Photos and videos from all countries

Photos and videos for #sabunbidara

Jom datang ke KARNIVAL PENDIDIKAN MARA 2017 di Anggerik Mall Shah Alam bermula jam 10pg hingga 10mlm #booth111 #AinzaEnterprise #sabunbidara #purewhitesoap #slimmingsoap #buatanmalaysia #karnivalpendidikanmara2017

noorainihisamudin

Sesiapa yg ingin mencuba sabun bidara jom singgah di booth 111 sempena KARNIVAL PENDIDIKAN MARA di ANGGERIK MALL SHAH ALAM harga istimewa utk anda #produkbyainza #sabunbuatantangan #karnivalpendidikanmara2017 #sabunbidara #sabunputih #slimmingsoap #purewhitesoap

produkbyainza17

PROMOSI BACK TO SCHOOL.Kami tawarkan harga menjimatkan duit anda. Jimat dan Berkat. .Dapatkan!!! Cara hubungi whatsup sahaja di 0192281914. #BidaraWorldBangi #MandianBidaraBangi #MandianBidara #MandianDaunBidara #ShowerGelBidara #BidaraShowerGel #SabunDaunBidara #SabunBidara #GelMandianBidara #BidaraBangi #BidaraBrunei #PengedarBidara #BabyWash #SabunMandi

mandianbidara

PROMOSI BACK TO SCHOOL.Kami tawarkan harga menjimatkan duit anda. Jimat dan Berkat. .Dapatkan!!! Cara hubungi whatsup sahaja di 0192281914. #BidaraWorldBangi #MandianBidaraBangi #MandianBidara #MandianDaunBidara #ShowerGelBidara #BidaraShowerGel #SabunDaunBidara #SabunBidara #GelMandianBidara #BidaraBangi #BidaraBrunei #PengedarBidara #BabyWash #SabunMandi

mandianbidara

PM untuk Diskaun. Tamat sehingga 12 malam esok..Kami tawarkan harga menjimatkan duit anda. Jimat dan Berkat. .Dapatkan!!! Cara hubungi whatsup sahaja di 0192281914. #BidaraWorldBangi #MandianBidaraBangi #MandianBidara #MandianDaunBidara #ShowerGelBidara #BidaraShowerGel #SabunDaunBidara #SabunBidara #GelMandianBidara #BidaraBangi #BidaraBrunei #PengedarBidara #BabyWash #SabunMandi

mandianbidara

Spray Pewangi Udara Bidara. Sebelum tidur kami semburkan di dalam bilik dan rasa lebih nyaman terus mudah lena. 110ml. .Dapatkan!!! Cara hubungi whatsup sahaja di 0192281914. #BidaraWorldBangi #MandianBidaraBangi #MandianBidara #MandianDaunBidara #ShowerGelBidara #BidaraShowerGel #SabunDaunBidara #SabunBidara #GelMandianBidara #BidaraBangi #BidaraBrunei #PengedarBidara #BabyWash #SabunMandi

mandianbidara

Bukan Sekadar Wangian. Malam letih tapi tak dapat lelap...malam lelap tapi termimpi-mimpi.....Alfatihah. Ayatul Qursi. 3Qul..Sprayy.Dapatkan!!! Cara hubungi whatsup sahaja di 0192281914. #BidaraWorldBangi #MandianBidaraBangi #MandianBidara #MandianDaunBidara #ShowerGelBidara #BidaraShowerGel #SabunDaunBidara #SabunBidara #GelMandianBidara #BidaraBangi #BidaraBrunei #PengedarBidara #BabyWash #SabunMandi .

mandianbidara

HARI TERAKHIR untuk 3 botol RM100 .Ya, betul ni.Kami tawarkan harga menjimatkan duit anda. Jimat dan Berkat. Tak perlu bayar lebih. Dapatkan!!! Cara hubungi whatsup sahaja di 0192281914. #BidaraWorldBangi #MandianBidaraBangi #MandianBidara #MandianDaunBidara #ShowerGelBidara #BidaraShowerGel #SabunDaunBidara #SabunBidara #GelMandianBidara #BidaraBangi #BidaraBrunei #PengedarBidara #BabyWash #SabunMandi #sakit

mandianbidara

Malam rasa LETIH dan serabut? Perbanyaklah amalan zikir dan segerakan solat. Solat adalah sebaik refreshing bagi hati dan jiwa. Like dan share.Dapatkan!!! Cara hubungi whatsup sahaja di 0192281914. #BidaraWorldBangi #MandianBidaraBangi #MandianBidara #MandianDaunBidara #ShowerGelBidara #BidaraShowerGel #SabunDaunBidara #SabunBidara #GelMandianBidara #BidaraBangi #BidaraBrunei #PengedarBidara #BabyWash #SabunMandi #sakit

mandianbidara

Boleh dijadikan hadiah, kegunaan sendiri, perubatan dan banyak lagi ..Ya, betul ni.Kami tawarkan harga menjimatkan duit anda. Jimat dan Berkat. Tak perlu bayar lebih. Dapatkan!!! Cara hubungi whatsup sahaja di 0192281914. #BidaraWorldBangi #MandianBidaraBangi #MandianBidara #MandianDaunBidara #ShowerGelBidara #BidaraShowerGel #SabunDaunBidara #SabunBidara #GelMandianBidara #BidaraBangi #BidaraBrunei #PengedarBidara #BabyWash #SabunMandi #sakit

mandianbidara

Balik dari mana-mana malam-malam ini contoh dari tempat jauh, kerja, hutan, ziarah orang sakit atau kematian ELOK sampai rumah dan mandi menggunakan mandianbidara.Dapatkan!!! Cara hubungi whatsup sahaja di 0192281914. #BidaraWorldBangi #MandianBidaraBangi #MandianBidara #MandianDaunBidara #ShowerGelBidara #BidaraShowerGel #SabunDaunBidara #SabunBidara #GelMandianBidara #BidaraBangi #BidaraBrunei #PengedarBidara #BabyWash #SabunMandi

mandianbidara

Balik dari mana-mana malam-malam ini contoh dari tempat jauh, kerja, hutan, ziarah orang sakit atau kematian ELOK sampai rumah dan mandi menggunakan mandianbidara.Dapatkan!!! Cara hubungi whatsup sahaja di 0192281914. #BidaraWorldBangi #MandianBidaraBangi #MandianBidara #MandianDaunBidara #ShowerGelBidara #BidaraShowerGel #SabunDaunBidara #SabunBidara #GelMandianBidara #BidaraBangi #BidaraBrunei #PengedarBidara #BabyWash #SabunMandi

mandianbidara

Si ibu dan bapa lah yang sibuk atur persediaan harian anak. FIRSTLY, mesti kena MANDIkan anak kan . Masa mandi sapu sabun yang baik-baik seperti Bidara Baby Wash ini dan DOA untuk anak itu..Dapatkan!!! Cara hubungi whatsup sahaja di 0192281914. #BidaraWorldBangi #MandianBidaraBangi #MandianBidara #MandianDaunBidara #ShowerGelBidara #BidaraShowerGel #SabunDaunBidara #SabunBidara #GelMandianBidara #BidaraBangi #BidaraBrunei #PengedarBidara #BabyWash #SabunMandi

mandianbidara

Anda suka sila Like .Si ibu dan bapa lah yang sibuk atur persediaan harian anak. FIRSTLY, mesti kena MANDIkan anak kan . Masa mandi sapu sabun yang baik-baik seperti Bidara Baby Wash ini dan DOA untuk anak itu..Dapatkan!!! Cara hubungi whatsup sahaja di 0192281914. #BidaraWorldBangi #MandianBidaraBangi #MandianBidara #MandianDaunBidara #ShowerGelBidara #BidaraShowerGel #SabunDaunBidara #SabunBidara #GelMandianBidara #BidaraBangi #BidaraBrunei #PengedarBidara #BabyWash #SabunMandi

mandianbidara

Harga Pengambilan *SHOBIRU* 1 - 3 = 20.000,-( = harga umum eceran)4 - 7 = 19.000 (discount @.1000,-) 8 - 10 = 18.000,- (discount @. 2.000)11 - 20 = 17.000,- (discount @. 3.000)21 - 49 = 15.000,- (discount @. 5.000)harga khusus (pulau jawa) =========%====== info/order 0877-3600-5179 (agus rahmat) #salam sehatsenyumbahagia #SHOBIRU #sabunBidara #sabunRuqyah #bidaraRuqyah #sabunherball #bidara #ruqyah

aguzrachmat

alhamdulillah . atas ijin allah SHOBIRU telah terbukti bisa mengobati meriang ,flu ,panas ,batuk, pilek. dan buat ank kecil yg sering menangis tanpa sebab. kesembuhan itu dari ALLAH SWT. dan SHOBIRU sebagai solusi ~sudah saatny orang muslim pakai produk muslim ~yg minat atau sekedar tanya2 bisa hubungi WA:0877-3600-5179(Agus rahmat) #sabunRuqyah #sabunBidara #sabunHerball #bidara #ruqyah #herball

sabunbidararuqyah

Berikhtiarlah....Dalam senyum ada sendu. Dalam manis ada pahit. Dalam sedap ada perit. .Realiti hidup kita BUKAN macam dalam drama dan novel cinta..Ikhtiar dan jangan berputus asa..PROMOSI BACK TO SCHOOL.Kami tawarkan harga menjimatkan duit anda. Jimat dan Berkat. .Dapatkan!!! Cara hubungi whatsup sahaja di 0192281914. #BidaraWorldBangi #MandianBidaraBangi #MandianBidara #MandianDaunBidara #ShowerGelBidara #BidaraShowerGel #SabunDaunBidara #SabunBidara #GelMandianBidara #BidaraBangi #BidaraBrunei #PengedarBidara #BabyWash #SabunMandi #sakit

mandianbidara

ESOK LAST. Siapa beli hari ini dan esok harga adalah seperti . 3 botol RM 1003 botol RM 1003 botol RM 100.Ya, betul ni.Kami tawarkan harga menjimatkan duit anda. Jimat dan Berkat. Tak perlu bayar lebih. Dapatkan!!! Cara hubungi whatsup sahaja di 0192281914. #BidaraWorldBangi #MandianBidaraBangi #MandianBidara #MandianDaunBidara #ShowerGelBidara #BidaraShowerGel #SabunDaunBidara #SabunBidara #GelMandianBidara #BidaraBangi #BidaraBrunei #PengedarBidara #BabyWash #SabunMandi #sakit

mandianbidara

Kalau bidara 7 untuk kesegaran bilik, Bidara Mist Spray untuk kesegaran badan.Boleh dijadikan hadiah, kegunaan sendiri, perubatan dan banyak lagi ..Ya, betul ni.Kami tawarkan harga menjimatkan duit anda. Jimat dan Berkat. Tak perlu bayar lebih. Dapatkan!!! Cara hubungi whatsup sahaja di 0192281914. #BidaraWorldBangi #MandianBidaraBangi #MandianBidara #MandianDaunBidara #ShowerGelBidara #BidaraShowerGel #SabunDaunBidara #SabunBidara #GelMandianBidara #BidaraBangi #BidaraBrunei #PengedarBidara #BabyWash #SabunMandi #sakit #hadiah

mandianbidara

Pagi ni kan..Taw2 je la.Si ibu dan bapa lah yang sibuk atur persediaan harian anak. FIRSTLY, mesti kena MANDIkan anak kan . Masa mandi sapu sabun yang baik-baik seperti Bidara Baby Wash ini dan DOA untuk anak itu..Dapatkan!!! Cara hubungi whatsup sahaja di 0192281914. #BidaraWorldBangi #MandianBidaraBangi #MandianBidara #MandianDaunBidara #ShowerGelBidara #BidaraShowerGel #SabunDaunBidara #SabunBidara #GelMandianBidara #BidaraBangi #BidaraBrunei #PengedarBidara #BabyWash #SabunMandi .

mandianbidara

~Shampoo Terapi Bidara by Fawwaz Herbs~Formulasi bidara & rumput laut bi idznillah efektif atasi ketombe, rambut rontok, rambut lepek & kusut, melembutkan rambut, menyehatkan folikel rambut serta problem kulit kepala lainnya.Kelebihan shampo terapi bidara fawwas herbs bebas detergent, parabens, pewarna, pewangi sintetik & bahan kimia berbahaya lainnya. Sehingga aman untuk anak2, ibu hamil & ibu menyusui.IDR 35K #sabunbidara #shampobidara #bidara #shamponatural #sabunnatural

ummu_shofie_fatma

Apa kelebihan?.Mandian lebih menenangkan siang dan malam anakmu Si ibu dan bapa lah yang sibuk atur persediaan harian anak. FIRSTLY, mesti kena MANDIkan anak kan . Masa mandi sapu sabun yang baik-baik seperti Bidara Baby Wash ini dan DOA untuk anak itu..Dapatkan!!! Cara hubungi whatsup sahaja di 0192281914. #BidaraWorldBangi #MandianBidaraBangi #MandianBidara #MandianDaunBidara #ShowerGelBidara #BidaraShowerGel #SabunDaunBidara #SabunBidara #GelMandianBidara #BidaraBangi #BidaraBrunei #PengedarBidara #BabyWash #SabunMandi

mandianbidara

Tawaran hanya tinggal 2 hari lagi .Berikhtiarlah....Dalam senyum ada sendu. Dalam manis ada pahit. Dalam sedap ada perit. .Realiti hidup kita BUKAN macam dalam drama dan novel cinta..Ikhtiar dan jangan berputus asa..PROMOSI BACK TO SCHOOL.Kami tawarkan harga menjimatkan duit anda. Jimat dan Berkat. .Dapatkan!!! Cara hubungi whatsup sahaja di 0192281914. #BidaraWorldBangi #MandianBidaraBangi #MandianBidara #MandianDaunBidara #ShowerGelBidara #BidaraShowerGel #SabunDaunBidara #SabunBidara #GelMandianBidara #BidaraBangi #BidaraBrunei #PengedarBidara #BabyWash #SabunMandi #sakit

mandianbidara

Rmai yang wsp hakak tanya..betul ke guna sabun ni boleh sembuh??.ok..cm ni..sabun ni kita guna salah satu sebagai ikhtiar kita..Allah jer yang mmpu sembuhkan segala penyakit..sabun ni asbab shj..Tp Alhamdulillah..ramai cust sabun bidara limau purut berpuas hati ats kesembuhan dgn izib Allah jugak..jgn lupa..Allah maha penyembuh..sape2 nk cuba jgn malu jgn segan..pm/wssp hakak 01129650110 #bidara #sabunbidaralimaupurut #sabunbidara #saka #sihir #penyakitkulit #misteri

hawa_exclusive_by_ain

Bekas luka terkadang membuat kita menjadi kurang percaya diri. Terlebih jika bekas luka di wajah tidak bisa disamarkan dengan foundation dan bedak saja. Untuk menghilangkan bekas luka Anda tidak perlu melakukan operasi plastik atau perawatan laser. Pasalnya apabila Anda menemukan obat yang tepat, maka bekas luka bisa dihilangkan secara tuntas.Nah kini tersedia sabun Herbal bidara, terbukti mengatasi masalah kulit. Diantaranya untuk jerawat, gatal gatal, bekas luka dll. . #sabungatal #obatpenghilangbekasluka #penghilangbekasluka #sabuncab #sabunbidara #sabunherbal #obatherbalambeien #sabungatalgatal #tinqu #tinqubantul #jogja #bantul #bambanglipuro #oleholehjogja #kapsuldauntin #kapsulbidara #tehtincelup #herbalpelancarasi #tehpelancarasi #sabunjerawat

pembalut_siklus

Bekas luka terkadang membuat kita menjadi kurang percaya diri. Terlebih jika bekas luka di wajah tidak bisa disamarkan dengan foundation dan bedak saja. Untuk menghilangkan bekas luka Anda tidak perlu melakukan operasi plastik atau perawatan laser. Pasalnya apabila Anda menemukan obat yang tepat, maka bekas luka bisa dihilangkan secara tuntas.Nah kini tersedia sabun Herbal bidara, terbukti mengatasi masalah kulit. Diantaranya untuk jerawat, gatal gatal, bekas luka dll. . #sabungatal #obatpenghilangbekasluka #penghilangbekasluka #sabuncab #sabunbidara #sabunherbal #obatherbalambeien #sabungatalgatal #tinqu #tinqubantul #jogja #bantul #bambanglipuro #oleholehjogja #kapsuldauntin #kapsulbidara #tehtincelup #herbalpelancarasi #tehpelancarasi #sabunjerawat

tinqu_herbal
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.