Photos and videos from all countries

Photos and videos for #satubotolsaturumah

Pink Lady Body Perfection!! . *PEDIHHHHH!!!!* 😖 bila Suami cakap "sayang lepas ni tak payahla belajar ikat shawl lagi. Blajar ikat miss B pulak, dh blh ikat dah tu" . Amboiiii kasarnye perli Abang oiiii. 😒 Seminggu jugakla tak lalu makan sebab dah kenyang makan hati. 💔 . Bukan dia tak tau Kita ni dah 30an anak pon dah ramai. Manalah nak dapat balik body & aset macam anak dara dulu. Kalo ade meh tunjukkan!!!!!! . *NAH!!!!!* Encik shuben pon tunjukkan Iklan pinklady, tapi Iklan je la, beli Kene usaha sendiri sebab nak cantikkan???Aku pon tanpa banyak bunyi sahut cabaran Encik shuben. . SEKARANG lepas consume pinklady, hambekkauuuuuuu 😍!!!!! Perli-perlian dah berganti puji-pujian😘 . PINKLADY BODY PERFECTION !! DIETARY SUPPLEMENT NO1 MALAYSIA ! 📣📣📣 🔛 Hanya telan 2 biji sehari dah ⤵⤵⤵ 🍑 MONTOK 🍑 RAMPING 🍑 KETAT ❎ Tak Perlu ❌ SAPU ❌ BANCUH ✔ EASY TO EAT ➡ hanya buka penutup botol, ambil 2 biji dan telan dgn plain water. Tak pahit langsung ! 😘 ✔ EASY TO CARRY ➡ mesra handbag boleh bawa ke mana shj 💊👜 ⌚ JIMAT MASA ⏩ lepas mandi 🚿 boleh terus pakai baju 👗 nak keluar dah tak payah bersiap lama2 dah 💄😊 💸 JIMAT WANG ⏩ Kenapa perlu habiskan duit dengan beli produk macam2 sedangkan boleh beli satu produk untuk pelbagai benefit... Secara automatik akak pon dapat jimatkan duit akak tau ! 🌹 FUNGSI & MANFAAT PINK LADY : . 🔴 Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung. 🔴 Perapat miss 'V'. 🔴 Mengurangkan nafsu makan. 🔴 Menghilangkan 'mood swing'. 🔴 Meningkatkan libido wanita. 🔴 Meningkatkan tahap collagen dalam tubuh wanita. 🔴 Meremajakan kulit. 🔴 Mengatasi masalah rambut gugur. 🔴 Atasi masalah senggugut yang teruk. 🔴 Kitaran haid kembali teratur. 🔴 Menstabilkan emosi. 🔴 Menggebukan & mencantikkan kulit. 🔴 Menambahkan susu badan. 🔴 Badan jadi lebih shape. 🔴 Hilangkan masalah jerawat. 🔴 Atasi masalah kulit kusam. 🔴 Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka. 🔴 Pudar & hilangkan masalah parut. Rm280 je untuk body cantik dan sihat. Freepos + Freegift + Free..... Kalo nak Cik Abang selalu puji, wassap laju2 0126895106 #pinklady #bodyperfection #asetmontok #suamipuashati #pakejputihgebu #satubotolsaturumah

4 0 Jan 9, 2018

SUAMI PUN JELEK TENGOK😓 Luahan hati dari customer #medicserum direct inbox cikmira tau.... kami sangat2 happy dan terharu terima feedback macam ni. "Saya beli produk ni 5hb bank in.. 6hb sampai. Hari ni 13hb dah HEAL 98%. Alhamdulillah.. tinggal satu spot je lagi tunggu masa nak sental dengan medicserum..hahaha.." "Saya jadi teruja sbb lama sgt dah sakit dan seksa..suami pun jelek tengok tapi pada masa yg sama kesiankan saya. duit dah beratuss habis..putus asa x tau mcmana nak cakap..huhu..mungkin Allah dengar rintihan saya bila satu hari tgk si Farah update pasal gatal kt tangan dia. Mula tu dah putus asa nak cuba tapi suami cakap..cuba la kot2 Allah bagi petunjuk melalui Farah tu. Hari 1st pakai malam, esoknya SERIOUSLY.. KERING..then terus pakai pakai dan pakai.. gembira tak terkata. seronok sangat!!!" Luahan tu lepas 8 hari. Nk lihat tangan beliau lepas 2 hari jer sapu???? Lihat 👆👆👆.. #eczemamalaysia #renoskinmedicserum #bioactive #jemaahkakrina #tamnthegeng #bahansemulajadi #naturalproduct #produkberkualititinggi #tinggisehat #sihatdancantik #cantikkulit #kulitbermasalah #masalahbayi #bayiceria #ceriaselalu #selalubersyukur #bersyukurpadaallah #allahyangsatu #satubotolsaturumah #rumahmewah

4 0 May 10, 2017

Semalam msg saya...bgtau anak batuk , semput , selsema....nak guna mcm mn ? Alhamdulillah ptg tadi bgtahu ank dia dh beransur sihat.., tak jadi semput , selsema kering , batuk dah kurang.. Happy kan klu dapat testimoni ...., dapat bg khidmat utk diorang hehe Mudah je. Guna, dpt manfaat, share, dpt income lumayan. Wahh~😍😍😍 #satubotolsaturumah #anaksihat #ibuhappy

7 1 Oct 29, 2015

As salam.... Testimoni dr group kucing hehehe Semalam msg saya...bgtau anak batuk , semput , selsema....nak guna mcm mn ? Alhamdulillah ptg tadi bgtahu ank dia dh beransur sihat.., tak jadi semput , selsema kering , batuk dah kurang.. Happy kan klu dapat testimoni ...., dapat bg khidmat utk diorang hehe Mmg berbaloi klu beli sbb 1001 KEGUNAAN..... in shaa Allah semua dengan izinNya.... Sape2 yg blom ada, cepat dapatkan sementara promosi masih ada, beli satu PERCUMA 30ml. Berminat😍 PM/WASSAP sy k... 019 2800032😉 #satubotolsaturumah #anaksihat #ibuhappy

10 1 Oct 29, 2015

ALHAMDULILLAH REZEKI RAMADHAN... PROMOSI PERCUMA SEBOTOL 65ml DITERUSKAN SEHINGGA 14JULAI NIH.. SAPE YG TERLEPAS PELUANG SEMALAM BOLEH GRAB LELAJU NIH OKEHH.. WHATSSAP 01118933669 #SihatCantikdanBerjayabersamaCMD #patimineralcmd #satubotolsaturumah #1001khasiatcmd

1 0 Jul 1, 2015
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.