Photos and videos from all countries

Photos and videos for #rimas

Cuando fuimos y cuando venimosCuanto dejado cuando huimos Cuanto nos quedamos cuando vencimosEntre otras vidas y otras perdidas me viste entre rimas lamiéndome las heridas.Fuimos vidas perdidas, venimos de las heridas ,vencimos las rimas. #microverso #entrerimas

giorgiomatic

Tonight 02:00 26baku With Dj Rimas #DjED #BakuCity

djedofficial

Hacedme rimas, que es lo que os gusta xD #torredelosperdigones #sevilla

izator

Poetas e rimas, WuBeko nas track! #WuBeko #BaileBarrilDobrado #BBD3 #VemProBaile

pedradaprod

#LÓPE DE VEGA, eterno enamorado, desmesurado #POETA, amante #estajanovista siempre a destajo, pecador, y místico madrileño en el Prado. La #muerte te envió su #escarlatina ¡pero tu ya no eras un infante! Aunque errada la #Parca, cumplió a la postre su fin, la #fiebre los pequeños.:::::::::::::::::::::::::::: #Rimas Sagradas. (Fragmento).¡Con qué artificio tan divino salesDe esa camisa de esmeralda fina,Oh rosa celestial alejandrinaCoronada de granos orientales!Lópe de VegaFoto. Spring/Primavera. Giuseppe Arcimboldo.Leer más. http://www.tomasbartolome.com/lope-de-vega-oh-rosa-celestial-alejandrina-coronada-de-granos-orientales-rimas-sagradas-poesia/

artetomasbartolome

ARGHHH...rimas rimas...x tahan dah dgn bersin ni...HUHJangan mengalah..jom ikhtiar cara mudah..cara murah...insyaAllah...sembur sembur sembuh... Dgn cara semburan #ivmist AROMATIC NANO OIL dpt melegakan dalam masa yang cepat... Ramuan dari 10 herba yg terpilih LIMAU PURUTHALIAPUDINASERAIARGANSAFRONHALIA BARAKELAPA DARAEUCALYPTUSHEBBATUS SAUDAIa kecil dan mudah dibawa ke mana mana, mesra solat dan bertindak sebagai minyak serbaguna yang boleh juga merawat selain resdung dan jerawat MIGRAINSELSEMASAKIT MATASAKIT GIGIMIGRAINSENGGUGUTSAKIT OTOTSAKIT PINGGANGLENGUH2SAKIT KEPALASTRESSSENDIGATAL KURAPPANAUTERKENA AIR PANASGOUTKUKU CEKAMGIGITAN SERANGGA BISAALHAMDULILLAH...kesannya hanya dalam masa yang singkat.Whatsapp 01132265451 #teamayiekmn #ivmist #ivkids #ivmistmagicoil #stokisivmist #agendiperlukan #oktm

nor_aslida_sabris

Dh kt office kan.. Nk tnya ni.. Kalau ada benda yg boleh bagi yr body instant shaping sepantas 5 minit korang tak nak ke?...Xyah gym senaman konsisten, xyah disiplin diet² sgt.. Xyah kocok² jamu/kolagen bagai.. Xyah cucuk² sedut lemak...Nak roger akk segera tau.. Kalau rasa rimas tgk bentuk badan sendiri mcm #Michelin tuh.. Orang lain tengok kita pun lagi rimas kot tgk kita mcm xde effort nak #pasangbadanAzza Amri +60102262734 #bertungku #bengkunginfrared #langsinglepasbersalin #Buncit #masalahwanita #bengkungibu #bengkungczer #bakarlemakpantas #promoPB #turunberatbadan #laukberpantang #premiumbeautiful #korsetkesihatan #instantshaper #kuruslepasbersalin #bengkungmama #nakkuruskanbadan #onlineshopjkt #premiumbeautifuljohor #bengkung #korsetbagus #berpantang #korsetkl #ramping #corsetwithfir

azza_amri

"Tombolo do Lombo" escrito por neves.ilustra e ilustrado pelo próprio autor. Um livro cheio de rimas e ilustrações lindíssimas! Publicado pela paulinasbrasil #virapaginas #VPViblioteca #livroinfantil #literaturainfantil #andreneves #paulinaseditora

virapaginas
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.