Photos and videos from all countries

Photos and videos for #myhomelab

Nak booking #shampoosantan mai dm na....Selasa stok sampai InsyaAllah .www.wasap.my/60162218386/NakBeliShampooSantan..RM29 sebotolFREE COD PUTRAJAYA !.. #shampoosantanputrajaya #myhomelab #teambarakah

rossyafeshop

Alhamdulillah.. ..Terima kasih beli #shampoosantan dgn Fiza..Yang jauh boleh pos.InsyaAllah 1-2 hari dh smpai...Free cod sekitar Putrajaya.. #shampoosantanputrajaya #myhomelab #shampoosantanhomemade

rossyafeshop

Alhamdulillah.. ..Terima kasih beli #shampoosantan dgn Fiza..Yang jauh boleh pos.InsyaAllah 1-2 hari dh smpai...Free cod sekitar Putrajaya.. #shampoosantanputrajaya #myhomelab #shampoosantanhomemade

rossyafeshop

Bahan-bahan di dalam Shampoo Santan. Tiada kimia keras.Semulajadi, ringan dan homemade with love.Hanya Shampoo SantanRm29sm, Rm32ss, ada free giftTidak termasuk pos #shampoosantanputrajaya #shampoosantan #rawatansemulajadi #myhomelab #homemade #putrajaya #shampoosantankajang #shampoosantanhululangat

shampoosantanputrajaya

Serba sikit perkongsian positif dr customer yg telah menggunakan shampoo santan ..Siapa lagi nak barang baik ni ..? ? .Meh cepat Whatsapp saya laju2 +60 12-776 9764 utk dptkan stock SS korg k .. #testimoni #shampoosantan #shampoosantanhomade #myhomelab #nyhomelabshampoosantan #sitiawan #shampoosantansitiawan #shampoosantanputrajaya #putrajaya #cyberjaya #rambutgugur #kelumumur #rambuthitamberkilau #rambutlebatsihat #gatalkulitkepala.

myhomelabshampoo.santan

Berita baik!! So slot shampoo santan masih dibuka.. dan ada sesuatu menarik tentang shampoo santan akan datang.. nak tahu.. tguu.. Shampoo santan adalah unisex and sesuai untuk seisi keluarga. Untuk bayi penggunaan bagi umur 6bulan keatas ye.. So, berminat hubungi017-3328325017-3328325 #shampoo #shampoobuatantempatan #shampooonline #santan #online #jualshampoo #myhomelab #tiadakegatalan #tiadakelimumur

rosbeautycareshop

Haaa.. #shampoosantan ni boleh guna dari bayi umur 6 bulan ya..Lelaki perempuan semua boleh guna...Yg ada masalah kulit sensitive, eczema, allergik juga boleh guna #myhomelabshampoosantan ni...Shampoo ni 100% homemade dan fresh made...RM29 jer sebotol.. Seisi keluarga boleh guna...FREE DELIVERY PUTRAJAYA.Nk order ?Whatsapp : +6016 221 8386.. #shampoosantanputrajaya #myhomelab #shampoosantanhomemade #shampoosantanviral #teambarakah

rossyafeshop

Rosemary Oil adalah antara intipati yg digunakan dalam penghasilan #myhomelabshampoosantan ..Jom kita baca sikit apakah khasiat kebaikan yg ade padanya..****************.Meningkatkan memori.Mengelakkan tekanan darah tinggi.Merangsang pertumbuhan rambut.Melegakan sakit kepala.Merangsang aliran darah.Melawan tekanan dan kebimbangan.Meningkatkan penghadaman.Menguatkan sistem imun.. #shampoosantan #shampoosantanhomade #myhomelab #nyhomelabshampoosantan #sitiawan #shampoosantansitiawan #shampoosantanputrajaya #putrajaya #cyberjaya #rambutgugur #kelumumur #rambuthitamberkilau #rambutlebatsihat #gatalkulitkepala

myhomelabshampoo.santan

Assalamualaikum,,,morningg semuanya,, Sapa sini yg dah cuba banyak syampu tp semuanya mengecewakan?Haaa meh cuba shampoo santan homemade nie pulak,,In Sha Allah berkesan & puas hati,, Lps nie dah xde garu2 kepala dah,rambut sihat hitam dan lembut je taw...haaa best ke best? Meh dm @ wasap ila lekaih.. 013-4021247.. #shampoosantan #shampoosantanhomemade #shampoosantanhomemadewithlove #myhomelab #shampoosantanmyhomelab #shampoosantanperlis #shampoosantankedah #shampoosantanperak #shampoosantanterangganu #shampoosantankelantan #shampoosantanpahang #shampoosantanpenang #shampoosantankl #shampoosantanselangor #shampoosantanputrajaya #shampoosantanmelaka #shampoosantannegerisembilan #shampoosantanklang #shampoosantanbanting #shampoosantanshahalam #masalahrambutgugur #rambutgugur #kelemumur #gatalkepala

shampoo_santan_homemade_by_ila

"First time pakai shampoo ni, rambut dah nampak sihat dan berkilat!" - feedback dari salah seorang testimoni #myhomelabshampoosantan . .Even sy sdri pun merasakan begitu licin, rambut terasa ringan, lembut & hitam berkilau selepas cucian . .Tak caye? Try order S.E.K.A.R.A.N.G .Shampoo ni untuk uniSex yea. So dont hesitate to grab korg punye #shampoosantan yg cenggini . .Harga sebotol hanya RM29/- exclude postage RM8 SM/RM12 SS... Whatsapp +60 12 776 9764. #shampoosantan #shampoosantanhomade #myhomelab #nyhomelabshampoosantan #sitiawan #shampoosantansitiawan #shampoosantanputrajaya #putrajaya #rambutgugur #kelumumur #rambuthitamberkilau #rambutlebatsihat

myhomelabshampoo.santan

Haaa npk tak tu..Penangan shampoo santan .Alhamdulillah makin ramai yg mula sedar tentang manfaat dan keberkesanan #Myhomelabshampoosantan ni. .So tak yah tunggu lama2 lagi da tu, ..takkan nak biarkan rambut anda diselaputi silikon, paraben dan lain2 bahan kimia yg memudaratkan .Sebotol HANYA RM29 je, boleh tahan sehingga 2 bulan .Wangiiiiii tau, tak bau santan pun.. Bau OREN Whatsapp for fast reply . +60 12 776 9764 +60 12 776 9764 +60 12 776 9764. #shampoosantan #shampoosantanhomade #myhomelab #nyhomelabshampoosantan #sitiawan #shampoosantansitiawan #shampoosantanputrajaya #putrajaya #rambutgugur #kelumumur #rambuthitamberkilau #rambutlebatsihat

myhomelabshampoo.santan

F.A.Q (Frequently Asked Question)..1. Berapa ml shampoo?=250ml sebotol..2. Boleh tahan berapa lama?=2 bulan pemakaian dua hari sekali..3. Ada expired tak?=Mestilah ada, expired shampoo biasanya 4 bulan dari tempoh beli. Shampoo dibuat freshly setiap minggu. Dan di botol shampoo ada expired date..4. Untuk apa shampoo tu sis?=untuk mengurangkan keguguran, kelemumur & merawat gatal2 kulit kepala..5. Diperbuat dari apa?=Bahan utama ialah santan asli, minyak kelapa, minyak pati oren & rosemary..6. Bau santan ke?= Tak sis, bau oren segar dari minyak pati oren..7. Tak perlu pakai conditioner ke?=Tak perlu yunk, sebab shampoo santan adalah bebas SLS. SLS nilah dalam komersil shampoo, buat rambut kering. Shampoo Santan melembapkan rambut, tak perlu conditioner..8. Untuk kanak2 boleh?= Sesuai untuk kanak2 & bayi 6 bulan ke atas..9. Lelaki?= Lelaki & perempuan semua boleh pakai..10. Kulit sensitif boleh pakai?= Untuk kulit sensitif elakkan shampoo yang guna SLS. So, ye kulit sensitif boleh pakai shampoo santan. Ada feedback positif dari customer pesakit eczema.. #shampoosantan #shampoosantanhomade #myhomelab #nyhomelabshampoosantan #sitiawan #shampoosantansitiawan #shampoosantanputrajaya #putrajaya #rambutgugur #kelumumur #rambuthitamberkilau #rambutlebatsihat

myhomelabshampoo.santan
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.