peningkepala Videos, photos, people - IRFS.AZ
Photos and videos from all countries

Photos and videos for #peningkepala

2 years gone and i havnt change a shit #peningkepala #tbsunday #sheprego #pulloutboyz

muhdfaizreza

Under the shade of this beauty of a tree - Gingko biloba. The leaves of the tree are often used in herbal medicine for its vasodilatory effects, improving blood flow which can boost mental performance and memory. #bijaksanabijaksini #minorchangesmajorimpact #oksigen #takfokus #mengantuk #takbertenaga #jerebu #asap #peningkepala #cepatletih #konsentrasi #sihat #karbonmonoksida #pahang #kuantan #hujan #pantaitimur #badan #otak #brainfood #brainergy #brainergyjuice #hiq #herbalmedicine #naturopathy #gingkobiloba

mijejusoh

Ceria boss kita Alhamdulillah diberi peluang dan rezeki bertemu idola motivasi akak.Juga diberi rezeki menuntut ilmu BIJAKSANA BIJAKSINI.Amizam Perunding Bijaksana Bijaksini Pahang0139287710 #bijaksanabijaksini #minorchangesmajorimpact #oksigen #takfokus #mengantuk #takbertenaga #jerebu #asap #peningkepala #cepatletih #konsentrasi #sihat #karbonmonoksida #pahang #kuantan #hujan #pantaitimur #badan #otak #brainfood #brainergy #brainergyjuice #hiq

mijejusoh

Antara anak2 yang memilih BRAINERGY untuk membantu tingkatkan kemampuan menghafal dan mengingat surah2 dalam Al-Quran. Moga #bijaksanabijaksini menjadi asbab cemerlang di sini cemerlang di sana.. #bijaksanabijaksini #minorchangesmajorimpact #oksigen #takfokus #mengantuk #takbertenaga #jerebu #asap #peningkepala #cepatletih #konsentrasi #sihat #karbonmonoksida #pahang #kuantan #hujan #pantaitimur #badan #otak #brainfood #brainergy #brainergyjuice #hiq #tahfiz

mijejusoh

Semua milikNya dan atas izinNya..tapi kita tidak dihalang untuk berusaha yang terbaik dan tidak mudarat.. Usahakan untuk anak kekal cemerlang dunia akhirat. Pelaburan hari ini untuk masa depan.. #bijaksanabijaksini #minorchangesmajorimpact #oksigen #takfokus #mengantuk #takbertenaga #jerebu #asap #peningkepala #cepatletih #konsentrasi #sihat #karbonmonoksida #pahang #kuantan #hujan #pantaitimur #badan #otak #brainfood #brainergy #brainergyjuice #hiq #pt3 #upsr #spm

mijejusoh

"Jika kau ragu-ragu dari awal, jangan main cebur saja. Jika kau tidak paham dari awal, tak ada kata terlambat untuk belajar. Jika tetap kau tidak paham karena tidak mau belajar, pusinglah aku." #latepost #latepostpokoknya #siapaaku? #dimanaini? #purapuraamnesia #cieeeadayanggagalmoveon #adayanggagalliburan #perihhayatibang #adayanggagalnobaraadc2 #hahahestekapaanini? #mungkinediblapar #perlugofood? #perlubanget #perlulaptop #lupabawa #peningkepala #manaadapeningkaki? #aukah #stophestek

lathifahedib

Sapa ada tengok promo dalam tv alhijrah tadi? Rancangan BFrenz.. Promosi bermula hari ni sehingga 4 Mac 2017.. 1 set HI-Q dan 1 BRAINERGY cuma RM150 (tidak termasuk pos). Jimat RM16!Nak cuba ke nak try? Pm! #bijaksanabijaksini #minorchangesmajorimpact #oksigen #takfokus #mengantuk #takbertenaga #jerebu #asap #peningkepala #cepatletih #konsentrasi #sihat #karbonmonoksida #pahang #kuantan #hujan #pantaitimur #badan #otak #brainfood #brainergy #brainergyjuice #hiq #gotukola #gingkobiloba

mijejusoh

Dah ada yang dapat gaji kan..kann..kannn..sebelum licin jom pakat beli suplemen untuk anak2.. Penting tau ank2 makan suplemen..selain untuk otak juga untuk ketahanan badan mereka. Kalau anak sihat, mak ayah jugak yang seronok kan?? #bijaksanabijaksini #minorchangesmajorimpact #oksigen #takfokus #mengantuk #takbertenaga #jerebu #asap #peningkepala #cepatletih #konsentrasi #sihat #karbonmonoksida #pahang #kuantan #hujan #pantaitimur #badan #otak #brainfood #brainergy #brainergyjuice #hiq

mijejusoh

Brainergi ni sesuai utk kanak-kanak 3tahun ke atas pelajar sekolah IPTgolongan bekerja yg selalu letih dan guna bnyak minda / berfikirwarga emas utk mengatasi gejala nyanyukMengandungi khasiat gotu kola, gingko biloba, bayam, minyak ikan, mangga, epal, seleri dan banyak lagi campuran khasiat buah dan sayuran. #bijaksanabijaksini #minorchangesmajorimpact #oksigen #takfokus #mengantuk #takbertenaga #jerebu #asap #peningkepala #cepatletih #konsentrasi #sihat #karbonmonoksida #pahang #kuantan #hujan #pantaitimur #badan #otak #brainfood #brainergy #brainergyjuice #hiq

mijejusoh

Pagi tadi sebelum ke sekolah anak2 breakfast apa? Akak biasa bekalkan makanan yang tak terlalu berat dan tak ringan sgt..sedang2 aje supaya mereka tak terlalu lapar sblm makan tghari.. Lagi satu wajib bagi dorang minum BRAINERGY..untuk tenaga dan nak dapatkan kebaikan nutrisi dari sayuran dan buahan.. #bijaksanabijaksini #minorchangesmajorimpact #oksigen #takfokus #mengantuk #takbertenaga #jerebu #asap #peningkepala #cepatletih #konsentrasi #sihat #karbonmonoksida #pahang #kuantan #hujan #pantaitimur #badan #otak #brainfood #brainergy #brainergyjuice #hiq #nutrisi

mijejusoh

Bila badan rasa lemau..ini lah yang akak ambil mkn pagi2 sebelum sarapan sebab nak tenaga..reaching 4 series mmg ada perubahan pada diri especially akak yang jenis tak beriadhah..badan cpt rasa lemah dan dah tak energetik macam dulu.. tapi dah ada BRAINERGY bantu beri tenaga.. #bijaksanabijaksini #minorchangesmajorimpact #oksigen #takfokus #mengantuk #takbertenaga #jerebu #asap #peningkepala #cepatletih #konsentrasi #sihat #karbonmonoksida #pahang #kuantan #hujan #pantaitimur #badan #otak #brainfood #brainergy #brainergyjuice #hiq #tenaga #energetik

mijejusoh

Tau tak jerebu dan asap menghadirkan banyak karbon monoksida yang menghalang fungsi darah membawa oksigen kedalam badan dan otak? Kesannya kita kerap pening kepala, cepat letih, mudah mengantuk, kurang konsentrasi dan tidak bertenaga.Tanda-tanda seperti ini berlaku kepada sesiapa sahaja tanpa mengira usia, status, latar belakang malah kepada mereka yang mengamalkan cara hidup sihat. #bijaksanabijaksini #minorchangesmajorimpact #oksigen #takfokus #mengantuk #takbertenaga #jerebu #asap #peningkepala #cepatletih #konsentrasi #sihat #karbonmonoksida #pahang #kuantan #hujan #pantaitimur #badan #otak #brainfood #brainergy #brainergyjuice #hiq

mijejusoh

Kerap ambil makanan ringan??? Jom baca kesannya.. Makanan Ringan Dan Kesan Pada OtakMakanan ringan juga boleh merosakkan fungsi otak. Satu kajian telah di lakukan di Baycrest Centre for Geriatric Care di Universiti Toronto, Kanada, berhubung dengan perkara ini. Mereka mendapati makanan ringan yang memang mengandungi lebihan lemak, merosakkan daya konsentrasi dan ingatan otak. Hal ini disebabkan, Makanan ringan merosakkan fungsi otak otak memerlukan glukosa untuk berfungsi dengan baik sedangkan lebihan lemak mengganggu peranan glukosa itu.Profesor Carol Greenwood, seorang pakar sains dari Kunin-Lunenfeld Applied Research Unit di Universiti Toronto merumuskan, makanan ringan yang mengandungi kadar lemak dan protein yang tinggi dan karbohidrat yang rendah pastinya bukan makanan yang sesuai untuk otak manusia. #bijaksanabijaksini #minorchangesmajorimpact #oksigen #takfokus #mengantuk #takbertenaga #jerebu #asap #peningkepala #cepatletih #konsentrasi #sihat #karbonmonoksida #pahang #kuantan #hujan #pantaitimur #badan #otak #brainfood #brainergy #brainergyjuice #hiq #junkfood #rosakotak

mijejusoh

Sedikit Info berkaitan salah satu kandungan ekstrak yg ada dalam BRAINERGY iaitu GINKGO BILOBA... Apa Itu Ginkgo Biloba?Ginkgo Biloba adalah antara salah satu spesis pokok yang tertua di dunia. Ekstrak daun Gingko biloba sering digunakan bagi tujuan rawatan., Secara tradisional ,Ginkgo digunakan dalam rawatan sebagai supplemen bagi membantu meningkatkan peredaran darah dan meningkatkan daya ingatan.Bagaimana Ginkgo Bertindak Dalam Badan?Para saintis menemui 40 jenis bahan dalam gingko, namun hanya dua jenis bahan iaitu flavanoids dan terpenoids sahaja yang dipercayai bertindak sebagai ubat. Flavinoids adalah antioksidan yang berasal daripada tumbuhan dan kajian ke atas haiwan menujukkan ia dapat memelihara saraf ,otot-otot jantung, salur darah dan retina mata daripada kerosakan. Terpenoids bertindak dengan meningkatkan pengaliran darah melalui pembesaran salur darah dan mengurangkan kepekatan platelet.Kegunaan Gingko biloba?Fungsi kognitif (daya pemikiran dan ingatan)Ginkgo sering diperkatakan sebagai `brain herb’. Terdapat beberapa hasil kajian yang yang mengaitkan dengan peningkatan daya ingatan ke atas pesakit dementia namun tiada kesan sedemikian dikesan bagi individu yang sihat.yang mengalami kekurangan daya ingatan akibat peningkatan umur. #bijaksanabijaksini #minorchangesmajorimpact #oksigen #takfokus #mengantuk #takbertenaga #jerebu #asap #peningkepala #cepatletih #konsentrasi #sihat #karbonmonoksida #pahang #kuantan #hujan #pantaitimur #badan #otak #brainfood #brainergy #brainergyjuice #hiq #gingkobiloba #gotukola #flavanoids

mijejusoh
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.