Photos and videos from all countries

Photos and videos for #sakitbahu

BONGKAR PENYAKIT DGN PAPAN AJAIB !!! Persiapan alat Kelengkapan untuk Event malam ini. Terapi GUASA EXPERT👍 Nak rasa Terapii Guasa Percuma JOM!! bersama2 kami malam ini jam 8.30pm Di Klang Lama. Kita bongkar segala masalah kesihatan dalam Badan kita. NAK KE NAK??? *Psssssttt. ..kesihatan adalah adalah harta paling beharga. Ishhh ishhhh... masih nak melekap Di depan TV tu???? Satu apapun Tak jadi kaannnn....🤔 LUANGKANLAH MASA ANDA UTK DIRI SENDIRI... 😊 Berminat Terus 📲WA SiSEda 0182478001 GuasaExpert Sis Anggunn #Guasaexpert #GuasaexpertSisAnggun #MobilehomeGuasa #Urutanmurah #Urutanrumahkerumah #HilangStress #sakitbahu #Labeauteinstyle #hyeanggun #imsuperstar #penmerah #siakapikankeli

1 0 Feb 22, 2018

BONGKAR PENYAKIT DGN PAPAN AJAIB !!! Persiapan alat Kelengkapan untuk Event malam ini. Terapi GUASA EXPERT👍 Nak rasa Terapii Guasa Percuma JOM!! bersama2 kami malam ini jam 8.30pm Di Klang Lama. Kita bongkar segala masalah kesihatan dalam Badan kita. NAK KE NAK??? *Psssssttt. ..kesihatan adalah adalah harta paling beharga. Ishhh ishhhh... masih nak melekap Di depan TV tu???? Satu apapun Tak jadi kaannnn....🤔 LUANGKANLAH MASA ANDA UTK DIRI SENDIRI... 😊 Berminat Terus 📲WA SiSEda 0182478001 GuasaExpert Sis Anggunn #Guasaexpert #GuasaexpertSisAnggun #MobilehomeGuasa #Urutanmurah #Urutanrumahkerumah #HilangStress #sakitbahu #Labeauteinstyle #hyeanggun #imsuperstar #penmerah #siakapikankeli

0 0 Feb 22, 2018

Stok panas² baru keluaq oven Alhamdulillah pelanggan suka hati Cheq pun gembira Nak try dak? Meh pm @ watsap 0139866331 #Dsihatherb #Dsihat_herb #herbagoutdansendi #homemade #sakitpinggang #sakitlutut #sakitgout #sakitbahu #sakitbetis #sakittapakkaki #sakittumit #kebas²

5 0 Feb 21, 2018

Boleh lah ni drpd takde 😂😂 #sakitbahu

140 0 Feb 21, 2018

🌹FEEDBACK CUSTOMER🌹 . 🍏PANAS MERESAP DAN TIDAK PIJAR . 💵RM50/50ml 💵RM100/140ml 📮FREE POS 🎁FREE GIFT 🚗COD MELAKA . TO ORDER 👇 WHATSAPP 0196678249

5 1 Feb 21, 2018

🌶CARE LOTION🌶 . 🍏MENCAIRKAN BENJOLAN LEMAK DEGIL 🍏MENGATASI KAKI CRAMP 🍏DIJADIKAN PILIS DAN PARAM BAGI IBU BERPANTANG 🍏MEMBUANG ANGIN DALAM BADAN 🍏MENGURANGKAN LENGUH DI BADAN & KAKI 🍏MELEGAKAN SAKIT KEPALA 🍏MENGURANGKAN SAKIT SENGGUGUT 🍏MELEGAKAN SAKIT BELAKANG 🍏MEMULIHKAN SEL KULIT MATI . 💵RM50/50ml 💵RM100/140ml 📮FREE POS 🎁FREE GIFT 🚗COD MELAKA . TO ORDER 👇 WHATSAPP 0196678249

5 1 Feb 21, 2018

🌹FEEDBACK CUSTOMER🌹 . 🍏WANGI MACAM PERFUME INTERNATIONAL . 💵RM50/50ml 💵RM100/140ml 📮FREE POS 🎁FREE GIFT 🚗COD MELAKA . TO ORDER 👇 WHATSAPP 0196678249

5 2 Feb 21, 2018

Anda sering sakit belakang ketika bekerja? . . Selesaikan saja masalah anda dengan baju support tulang belakang magnet . . Wasap "FSTIG" ke 017~ 2425369 untuk dapatkan diskaun Rm30 sekarang beserta free gift. . . atau klik link di bio... .

46 3 Feb 21, 2018

. . Kalau sakit kepala memang rasa nak hentuk2 je kepala kat dinding. . Kalau makan ubat pon kena tunggu sejam dua baru hilang, itu pon beberapa jam je. . Cara paling cepat gilerrr nak hilangkan sakit kepala dan stress adalah dengan BERBEKAM. . Lepas je selesai sesi berbekam InshaAllah sakit kepala dan stress tu hilang. . Paling best kesan penyembuhan melalui bekam ni bertahan lama. . Daripada pemngalaman kami ada penghidap migraine yang htak kena lagi migraine selama 6 bulan selepas berbekam. . Ajaib kan? Rasa macam tak percaya. . Tapi itulah keistimewaan rawatan yang menjadi amalan Rasulullah ini. . Nak booking appoinment bekam boleh wasap saya 0198222195 . Harga Bekam kepala 1 cup RM30 Bekam Badan 11 cup RM100 . . . #TerapiBekam #TerapiSunnah #TerapiBekamKeRumah #JuruTerapiWanita #PusatTerapiOnline #BekamOnline #PenawarKudis #SakitKulit #PenawarKulitGatal #UbatDemam #SakitBahu #UbatSakitBahu #Urut #UrutTradisional #TukangUrut #eUsahawan #eRezeki #BekamModen #Hijama #Hijamah #BekamSayat #Guasa #JuruBekamKeRumah #JuruBekamKL #UrutanGuasa #BekamCucuk #JarumBekam #PenBekam #BekamSuamiIsteri #TerapiBekamNurNajwa

10 0 Feb 21, 2018

. . Kalau sakit kepala memang rasa nak hentuk2 je kepala kat dinding. . Kalau makan ubat pon kena tunggu sejam dua baru hilang, itu pon beberapa jam je. . Cara paling cepat gilerrr nak hilangkan sakit kepala dan stress adalah dengan BERBEKAM. . Lepas je selesai sesi berbekam InshaAllah sakit kepala dan stress tu hilang. . Paling best kesan penyembuhan melalui bekam ni bertahan lama. . Daripada pemngalaman kami ada penghidap migraine yang htak kena lagi migraine selama 6 bulan selepas berbekam. . Ajaib kan? Rasa macam tak percaya. . Tapi itulah keistimewaan rawatan yang menjadi amalan Rasulullah ini. . Nak booking appoinment bekam boleh wasap saya 0198222195 . Harga Bekam kepala 1 cup RM30 Bekam Badan 11 cup RM100 . . . #TerapiBekam #TerapiSunnah #TerapiBekamKeRumah #JuruTerapiWanita #PusatTerapiOnline #BekamOnline #PenawarKudis #SakitKulit #PenawarKulitGatal #UbatDemam #SakitBahu #UbatSakitBahu #Urut #UrutTradisional #TukangUrut #eUsahawan #eRezeki #BekamModen #Hijama #Hijamah #BekamSayat #Guasa #JuruBekamKeRumah #JuruBekamKL #UrutanGuasa #BekamCucuk #JarumBekam #PenBekam #BekamSuamiIsteri #TerapiBekamNurNajwa

10 1 Feb 21, 2018

. . Kalau sakit kepala memang rasa nak hentuk2 je kepala kat dinding. . Kalau makan ubat pon kena tunggu sejam dua baru hilang, itu pon beberapa jam je. . Cara paling cepat gilerrr nak hilangkan sakit kepala dan stress adalah dengan BERBEKAM. . Lepas je selesai sesi berbekam InshaAllah sakit kepala dan stress tu hilang. . Paling best kesan penyembuhan melalui bekam ni bertahan lama. . Daripada pemngalaman kami ada penghidap migraine yang htak kena lagi migraine selama 6 bulan selepas berbekam. . Ajaib kan? Rasa macam tak percaya. . Tapi itulah keistimewaan rawatan yang menjadi amalan Rasulullah ini. . Nak booking appoinment bekam boleh wasap saya 0198222195 . Harga Bekam kepala 1 cup RM30 Bekam Badan 11 cup RM100 . . . #TerapiBekam #TerapiSunnah #TerapiBekamKeRumah #JuruTerapiWanita #PusatTerapiOnline #BekamOnline #PenawarKudis #SakitKulit #PenawarKulitGatal #UbatDemam #SakitBahu #UbatSakitBahu #Urut #UrutTradisional #TukangUrut #eUsahawan #eRezeki #BekamModen #Hijama #Hijamah #BekamSayat #Guasa #JuruBekamKeRumah #JuruBekamKL #UrutanGuasa #BekamCucuk #JarumBekam #PenBekam #BekamSuamiIsteri #TerapiBekamNurNajwa

12 0 Feb 21, 2018

Siapa mahu mengubati sakit belakang dan pinggang tanpa kos perubatan yang mahal ? Anda sakit pinggang ? Sakit belakang ? Kerja berat menyebabkan slip disc ? Nak dapatkan free tshirt dan terapi leher ? Untuk pembelian atau sebarang pertanyaan lebih lanjut, Direct WhatsApp "FST" ke +6016 6898 121 @ just click www.wasap.my/60166898121/FST Hanya anda sendiri yang merasai kesakitan itu. "SIHAT MAHAL...SAKIT LAGILAH MAHAL" -- #fstmagneto #alpejaelittleshops #alhamdulillah #bajusokongantulangbelakang #produklelaki #popular #happy #tenagalelaki #sayajualmurah #pengantin #love #bertenaga #sakittulang #tulangbelakang #backposturesupport #sakitbelakang #sephia #sakitpinggang #lenguh #bazarpaknil #sakitbahu #sakittulangbelakang #slipdisc #bengkungmoden #pinggangsakit #tulang #tulangsakit #tulangkuat #bajusupportbelakang #sakit

19 1 Feb 20, 2018

9 Jenis Makanan NO NO sebelum tidur tau 🙈 kalau hangpa ada misi nak pinggang kerengga ke atau misi kebaya nyonya 2018😘

10 1 Feb 20, 2018

Sehat itu pilihan... Sehat dengan obat atau sehat sesungguhnya? Sampai kapan anda minum obat? Setiap obat mempunyai efek samping. Ingin terbebas dari ketergantungan konsumsi obat? Konsultasikan masalah kesehatan anda di familyhealthcare_ #sakitkepala #sakitpinggang #sakitleher #sakitbahu #sakitlutut #sakitkaki #sakittumit #migraine #vertigo #scoliosis #sakittulangbelakang #sciatika #flatfoot

10 1 Feb 20, 2018

9 1 Feb 19, 2018

KELEBIHAN & KEBAIKAN GUASA . 1) Meningkatkan metabolisme badan supaya organ² dapat berfungsi dengan betul bagi memelihara kesihatan. . 2) Melegakan sebarang kesakitan serta merta dan memberi keenakkan tubuh badan supaya dapat mengelakkan penyakit² yang lebih kronik,seperti sengal²,sakit kepala,sakit sendi tulang,dan sebagainya. . 3) Meredakan keadaan urat saraf dan otot² yang terkejang supaya dapat menyelaraskan kelemahan urat saraf untuk berfungsi secara normal semula lalu mengatasi sebarang kekebasan atau kekejangan urat saraf dan masalah lumpuh separuh badan. Kerana kajian mendapati 80% penyakit kronik moden disebabkan oleh gangguan urat saraf. . 4) Mengaktifkan peredaran darah bagi mengelak keradangan dan saraf tersumbat. Peredaran darah yang lancar mampu membawa oksigen dan zat² makanan untuk sel² tubuh serta membuang darah statis dan kekotoran(toksik & Toksin) yang lain. . 5) Merangsang rembesan dan kelenjar² tubuh supaya dapat menguatkan sistem imunisasi dan daya pertahanan tubuh badan untuk melawan serangan penyakit² kronik moden seperti, sakit perut,kencing manis, radang pankreas, dan sebagainya. . 6) Mampu mempercantikkan kulit dan menghidupkan sel² tubuh badan serta memperlambatkan proses penuaan dan sebagainya. . Kesimpulannya, Terapi Guasa sangat praktikal untuk menjaga kesihatan fizikal dan juga kesihatan mental. Kerana cara pencegahan dan pemulihannya adalah secara semula jadi dan ada banyak lagi keistimewaan dan kemujaraban yang amat ketara. . Jom Klik link di bio untuk #booking rasai terapi ini atau join Coaching Class yang akan diadakan dalam masa terdekat. . Event Terdekat kami: "Mobile Guasa Preview" Date: Setiap Sabtu Time: 2pm - 5pm Venue: Jalan Klang Lama (Tempat terhad untuk 30orang terawal,hubungi 📲WA 011-37493629) #guasa #guasaguru #guasaexpert #urut #urutan #sakitbahu #sakitkepala #sengalotot #batin #maskulin

11 0 Feb 18, 2018

Promosi CNY . . BELI 2 CARE LOSYEN FREE 1 LAGI CARE LOSYEN FREE POSTAGE . . RM100 SAHAJA MEMANG BERBALOI -BALOI DM ATAU WASAP 011-32331858

6 1 Feb 18, 2018
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.