Photos and videos from all countries

Photos and videos for #sebu

# سبع_شلالات # بحيرة_سيبو #جنوب_ مندناو # الفلبين # 7waterfalls # lake_ sebu # mandanao $ philippines

maher_jefri

春菜と週末のプランを考え中飲みたかったマックのフローズンやっと飲めた\(^^)/ #sebu #暑い #真夏です #マック #フローズン #見た目は可愛い #けど割と甘い #flozen #sweet

yuri.n0204

.朝は大雨降って時間にわ晴れたからホテルのプールいったけど、2人でふざけてたらプールで自分とカメラ水没 カメラ壊れて1日iPhoneカメラ(´°ω°`).. #アイランドピクニック #アイランドホッピング #セブ島 #海外旅行 #女子旅 #sebuisland #sebu #tabijyo #タビジョ #カメラ #シュノーケル #マリバゴグリル #OLYMPUS #ヒルトゥガン島 #南国 #like4like #love #summer #flow4flow

nkymh

갑자기 막 생각나는 맛.입 짧은 내가 2.5인분 후다닥 해치우니 신기한지 구경만 하는 남편. 맛있쟈나~;; #crazycrab #크레이지크랩 #instafood #daily #onthetable #sebu #gaisanomall

adriana_8714

#セブ島 にやってまいりましたーーー歩けるようになった息子は、 #アスレチック のついた #プール に大興奮。水が好きすぎて独りで泳ぎたがり、溺れかけても笑ってた。怖いよ、お兄さん。まったり癒やされるつもりが、息子が溺れないように追いかけまわり、体力もってかれた。。。とりあえずビール飲み放題でリフレッシュしたことにしました。 #男の子育児 舐めてたーーー(T_T) #sebu #filipine #子連れ海外 #旅行好き #結婚記念日 #絶景スポット #taptrip

homepartypeople_miwa

Tboli Woman30in x 24in acrylic on canvasSigned: Alfon 2015Tboli tribes from Lake Sebu South Cotabato, Philippines. #lakesebusouthcotabato #junalfonart #alfonart #wowphilippines #mindanaoart #philippineartist #artmagazine #artcollectorsworlwide #tbolitribe #tbolis #paintings

jun_alfon

#Mindanao NOW! Look at this beautiful view of #LakeSebu and no wonder why the #Tbolis have lived here for centuries. That we!people from the "kapatagan" are being given a chance to take part in this is a privelege and an honor and a responsibility we should take to heart. I love South Cotabato, Lake Sebu, Tboli municipality, THE CROWN OF THE EAGA! #dowelldogood #communicationsforchange #geisermaclang

amormaclang

#minkaffegarlic Gabungan mantapppLagi testimonials Maknya consume bantu hilang sakit kepalaAnaknya consume Bantu hilang sebu & angin #alhamdulillah #hari2feedbackpositif #1familydapatmanfaat #kopisihat #puregarlictabletPROMOSI JUMAAT 10/3/171 kotak minkaffe + 1 kotak garlic RM75 #askleen www.wasap.my/60184731446 #azlinabdul #pinwellnessconsultant #freecodpenang

donna_leena_beautycare

Pernah kena sembelit? Atau buasir?.Rasa tak sedap perut, asyik sebu je dan keras. Sampai kepala pun sakit .Pas tu pulak susah nak membuang. Takut sangat nak ke toilet.Yang lagi tak best, bila dah lama menyimpan dan berjaya membuang, buasir pulak

vitaminbyzureenezal

Stock sampai!! Thanks for the repeat order sayang sekalian.. Nampak x... mmg balm best wajib ada utk mommies di luar sana... ..Chest Rub melegakan selsemameredakan batuk kids .. Happy Tummykembung perutmeredakan ketidakhadamansembelit/cirit biritsakit perut/sebu ..Happiness Blend (gabungan EO stress away/Joy/Frankinscekurangkan stressutk effect relexhilangkan penat utk dapatkan mood happy..Nak test starter kit dulu pun boleh!! Come and contact us!! #sayajual #jomorder #UElovers #UmmitotsEssentials #cyberjaya #putrajaya #shahalam

amoura.eo

Bagi saya Bio selezalah pilihan sayaJom dapatkan segera satu2nya PAD BERENERGY & BERKUALITI TINGGI...√ tanpa bau√ membasmi kuman√ kering sepanjang hari√ Bahan Berkualiti tinggi"SUAMI SUKA, ISTERI BAHAGIA"Membantu menyelesaikan 1001 masalah Kesihatan Wanita :>> Keputihan, Kekuningan, Kehijauan !>> SENGGUGUT !>> Haid Tak Stabil atau Lama! Suami Tak Keruan! Owh!!>> Vagina GATAL & Berbau Hamis/ Busuk!>> Rahim Bengkak, Rahim Jatuh, Kencing Tak Lawas!>> Kudis Infeksi / Kanser di bahagian luar & dalam !>> Perut Sebu dan Buncit ketika haid !>> Pening, Kurang tenaga ketika haid !>> Ketidaksuburan - sukar hamil>> Pra-menopos - jom lambatkan menopos!! #bioseleza #bioselezajohor #bioselezapantyliner #bioselezakluang #MagnificentAspirationNetwork

enn_rafedah

Bila dah bercuti & namanya JJCM, memang kena lah merasa makanan2 femes kat sesuatu tempat tu kan. Hari ni ke KT, terus singgah warung Pok Nong. Memang puas hari makan sorong, udang celuo tepung. Tapi paling best kalau makan, perut tak rasa terlalu sendat atau sebu. Sebabnya Olyn pakai PB. Kuantiti makan pun terkawal. Tak caya ke pakai PB cara yang betul dapat bantu kawal kuantiti makan?Jom lah tengok testimoni client yang lain ni. Diaorang pun setuju dengan Olyn tau.Kalau nak pakai PB, boleh whatsapp Olyn k 016 3542963SPECIAL PRICE FOR CASH & CREDIT CARD BUYER ONLY.

sitiazlina_osman

Bila dah bercuti & namanya JJCM, memang kena lah merasa makanan2 femes kat sesuatu tempat tu kan. Hari ni ke KT, terus singgah warung Pok Nong. Memang puas hari makan sorong, udang celuo tepung. Tapi paling best kalau makan, perut tak rasa terlalu sendat atau sebu. Sebabnya Olyn pakai PB. Kuantiti makan pun terkawal. Tak caya ke pakai PB cara yang betul dapat bantu kawal kuantiti makan?Jom lah tengok testimoni client yang lain ni. Diaorang pun setuju dengan Olyn tau.Kalau nak pakai PB, boleh whatsapp Olyn k 016 3542963SPECIAL PRICE FOR CASH & CREDIT CARD BUYER ONLY.

sitiazlina_osman

Cara penggunaan Baby balmSapukan SEDIKIT /NIPIS pada dada depankirikanan blkg( Bahagian paru paru )Belakang badanBetis Tengkuksehari 2x selepas mandi jika tak selsema.Jika baby selsema (sapukan sedikit di batang hidung )Batuk & berkahak sapukan SEDIKIT/NIPIS dan KERAP.. ( Ulang Ulang ).Tindak Balas Muntah kahak & lendir keluar melalui najis hingus meleleh keluar batuk cepat reda**kahak pekatboleh sapu balm dan buat teknik percussion (tepukan pd bhgn paru2).Balm tu blh guna juga utkgigitan nyamukbenjol terhantukbisul yg blm pecahcengkam kuku yg xda lukaSakit gigi (sapu di pipi)sakit telingagatal2 tanpa lukapening2mabuk kereta @ laut dll pedih ulu hatiangin sebu/gastriksendi mengerekot(atritis)Whatsapp 012-2465341 #NajlaaBabySkincare #najlaababybalm #najlaababyskincaremelaka #najlaa #najla #najlaababyskincare

hs_babyshop

Khasiat Min Kaffee : Turunkan berat badan.Hilangkan mengantuk.Memberi tenaga untuk cergaskan badan sepanjang hari.Mengurangkan masalah buasir dan sembelit.Hilangkan sakit lutut, rasa keletihan badan dan sengal sendi.Hilangkan sakit urat dan bisa-bisa kaki.Mencegah athma.Meningkatkan hemoglobin dalam darah.Mengurangkan tekanan darah tinggi.Mengurangkan masalah kencing manis.Masalah parkinson dan nyanyuk.Mencegah kanser, penyakit aritma jantung dan stroke.Mengurangkan masalah sebu ulu hati akibat masalah gastrik.Membantu mengurangkan masalah sakit kepala akibat migrain.Membantu mengurangkan sakit senggugut.Membantu melegakan masalah kulut seperti jerawat badan dan ekzema.Mengurangkan alahan seperti resdung dan alahan kulit.Membantu mengurangkan masalah sukar tidur/ imsomnia.Membantu anda tidur lena di malam hariBerminat !?? Boleh WS laju2 ke 0186686229 #coffeemineral #mineralcoffee #minkaffee #minkaffe #minkaffeemurah #sayajualminkaffee #sayajualmurah2 #murahtapioriginal #murah #kamijual

nhr_hidayahramzan

#деньдевятый был весь в дроге: шесть часов на автобусе, час на задержавшемся самолете, сорок минут на такси и ещё три часа на автобусе в ночь в деревню без малейшего намёка на место для ночлега. НО #деньдесятый ПЛАВАНИЕ С КИТОВЫМИ АКУЛАМИ! Впечатления зашкаливают, не верю что мои глаза это видели, моя кожа это ощущала. Эти грациозные гиганты просто плавают и едят, а толпы туристов восторженно на них смотрят. До сих пор не могу переварить чувство, когда был рядом с рыбой больше тебя по размеру, я могла бы легко поместиться в Ее пасть. #ослоб #китоваяакула #себу #филиппины #плавание #большаярыба #рыбка #вотэторыбка #акула #кит #экстрим #oslob #sebu #philippines #waleshark #walesharkwatching #shark #wale #swim #excited #lovetoswim #lovetravel #travelislife #traveltheworld #travel #travelling #attraction #wannatry

moyatanusa

Pagi2 mai pakat amek mineral coffeeeKhasiat Min Kaffee : Turunkan berat badan.Hilangkan mengantuk.Memberi tenaga untuk cergaskan badan sepanjang hari.Mengurangkan masalah buasir dan sembelit.Hilangkan sakit lutut, rasa keletihan badan dan sengal sendi.Hilangkan sakit urat dan bisa-bisa kaki.Mencegah athma.Meningkatkan hemoglobin dalam darah.Mengurangkan tekanan darah tinggi.Mengurangkan masalah kencing manis.Masalah parkinson dan nyanyuk.Mencegah kanser, penyakit aritma jantung dan stroke.Mengurangkan masalah sebu ulu hati akibat masalah gastrik.Membantu mengurangkan masalah sakit kepala akibat migrain.Membantu mengurangkan sakit senggugut.Membantu melegakan masalah kulut seperti jerawat badan dan ekzema.Mengurangkan alahan seperti resdung dan alahan kulit.Membantu mengurangkan masalah sukar tidur/ imsomnia.Membantu anda tidur lena di waktu malam.Rm33 exc postage #coffeemineral #mineralcoffee #minkaffee #minkaffe #minkaffeemurah #sayajualminkaffee #sayajualmurah2 #murahtapioriginal #murah #kamijual #

peachwaltz

Khasiat Min Kaffee : Turunkan berat badan.Hilangkan mengantuk.Memberi tenaga untuk cergaskan badan sepanjang hari.Mengurangkan masalah buasir dan sembelit.Hilangkan sakit lutut, rasa keletihan badan dan sengal sendi.Hilangkan sakit urat dan bisa-bisa kaki.Mencegah athma.Meningkatkan hemoglobin dalam darah.Mengurangkan tekanan darah tinggi.Mengurangkan masalah kencing manis.Masalah parkinson dan nyanyuk.Mencegah kanser, penyakit aritma jantung dan stroke.Mengurangkan masalah sebu ulu hati akibat masalah gastrik.Membantu mengurangkan masalah sakit kepala akibat migrain.Membantu mengurangkan sakit senggugut.Membantu melegakan masalah kulut seperti jerawat badan dan ekzema.Mengurangkan alahan seperti resdung dan alahan kulit.Membantu mengurangkan masalah sukar tidur/ imsomnia.Membantu anda tidur lena di waktu malam.HARGA:RM 30 EXC POSBerminat !?? Boleh WS laju2 ke 0163840663 #coffeemineral #mineralcoffee #minkaffee #minkaffe #minkaffeemurah #sayajualminkaffee #sayajualmurah2 #murahtapioriginal #murah #kamijual

har_shoppe

Khasiat Min Kaffee : Turunkan berat badan.Hilangkan mengantuk.Memberi tenaga untuk cergaskan badan sepanjang hari.Mengurangkan masalah buasir dan sembelit.Hilangkan sakit lutut, rasa keletihan badan dan sengal sendi.Hilangkan sakit urat dan bisa-bisa kaki.Mencegah athma.Meningkatkan hemoglobin dalam darah.Mengurangkan tekanan darah tinggi.Mengurangkan masalah kencing manis.Masalah parkinson dan nyanyuk.Mencegah kanser, penyakit aritma jantung dan stroke.Mengurangkan masalah sebu ulu hati akibat masalah gastrik.Membantu mengurangkan masalah sakit kepala akibat migrain.Membantu mengurangkan sakit senggugut.Membantu melegakan masalah kulut seperti jerawat badan dan ekzema.Mengurangkan alahan seperti resdung dan alahan kulit.Membantu mengurangkan masalah sukar tidur/ imsomnia.Membantu anda tidur lena di waktu malam.HARGA:RM 36 SEM / RM 41 SSBerminat !?? Boleh WS laju2 ke 019-9822157 #coffeemineral #mineralcoffee #minkaffee #minkaffe #minkaffeemurah #sayajualminkaffee #sayajualmurah2 #murahtapioriginal #murah #kamijual

engineers_beautyshop

Khasiat Min Kaffee : Turunkan berat badan.Hilangkan mengantuk.Memberi tenaga untuk cergaskan badan sepanjang hari.Mengurangkan masalah buasir dan sembelit.Hilangkan sakit lutut, rasa keletihan badan dan sengal sendi.Hilangkan sakit urat dan bisa-bisa kaki.Mencegah athma.Meningkatkan hemoglobin dalam darah.Mengurangkan tekanan darah tinggi.Mengurangkan masalah kencing manis.Masalah parkinson dan nyanyuk.Mencegah kanser, penyakit aritma jantung dan stroke.Mengurangkan masalah sebu ulu hati akibat masalah gastrik.Membantu mengurangkan masalah sakit kepala akibat migrain.Membantu mengurangkan sakit senggugut.Membantu melegakan masalah kulut seperti jerawat badan dan ekzema.Mengurangkan alahan seperti resdung dan alahan kulit.Membantu mengurangkan masalah sukar tidur/ imsomnia.Membantu anda tidur lena di waktu malam.HARGA:RM 36 SEM / RM 41 SSBerminat !?? Boleh WS laju2 ke 019-9822157 #coffeemineral #mineralcoffee #minkaffee #minkaffe #minkaffeemurah #sayajualminkaffee #sayajualmurah2 #murahtapioriginal #murah #kamijual

engineers_beautyshop

Khasiat Min Kaffee : Turunkan berat badan.Hilangkan mengantuk.Memberi tenaga untuk cergaskan badan sepanjang hari.Mengurangkan masalah buasir dan sembelit.Hilangkan sakit lutut, rasa keletihan badan dan sengal sendi.Hilangkan sakit urat dan bisa-bisa kaki.Mencegah athma.Meningkatkan hemoglobin dalam darah.Mengurangkan tekanan darah tinggi.Mengurangkan masalah kencing manis.Masalah parkinson dan nyanyuk.Mencegah kanser, penyakit aritma jantung dan stroke.Mengurangkan masalah sebu ulu hati akibat masalah gastrik.Membantu mengurangkan masalah sakit kepala akibat migrain.Membantu mengurangkan sakit senggugut.Membantu melegakan masalah kulut seperti jerawat badan dan ekzema.Mengurangkan alahan seperti resdung dan alahan kulit.Membantu mengurangkan masalah sukar tidur/ imsomnia.Membantu anda tidur lena di waktu malam.HARGA:RM 36 SEM / RM 41 SSBerminat !?? Boleh WS laju2 ke 019-9822157 #coffeemineral #mineralcoffee #minkaffee #minkaffe #minkaffeemurah #sayajualminkaffee #sayajualmurah2 #murahtapioriginal #murah #kamijual

engineers_beautyshop

Khasiat Min Kaffee : Turunkan berat badan.Hilangkan mengantuk.Memberi tenaga untuk cergaskan badan sepanjang hari.Mengurangkan masalah buasir dan sembelit.Hilangkan sakit lutut, rasa keletihan badan dan sengal sendi.Hilangkan sakit urat dan bisa-bisa kaki.Mencegah athma.Meningkatkan hemoglobin dalam darah.Mengurangkan tekanan darah tinggi.Mengurangkan masalah kencing manis.Masalah parkinson dan nyanyuk.Mencegah kanser, penyakit aritma jantung dan stroke.Mengurangkan masalah sebu ulu hati akibat masalah gastrik.Membantu mengurangkan masalah sakit kepala akibat migrain.Membantu mengurangkan sakit senggugut.Membantu melegakan masalah kulut seperti jerawat badan dan ekzema.Mengurangkan alahan seperti resdung dan alahan kulit.Membantu mengurangkan masalah sukar tidur/ imsomnia.Membantu anda tidur lena di waktu malam.HARGA:RM 36 SEM / RM 41 SSBerminat !?? Boleh WS laju2 ke 019-9822157 #coffeemineral #mineralcoffee #minkaffee #minkaffe #minkaffeemurah #sayajualminkaffee #sayajualmurah2 #murahtapioriginal #murah #kamijual

engineers_beautyshop

Khasiat Min Kaffee : Turunkan berat badan.Hilangkan mengantuk.Memberi tenaga untuk cergaskan badan sepanjang hari.Mengurangkan masalah buasir dan sembelit.Hilangkan sakit lutut, rasa keletihan badan dan sengal sendi.Hilangkan sakit urat dan bisa-bisa kaki.Mencegah athma.Meningkatkan hemoglobin dalam darah.Mengurangkan tekanan darah tinggi.Mengurangkan masalah kencing manis.Masalah parkinson dan nyanyuk.Mencegah kanser, penyakit aritma jantung dan stroke.Mengurangkan masalah sebu ulu hati akibat masalah gastrik.Membantu mengurangkan masalah sakit kepala akibat migrain.Membantu mengurangkan sakit senggugut.Membantu melegakan masalah kulut seperti jerawat badan dan ekzema.Mengurangkan alahan seperti resdung dan alahan kulit.Membantu mengurangkan masalah sukar tidur/ imsomnia.Membantu anda tidur lena di waktu malam.HARGA:RM 36 SEM / RM 41 SSBerminat !?? Boleh WS laju2 ke 019-9822157 #coffeemineral #mineralcoffee #minkaffee #minkaffe #minkaffeemurah #sayajualminkaffee #sayajualmurah2 #murahtapioriginal #murah #kamijual

engineers_beautyshop

Khasiat Min Kaffee : Turunkan berat badan.Hilangkan mengantuk.Memberi tenaga untuk cergaskan badan sepanjang hari.Mengurangkan masalah buasir dan sembelit.Hilangkan sakit lutut, rasa keletihan badan dan sengal sendi.Hilangkan sakit urat dan bisa-bisa kaki.Mencegah athma.Meningkatkan hemoglobin dalam darah.Mengurangkan tekanan darah tinggi.Mengurangkan masalah kencing manis.Masalah parkinson dan nyanyuk.Mencegah kanser, penyakit aritma jantung dan stroke.Mengurangkan masalah sebu ulu hati akibat masalah gastrik.Membantu mengurangkan masalah sakit kepala akibat migrain.Membantu mengurangkan sakit senggugut.Membantu melegakan masalah kulut seperti jerawat badan dan ekzema.Mengurangkan alahan seperti resdung dan alahan kulit.Membantu mengurangkan masalah sukar tidur/ imsomnia.Membantu anda tidur lena di waktu malam.HARGA:RM 36 SEM / RM 41 SSBerminat !?? Boleh WS laju2 ke 019-9822157 #coffeemineral #mineralcoffee #minkaffee #minkaffe #minkaffeemurah #sayajualminkaffee #sayajualmurah2 #murahtapioriginal #murah #kamijual

engineers_beautyshop

Pagi2 mai pakat amek mineral coffeeeKhasiat Min Kaffee : Turunkan berat badan.Hilangkan mengantuk.Memberi tenaga untuk cergaskan badan sepanjang hari.Mengurangkan masalah buasir dan sembelit.Hilangkan sakit lutut, rasa keletihan badan dan sengal sendi.Hilangkan sakit urat dan bisa-bisa kaki.Mencegah athma.Meningkatkan hemoglobin dalam darah.Mengurangkan tekanan darah tinggi.Mengurangkan masalah kencing manis.Masalah parkinson dan nyanyuk.Mencegah kanser, penyakit aritma jantung dan stroke.Mengurangkan masalah sebu ulu hati akibat masalah gastrik.Membantu mengurangkan masalah sakit kepala akibat migrain.Membantu mengurangkan sakit senggugut.Membantu melegakan masalah kulut seperti jerawat badan dan ekzema.Mengurangkan alahan seperti resdung dan alahan kulit.Membantu mengurangkan masalah sukar tidur/ imsomnia.Membantu anda tidur lena di waktu malam.HARGA: rm 33Berminat !?? Boleh WS laju2 ke 0178212427 #coffeemineral #mineralcoffee #minkaffee #minkaffe #minkaffeemurah #sayajualminkaffee #sayajualmurah2 #murahtapioriginal #murah #kamijual #harshoppe

cazyella

Pagi2 mai pakat amek mineral coffeeeKhasiat Min Kaffee : Turunkan berat badan.Hilangkan mengantuk.Memberi tenaga untuk cergaskan badan sepanjang hari.Mengurangkan masalah buasir dan sembelit.Hilangkan sakit lutut, rasa keletihan badan dan sengal sendi.Hilangkan sakit urat dan bisa-bisa kaki.Mencegah athma.Meningkatkan hemoglobin dalam darah.Mengurangkan tekanan darah tinggi.Mengurangkan masalah kencing manis.Masalah parkinson dan nyanyuk.Mencegah kanser, penyakit aritma jantung dan stroke.Mengurangkan masalah sebu ulu hati akibat masalah gastrik.Membantu mengurangkan masalah sakit kepala akibat migrain.Membantu mengurangkan sakit senggugut.Membantu melegakan masalah kulut seperti jerawat badan dan ekzema.Mengurangkan alahan seperti resdung dan alahan kulit.Membantu mengurangkan masalah sukar tidur/ imsomnia.Membantu anda tidur lena di waktu malam.HARGA: RM 30 EXC POSBerminat !?? Boleh WS laju2 ke 0163840664 #coffeemineral #mineralcoffee #minkaffee #minkaffe #minkaffeemurah #sayajualminkaffee #sayajualmurah2 #murahtapioriginal #murah #kamijual #harshoppe

har_shoppe

Pagi2 mai pakat amek mineral coffeeeKhasiat Min Kaffee : Turunkan berat badan.Hilangkan mengantuk.Memberi tenaga untuk cergaskan badan sepanjang hari.Mengurangkan masalah buasir dan sembelit.Hilangkan sakit lutut, rasa keletihan badan dan sengal sendi.Hilangkan sakit urat dan bisa-bisa kaki.Mencegah athma.Meningkatkan hemoglobin dalam darah.Mengurangkan tekanan darah tinggi.Mengurangkan masalah kencing manis.Masalah parkinson dan nyanyuk.Mencegah kanser, penyakit aritma jantung dan stroke.Mengurangkan masalah sebu ulu hati akibat masalah gastrik.Membantu mengurangkan masalah sakit kepala akibat migrain.Membantu mengurangkan sakit senggugut.Membantu melegakan masalah kulut seperti jerawat badan dan ekzema.Mengurangkan alahan seperti resdung dan alahan kulit.Membantu mengurangkan masalah sukar tidur/ imsomnia.Membantu anda tidur lena di waktu malam.HARGA: RM 30 EXC POSBerminat !?? Boleh WS laju2 ke 0163840664 #coffeemineral #mineralcoffee #minkaffee #minkaffe #minkaffeemurah #sayajualminkaffee #sayajualmurah2 #murahtapioriginal #murah #kamijual #harshoppe

har_shoppe

Pagi2 mai pakat amek mineral coffeeeKhasiat Min Kaffee : Turunkan berat badan.Hilangkan mengantuk.Memberi tenaga untuk cergaskan badan sepanjang hari.Mengurangkan masalah buasir dan sembelit.Hilangkan sakit lutut, rasa keletihan badan dan sengal sendi.Hilangkan sakit urat dan bisa-bisa kaki.Mencegah athma.Meningkatkan hemoglobin dalam darah.Mengurangkan tekanan darah tinggi.Mengurangkan masalah kencing manis.Masalah parkinson dan nyanyuk.Mencegah kanser, penyakit aritma jantung dan stroke.Mengurangkan masalah sebu ulu hati akibat masalah gastrik.Membantu mengurangkan masalah sakit kepala akibat migrain.Membantu mengurangkan sakit senggugut.Membantu melegakan masalah kulut seperti jerawat badan dan ekzema.Mengurangkan alahan seperti resdung dan alahan kulit.Membantu mengurangkan masalah sukar tidur/ imsomnia.Membantu anda tidur lena di waktu malam.HARGA: RM 30 EXC POSBerminat !?? Boleh WS laju2 ke 0163840664 #coffeemineral #mineralcoffee #minkaffee #minkaffe #minkaffeemurah #sayajualminkaffee #sayajualmurah2 #murahtapioriginal #murah #kamijual #harshoppe

har_shoppe
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.