Photos and videos from all countries

Photos and videos for #pasirputeh

Dolce Vita Design: Moonlight Material: Plain Chiffon with Jewels Size available: Voila - RM139.00 Voila Maxi - RM149.00 Chic - RM149.00 Chic Maxi - RM159.00 . Whatsapp to purchase +6 010 909 8555 . Walk in to our boutique in bandar Jerteh FAVOURITAS BOUTIQUE Saturday to Thursday 930am to 530pm . Landmark: 🏠 Jalan Besar KB - KT 🏠 Depan Perodua Sales Jerteh 🏠 Sederet Pizza Islam/ Kedai Murtabak . #bokittabesut #ilovebokittahijab #bokittaMY #bokittamalaysia #bokittahijablovers #bokittalovers #nopinhijab #instanthijab #prestichhijab #jerteh #besut #machang #setiu #pasirputeh #pasirputih #kgraja #kualabesut

5 1 Feb 25, 2018

Admin nk share sikit projek terbaru #MGRproperties ... >>>> sesiapa yg ingin mmberi sumbangn iklhlas utk MADRASAH PONDOK HAJI YAAKOB KG WAKAF yg baru sahaja dibina.....bleh salurkn ke no akaun seperti yg tentera...😊😊 #MGRproperties #newprojek #binamadrasah #madrasahpondokhajiyaakob #pasirputeh #sumbanganamal #thnksQsupportMGR #createbyMGRproperties

1 1 Feb 25, 2018

Dolce Vita Design: Moonlight Material: Plain Chiffon with Jewels Size available: Voila - RM139.00 Voila Maxi - RM149.00 Chic - RM149.00 Chic Maxi - RM159.00 . Whatsapp to purchase +6 010 909 8555 . Walk in to our boutique in bandar Jerteh FAVOURITAS BOUTIQUE Saturday to Thursday 930am to 530pm . Landmark: 🏠 Jalan Besar KB - KT 🏠 Depan Perodua Sales Jerteh 🏠 Sederet Pizza Islam/ Kedai Murtabak . #bokittabesut #ilovebokittahijab #bokittaMY #bokittamalaysia #bokittahijablovers #bokittalovers #nopinhijab #instanthijab #prestichhijab #jerteh #besut #machang #setiu #pasirputeh #pasirputih #kgraja #kualabesut

5 1 Feb 25, 2018

Dolce Vita Design: Moonlight Material: Plain Chiffon with Jewels Size available: Voila - RM139.00 Voila Maxi - RM149.00 Chic - RM149.00 Chic Maxi - RM159.00 . Whatsapp to purchase +6 010 909 8555 . Walk in to our boutique in bandar Jerteh FAVOURITAS BOUTIQUE Saturday to Thursday 930am to 530pm . Landmark: 🏠 Jalan Besar KB - KT 🏠 Depan Perodua Sales Jerteh 🏠 Sederet Pizza Islam/ Kedai Murtabak . #bokittabesut #ilovebokittahijab #bokittaMY #bokittamalaysia #bokittahijablovers #bokittalovers #nopinhijab #instanthijab #prestichhijab #jerteh #besut #machang #setiu #pasirputeh #pasirputih #kgraja #kualabesut

1 1 Feb 25, 2018

Assalamualaikum semua. Dapatkan koleksi EDT terbaru dari NH iaitu Serenity Series di Favouritas. Istimewa, harganya tak mahal cuma RM59.00 sahaja. Terdapat 3 jenis scents yang untuk set ini iaitu Aqua Grace, Summer Peach dan Ivy Rose. . Whatsapp +6 010 909 8555 . Walk in to our boutique in bandar Jerteh FAVOURITAS BOUTIQUE Saturday to Thursday 930am to 530pm . Landmark: 🏠 Jalan Besar KB - KT 🏠 Depan Perodua Sales Jerteh 🏠 Sederet Pizza Islam/ Kedai Murtabak . #naelofarhijabbesut #naelofarhijab #NHauthorizedstockist #Naelofar #NaelofarBesut #NaelofarJerteh #Serenityseries #NHperfume #NaelofarPerfume #perfumeNeelofa #NeelofaEauDeparfum #serenityseriesbyNH #NaelofarhijabLovers #NHlovers #ilovenaelofarhijab #Jerteh #Besut #machang #setiu #pasirputeh #pasirputih #kgraja #kualabesut

6 1 Feb 25, 2018

Selesai sudah Kem Kepimimpinan Pemimpin Pelajar SMK Bukit Jawa. Tarima kasih kami ucapkan kepada Fasitator yang terlibat dalam mnjyakan kem ini #FiCons #FutureInspireCosultant #kemKepimpinan2018 #motivasi #smkBukitJawa #PasirPuteh

10 1 Feb 25, 2018

. SEWA HANTARAN 2018 🔥🔥🔥 . AVAILABLE FOR APRIL - DEC 2018 ‼️ . Nak hantaran uollss cun mcm ni ?? 🙋🏻‍♀️ . ✔️FREE Gubahan ✔️FREE Tag Hantaran ✔️Boleh request warna bunga/reben lain . ❇️ Booking diterima seawal 3 bulan sebelum majlis . . 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷 . Buat semua bakal pengantin 2018 yg belum buat any preparation utk hantaran..Tak payah pening2 kepala,jangan sampai jadi migrain 💆🏻‍♀️ . SHM Pasir Putih menyediakan servis sewa hantaran semudah ABC jer 🤗 . Pilih design & tema ➡️ Wassap admin utk check availability date..Mudah kan 🤷🏻‍♀️ . Kenapa perlu sewa jer 🧐 🌷Kos beli barang2 hantaran yg semakin tinggi👉🏼buat apa membazir utk penggunaan hanya sekali utk tunang & kahwin 🌷Tak kreatif 👉🏼antara sebab paling besar kenapa uollss perlu sewa jer..terdapat pelbagai design hantaran yg uollss boleh pilih dr SHM 🌷Takde sape nak guna lepas majlis 👉🏼 even ada adik2 pun,,trend & design hantaran sentiasa akan berubah mengikut peredaran zaman 🌷Jimat masa & tenaga 👉🏼 sedia maklum uollss muda mudi kelantanese ramai yg bekerja di luar dr kelantan kan..mmg xde masa nak uruskan semua..just booking online,time majlis semua dah siap 🌷Save bajet 👉🏼 dgn hanya menyewa dr kami sedikit sebanyak uollss dapat jimat sikit kos belanja kahwin..harga kami sgt berpatutan & berbaloi dgn apa yg uollss request.. . Pilihan di tangan anda 🤗 . Berminat, 📲 WA 019-9137661 for more details . #hantaran #hantaranideas #hantarankahwin #hantaransimple #hantarannikah #kelantan #tunang #hantaranbajet #hantarankelantan #hantaranmurah #dulanghantaran #kelantanese #malaywedding #pasirputeh #nikah #nikahkahwinmalaysia #kotabharu #sewadulang #kelantanwedding #igkelantan #besut #bazarpaknil #kahwinmalaysia #kahwinkahwin #kahwinmall #machang #hantaranpengantin #visitmyig #jomkahwin #kelate

11 1 Feb 25, 2018

Done delivery ke Kg Bunut Susu, Pasir Mas..hadiah dari kawan sempena pertunangan 😉 Terima kasih kerana memilih servis kami 😊 Delivery seluruh negeri Kelantan kecuali Kuala Krai & Gua Musang Whatsapp📲01120870310(agent pasir puteh) #teamsurprisecinta #surprisecintakelantan #agentpasirputeh #birthdaysurprise #anniversary #convocation #surpriseplanner #kotabharu #pasirputeh #wakafcheyeh #pasirtumboh #pasirmas #kubangkerian #ketereh #melor #kadok #koklanas #peringat #machang #bachok #tanahmerah #pcb

18 2 Feb 25, 2018

OTW Untuk COD #jerteh #kotabharu #pasirputeh #kelantan Rm59.00 Postage rm8 2 pcs free postage

4 1 Feb 25, 2018

Untuk COD #jerteh #kotabharu #pasirputeh #kelantan Rm59.00 Postage rm8 2 pcs free postage

1 2 Feb 25, 2018

Untuk COD #jerteh #kotabharu #pasirputeh #kelantan Rm59.00 Postage rm8 2 pcs free postage

2 0 Feb 25, 2018

Untuk COD #jerteh #kotabharu #pasirputeh #kelantan Rm59.00 Postage rm8 2 pcs free postage

0 1 Feb 25, 2018

Untuk COD #jerteh #kotabharu #pasirputeh

2 0 Feb 25, 2018

Vivo Y35 . 💣Promosi Harga Borong💣 . 🔥1 Casing = RM30 . 🔥2 Casing = RM50 . 🔥5 Casing = RM110 . 👉Phone Lain Pun Boleh . 👉WhatsApp +6013-7675299 Untuk Order . 👉Boleh Guna Design / Gambar Sendiri 😘 . . #kualakububharu #kualaselangor #lubokchina #pekan #penampang #kualanerus #gambang #merlimau #ulukinta #merdeka #kotatinggi #bangsar #gombak #pantaidalam #kepalabatas #beranang #mantin #utmawesome #pengkalankubur #kualakrai #bintulu #salaktinggi #pasirputeh #setiaalam #kptm #kptmbangi #kptmkb #kptmipoh #senai

4 1 Feb 25, 2018

ready stock!! ready stock!! 😍😍😍😍😍😍 http://www.wasap.my/60124648770 📱📱 Boleh search dalam waze ikea kelantan ready stock 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 berikut waktu perniagaan,,buka setiap hari ✔Ahad- Sabtu 10 pg - 6 ptg (rehat 1 ptg - 2 ptg) ✔Jumaat 10 pg - 6 ptg (rehat 1245 tghari -2.30 ptg) ☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟☟ Jemput datang ke kedai kami yang terletak di Kg Parit, Pasir Tumbuh (dari cabang 4 Pasir Tumbuh menghala ke Tiong dlm 2 km kedai kami berada di sebelah dmaras trading di sebelah kanan, ada signboard ikea dan kayu pine di tepi jalan) Boleh search dalam waze ikea kelantan ready stock http://www.wasap.my/60124648770 :) :) http://www.wasap.my/60124648770 :) :) http://www.wasap.my/60124648770 :) :) #ikea #ikeakelantanreadystock #ikealover #ikeashopper #kotabharu #pasirtumbuh #kubangkerian #sayajualbarangikea #tumpat #pasirmas #readystock #kgparit #ikeapersonalshopper #peminatikea #homedecor #rumahcantik #kelengkapanrumah #hargaberpatutan #kelantan #kelate #klate #pasirputeh #deko #dekorumah #murah #cantik #ikeakelantan

10 2 Feb 25, 2018

ehhhh ado bot nambe ko sini 😅 #tokbali #pasirputeh #kelantan

69 5 Feb 25, 2018
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.