Photos and videos from all countries

Photos and videos for #nutellacheesecake

After so much stressing.. I am very happy with how this turned out 😍🤤🍰 inspired by pleesecakes their cheesecakes are amazing 👍🏾😍 #nutellacheesecake #chocolate #strawberries #wellchuffed #foodporn #instagood #instadaily #picoftheday #photooftheday

22 1 Oct 20, 2017

Combo Russian Cake . Ada dua perisa untuk sayang sayang yang taktau nak buat pilihan😅 . Whatsapp 018-2893698

6 1 Oct 20, 2017

Happy weekend! 💋 . Get your RM5 off if you self-collect from us 😍 *T&C apply* . Thank you order. Semoga menepati piawaian. . Anything to improve? Do let me know! 💋 . 🌈🌺🌈🌺🌈🌺🌈🌺 . 0184030809 (kakmin) . 0193150536 (kakcuna) . 019-429 5279 (kaksu) . 🌈🌺🌈🌺🌈🌺🌈🌺 . #keksedap #kekmurah #kekmurahkl #keklobakmerah #walnutcarrotcake #walnut #redvelvet #moistcake #kekbuah #kekcoklat #butter #homemade #homebake #nutella #nutellacheesecake #browniesbites #brownies #chocolatecake #moistcake #kualalumpur #selangor #wedding #goodies #birthdaycake #birthday #nutella #chocolate #hzsweettooth #kekhantaran #hantaran #tunang #browniesbitessedap

13 0 Oct 20, 2017

Combo Russian Cake . Kalau kalau rasa macam taktau nak pilih perasa yang mana, boleh la beli yang macam ni. Half half . Chocolate + Honey . Dedua dapat. Adil kan😝 . Whatsapp 018-2893698

6 1 Oct 20, 2017

Isnin hingga jumaat memang ada jee delivery. Jangan risau ye sayang sayang semua . Sabtu ahad kalau ada permintaan je saya boleh buat delivery . Tapi, Tapi, kena beritahu awal tau, sebab cafe sabrina bakery sabtu half day je, ahad tutup. 😅 . Whatsapp 018-2893998

6 1 Oct 20, 2017

Hola!!! Greetings from CHURRONATION We are delighted to announce the opening of our new venture.  We at CHURRONATION serve churros,  crepes, Nutella cheese cake ( 100% eggless) .  It is an immense pleasure for me to invite to you to our food wagon "CHURRONATION" Please do visit us!! Venue - "Taste of ahmedabadi" Nr basera party plot Opp suncity Way to bopal cross road flyover to sharkhej Bopal #churros #crepes #nutellacheesecake

50 5 Oct 20, 2017

Oreo cheese cake yg sedap... jomlah tempah kek dengan kami heheee 🔊🔊 Calling for dealer/ vendor/ cakes vendor / event planner/wedding planner We would like to collaborate with you 🍰😊😊 `More cake🎂 more happiness❤❤' 🎂Dm/whatsapp us @ 0104335159/ 0187934389 for order or any inquiries 🍰Chinta food studio kitchen ss19, Subang Jaya open Monday - Saturday from 7am-5pm 🍪Follow our facebook page chintafood & itschintafood 🍩Printed edible image provided ☕Price varies with cake and sizes (harga mampu milik 😚) #kek #cake #redvelvetcheesecake #tiramisucheesecake #nutellacheesecake #rainbowcheesecake #peanutbuttercheesecake #blueberrycheesecake #chocolatecheesecake #oreocheesecake #cheesecake #chocolatemoistcake #chocmoistcake #brownies #muffins #cupcakes #cookies #homemadecakes #instafood #instacake #cakeslover #vendorcake #vendordiperlukan #vendorneeded #vendorcafe #weddingdoorgiftcake

13 0 Oct 20, 2017

Berhasil bikin cheesecake! 💃🏼💃🏼. . No-bake Nutella cheesecake. . Got this easy recipe from buzzfeedtasty tapi mereka pake Oreo, berhubung aku kurang suka Oreo, diganti lah lapisan bawahnya dengan biskuit Gandum. Lebih gampang juga ancurinnya untuk dijadiin base. . Ga pake di panggang, cuma dimasukkin ke freezer. Dan aku degdegser nungguin ini cheesecake takut gagal dan ga mau set. . Bahan"nya gak banyak dan bikinnya pun ga sulit. Cuma Cheese cream, whipped cream, Nutella untuk lapisan cheesecakenya. Lapisan atasnya pake sisaan whipped cream deh. . This is unexpectedly delish! 🍰. . #cheesecake #nobakecheesecake #NutellaCheesecake #instafood #cake

49 12 Oct 20, 2017

When heaven comes to dinner...in the form of a Nutella ricotta cheesecake from papaknowsbest 🤤 This is probably the BEST cheesecake I’ve had! #travelwriteeat

97 11 Oct 20, 2017

Nutella oreo cheesecake 🍫 Perpaduan yang sempurna dr biskuit oreo , vanilla cheese cream dan lezatnya nutella...kebayang gak enaknya kayak apa? 😍 Pemesanan min h-3 Hubungi kontak di bio kami 😘 #cheesecake #cheesecakesurabaya #jualcheesecake #jualcheesecakeinjar #cheesecakeinjar #cheesecakeoreo #strawberrycheesecake #mangocheesecake #nutellacheesetart #nutellacheesecake

7 0 Oct 20, 2017
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.