Photos and videos from all countries

Photos and videos for #plak

Yeni gelen #plak lar #queen #moğollar #erolbüyükburç ve yüzlerce #plak çeşidiyle #hatay #antakya da sadece #gokhanmusic te #müziksizhayateksiktir 2140888

gokhanmuzik

bugün ayrancı antika pazarında plaklar için tanesi 5 lira diyen bir tezgah vardı, aradım taradım o bir yığın plak arasından bunları buldum. #vinyl #bargain #records #manhattantransfer #thebluebells #alberthammond #randynewman #jorgecalderon #plak #vinylporn

egemenlimon

F a m i l y ! Sorg lagi mana? Takdok dalam gambar. Xciden plak adik bongsu kitrg. Dalam kelam kabut majlis tadi bole plak dia xciden. #eday #engangementday #onestepcloser #likesforlikes #likeme #vscoviewer #PhotoGrid #igmalaysia #vscofeature #snapseed #snapseedgraph #instalikesapplike

azrqmhsn

Lama tak upload video abg #amirqushayyi Leh plak nmpk kacang...hahhaha... teringat kacang yg bg gajah hari tu la tu... Org bg gajah makan,ni dia yg makan plak...sian gajah .Lesson: Animal

nazhirahadam

Td upload video model2 cantik pkai POP SQUARE SATIN PRINTED..semua da angan2 ke jadi model cantik tu..ha nah sy repost plak tutorial dari #ariani..confirm lgi pop pop dr model tu..silap2 awk2 awek manis plak bleh apply jd model,,,barulah betol2 #arianilover #arianilovers gituu,,hik hik

dsistyle

Erol BüyükburçKölen Olayım / Aldandım 》》plağımız 5 TL den mezata konmustur efendim...Not: Kapak ve plak tertemiz durumdadir Kargo alıcıya ait... #erolbuyukburc #kolenolayim #plakolik #satılıkplak #plak #pikap #plakçalar #music #lp #33lük #45lik #bitpazari #feriköy #feriköyantikapazarı #taşplak #gramafon #koleksiyon #vinly #records #vintage #antika #nostalji #tutku #istanbul #vsco #vscoturkey #old #likeforlike #instagram #like

plakolik

Internet xde + letrik plak tunggu tnb dtg repair cable luar berasap..hmm ni projek lattest mama utk ank mama..mini classroom..whiteboard just tunggu whiteboard sticker order internet smpi..papan dh ready on the wall..actually mama je yg lebih2 sbb mama nk amik mood jd teacher kn nanti meja ni plak sbnarnye nk cover miter saw xtahu nk ltak mna..me & DIY xleh dipisahkn #diyclassroom #diytable

jassminerosse

Hi semua! Maaf klu sis kurng update n lmbat reply. Yela bkn senang nk balance kan idup bisnes n bekerja. Klu bekerja pn kna pegi sana sini sis msih lg cuba utk balance kn bisnes jgk. Yela bkn senang nak senang n bkn senang nk menyesuaikan diri. Eh tetiba tercurah perasaan.Ni siz nk bg tahu. Product ni selamat di guna kan tau. Bahan2 pn di jamin halal n selamat. KKM da apply tngu nk dpt ja sijil tu. Sis ckp ni sbb ramai ragu2. Tu sbb la sis xnk korng ragu2 lg tau. Sis tgh restock lg ni. Da nk gaji kan? Jgn lper plak beli #twc ni heheheee... Nnt melepas plak nk kna tngu gaji bln lain plak. Nak2 bila nk dkat raya ni kannnn... #twcselangor #thewhiteningcollagen #agenttwc #teamthesuriaroses #putihdlmmasa2hari #thesuriaroseswhiteningcollagen #putrajaya #cyberjaya #nilai #enstek #mercatoenstek #klia #usim #limkokwing #cucms #mmu #kpj #letscantik #janganmengata #kotaseriemas #thesuriaroses.rizq #whiteningcollagenadakkm #whiteningcollagenhalal

thesuriaroses.rizq

Korang cuba bayangkan, bayangkan yerrr.. Korang ade mslh keputihan kronik, bau kohong menusuk kalbu, longgar tak payah kata la, pastu naik plak kulat2, ade plak jerawat mata ikan, pastu kutu plak duk bertempek kat poet tuhhh.. Huhhh!!!! Mau kerr somi duk dekat??? Dan smpai satu tahap korang pergi buat pap smear, pastu kuar la result & doctor kabo korang ade KANSER SERVIK!!!!!!Xke gelap dunia????Xke gundah hidup??? Haaaa, sebelum abis beribu-ribu nak rawat cube lerr cegah sebelum parah..Kerana????Kerana kita wanita mempunyai satu RAHIM!!!!! Pm/whatsapp www.wasap.my/60182924592 #stokisjamususukdara #stokisjsdmelaka #agendropshipdiperlukan #manismantappenuhrahsia #jamupengantindara #femininewash #CoklatLoveHabibi #susukkekaldara #beryna #maskervagina #intimgel #sabunanggunpesona #sabunsinus #sabunsericahaya #jamulelakijutawan #jamujalinancinta #jamusericahaya #losyenmdhl #minyakikatkasih #herbarium #collagendelimalicious #lipstikjsd #foundationjsd #keputihan #kentutvagina #senggugut

jsdrosmariah

Alamak terjumpa dy plak

farra_najuwa

Nak share something dgn uolls nii..selalunya kite ni ssh jgk la nk membuang pg² ni..tp kan, sejak makan #Tawb ni ok plak membuangnya.. Haaa..sebab ape?? Sebabnya kite kn minum green tea 2 kali sehari..setiap hari mmg xpenah miss la minum green tea tu..pagi² sekali lps breakfast..lps tu malam plak sebelum tido..esoknya insyaallah membuang la korg nnt..hehe.. Bestkan bile dpt buang segala toksin² dlm bdn ni setiap hr? Haaa..mne la tau blh kurangkan berat bdn tu kite tak cuba kite tak tau kan? Sape yang nak merasa putih gebu flawless blh PM/WHATSAPP 0173861167 #TanteAustralianWhiteningBooster #Bestseller #Viral #Tawbthebest

qirezshopz

Hari nie celcom plak bg bday

lifetime_wayfarer

Tdi kne cbut blu aym ni kne parot klape plak #sdeh

aimandevil

Cepat grabb mse promosi tgh ade ni...nnti dh hbis mnyesal plak Jom laaa road to flawless dgn thalia ni..raya dh nk.dekat dh..tggl bpe bulan je..Kan best skin dh cntik..dah xsegan.jumpa sdra mara..bole selfie byk².. nnti msti ade puji.."cantik skin u..pkai ape?" ..hehe msti la thalia kn...jom follow ig sis ni..Sbb ape plak nk kne follow..sbb nye..sis lpas hbis promosi..tggu je la t..nti sis akn bt lgi promosi...haaaa....jomm follow rmai² rugi xfollow taw..Jommmm..lekass wassap sis or dm je.. 01136156408promotion till4/3/2017cream thaliacom set (soap n.cream) #thaliaskincare #creamthalia #thaliaagent #krimjerawat #krimparut #tescosemenyih #bandartasikkesuma #beranangy

thalia_skincare_lover

KARANG LAUT CANTIK, TAPI KARANG GIGI?Baik mengaku kalau anda anda plak gigi yang dah menebal.Nak gi klinik gigi untuk buat cuci gigi malas. Tapi hati nak. Tapi takde masa. Tapi takut kena bayar mahal. Dan banyak lagi tapi tapi yang menghalang.Nah! Kami ada solusi. Cuba #ivtbright nih. Dah banyak testimoni yang berjaya singkirkan karang/plak gigi yang tebal ni hanya dengan amalan gosok gigi dengan iv tbright.Wassap kham 0166604945 #ivtbright

anis_schahaniz

KARANG LAUT CANTIK, TAPI KARANG GIGI?Baik mengaku kalau anda anda plak gigi yang dah menebal.Nak gi klinik gigi untuk buat cuci gigi malas. Tapi hati nak. Tapi takde masa. Tapi takut kena bayar mahal. Dan banyak lagi tapi tapi yang menghalang.Nah! Kami ada solusi. Cuba #ivtbright nih. Dah banyak testimoni yang berjaya singkirkan karang/plak gigi yang tebal ni hanya dengan amalan gosok gigi dengan iv tbright.Wassap kham 0166604945 #ivtbright

comesayni_husain

Ofis metal,ofiste de plak çalacak halimiz yok. Sodom in my ears.

wirelesson

Last utk sejenis ini jap g kita tukar sekut lain plak #sekutrayo #dugaanatkinssambilbuatkuihraya

farinadanish

Nasib xajk main2 tp dia dok korek2 mata plak.. #eirfan #2years

princessika2310

Teklimizin ikinci versyonu ile birlikte kocaman mavi bir plak gelmiş .

the_rock_father

Cantiknya uolsss cardigan printed nim labuh lepas tuh kain sejuk plak tuh .. Harga plak ?? bapak murah hanya RM 35 shj tau .. Nk tgk jenis mcm mana uolss kena dtg serbu butik hari ini jugak tau ..Blh walk in ke butik berhadapane ria mart dungun atas celcom tingkat 1.Dibuka jam 10 pagi sehingga 7 ptg ( jumaat tutup ).Atau jika ingin membeli secara online blh whassap kami screenshot gambar kuantiti produk nak.Ke 0179591626 .. #staylishtay_boutique #paka #kemaman #kerteh #dungun #terengganu #mesramall #kuantan #shahputra #kolejshahputra #vendorconceptboutique #bandarsuragate #pusatperniagaansuragate #kuantan #kolejshahputra #shahputra #vendor #vendordungun #dungun #uitmdungun #politeknikdungun #vendorkonsepbutik

staylishtay_boutique

QUESTION TIME..Magie siam atau mi serda HALAL atau tdk utk muslim?..Jawapanya HALAL. Maggie siam yg dijual mempunyai logo halal yg telah diluluskan serta diiktiraf oleh jabatan hal ehwal islam thailand. Disetiap paket maggie siam trdapat logo halal, so jgn bimbang n jgan ragu2 plak yer. Namun klau ada jga yg ragu2 tu lbh baik jgn beli nnti timbul isu lain plak ok... #maggisiam #maggiesiam #magiesiam #maggisiammurah #maggisiamtomyam #maggiesiammurah #magiesiammurah #maggie #maggi #rm27 #rm20 #rm30 #rm20 #bazaar #bazarpaknilmurah #bazaaronline #maggisiammalaysia #miserda #maggiserda #maggieserda #kerabumaggi #kerabumaggie #bazaarrantaupanjang

theyumie_shop

Melayan anak selera chicken chop plak dia mlm ni... #anakmknabahtgkje #wanlagend #pulaiperdana

_blackfeel_

Setel job minggu lepas,time edit plak,, #utaqhamai #padanglalang #lucreative.co

wanrexua

Setel job minggu lepas,time edit plak,, #utaqhamai #padanglalang #lucreative.co

wanrexua

Setel job minggu lepas,time edit plak,, #utaqhamai #padanglalang #lucreative.co

wanrexua

Same laaa kitewww.Now makan cemana pon berat is maintain. Asalkan ideal is okayyy..Yang penting, 1st 6month kene konsisten pakai.Bak kata orang, "Time santap tu tak ingat ke lemak. Siap boleh plak biar je dulu sampai montel n bonchhh. Sabar nau2..Tp bila time nak sesangat lemak tu pergi jauh2, nak 1hari je terus gone. Alaaaahai, tak sabar nau2 plak.".Apa2pon jangan la sedih.Boleh cuba ukur lilit. Sure ada inch loss bila pakai #pbcorset .Tak turun berat dulu, inci yang berkurang.. #rm50registerahli #cashrebaterm400 #bonusrm220 #penjimatanberganda #berniagagayaPIN #ProjekKunci #natrahnordin

natrahnordin.premiumbeautiful
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.