Photos and videos from all countries

Photos and videos for #naturalbeautyfestival

TAHUKAH ANDA MANFAAT TERBESAR CLAY UNTUK DETOX KULIT ANDA? . 🌈 Clay atau tanah liat manfaatnya sangat besar untuk menyingkirkan segala kotoran yang melekat & terperangkap dalam liang pori muka. Liang pori yang kotor & tersumbat berisiko besar untuk naik jerawat 🌈 Sebenarnya CLAY sudah lama terkenal di kalangan masyarakat Eropah sebagai rawatan untuk menaikkan seri wajah. Cuma masyarakat kita ja tak tahu😏😏 🌈 Sebab itulah, penggunaan clay yang berterusan akan memberi kesan 'radiant' pada kulit wajah. Ramai yang tidak tahu sebenarnya tanah liat/clay sangat kaya dengan sumber mineral & nutrient. Ia sangat bagus untuk merangsang peredaran darah dalam kulit kita 🌈 Nak tahu lagi RAHSIA clay? Kena lah baca sampai habis😁😁😁 🌈 Kelebihan CLAY juga ialah menyerap penghasilan minyak yang berlebihan pada wajah & membantu menutup liang pori yang terbuka 🌈 Sungguh banyak KEISTIMEWAAN tanah liat/clay untuk RAWATAN KULIT rupanya. Sebab itulah MaryJardin menjadikan CLAY sebagai bahan UTAMA dalam MASK😉 So, sapa yang ada masalah kulit, apakata kita cuba guna DETOX CLAY MASK . Rawat kulit sebelum teruk!! . Eh, kalau nak harga PROMOSI cepat whatsapp tau..harga sebenar untuk MASK RM80.Tapi sempena NaturalBeauty Fest TERBESAR di Malaysia, kami bagi 70% diskaun untuk anda yang pre-order sekarang! . Hah..jangan tangguh lagi. Peluang sekali ja ni..😘😘😘

12 1 Nov 19, 2017

Hai semua. Nak FREE GIFT tak??😁 . Bersempena dengan hari Jumaat yang penuh Barokah ni, rasa nak bersedekah sikit lah pada yang support business Mary Jardin dari Syida ni😊. . Ok lah, sempena promotion Mary Jardin Natural Beauty Fest ni, bagi pembelian RM 50 dan ke atas Syida akan bagi FREE GIFT untuk uolls😘. Nak tak? . Haaa,jom cecepat order. Tinggal 6 hari saja lagi untuk buat pre-order okeh! . Whatsapp 013-358 9118 sekarang tau. Jangan lambat-lambat😊. . #maryjardinnatural #maryjardin #maryjardinnaturalbeautyfest #naturalbeautyfestival #freegift #maryjardinagent

4 0 Nov 17, 2017

Tercari-cari set skincare yang awesome? Set ni jawapannya! 😍😍 🌷3 hot item, #facialsoap #faceoil #serumcollagen 🌷Promo skrg ni, jimat RM30 🌷Bersumberkan bahan natural 🌷Tahan lama (sekitar 2-3 bulan mengikut cara pemakaian) 🌷sesuai untuk semua jenis kulit 🌷pre-order sempena #naturalbeautyfestival @ Mary Jardin HQ 🌷Last pre-order 23nov 🌷postage available ke seluruh Malaysia

7 0 Nov 16, 2017

Moisturize, purify and relax with Lavender Rose body care collections, made with natural ingredients. Grab it now for only RM130 and you can save RM40 till 26 November 2017 special for event #naturalbeautyfestival. #maryjardinagent #bodyscrub #bodycare #lavendergarden #rosecollection

5 0 Nov 16, 2017

Pagi-pagi dah minum susu dengan madu. Sejak zaman belajar memang tak tinggal madu ni, tak suka benda manis sebenarnya, tapi manis madu makanan takpa, tapi kalau bermadu tu jangan disebut. Ahaha, sensitif! Madu ni selain dimakan, bestnya kalau kulit berminyak sapu dimuka tu memang bagus kurangkan minyak. Tapi sesetengah orang tak selesa rasa melekit je kan kat muka. Tapi takpe, tak perlu risau nak sapu-sapu madu kalau taknak dihurung semut hehe sabun mary jardin ni dah diadun siap dengan madu. Alahai tengok sabun saja rasa cair dimulut, macam coklat je nampak sedap. Bila pakai tu boleh dicubit-cubit lagi nak banyak mana. Yang bestnya madu dalam sabun ni boleh bantu pertumbuhan sel kulit baru. Jadi kalau kulit kusam atau nak pudarkan parut tu memang bagus sangat. Yang syok lagi, bila kedut-kedut kat muka pon dah makin hilang pulak. Satu lagi yang bestnya, ada pulak bentonite clay dan organic oat. Oat dalam sabun ni memang best sebab bila cuci tu rasa macam skrub muka, habis buang sel kulit mati, of course la rasa lembut je lepas cuci. Feeling kulit baby pulak. Hehe. Mana nak cari organic oat yang memang mahal ni dalam sabun. Bentonite clay ni pulak memang bagus sangatla nak cuci pori-pori besar lagi berminyak tu habis dia buang toksin merbahaya dari dalam kulit. Pergh oat dengan bentonite clay ni pon korang boleh dapat dalam clay mask tau. Memang detox habisla kulit. Habis jadi kecik pori-pori besar tu. Ish ish kenapalah best sangat formulasi Dr Maryam ni, sampai dah tak tengok dah sabun dan mask lain. Pakai yang ni pon feeling kulit remaja. Jerawat pon takut dah nak datang. Yang penting tak risau kandungannya sebab memang 100% natural. Nak percaya lagi, jomlah tengok komen mana tau, rasa dah ligat kepala rasa tak tahan dah nak cuba sabun dan clay mask ni. Order sebelum 23 November dengan Harga Diskaun, Free Gift Syaza 0139195305 #tipsporibesar #marketingaces #InfiniteTeam #maryjardin #maryjardinbangi #maryjardinagent #maryjardinkajang #ukm #upm #worldwideshipping #skincare #natural #naturalbeauty #naturalingredients #dropshipwanted #agentwanted #facesoap #promo #promomj #naturalbeautyfestival

9 0 Nov 15, 2017

🍄🍄 TESTIMONI 🍄🍄 . Jom kita dengar cerita dari tuan badan sendiri.. . . " Kalau korang tengok gambar kak sally sebelum pakai Mary Jardin skincare..gambar tue kak sally pakai foundation dan compact powder..even mekap pon x boleh nak menutup jerawat ,parut jerawat dan kesan hitam di tepi mata kak sally sebab pakai cermin mata...waktu nie memang stress sangat tengok muka sendiri...kadang2 menangis...bila la kau nak hilang wahai jerawat...😣😣 .. Gambar kedua adalah selepas 1 bulan pakai Mary Jardin basic set...sepanjang kak sally menggunakan MJ skincare akak langsung x mekap..foundation n bedak semua akk tolak ker tepi..😌 .. tidur malam pakai face oil...bangun pagi cuma cuci wajah dengan air suam...siap pergi kerja hanya pakai face Oil no bedak n foundation..!! HANYA FACE OIL semata2... Balik kerja baru kak sally cuci muka dengan Luxury Facial soap MJ...sebab muka dh terdedah dengan habuk dan segala bagai environment luar Seminggu sekali kak sally pakai Detox clay mask...hasilnya dalam masa sebulan Alhamdulillah jerawat dah malu nak munculkan diri.😉 .. Gambar ketiga adalah gambar terbaru after 3 bulan pakai MJ. Juga wajah kosong tanpa mekap..hanya calit Face Oil dan Serum MJ.haaaaa...waktu nie dh release serum...habis parut2 jerawat dan hitam tepi mata hilang.. Alhamdulillah....sampai abang pon tegur wajah semakin cerah dan lembut...weeeee....kembang kempis hidung kak sally....☺☺ Takkan bertukar pada yang lain dahhh.... . Selamat tinggal kepada skincare lama kak sally...xkan Ku curang sama sekali dengan mu Mary Jardin.... . Dan sekarang En.husben pon dah pandai mencari facial soap MJ...wangi lavender katanya...kulit pon bersih dan lembut.. . Keluarga kak Sally memilih Mary Jardin Skincare....Natural & Organic skincare....Pilihan yang selamat untuk seisi keluarga....👪👪 " ALHAMDULILLAH... amacam? Berbaloi kan guna produk natural.. kulit kita semakin sihat & cantik. Kalau ada yang teringin nak cuba MARYJARDIN, DM/WHATSAPP untuk lebih details & kesesuaian produk untuk kulit anda. Bulan ni ada PROMOSI KAW-KAW sehingga 23 Nov je tau.. jangan terlepas untuk PRE-ODER! .. 💚0124196232💚

18 1 Nov 14, 2017

Can even bring your Mary Jardin bag to a beautiful dinner with your loved ones! Nampak tak bling-bling tu Cantik kan? 😍 . Normal price RM45 Bulan ni RM25 sahaja . 📲 Whatsapp +6 010 334 7302 . . #MaryJardin #MaryJardinPromoNovember #naturalbeautyfestival #naturalbeautyfest #maryjardinipoh #maryjardinperak #naturalskincaremalaysia #organicskincaremalaysia #cosmeticbag #bagmekap #maryjardincosmeticbag #cosmeticbagmalaysia #clutchglitter

0 1 Nov 14, 2017

Most beautiful, satisfying cosmetic bag I've ever had 💖💖💖 . Bag Mary Jardin ni truly a worthy investment. Dahla saiz sangat nice, boleh muat macam-macam Bukan kualiti cikai tau, glitter kat bahagian luar tu dulu mula-mula Tim ingat kalau pegang mesti tanggal lekat kat tangan..well, dah banyak experience sebelum ni beli beg lain harga bole tahan tapi hampeh je bila sampai ke tangan 😂 Bag MJ ni tidak begitu, seriously Memang dihasilkan penuh teliti, siap ada plak bertulis 'Mary Jardin' dan ribbon dalam rona emas So exclusive! . Normal price RM45 Bulan ni RM25 sahaja . 📲 Whatsapp +6 010 334 7302 . . #MaryJardin #MaryJardinPromoNovember #naturalbeautyfestival #naturalbeautyfest #maryjardinipoh #maryjardinperak #naturalskincaremalaysia #organicskincaremalaysia #cosmeticbag #bagmekap #maryjardincosmeticbag #cosmeticbagmalaysia #clutchglitter

0 0 Nov 14, 2017

Our incredible face oil testimony. Alhamdulillah dengan izin Nya.. . . Bulan ni ada promo rm45 je, dari harga asal rm60. Sangat2 berbaloi. Banyak kegunaannya. . . Cepat grab tauuu..link watsapp kt bio atau boleh DM juga 😘😘😘 . #maryjardin #maryjardinskincare #maryjardinagent #maryjardinfaceoil #maryjardinpromo #skincare #kusam #kering #jerawat #jeragat #bazaarpaknil #neelofa #bazaar #naturalbeautyfestival

18 0 Nov 13, 2017

Bohemian inspired clothing and accessories these ponchos will be available next week with free shipping high low wrap one size fits most #naturalhair #naturalhairjourney #teamnatural #naturalhaircommunity #naturalhairstyles #locjourney #locs #locextensions #fauxlocs #bohodreads #locjewelry #naturalhairchic #twistout #naturalhairrocks #naturalchix #curlfriends #embraceyourcurls #kinks2curls #naturalhairdaily #naturallyshesdope #naturalhairrocks #naturalbeautyfestival #curlfest #goddesslocs www.naturalsadorned.com 663 Nostrand Ave Brooklyn NY

34 5 Nov 11, 2017
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.