuihtradisional dfaradelish">#putrajaya dfaradelish

dfara_delish

BBQ plaza again~~ Sedap sedap!!! #With #weiminghor #junfei #owijie

eric_zhengkang

Masyaallah..this cakes is to die for..very sedap. New recipe alhamdulilah sedap bangett hihii #marbleloafcake #marbleloaf #marblecake #kekmarble #homemade

yatydanish

Tart nenas confirm sedap..rm30 sahaja..berminat?whatsapp 0149645082 :) #einzcolleczion #usahawan #usahawanbumiputera #tartnenas #sedap #terbaik

einzcolleczion

Abang sedap tak...hurmmm..boley la..boley la je?..xnk buat dh la lepas ni..eh2..sedap la saiyang..sedap sgt..hehehe..nnti buat lg ea..plisssplisssplissss.. Part2 dapat dh my cheese tart..hehe #misikumiza #instaelmy #secretjot miss_noami">#cikkeningsambung miss_noami

emyhusaini

Harini saja lah nak share #code22 new baby utk #botaniqueparfum . Ada tak sini suka bau sedap sedap rasa nak kunyah ? Code 22 ni kan awk, bau dia sedap naw naw. Rasa nak makan ! Tp, yg peliknya takda lah manis sgt pun, org kata bau light2 ja. Dgn apricot nya, prune lagi and bau mcm jus sedap sgt Mmg puas hati !! #teamsuenawawi #next2kbotol

knqmondok

Harini saja lah nak share #code22 new baby utk #botaniqueparfum . Ada tak sini suka bau sedap sedap rasa nak kunyah ? Code 22 ni kan awk, bau dia sedap naw naw. Rasa nak makan ! Tp, yg peliknya takda lah manis sgt pun, org kata bau light2 ja. Dgn apricot nya, prune lagi and bau mcm jus sedap sgt Mmg puas hati !! #teamsuenawawi #botaniquePerfume #WA0103936252

mashzely

Harini saja lah nak share #code22 new baby utk #botaniqueparfum . Ada tak sini suka bau sedap sedap rasa nak kunyah ? .Code 22 ni kan awk, bau dia sedap naw naw. Rasa nak makan ! Tp, yg peliknya takda lah manis sgt pun, org kata bau light2 ja. Dgn apricot nya, prune lagi and bau mcm jus sedap sgt Mmg puas hati !! . #teamsuenawawi #next2kbotol #BPbyKimies #BauanMemikatHatiTertambat

botaniqueparfumbykimies

Sarapan pagi. Nasi lemak jadi sedap dengan adanya sambal naera. .. #naturallytasty #naera #sedap #jimat #murah #mudah

genial_solution

Brownies Nutella Kek.....nyummy..... by azzarhieyma meletop gilerrrr sedap dia......tq darlink.....aku tau makan jak ni.....muaaah....yg pasti mmg sedap..... #lovecake #likecoklat

roselynnz_nz

#resepi #carbonara #spagetti Jom try.. Sy punya version lain skit.. Saya tambah slice cheddar dan fresh milk.. Sedap sgt.... #resipi #westernrecipe #westernfood #malaysianstyle #makananbarat #sedap

putrilovebeauty

Super duper sedap rojak sotong!This remind me of my makan buddy and our unfinished "to eat list" . .You should gv a try here babe. guaranteed sedap! Better than your #cendolSS15.. #kakimakan #foodporn #foodie #myweekend #littlethingsinlife #littlethingsmatter #thingsusaid #rojakandcendol #thingswedoforlove

faizahfaiz7

Sedap tak bang? .Yang mild pun dah sedap gile.. yumm yumm .Sila buat tempahan di nombor 0176926787 atau berminat jadi reseller, kami tunggu . #KRIPIX

kripixers

Senin...Fatihah batuk selsema..mcm nak dapat akal baru...asyik lepas tangan je bila berdiri...nak belajar jalan agaknya..mudah2an...Selalu senin mmg mata ngantuk ke?Haha...Ayam blackpepper & sup cendawan je...Sedap ke sedap??.Comfirm sedap sbb pas makan comfirm berpeluh..panas black pepper bukan mulut tp di badan.... #sehangatasmara #

aliffbysha_yanapasirgudang

Suke coklat x ????..Nak lain dr lain x??Yg sedap,best,rangup,cair...Wahhh!! Jom try CHOCOCRISPYYYChococrispy kami semakin habis stok Wasap cepat2 0174067645 / 0175541864 /0172499962COD: LUMUT / MANJUNG / SETIAWAN (SETIAP ISNIN HINGGA KHAMIS)COD: BOTA / SERI ISKANDAR (SETIAP JUMAAT HINGGA AHAD) #mara #eusahawan #ikmlumut #mdec #ceguwe #sedap #ikm #manjung #perak #sedap #penambathati #chocolate #chocojar #choco

coklatjar_

SEDIA BERKHIDMAT !! Dadih ice cream sedut.NYUMM...NYUMMM!!!! (MARVELOUSS, LEMBUT, MENGENYANGKAN & sgt SEDAP, paling penting FRESHH) service special disediakan.Kawasan gemas dan sekitarnyaHubungi Agent sah n.sembilan amy (N01) : - 0196324054 0196324054 0196324054 ."Kalau tak SEDAP bagitau amy, Kalau SEDAP bagitau KAWAN!". #N01 #melkydadihicecreamhirup #dadihsegar #dadihsedut #dadihsedap #majlisharijadi #dessert #dadihicecreamsuperlicious #melkydadih #negerisembilan #gemas

amy_liea

Ya.. Ya.. Yaaaa..Ada kelezatan baruMie sedaaap white curryDengan belasan rempahnyaBegitu fenomenal creamyMembuat lidah menari-nariMie sedap white currySedaaap.. Sedaaap.. Aah.. Gurihnya.. Creaminya..Lezatnya mie sedap white curryLocation : Hutan Pinus Imogiri #shooting #mie #sedap #white #curry #miesedapwhitecurry #fenomenal #creamy #hutan #hutanpinus #imogiri #explorejogyakarta #bantul #pinusmerkusii #strobilus #yojo #ngene #komet2 #rogerthat

gina_kusuma_intani

Jalan2 delivery sampai tersesat entah ke mana2.. Skali terjumpa pulak rojak mee sedap, murah & banyak gilaa.. ."Setiap yg terjadi itu ada hikmahnya.." . #rojakmee #serdangraya #love #murah #sedap #terbaik #cikjellydptkaki #jalan2delivery

cikjelly86

ok.ok. ini last gambar #bananaSaltedCaramel. Nak bagitau.. dia punya leleh caramel tu sama leleh mcm ayaq liur orang tgh yg melihat ni . sedap sedap. meh cuba wasap hakak disini +60109312040 kalo nk try satu

kek_sedap_hidayah

Siapa suka makan tapai pulut? Tapai mulut ni selalu favourite dessert kalau pergi kenduri. Kalau makan sejuk sejuk memang sedap. Nak lagi sedap, makan dgn ice cream vanilla.Dapur Nenda menerima tempahan tapai pulut tapi mesti order seminggu awal. Nak buat tapai pulut mengambil masa tau untuk dapat rasa sedap masam manis. #tapaipulut #dapurnenda #ttdifooddelivery #fooddeliveryttdi

dapur.nenda

Люстра из линейки продуктов Origami от фабрики Atelier Sedap (Франция). Этот стильный светильник из экологически чистого парижского гипса - идеальное дополнение к интерьеру нашего времени! #парижскийгипс #светильники #люстры #ateliersedap #sedap #skolrus #системыосвещения #декор #дизайнинтерьеров #гипсовыесветильники

skol_russia

Люстра из линейки продуктов Origami от фабрики Atelier Sedap (Франция). Этот стильный светильник из экологически чистого парижского гипса - идеальное дополнение к интерьеру нашего времени! #парижскийгипс #светильники #люстры #ateliersedap #sedap #skolrus #системыосвещения #декор #дизайнинтерьеров #гипсовыесветильники

skol_russia

Люстра из линейки продуктов Origami от фабрики Atelier Sedap (Франция). Этот стильный светильник из экологически чистого парижского гипса - идеальное дополнение к интерьеру нашего времени! #парижскийгипс #светильники #люстры #ateliersedap #sedap #skolrus #системыосвещения #декор #дизайнинтерьеров #гипсовыесветильники

skol_russia

Suke coklat x ????..Nak lain dr lain x??Yg sedap,best,rangup,cair...Wahhh!! Jom try CHOCOCRISPYYYWasap cepat2 0174067645 / 0175541864 /0172499962 #mara #eusahawan #ikmlumut #mdec #ceguwe #chocojar #chocolate #chococrispy #usahawanmuda #bazarpaknil #ilovemanjung #sedap #gilacoklet #happybooster

chococjar

Sedap, pedas, segar, manis, masam, panas, padat, itulah laksa. Yg manis tu sayalah #laksa #laksas #laksa #makan #makanandiet #sedap #pedas #bujang #petang #bachelorette #segar #nanubaharudin #mikos #seremban2

juwanmizunton

Sos sedap. Tak sama mcm yg lain. Alhamdulillah. Popia ni klau nk srh sedap terletak atas sos. Sbb sos tu penentu dia. Sos masam. Out terusla jwbnya. Sos kena secukup rasa #popiaviral #popiavietnam #vietnamspringroll #vietnamspringrolls #vietnampopia #suehomemade #kuantan #pahang

sue_homemade

Selamat Pagi semua... just nak share produk keluaran customer kami. You all nak tau yang admin mmg peminat setia salted oat cookies.. yumyum nampak sedap tak hingat admin sendiri sekali hadap, mau habis 1 jar sbb sedap sangat. Cookies ni sumpah sedap and menjadi. Jd dkt mna nak dapatkan cookies ni korg follow thecookiesgallery untuk lebih details. Support local product. #pakarbotol #sayajual #botolplastik #botolkaca #balang #jar #bekaskuih #botolplastikmurah #botolkacamurah #supportlocal #cheras #kualalumpur

pakarbotol
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.