Photos and videos from all countries

Photos and videos for #omega

TESTIMONI SET SLIMMING SHAKLEE Kalau nak turunkan berat badan, pastikan ia turun lemak. Sebab, 1kg lemak lebih besar saiznya dari 1 kg daging. 1) Perasan tak kadang kita turun 1kg berat badan, tapi seluar tak longgar-longgar pun. Ini besar kemungkinan anda turun otot. . 2) Dan ada pulak orang tu, turun setengah kg, tapi baju dah rasa longgar. Besar kemungkinan lemaknya menurun melebihi daging tadi. . 3) Ada pulak golongan ketiga, berat tak turun-turun, tetapi baju rasa longgar. Ni apa pulak?? Haaa, ini besar kemungkinan, lemak menurun dan otot menaik. So berat badan balance tak berubah. Ini adalah yang terbaik. . Untuk pastikan lemak menurun melebihi dari otot, ambillah program turun berat badan dengan menitik beratkan pengambilan makanan bernutrisi yang mencukupi. . 'Crash diet' (atau diet berlapar) selalu membawa kepada mengecilkan otot dan lemak tiada perubahan. Cara turun berat badan begini sangat tak baik . Besar kemungkinan akan naik berat badan semula ke keadaan yang asal (Yo-yo diet). Tambahan pulak, bila otot mengecil, metabolisma kita juga menurun dan badan akan menjadi letih dan lesu dan mungkin nampak kurang segar dan sihat. . Kalau you all nak turun berat badan, lakukanlah dengan cara balance dan menitikberatkan kepada pemakanan yang sihat setiap hari. Whatsapp Wana for FREE CONSULTATION ya 😊 Beauty Consultant, Razwana Razif 011-29118686 #produkkurus #setslimmingshaklee #detoks #slimming #burnfat #bakarlemak #testimonikurus #proteinshake #esp #freepostage #sale #promosi #shakleekualaselangor #shakleesgbesar #shakleesabakbernam #espshaklee #omega

0 0 Oct 24, 2017

Some Really nice Combine. About Veteran feat GC army series 😁

1 1 Oct 24, 2017

#OMEGA time 🍊🍊🍊🍊 Chance to win £150 on all Omega orders.. message for info 💋

0 0 Oct 24, 2017

#omega #omegaspeedmaster #speedytuesday #aeroquip Space junk Speedy

5 0 Oct 24, 2017

Indigo watch strap usd75 free ship.

3 1 Oct 24, 2017

One moment while we appreciate this beaut of a time piece, just arrived in store.

2 2 Oct 24, 2017

Fine selection from cameraclock - Getting back into modern watches again after my obsession with vintage #Jaeger #Speake-Marin #Omega - #calibre61

5 0 Oct 24, 2017

Good morning guys!! It’s gonna be a great day. ▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️ #omega #speedmaster #speedmasterpro #moonwatch #145022 #dotover90 #speedytuesday #vintage #1969 #lemania #chronograph #omegaholics #wristporn #wristcheck #watchoftheday #wristshot #instawatches #watchesofinstagram #todayswatch #mensfashion #mensaccessories #dailywristcheck #watchaddict #watchfam #watchfamasia #lifestyle #fashion #style #watchuponatime #wornandwound ▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️

19 1 Oct 24, 2017
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.