Photos and videos from all countries

Photos and videos for #nepi

Karya bobotoh ngora.Mantap dak,lanjutkan dan slalu setia ka PERSIB nepi ka kolot bahkan nepi dipanggil ku yg Maha Kuasa.Hiji deui,sholat jeung ngaji sing rajin #bogorpersib #aingbukangue #vikingbogor #persib #getihsunda #ngopilur #bobotohtaqwa

luthfibahtiar04

Akkor most folytatom a népi gyógymódokkal :)HagymaMézTeaCitrom már megvolt. Most pálinka :)

kisklau

Iklan dulu weh...Sedikit alasan kenapa selalu menjadi yang terpilih...Nepi ka sedetail ini bahannya

north_outdoor

Nu kamari nangis nepi ka ingheng2kan ayeuna nyari piriwitttt nyemangatan PERSIB bobotohid .. #persib #allaboutbobotoh #gambarpersib #galeripersib #igpersib #igbobotoh #bobotohcilik

rijal.m14

#Repost suga14official with repostapp・・・Sanajan kudu huhujanan babarasehan nepi kabulusan jng eleh oge t nanaon nu penting nonton na babarengan! #SMKN2Ciamis #BRIGADEXTM #AlumniSMKN2Ciamis #XTMDAY #GloryXTM #FinalTutwuriHandayaniCup #ABOXPhotozone

rickytile

Bersama abang kumis st12 kuh , suaranya yang cetar , rockstar pisan pokona mah . nyanyi ge nepi ka urat beuheung bijil . abang zay #st12 #indragunawan #pepepst12 #zayst12 #officialst12band #rockmelayu #wakdoyok #omteloletom #vokalisbaru #thenewst12

yogailhamfebri

Wasta : M. Raihan Dwipa NKelas : X MIPA 2No. Absen : 29Patokan pupuh : kinanti"Paciweuh"Asup angkot asa ripuhDisisieun mawa meuriDiuk ge teu kawadahanKuring nahan kanyeuyeuriAmbeh nepi ka tujuanSi supir kalakah nyengir melakanditawo #pancenguguritanbasasunda #guguritan #pupuh

alchemistt52

Kasarean pas ker ceramahSuatu hari ketika ada kelas.aing teh tunduh pisan saking ku tunduhna aing nepi kasarean di kls,,jol di poto ku budak bgst #cungur #IFC16

ifc_16

Mik a hajhullás okai? Mi javítja, rontja hajunk állapotát? Számos igaznak hitt tévedés kering a hajról és a hajhullás okairól. Ezek egy része népi legenda, mások pedig véletlen egybeesésekből erednek. Erről is olvashatsz honlapunkon! Link a bio-ban !

hajszalhijan.hu

Seneng bisa maen sm ikan walaupun cuacanya gak mendukung jd aer nya kyk butek nyesel gak bisa selfie underwater next pgn kesini lagiiiiiiiiii...Btw video nya gak sm panji soalnya dia kedinginan jd nepi aja di pinggir kolam artpanji #umbulponggok #banyakikan #wonderfullindonesia #wonderfulljogja #jogja #snorkeling #wonderfullunderwater

ikanyun

Pangalaman jero••Poe ieu nya pokona mah banyak membangus ceuk si abang mahkami teh poe ieu geus susurudutan,kokolosodan kalakah geus leuleus tuur nahan motor nu nyorolok jaba hujan sagarede curuk sugan mah haha••motor si adit kalah geus rudet baudna lalesotan,cakram ge ngiring lesot nepika kudu beberod ngomean ditalian we ku kararas saaya aya we da ketang nu ayana eta atuhda pokna teh kaditu teu nepi kadieu teu nepi eta raray a adit kalah geus pias rek ceurik da era meren haha atuh ya aloh••Tragedi terakhir a ipan rek pulang pas tikungan niatna ngomekeun kacamata da logay tea eh ari pas kitu kalah aktrasi nyungseb nanaonan nya mun urng da kanyeri nyeri hahaa kidding ah a soklah enggal damang nya a ni watirBtw eta neng via nuju melong kamana? Haha adeyyy ninggal masa depan cerah kot serab #trailadventure #trailnusantara #mxgirl_indo #ladycrosser #mytrailmyadventure #garutkekinian #klxindonesia #adventure #enduro #trail #lumpur #zonatrailgarut #mxina #motocross

selviafebrii

Desa yang harus ditenggelamkan. Dan saya baru kali ini masuk ke kawasan Bendungan Jatigede dan alhasil sangat menyedihkan. Sabenerna mah photo asli nu iyeu teh caina kiruh ngan untung urang bageur jadi we biru meh loba nu daratang. Samemeh nepi ka lokasi labuh heula da jalanna ngewa. #instagram #photography #editing #creative #motivasi #bendunganjatigede #wisatajatigede #adobelighroom #inimahsurawung

bastiard_

KAMI ADA KARNA PERSIB DAN UNTUK PERSIB.. eweh batasan jarak jang bobotoh untuk mendukung PERSIB...timimiti dunia nepi ka ujung dunia BOBOTOH aya wae........ baraya_viking_japan.Salam bobotoh sealam dunia... #sablonbandung #konveksibandung #bajudistrobandung #bajubandung #kotabandung #bandungjuara #bandunghits #infobandung #persib #persibofficial #persibday #persibbandung #bobotoh #infopersib #persibjuara #vikingpersib #bobotohpersib #maungbandung #galeribobotoh #persibworld #bobotohid #bandung #infobdg

arfa_produksi1933

Pasosore kieumah nikmatna nyaneut bari ngadaang sampeu.(Dibeuleum heula sampeuna dina ruhai hawu, geus katempo asak dipurak we bari dipurulukan gula beureum nu geus menang ngurud, anteupkeun 3 menit nepi ka gula na liur jeng nungguan teu panas teuing sampeuna, tah tidinyamah kantun we di opi. Hehe..) #nyaneut #ngadaang #hawu #lalawuh #cigedug #garut

dasep.badru

Hujaaan hujawaban #medanhujan nich!Monggo, nepi dulu.Pas banget suasana dingin kayak gini, ngisi lambung yang sejengkal ni geng.Nah, kalau #kawanjalanmedan lewat seputaran #kaptenmuslim ntar bakal nemu #pujaserasimpang7gapertaDisini tuh ada banyak stand makanan yang bisa jadi pilihan kamu. Kali ini mimin rekomendasikan ayamtulanglunakmedan buat kankawan! Kesini lah kita yookk #kawan kawanMuraaaah borongEmail pulaak!!Aih.. #kulinermedan mantap kali lah.. #foodanddrink #foodanddrinkmedan #makananenak #gaperta #makananmedan #jajananmedan #hangoutmedan

kawanjalanmedan

Denn alles was ich brauch ist mein Pferd, mein PferdDenn keiner kennt mich so mie mein Pö, Pö, PöWerft die Hufe in die LuftTschtsch bum tschtsch bumIch hab zwar keine SporenAber Spaß, Spaß, Spaß...NEHMT ES NICHT SO ERNST! #q: Kennt ihr das orginal Lied? #a: Ist mein Lieblingslied! #snowshooting #snow #schnee #schneeshooting #shooting #shoot #pic #fun #happy #happygirl #horse #horseofinstagram #equistrianlifestyle #equistrian #pferd #pony #nepal #nepi #pferdemädchen #reallove #truelove #love #soulmate #umarmung #forevertogether #forever #loveyou #lfl

_wonderhafi_nepal_

Der Moment, wenn dein Pferd dir kein Kussi geben will.Heute war eigentlich echt toll.Mein Pony hat mich zwar bissl verarscht als ich Anna[keine Ahnung wieso ich sie nicht makieren kann] was zeigen wollte!Und dann habe ich Anna noch ein bisschen was an Feli erklärt.Nomi ist derzeit völlig durchgedreht, gestiegen, alles,...Aber war eigentlich echt schön heute. #fail #failfriday #happyfailfriday #fun #kussi #snowshooting #schneeshooting #shooting #shoot #girl #horse #nepi #nepal #pferd #equistrian #pony

_wonderhafi_nepal_

"Ulah nepi ka jati ka silih ku junti" hiji nagara maju jeng nyongcolang teh, salahsahijina nyaeta rahayatna mikadeudeuh kana budaya jeng jati diri na kurung jeng kuringna (identitas) di eta wewengkon. Ku kituna hayu urang babarengan ngamumule budaya wewengkon urang.Aya 3 budaya nu biasa di lakonan ku kolot - kolot urang, diantawisna :1. Budaya syukuran nikmat ti Gusti2. Budaya tartib pinuh ku perhitungan3. Budaya gotong royong, sabilulungan Mugya wewengkon urang aya dina rohmat magfiroh ti gusti, nanjeur salalawasna, mugya walagri waluya rahayu, cag. #nyaneut #tehnyaneut #srimanganti #siliwangi #cikuray #cigedug #palabuhanbulan #pancuransalapan #parahiyangan #budayasunda #garut #galurautama #galunggung #galuhnuagung #jawabarat

dasep.badru
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.