Photos and videos from all countries

Photos and videos for #niqob

Bismillah..Open order niqob bandana Mat.wolfisSize 38x62 cmIdr 35.000 #niqob #niqobis #niqobcantik #niqobmurah #wolfis #wolfismurah #niqobwoolpeach #niqobwolfis #niqobi

nita_apriyantiputrisahara

Khimar safar brokatHijau toscaMinat /tanya tanya hubungi AdminWatsup : 0812-88100-807Bbm : 7B8086AD #jualniqob #sifonelburj #niqobexclusive #niqabexclusive #purdah #khimarjumbo #niqobi #cadar #gamis #glove #niqob #khimarbolongtangan #coat #glove #gamis #purdah #cadar #jualcadar #niqoblocal #niqob bandana

shoffyahsyari

Khimar safar brokatHijau toscaMinat /tanya tanya hubungi AdminWatsup : 0812-88100-807Bbm : 7B8086AD #jualniqob #sifonelburj #niqobexclusive #niqabexclusive #purdah #khimarjumbo #niqobi #cadar #gamis #glove #niqob #khimarbolongtangan #coat #glove #gamis #purdah #cadar #jualcadar #niqoblocal #niqob bandana

shoffyahsyari.id

Khimar safar brokatHijau toscaMinat /tanya tanya hubungi AdminWatsup : 0812-88100-807Bbm : 7B8086AD #jualniqob #sifonelburj #niqobexclusive #niqabexclusive #purdah #khimarjumbo #niqobi #cadar #gamis #glove #niqob #khimarbolongtangan #coat #glove #gamis #purdah #cadar #jualcadar #niqoblocal #niqob bandana

shoffyahsyari.id

Khimar safar brokatHijau toscaMinat /tanya tanya hubungi AdminWatsup : 0812-88100-807Bbm : 7B8086AD #jualniqob #sifonelburj #niqobexclusive #niqabexclusive #purdah #khimarjumbo #niqobi #cadar #gamis #glove #niqob #khimarbolongtangan #coat #glove #gamis #purdah #cadar #jualcadar #niqoblocal #niqob bandana

shoffyahsyari

BismillahFlowy Niqab Niqab pertama Khadijah Indonesia. . Dengan material khusus untuk niqab, chiffon silk , ringan, lembut, breathable (mudah bernafas, nyaman dipakai seharian) . . Harga : 155.00013 warna pilihan. . 2 lapis depan, 1 lapis belakang Detail size Depan : 46 cm Belakang : 133 cmSentuh dan rasakan ketika di pakai dengan order keWA 082311082189LINE rahmadianharli #niqab #niqob #niqabi #niqobi #cadar #niqob #purdah #hijab #hijabsyari #hijaboutfit #muslimah #syariseketika #jualgamissyari #jualniqob #KhadijahIndonesia #flowyniqob #jualhijabsyari #jualjilbabsyari #jualkhimarsyari #katalogkhadijahindonesia

koleksiaisyah

BismillahFlowy Niqab Niqab pertama Khadijah Indonesia. . Dengan material khusus untuk niqab, chiffon silk , ringan, lembut, breathable (mudah bernafas, nyaman dipakai seharian) . . Harga : 155.00013 warna pilihan. . 2 lapis depan, 1 lapis belakang Detail size Depan : 46 cm Belakang : 133 cmSentuh dan rasakan ketika di pakai dengan order keWA 082311082189LINE rahmadianharli #niqab #niqob #niqabi #niqobi #cadar #niqob #purdah #hijab #hijabsyari #hijaboutfit #muslimah #syariseketika #jualgamissyari #jualniqob #KhadijahIndonesia #flowyniqob #jualhijabsyari #jualjilbabsyari #jualkhimarsyari #katalogkhadijahindonesia

koleksiaisyah

BismillahFlowy Niqab Niqab pertama Khadijah Indonesia. . Dengan material khusus untuk niqab, chiffon silk , ringan, lembut, breathable (mudah bernafas, nyaman dipakai seharian) . . Harga : 155.00013 warna pilihan. . 2 lapis depan, 1 lapis belakang Detail size Depan : 46 cm Belakang : 133 cmSentuh dan rasakan ketika di pakai dengan order keWA 082311082189LINE rahmadianharli #niqab #niqob #niqabi #niqobi #cadar #niqob #purdah #hijab #hijabsyari #hijaboutfit #muslimah #syariseketika #jualgamissyari #jualniqob #KhadijahIndonesia #flowyniqob #jualhijabsyari #jualjilbabsyari #jualkhimarsyari #katalogkhadijahindonesia

koleksiaisyah

BismillahFlowy Niqab Niqab pertama Khadijah Indonesia. . Dengan material khusus untuk niqab, chiffon silk , ringan, lembut, breathable (mudah bernafas, nyaman dipakai seharian) . . Harga : 155.00013 warna pilihan. . 2 lapis depan, 1 lapis belakang Detail size Depan : 46 cm Belakang : 133 cmSentuh dan rasakan ketika di pakai dengan order keWA 082311082189LINE rahmadianharli #niqab #niqob #niqabi #niqobi #cadar #niqob #purdah #hijab #hijabsyari #hijaboutfit #muslimah #syariseketika #jualgamissyari #jualniqob #KhadijahIndonesia #flowyniqob #jualhijabsyari #jualjilbabsyari #jualkhimarsyari #katalogkhadijahindonesia

koleksiaisyah

BismillahFlowy Niqab Niqab pertama Khadijah Indonesia. . Dengan material khusus untuk niqab, chiffon silk , ringan, lembut, breathable (mudah bernafas, nyaman dipakai seharian) . . Harga : 155.00013 warna pilihan. . 2 lapis depan, 1 lapis belakang Detail size Depan : 46 cm Belakang : 133 cmSentuh dan rasakan ketika di pakai dengan order keWA 082311082189LINE rahmadianharli #niqab #niqob #niqabi #niqobi #cadar #niqob #purdah #hijab #hijabsyari #hijaboutfit #muslimah #syariseketika #jualgamissyari #jualniqob #KhadijahIndonesia #flowyniqob #jualhijabsyari #jualjilbabsyari #jualkhimarsyari #katalogkhadijahindonesia

koleksiaisyah

BismillahFlowy Niqab Niqab pertama Khadijah Indonesia. . Dengan material khusus untuk niqab, chiffon silk , ringan, lembut, breathable (mudah bernafas, nyaman dipakai seharian) . . Harga : 155.00013 warna pilihan. . 2 lapis depan, 1 lapis belakang Detail size Depan : 46 cm Belakang : 133 cmSentuh dan rasakan ketika di pakai dengan order keWA 082311082189LINE rahmadianharli #niqab #niqob #niqabi #niqobi #cadar #niqob #purdah #hijab #hijabsyari #hijaboutfit #muslimah #syariseketika #jualgamissyari #jualniqob #KhadijahIndonesia #flowyniqob #jualhijabsyari #jualjilbabsyari #jualkhimarsyari #katalogkhadijahindonesia

koleksiaisyah

...Cadar Poni, atau biasa di sebut Flap Niqob memiliki kelebihan..Menutup rapi sampai ke kelopak mata. Jika bandana tak sengaja mulai naik ke atas, alis tetap tertutup karena adanya "Poni" atau kain tambahan dibagian depan..Cadar poni dengan tali yang lebih kecil dibagian belakang. Lebih nyaman saat diikat, tidak mengganjal di kepala belakang. Menggunakan sifon pilihan yang sedikit strech sehingga tidak sakit dikepala dan juga bagian hidung. Jatuh bahan pas, tidak terlalu melayang sehingga cukup aman menutup bagian wajah..Cadar Poni / Flap NiqobBahan : SifonHarga : 120.000,-. #cadar #cadarponi #flapniqob #niqab #niqob #niqobi #cadarelmikahijrah #elmikahijrahbontang #elmikahijrah

khanza.zhafirah

...Cadar Poni, atau biasa di sebut Flap Niqob memiliki kelebihan..Menutup rapi sampai ke kelopak mata. Jika bandana tak sengaja mulai naik ke atas, alis tetap tertutup karena adanya "Poni" atau kain tambahan dibagian depan..Cadar poni dengan tali yang lebih kecil dibagian belakang. Lebih nyaman saat diikat, tidak mengganjal di kepala belakang. Menggunakan sifon pilihan yang sedikit strech sehingga tidak sakit dikepala dan juga bagian hidung. Jatuh bahan pas, tidak terlalu melayang sehingga cukup aman menutup bagian wajah..Cadar Poni / Flap NiqobBahan : SifonHarga : 120.000,-. #cadar #cadarponi #flapniqob #niqab #niqob #niqobi #cadarelmikahijrah #elmikahijrahbontang #elmikahijrah

khanza.zhafirah

SHAWL LABUH TAPI JARANG???? Ishh pakai shawl jarang,rimas tau nak pakai inner² bagai kan!! Haaa haa meh tengok shawl cantik molek yg ladyboss kite pakai dengan plain purdah ni .Lain dari yang lain tauuu set #Qayllaextrawideshawl in Latte ni .Sape teringin nak shawl labuh,tak jarang, best yakamat ni ni,bole ushar² Ig ciknur_te cepat² tau..Ada banyak saiz M,L & XL yerr, niqob & purdah ade plain/ruffle/diamond,cantik² tau awaa..rugi xgrab satu .Dm/Whatsapp .+60134920425+60134920425+60134920425. #ciknur #shawllabuh #wideshawl #shawl #tudunglabuh #tudung #aurat #muslimah #pakaianmuslimah #niqob #niqobis #purdah #shawlmurah #sayajualshawl #shawllawa #ruffleshawl #ruffleniqob #niqobbeadlace #beadlace #shawllawamurah #sayajualshawl #muslimah #muslimahawesome #shawlpengantin #shawltunang #cantik #menawan #tertarik

ciknur_te

ALAMAKK TINGGAL DUA HARI SAHAJA LAGII PREORDER DIBUKAA!! .NUR TAK JAMIN SEMUA WARNA AVAILABLE NANTII,HABISS JANGAN NANGISSS TAU .Jum pakat masuk list preorder #Qayllaextrawideshawl yang aum aum nihh cepat2 !! .DAPATKAN FREE SHAWL BOX & COMBO PRICE UNTUK PEMBELIAN SHAWL+PURDAH HARI INIII .CODE COLOUR : BLACK #Qayllaextrawideshawl #foreheadbandqaylla2 in 1 niqob .Nak pakai untuk walimah ke, dinner ke berkelah ke shopping ke memang sesuai sangat².Yang pentingg,TAK JARANG,TAK PANAS, KAIN FUKUHARA CHIFFON NI MASYAALLAHHH .Banyak saiz,ade M, L, XL ,banyak warnaaa,banyak cepat habiss jugak.hihi,so grab satu nanti tauu..INSYAALLAH KORANG AKAN JATUH CHENTAAAA .Jum berderau² Dm/Whatsapp Nur +60134920425+60134920425+60134920425 #ciknur #shawllabuh #wideshawl #shawl #tudunglabuh #tudung #aurat #muslimah #pakaianmuslimah #niqob #niqobis #purdah #shawlmurah #sayajualshawl #shawllawa #ruffleshawl #ruffleniqob #niqobbeadlace #beadlace #shawllawamurah #sayajualshawl #muslimah #muslimahawesome #shawlpengantin #shawltunang

ciknur_te

ALAMAKK TINGGAL DUA HARI SAHAJA LAGII PREORDER DIBUKAA!! .NUR TAK JAMIN SEMUA WARNA AVAILABLE NANTII,HABISS JANGAN NANGISSS TAU .Jum pakat masuk list preorder #Qayllaextrawideshawl yang aum aum nihh cepat2 !! .DAPATKAN FREE SHAWL BOX & COMBO PRICE UNTUK PEMBELIAN SHAWL+PURDAH HARI INIII .CODE COLOUR : BLACK #Qayllaextrawideshawl #foreheadbandqaylla2 in 1 niqob .Nak pakai untuk walimah ke, dinner ke berkelah ke shopping ke memang sesuai sangat².Yang pentingg,TAK JARANG,TAK PANAS, KAIN FUKUHARA CHIFFON NI MASYAALLAHHH .Banyak saiz,ade M, L, XL ,banyak warnaaa,banyak cepat habiss jugak.hihi,so grab satu nanti tauu..INSYAALLAH KORANG AKAN JATUH CHENTAAAA .Jum berderau² Dm/Whatsapp Nur +60134920425+60134920425+60134920425 #ciknur #shawllabuh #wideshawl #shawl #tudunglabuh #tudung #aurat #muslimah #pakaianmuslimah #niqob #niqobis #purdah #shawlmurah #sayajualshawl #shawllawa #ruffleshawl #ruffleniqob #niqobbeadlace #beadlace #shawllawamurah #sayajualshawl #muslimah #muslimahawesome #shawlpengantin #shawltunang

ciknur_te

ALAMAKK TINGGAL DUA HARI SAHAJA LAGII PREORDER DIBUKAA!! .NUR TAK JAMIN SEMUA WARNA AVAILABLE NANTII,HABISS JANGAN NANGISSS TAU .Jum pakat masuk list preorder #Qayllaextrawideshawl yang aum aum nihh cepat2 !! .DAPATKAN FREE SHAWL BOX & COMBO PRICE UNTUK PEMBELIAN SHAWL+PURDAH HARI INIII .CODE COLOUR : BLACK #Qayllaextrawideshawl #foreheadbandqaylla2 in 1 niqob .Nak pakai untuk walimah ke, dinner ke berkelah ke shopping ke memang sesuai sangat².Yang pentingg,TAK JARANG,TAK PANAS, KAIN FUKUHARA CHIFFON NI MASYAALLAHHH .Banyak saiz,ade M, L, XL ,banyak warnaaa,banyak cepat habiss jugak.hihi,so grab satu nanti tauu..INSYAALLAH KORANG AKAN JATUH CHENTAAAA .Jum berderau² Dm/Whatsapp Nur +60134920425+60134920425+60134920425 #ciknur #shawllabuh #wideshawl #shawl #tudunglabuh #tudung #aurat #muslimah #pakaianmuslimah #niqob #niqobis #purdah #shawlmurah #sayajualshawl #shawllawa #ruffleshawl #ruffleniqob #niqobbeadlace #beadlace #shawllawamurah #sayajualshawl #muslimah #muslimahawesome #shawlpengantin #shawltunang

ciknur_te

Flap Niqob/Cadar Bandana..MADE BY ORDERukuran 50cm*40cmLama pengerjaan -/+ 7haribahan wolvis/bahan wollycrepe (pilih bahan)Pinggiran mata dijahit (lebih nyaman).Harga 50rb.. #muslimahootd #muslimahhijab #muslimahsyari #muslimahstyle #muslimah #muslimah #cadar #niqobi #sunnah #hijrahku #hijrah #gerakanmenutupaurat #cadarbandana #cadarwolvis #flapniqob #jualcadar #jualniqob #syari #menutupaurat

hijrahshaleha

Flap Niqob/Cadar Bandana..MADE BY ORDERukuran 50cm*40cmLama pengerjaan -/+ 7haribahan wolvis/bahan wollycrepe (pilih bahan)Pinggiran mata dijahit (lebih nyaman).Harga 50rb.. #muslimahootd #muslimahhijab #muslimahsyari #muslimahstyle #muslimah #muslimah #cadar #niqobi #sunnah #hijrahku #hijrah #gerakanmenutupaurat #cadarbandana #cadarwolvis #flapniqob #jualcadar #jualniqob #syari #menutupaurat

hijrahshaleha

Regrann from salfi.syari - . Niqab / Cadar Yaman Jumbo. Bahan: ceruttiPanjang belakang kurleb 1 meter (sepaha) Harga Rp. 100.000, - Sedia aneka warna. . #niqab #niqob #cadar #cadaryaman #cadarsaudi #cadarmesir #khimar #hijab #syari #niqabi #niqobi #niqabis #niqobis #akhwat #ummahat #salafi #salfisyari #instagram #instapic #pictoftheday #latepost #likeforlike

aisyahhumayroh
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.