Photos and videos from all countries

Photos and videos for #rawatkeputihan

Jangan lupa ye... Promo hanya berbaki 3 hari lagi.. Jom cepat2 grab sebelum terlambat.. whatsapp 0123570441 #GSLALLEGIANT #stokisjsd #jsdpromo #rawatkeputihan #rengit #chantiqueclassic

chantique_classic

Lega rasa masaalah keputihan hilang!!.terus nak jadi agen!!biar mahal sikit janji mujarab kan Whatsapp 0123570441 #StokisJSD #GSLALLEGIANT #jsdrengit #jsdbatupahat #femininewashjsd #rawatkeputihan #chantiqueclassic

chantique_classic

Feminine wash x2Mv 1 Rm 110 Free daftar ahliBerakhir esok jam 12 malam esokBersamaan 5/2/2017Take noted dear whatsapp 0123570441 #GSLALLEGIANT #stokisjsd #chantiqueclassic #jsdpromo #rawatkeputihan

chantique_classic

Buat pilihan yg tepat ytk merawat ; Keputihan Gatal Berbau Ruam.Hanya picit2 cuci dan selesai.Rawat dengan feminine wash JSD. #rawatbau #rawatkeputihan #rawatkegatalan #missvbecak #feminineWash #femininewashjamususukdara #fwjsd #feminineWashJSD

norma_muhd

PROMOSI BERBAKI 4 HARI LAGI!!!Jom lekas dapatkan set promo ni..JIMAT sehingga rm51.00.. Auto ahli lagi!! Meh lekas2 pm / whatsapp 0123570441 #GSLALLEGIANT #jsdrengit #rengit #jsdbatupahat #batupahat #jsdpromo #chantiqueclassic #femininewashbest #rawatkeputihan

chantique_classic

Buat pilihan yg tepat ytk merawat ;. Keputihan Gatal Berbau Ruam.Hanya picit2 cuci dan selesai.Rawat dengan feminine wash JSD. #rawatbau #rawatkeputihan #rawatkegatalan #missvbecak #feminineWash #femininewashjamususukdara #fwjsd #feminineWashJSD #jsdkotabharu #jsdoffer #jsdonline #jsdKelantan #jsdpasirmas #jsdmachang

femininewash_jamu_susuk_dara

Dah ada dalam bilik air awak ke belum feminine wash jsd ni?tak best tau kalo cuci tak guna #fw jsd ni... whatsapp 0123570441 #GSLALLEGIANT #stokisjsd #femininewashjsd #jsdpromo #jsdrengit #posseluruhmalaysia #chantiqueclassic #rawatkeputihan

chantique_classic

Masalah keputihan selalu saja menjadi punca kurang keyakinan diri pada kebanyakan wanita..Hilangkan keputihan dengan alfalfa complex, jamu yg bagus untuk dalaman wanita..Nak cuba meh pm saya012.4249148Ciksue. #alfalfacomplex #rawatkeputihan #hilangkanbaubadan #hilangkanlenguhbadan #shaklee #shakleeeffect #detoxtoksin #kulitcantik #shakleerantaupanjang #shakleesimpngampat #codsimpangampat #codrantaupanjang

ciksue_healthybeauty

Feminine wash bukan lagi kehendak,tapi keperluan.. Sama jugak syampoo,bukan kehendak tapi keperluan.. Ada kelemumur,risau mencari syampoo hilangkan kelemumur,Rambut gugur,bercabang,ikhtiar cari syampoo untuk rambut gugur,bercabang..pegi saloon,risau nih rambut rosakkk.. Tp miss v???Miss v bau,becak,arghhhh,x pa lah,bkn org tahu pun..biasalah tu,hormonTapi kalau dah jadi gatal,warna hijau,baru sibuk nak cari penawarnya... Nak pegi jumpa doctor,aishhh,malu eh nak kena kangkang kasi doc check...Cukup2 lah time bersalin...x moo dah... Muka licin,bak telur,bibir merah menyala bak delima,mata wrna kelabu,berkonteklens,wangi harummmmm...baju fuyoooooMalu eh jmpa doc coz miss v berbau,keputihan melampau.... Meh WhatsApp Hakak 0123570441 #GSLALLEGIANT #stokisjsd #femininewashjsd #jsdpromo #chantiqueclassic #rawatkeputihan #rengit #jsdrengit #femininewashbest #rawatkeputihan #keputihan #sengugut #lambatperiod

chantique_classic

Testimoni HOT!!!!Susuk Kekal Dara II (SKD II) *Bebas keputihan*Ketat, rapat dan mantap*Auto grip*Auto kemut*Auto denyut Sapa mau??? Lekaih2 pm wasup mek laju3 naaa018-3536684 #susukkekaldara2jsd #skd2jsd #rawatkeputihan #autogrip #autokemut #autodenyut #jsdmanismantappenuhrahsia #agensahjsd #cheras #btho #hululangat #batu9cheras #posseluruhmalaysia

nurshah89

Awak... KEMPEN : SEGAR DINGIN UNTUK CIK BUNGA Hampir tamat, nanti melepas... gigit jari tau Feminine wash x 2 unitMasker vagina x 1 unitRM 110.00 SAHAJA!!(Exc pos) JIMAT RM51!! FREE keahlian!Kempen ini sah sehingga 05-02-2017 sahaja* whatsapp 0123570441 #GSLALLEGIANT #rengit #chantiqueclassic #stokisjsd #jsdpromo #rawatkeputihan

chantique_classic

Pejam celik pejam celik Hri ni da 4/2/17Kjap nya da nk 5/2/17Korg yg lain da grab lom PROMO 2 Fw 1 mv RM110?? Jangan promo da abis awk nk nyesal kang whatsapp 0123570441 #GSLALLEGIANT #stokisjsd #chantiqueclassic #jsdpromo #rawatkeputihan

chantique_classic

Awakk Jgn lupa taw HARI NI last day PROMO 2fw 1 mv RM110 auto ahli Last day taw!!Last day taw!!Last day taw!!Last day taw!! Kalau awk sayangkan aset awkKalau awk sayangkan kesihatan awkAwk jaga la drpd sekarang..Org cakap sediakan payung SEBELUM hujan Gitcheww whatsapp 0123570441 #GSLALLEGIANT #stokisjsd #femininewashjsd #jsdpromo #rawatkeputihan #chantiqueclassic

chantique_classic

Awak... KEMPEN : SEGAR DINGIN UNTUK CIK BUNGA Hampir tamat, nanti melepas... gigit jari tau Feminine wash x 2 unitMasker vagina x 1 unitRM 110.00 SAHAJA!!(Exc pos) JIMAT RM51!! FREE keahlian!Kempen ini sah sehingga 05-02-2017 sahaja* whatsapp 0123570441 #GSLALLEGIANT #rengit #chantiqueclassic #stokisjsd #jsdpromo #rawatkeputihan #jsdjohor #jsdrengit #jsdbatupahat #batupahat #rengit

jamususukdara_johor

KEMBALI KETAT SEPERTI DARA"NASI LEMAK" ANJAL & GEBU.hanya Koyak & minumRasa yang sedap & mudah bawa.Jamu moden - Lenima Prune Juice.Whatsapp 012 373 2748KLIK LINK untuk yg mls nk save nohttps://tinyurl.com/juslenima. #langsing #montok #tegang #breastfirm #kekaldara #projekpikatsuami #missvketat #ketatkanrahim #jamumoden #breastfeeding #asetwanita #servisdalamanwanita #produkwanita #lenimaterbaik #rawatkeputihan #ketat #rahim #jusgoyangrapat #breastup #menegangkanpayudara #mengetatkanrahim #atasisenggugut #masalahperiod #terapiinstagram #igsokongan

ayuct76_beautyshop

Masker ni bentuknye serbuk ye. Mcm bedak.Anak dara cara pakainya calit je diluar.Klu gatal magic trus hilang gatal tu.Nak effect lgi sensasi dingin boleh cuci pakai femenin washYg dah kawen.. boleh insertkn sedalam2nye.. untuk effect ketat dan bersih.Murah je rm 25 tau!Kesan owesome! whatsapp 0123570441 #GSLALLEGIANT #stokisjsd #chantiqueclassic #maskervaginajsd #dropshipwanted #agentwanted #rawatkeputihan

chantique_classic

KEMBALI KETAT SEPERTI DARA"NASI LEMAK" ANJAL & GEBU.hanya Koyak & minumRasa yang sedap & mudah bawa.Jamu moden - Lenima Prune Juice.Whatsapp 012 373 2748 (AYU)KLIK LINK untuk yg mls nk save nohttps://tinyurl.com/juslenima. #langsing #montok #tegang #breastfirm #kekaldara #projekpikatsuami #missvketat #ketatkanrahim #jamumoden #breastfeeding #asetwanita #servisdalamanwanita #produkwanita #lenimaterbaik #rawatkeputihan #ketat #rahim #jusgoyangrapat #breastup #menegangkanpayudara #mengetatkanrahim #atasisenggugut #masalahperiod #terapiinstagram #igsokongan

rahsia_pikatsuami_lenima

BERDERAU DARAH SAYA!! Sy dah cuba gunakan INTIM GEL, baru 2 hari guna, smlm lepas sapu xsampai 30 mnt rasa macm ade bende keluar, rasa agak panas.. sy ingatkan dah dtg bulan sebab sepatutnya mmg belum time dtg bulan lg, jadi apalagi bergegas la pegi ambil pad.. masuk2 toilet sy rasa pelik erk bila tgk..HINGUS??? Berderau darah sy.. sy rasa hampa sgt.. selama ni sy ingatkan sy xde keputihan sebab yg keluar hari-hari biase aje.. Tapi rupanye yg pekat tertinggal di dlm dan bila sy korek rupanya banyak lagi yg keluar.. betul kata pengedar JSD kalau xcuba kita xtau tahap kebersihan miss v kita tu, kita ingatkan dh perfect rupenye mcm2 yg bersarang.. sebab mana mungkin kita boleh pastikan kebersihan kalau setakat cuci dengan air di luar je kan.. Skrg sy truskan guna INTIM GEL & MASKER VAGINA.. So pd awak,awak kat luar sana yg bergelar isteri,ape tunggu lagi..cubalah dan alami sendiri.Testimoni intim gel dan masker vagina. whatsapp 0123570441 #GSLALLEGIANT #stokisjsd #intimgeljsd #kerakkeputihan #rawatkeputihan #chantiqueclassic #rawatkeputihan #jsdpromo #chantiqueclassic

chantique_classic

Sapa kata lenima utk dalaman je..LPJ juga bantu utk meningkatkan stamina dan metabolisme wanita...agar lebih bertenaga dan kekal sihat sepanjang hari..Whatsapp 012 373 2748.KLIK LINK untuk yg mls nk save nohttps://tinyurl.com/juslenima. #langsing #montok #tegang #breastfirm #kekaldara #projekpikatsuami #missvketat #ketatkanrahim #jamumoden #breastfeeding #asetwanita #servisdalamanwanita #produkwanita #lenimaterbaik #rawatkeputihan #ketat #rahim #jusgoyangrapat #breastup #menegangkanpayudara #mengetatkanrahim #atasisenggugut #masalahperiod #terapiinstagram #igsokongan

rahsia_pikatsuami_lenima

Sapa kata lenima utk dalaman je..LPJ juga bantu utk meningkatkan stamina dan metabolisme wanita...agar lebih bertenaga dan kekal sihat sepanjang hari..Whatsapp 012 373 2748.KLIK LINK untuk yg mls nk save nohttps://tinyurl.com/juslenima. #langsing #montok #tegang #breastfirm #kekaldara #projekpikatsuami #missvketat #ketatkanrahim #jamumoden #breastfeeding #asetwanita #servisdalamanwanita #produkwanita #lenimaterbaik #rawatkeputihan #ketat #rahim #jusgoyangrapat #breastup #menegangkanpayudara #mengetatkanrahim #atasisenggugut #masalahperiod #terapiinstagram #igsokongan

ayuct76_beautyshop

Masker ni bentuknye serbuk ye. Mcm bedak.Anak dara cara pakainya calit je diluar.Klu gatal magic trus hilang gatal tu.Nak effect lgi sensasi dingin boleh cuci pakai femenin washYg dah kawen.. boleh insertkn sedalam2nye.. untuk effect ketat dan bersih.Murah je rm 25 tau!Kesan owesome! whatsapp 0123570441 #GSLALLEGIANT #stokisjsd #chantiqueclassic #maskervaginajsd #jsdrengit #rengit #jsdbatupahat #batupahat #agentwanted #dropshipwanted #rawatkeputihan

jamususukdara_johor

ANDA ADA PERASAAN DINGIN TERHADAP PASANGAN?.Atasi masalah dingin bersama pasangan dengan amalan Lenima Prune Juice..LPJ diciptakan formulanya Khas untuk kaum hawa merawat dan mencantikkan kewanitaan..Whatsapp 0123732748.KLIK LINK untuk yg mls nk save nohttps://tinyurl.com/juslenima. #langsing #montok #tegang #breastfirm #kekaldara #projekpikatsuami #missvketat #ketatkanrahim #jamumoden #breastfeeding #asetwanita #servisdalamanwanita #produkwanita #lenimaterbaik #rawatkeputihan #ketat #rahim #jusgoyangrapat #breastup #menegangkanpayudara #mengetatkanrahim #atasisenggugut #masalahperiod #terapiinstagram #igsokongan

ayuct76_beautyshop

ANDA ADA PERASAAN DINGIN TERHADAP PASANGAN?.Atasi masalah dingin bersama pasangan dengan amalan Lenima Prune Juice..LPJ diciptakan formulanya Khas untuk kaum hawa merawat dan mencantikkan kewanitaan..Whatsapp 0123732748.KLIK LINK untuk yg mls nk save nohttps://tinyurl.com/juslenima. #langsing #montok #tegang #breastfirm #kekaldara #projekpikatsuami #missvketat #ketatkanrahim #jamumoden #breastfeeding #asetwanita #servisdalamanwanita #produkwanita #lenimaterbaik #rawatkeputihan #ketat #rahim #jusgoyangrapat #breastup #menegangkanpayudara #mengetatkanrahim #atasisenggugut #masalahperiod #terapiinstagram #igsokongan

rahsia_pikatsuami_lenima

Ini barang hot untuk rawatan kentut depan..Uolls dah ada kerr?? Konfius kentut depan??Kentut depan ni akibat Miss V loose, ada air bubble keluar dari pintu depan..Kentut ni tak dapat ditahan-tahan macam kentut belakang tu..Once dia nak keluar, di keluar je..nak-nak bila tengah solat..stress mak nakk... whatsapp 0123570441 #GSLALLEGIANT #MASKERVAGINA #kentutvagina #rawatkeputihan #chantiqueclassic #byibz #stokisjsd

jamususukdara_johor

Ini barang hot untuk rawatan kentut depan..Uolls dah ada kerr?? Konfius kentut depan??Kentut depan ni akibat Miss V loose, ada air bubble keluar dari pintu depan..Kentut ni tak dapat ditahan-tahan macam kentut belakang tu..Once dia nak keluar, di keluar je..nak-nak bila tengah solat..stress mak nakk... whatsapp 0123570441 #GSLALLEGIANT #MASKERVAGINA #kentutvagina #rawatkeputihan #chantiqueclassic #byibz #stokisjsd

chantique_classic

ISU MERUANG FARAJRamai yang tak tahu pasal ni.Ada yang tahu tapi ambil remeh.Islam itu indah syg..Setiap hukum ada hikmah.Islam sangat mementingkan kebersihan.dan Meruang adalah salah 1 cara untuk jaga kebersihan diri kita.. Nak tau macam mana cara meruang? Or nak tau kelebihan meruang?? Meh PM/WA 0123570441 #GSLALLEGIANT #stokisjsd #chantiqueclassic #rawatkeputihan #jsdpromo #stokisjsd

chantique_classic

Anak dara keputihan teruk..Kena guna Feminine Wash JSD dan Masker Vagina? Bukan tak bagi guna Masker Vagina je..Tapi Masker Vagina ni akan serap keputihan, cecair busuk lendir2. Nanti miss V jadi kering berkuping.. Bila guna dengan Feminine Wash jsd, Feminine Wash akan bersihkan dan lembapkan balik miss V.Jgn lupa berfeminine wash dlu tauSET Gabungan FW + MV lagi MANTAP.. whatsapp 0123570441 #GSLALLEGIANT #stokisjsd #jsdpromo #femininewashjsd #jsdrengit #chantiqueclassic #stokisjsd #jsdpromo #rawatkeputihan

chantique_classic
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.