Photos and videos from all countries

Photos and videos for #muka

Muka dua muka dua amat. Gua yg gapunya muka aja biasa aja #madmouse #zhmadmouse #totebagmadmouse #zhbushido #masihbirdies

tukang_sate29

Saiyang..muka abg sama x mcm binatang sblah tu?...x la..muka sayang lg sama..owh..yeke..patut la pon muka abg lg comel dr muka sayang.. #misikumiza #secretjot #instaelmy miss_noami

emyhusaini

Muka boloho na.Muka polos na.Muka culu na.. Haha_______ #derian28 #derian #mylove #love #wadding #life #lucu #culu

ryansansan28

Yang tanya pasal result tu kami semua OK , OK tu means paham paham jelaa ye- Muka baru dapat nur selepas dapat result- Yak muka ketagih.- Wan adam muka bila jumpa epul dpt leps rindu- Haziq ? okey je tapi dia gadis paling hot kat sekolah- Sukur senyum santai tapi koyak- Fizi muka mcm tuu je- Epul okay la #dakraver- Apam muka nampak matang.- Aku ? #teristimewa #ZSK

aymanz__

Lelaki juga boleh mendapatkan perawatan kulit muka dengan adanya MKMen - produk penjagaan kulit muka khas untuk lelaki. Untuk isteri yg geram tgk muka suami / bf yg berjerawat, berminyak-minyak sampai orang tengok pon ada perasaan macam nak perah je muka dorg tu harusla guna MKMen biar minyak-minyak di muka dia hilang boleh sental sampai peloles hihi Syaahira_________________________Beauty consultantMary Kay Malaysia

marykay_syaahira

para omlimpik dunia membuat aksi..sakit woo muka..muka dh pecah..kene air lagi pecah woo #sakit muka #tpi xde hal lah nk lepak ngan mmber #ni bukan vine...jgn kecam

muhammad_nonoi

Muka muka lelah kehausan tapi senang, . #tamfungathering2016 #welovetam #toyotaletsgobeyond

akbarprimanur

Muka muka pria solehah yg nunggu jumatan (^.^) #jamilahjuraganangkot #ftv #diwangkara #onlocation

iqbalperdana12

Contoh muka-muka kelelahan dari kegiatan kepanitian Taken by adhan_100197 #P2AL #Bindam #kakakpanitia

serrawidya

Muka muka semangat hutan kata nya ,orang UTAN #campingtrip #thisismero #vsco #vscocam

azniljaafaruddin

Tu muka-muka menjijikan mar ngangenin wkwkwkw.... #For9iveness #XIIPA9 #Smanix #Binix #9Squad

dewssz

#DAKPA Maiia horor, muka mana muka

achijuli

Muka muka lapar semua #holiday #parisland

imlikha

#untilagesfeedbackBest ke best?? Happy bila customer beri feedback best mcm ni!Asalnya muka jerawat penuh muka, lepas 6 bulan guna set eskinol dh bersih licin muka Yg nk hilangkan jerawat bolehla cuba eskinol WhatsApp/DM isza 0173737929 #eskinollittleluxury #produkebasmerkuri #vivilinlondon #eskinol #facebalmvivilinlondon

untilages

Muka muka kusut....... #geg bete

safa01683

Muka muka poler #xpertpolefitness instructor

poledanceindonesia

Muka-muka lelah dr jam 7 pagi sampe 20.03 .. Semoga hasilnya memuaskan .. Aamiiin #ujiankompre #Apt36 #calonapotekermuda

tiyasdarmayanti

Muka muka kusam kurang piknik!!!.. karena kita lebih mentingin belajar bukan pinik agar gak panik,, #Xiak2. #semangatPts #20Meret2017

khofifah_indar20

GLOSSIER PRIMING MOISTURIZER Moisturizer ini bakalan buat muka kamu lebih lembab. Bagi yang punya oily skin jangan takut untuk menggunakan moisturizer karena sebenarnya oily skin pun butuh moisturizer agar minyak di muka kita lebih terkontrol, muka yang punya minyak berlebih mengira kalau muka kita kering jadi muka kita memproduksi minyak lebih banyak, so dengan pakai moisturizer muka kita akan merasa sudah cukup lembab/minyak di muka menjadi lebih seimbang. Bagus di gunakan sebelum makeup atau sebelum tidur. Beli skincare mahal tapi kulit wajah bagus, nggak akan nyesel nantinya dan jadi investasi di hari tua. ORDER NOW 480 kLINE: facefirst

face.first

GARAM BUKIT 7 HERBAGaram Bukit 7 Herba dirumus untuk : Menghilangkan JERAGAT. Melembut & menghaluskan kulit muka. Menghilangkan bintik2 hitam. Merawat tona kulit yg tak sekata.. - Kulit sangat bersih smpai ke liang pori, tak sama mcm pakai pencuci muka biasa! - Muka rasa lembut sangat-sangat & halus.- Kulit menjadi lebih tegang, gebu dan anjal. - - - Tona kulit muka nampak cerah sedikit dan licin.- Masalah muka berminyak on the spot settle. - Muka segar & lembap!Pm https://m.facebook.com/messages/read?fbid=100005541165516 =================================borong dropship retail +60127148344================================= Whatsapp +60127148344Whatsapp +60127148344Whatsapp +60127148344 #garambukit #garambukit7herba #garambukit7herbamurah #garambukit7herbaborong #jejarikosmetikjb

jejari_kosmetik

Uolls ada masalah kulit kering?Kulit kusam? Muka berparut? ..Meh layan testimoni auoliya ni dlu. Ce tengok massage adik maness ni. Alhamdulilah setelah pakai auoliya kulit muka dah tidak kering lagi...Bila kulit muka dah tidak kering, so muka pon jadi lembut dan gebu gebas je. Kalah Nilopak camne ehhh ..Auoliya Offer • Rm59 • 2 bulan peggunaan..Wassap 0176905549 #AuoliyaEmulsion #GelUntukKulitCantek

auoliya_beautyskincare

Muka handsome kene sorok yang muka pecah tu biar mereka tunjuk . night geng #garongriders #ex5lovers_official #throwback #motocarimakan #xhandsome #hahahahah

xmienxx.__

Tanpa jerawat.. Welcome muka mulus bebas jerawat ,, rutin treatment yaa byar muka bersih,,jgn pake krim yg abal2,1 thun muka anda bsa timbul jerawat yg mgerikan,, pintar2 cari perawatan girl #iphonephotooftheday #iphonephotography #iphonephotoonly #iphonephoto #iphonevidgram #vidgram #iphone #iphones #likevidio #views #iphoneography #iphonephoto #

fitridwiahmad

Ha jangan lupa sebelum tido kita cuci muka dengan #FacialSoap lepas tu lap dengan #MicrofibreTowel dan tepek #FaceOil kat muka.. InsyaAllah esok muka rasa supple je.. lembut je kulit.. Bau pon wangi.. Suami pon bertambah sayang.. hehe.. #NaturalandOrganic #Skincare #MaryJardinAgent Pm/wasaap Liyana 0174052319

nurliyanatukimin

LICIN RASA MUKA, ASYIK NAK SENTUH MUKA JE.Ehhh sama lah macam masa mula-mula kakak try Face Scrub Arosa ni dulu.Scrub yg halus-halus tu rasa best je masa urut kat muka. Lepas bilas pulak terus rasa licin muka. Mulalah tersenyum depan cermin sambil sentuh muka!hiks.Tak terasa nak rasa moment yg sama ke?.Meh la borak-borak dengan kakak.012-6459085. #feedbackfacescrubarosa #facescrubarosa #scrubmuka #scrubkecilkanporimuka #mukalicin #organicscrub #homemadescrub #arosa

eela_ruslan
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.