Photos and videos from all countries

Photos and videos for #mmg

Alhamdulillah customer ni dah dpt parcel die VS gift set. Packing mmg penting sgt2 utk kte seller perfume ni sbb once bottle pecah mmg customer akan frust sgt2, so packaging dr thesisterbydida mmg cengginii #sayajual #sayajualmurah #victoriasecretoriginalmurah #victoriasecretmurahmalaysia #minyakwangimalaysia #minyakwangimurah #thesisterbydidafeedback

thesisterbydida

Baru nak berjinak2 dgn suntikan vit?sis mmg suggestkan yg ni dulu sbbny mmg best pakai glutax 600gs ni.Nk repair skin n nk whiten skin mmg best. Kesan superb!.Antara best whitening injection for those yang underbudget .Yg ni mmg bagus kalau ada bajet dlm rm200-rm300.. Whatsapp : +60193594456 #tranexamicacid #glutax600gs #glutaxmurah #glutax600gsmurah #complexion6 #mixingwhitemalaysia #evegenis #glutax500gs #glutax100gs #jmmasterprowhite #placentalucchinisheep #vitamax2gs #vitamincrosehip #whiteninginjection #glutax200gs #cindella #perfectilplatinum #glutaxgold #transamininjection #beautyinjections #mixingwhiteoriginal #glutax75gs #veniscynexgen #glutax300g #estrogeninjection #aquaskin #glutax5gs #vcinjection #bioenhand #rochelaroscorbine

banafsha_beauty_injection

COD TIME!! Lipstik nie mmg laku keras! Kalo restok mesti abes punya.. Serius mmg Best lipstik nie.. Dh la mesra wuduk.. Warna cantek.. Boleh baiki bibir yg kering lg tau! Plg Best mmg jimat! Admin sndr dh pakai 3bln xabes pon lg.. Hr2 plak tue pakai.. Sape lg nak?? #whatsapp0186650103 #kuantan #kuantanagent #nurraysa #nurraysaagent #nurraysakuantan #nurraysabeauty #noweveryonecanbebeautiful

nurraysa_agent_kuantan

Alhamdulillah, ader #biovelocitysleepmate..nak beradu atas #bvsm...Keje mmg byk lg tp tidur yg berkualiti mmg penting..kesihatan diri pun kena la jaga kan..take care of our own self... #healthiswealth #qualitysleep #sleep #mattresscover #alastilamajaib #rafezahrazalidotcom

rafezahrazali

Kalau dah monyet semua masuk majlis orang mmg jahanam la. Maaf bang kopicair . Kami mmg tak reti duduk diam. Botol mineral pun jadi buat main . #klpishangg #tautausampai #solihshimaweds #solihshimaday #jgnlupabahagia #wearefamily #teamconverse

arabahmad

About to hit RDU for 1 of my last 2 bday parties... 2nite at phantom_raleigh x tomorrow at vaultclt ... Official MMG BlackBottleBoys and player of all things vinyl. Just want to say thank you to everyone for all the support over the years #thankyou #followthedj #mmg #blackbottleboys #belaireondeck #bottlesup #seeu2nite #phantomfriday #VaultCharlotte #thecompany #wercoolerthanu #clubkillers

djmconline

Ni laa barang yg dijual oleh si akaun fatimah...hati-hati..barang dye mmg nampak cntik..mmg murah..tapi jangan terpedaya..... #prelovedmalaysia #prelovedmurah #prelovedmurahmalaysia #prelovedmalaysiamurah #sayajualprelovedmalaysia #dressprelovedmalaysia #jubahprelovedwanita #bajuprelovedmalaysia #seluarprelovedmalaysia

vanisaa_111

Haaa bace tuuu kan dah cakap tak elok & tak best shaving sebabnya akan jadi gatal bila bulu start tumbuh balik Tapi lain pula dgn waxing, mmg xgatal sb bulu mmg cabut dr akar n bila tumbuh balik is bulu batu which is more halussss. Konsisten wax mmg bulu xkan tumbuh dah tau. Pm sy +60132221060. #nbcodkelantan available, #nbcodkotabharu #nbcodmelor #nbcodpasirtumboh #anyareajustnameit #nbcodbangi #nbcodputrajaya #nbcodcheras #nbcodkajang

rika_outlet

.Kulit mengelupas halus mmg salah satu kejadian during downtime Dermapen Treatment. Kalau rajin pakai serum&moisturizer, insyaAllah xjelas sgt pengelupasan tu. Lgpun bnyk benefitnya sbb time nie absorption any product yg kita pakai mmg sgt2 effective

mobilespa.byshafizara

#throwback Nana - #Mengapa semi final #gv2.My favourite part. Nana ni kalau nyanyi tone tinggi cemana pon merdu. Mmg best. Performance Nana mmg superb. Dah setahun pon tak move on lagi aku nih #juaragv2 #sitinordiana #gegarvaganza2015 #gegarvaganza #ayuniavideo

ayuniaznah

Dulu nak bau lavender susahkan melainkan dalam sabun basuh baju, dan minyak wangi kereta.Sekarang ,terkini minyak Urut Moden(MMG) bau levender.Yang paling best lagi bau lavender yang wangi dan tak melekit tu boleh buat kita rasa tenang dan fresh ja.Bila guna MMG satu rumah boleh bau. Jangan terkejut kalu kita guna orang tanya pakai minyak wangi apa ni , wanginya.Ramai customer yang dah cuba sekali terus jatuh cinta dengan MMG. #MinyakUrutModen #MMG #MarvelousMassageGel #WangianLavendar #tidakmelekit #Aloevera #KayuPutih #mint #teamsarwajannah #PantasMembantuMelegakan #Lenguh #sakitkepala #sakiturat #senggugut #TestimoniMMG #SJMCBatch1 #AgenMMGBangi

minyakurutmoden_mmgbangi

Ada kwn sy kata #locostguccibamboo ni wangi sgt²...tapi mmg sgt² wangi..kwn kata mmg harga nya #rm35 ke..??klo ko jual lbh pon mmg blh g perfume yg kualiti cmni..bau sbijik bau original,sy kata sy cuma ikut low HQ..Mmg harga itu kerana kami nk beri semua org merasa bagaimana rsnya bila dapat pakai perfume mahal..tapi dengan harga yang murah..semua mampu milik..alhamdulillah yunk...sy jual dengan harga tersebut.. #locostguccibamboo #rm35 #35ml #35jamIngat PERFUME ingat LOCOST waw.. 01137315227/0177695810

junaidahhafis

Ada kwn sy kata #locostguccibamboo ni wangi sgt²...tapi mmg sgt² wangi..kwn kata mmg harga nya #rm35 ke..??klo ko jual lbh pon mmg blh g perfume yg kualiti cmni..bau sbijik bau original,sy kata sy cuma ikut low HQ..Mmg harga itu kerana kami nk beri semua org merasa bagaimana rsnya bila dapat pakai perfume mahal..tapi dengan harga yang murah..semua mampu milik..alhamdulillah yunk...sy jual dengan harga tersebut.. #locostguccibamboo #rm35 #35ml #35jamIngat PERFUME ingat LOCOST waw.. 01137315227/0177695810

junaidahhafis

Sis suka sgt dgn sabun laundry ni kat umah mmg sentiasa ada.. Nk cuci kasut sek anak baju sek uniform Kerja..rendam je x yah nk sental bagai. .Mmg putih..la.. #ezicleanlaundrypowder #eziclean #highlyrecommended #bijakbelanja #unlimiteddiamondclub #udclub

azneekamaruddin

Since The Mowglis ni suka berebut nasi soo mama decided to pki dulang!!Fuhhh first time ever no one crying during dinner!!Then few minutes later..Licinnnn...the boys mmg suke makan satu lauk jee..depa mmg taw mama depa tak pndi masakk!!hihih #earlydinner #kariikantenggiri #themowglis #suhaylalfateh #aalifahim #ikea #hnmhome #diaryofahousewife

nuraziantynawawi

Bila budak radio dicabar dgn budak wrestling... hasilnya mmg power! Dikacau oleh zizanrazak869 dan rock bottom oleh jozlynnhanania dan finishing double choke slam oleh ray_johara haniff_hamzah mmg awesome! Johara... YOU WIN! #EraXMyPw #malaysiaprowrestling #wrestling #malaysia #mypwevo1

naztradamus

Bila dh jadi mak2 ni,mmg kena pndi amek peluang bila ada sale melibatkan barangan anak2.. #lazadasale mmg btl2 buat ibu rambang mata lorrr..kalaula ada 1juta dlm bank,mau abis duit tu shopping online je. #sypeminattegarshoppingonline #lazadatghsaleoiiii #mmgmurahhbaqhang #35weekspregnant #puashatidptbelipampersbebyknitau

ismi.junaidah

About that time I linked up with #Nadexe #TNB × #DeadNation = #WGamer tag: BLCKLIVESMATTRPost Scorer SS3 + 97 Ovr + 49 BadgesGlass Cleaner Ss3 + 97 Ovr + 43 Badges17 Mascots 2k.mixtape__________________________________ #IdolsBecomeRivals #Rozay #RickRoss #RickyRozay #MMG #MaybachMusicGroup #RatherYouThanMe #2k17 #2kmixtape #mmg #2k #XBOXONE #nba2k17 #nba2k #BLCKLIVESMATTR #CashMeOutside

blcklivesmattr

Invictus by paco rabanne n 212 vip rose, dua2 perfume ni mmg tak perlu diperkenalkan lg.. Kami tau mmg ramai peminat.. Yang kiri skali signorina misteriosa walaupon baru launch feb hari tu tp permintaan melonjak2.. Fruity vanila scent yg mmg menjadi kegilaan.. Hihi.. Ok kalo nk tau lebih details blh whatssapp/telegram +601133408145 #perfumemurah #perfumeoriginalmurah #giftset #giftsetperfume #hantarankahwin #hadiahbirthday #birthdaygift #originalperfumemalaysia #minyakwangi #minyakwangimurah #perfumebranded #perfumebrandedmurah #menperfumemalaysia #womanperfumemalaysia #perfumesale #perfumediskaun #perfumecod #minitureperfume #vial #sampleperfume #perfumetester #perfumetestermalaysia #perfumetestermurah #dexandra #perfumedexandra #invictusmalaysia #212vipmalaysia #signorinamalaysia

nor_afiqah_idris

TQ CUST..1BOX GLUTAX 600GS FREE 1 BOX VC.Brg hot uols.. mmg best pakai glutax 600gs ni. Nk repair skin n nk whiten skin mmg best. Kesan superb!Best whitening injection for those yang underbudget . Y ni mmg bagus kalau ada bajet dlm rm200-300..hrga cuma rm200 uols!Whatsapp : +60133067928Wechat : hajaziahbeauty #tranexamicacid #glutax600gs #glutaxmurah #glutax600gsmurah #complexion6 #mixingwhitemalaysia #evegenis #glutax500gs #glutax100gs #jmmasterprowhite #placentalucchinisheep #vitamax2gs #vitamincrosehip #whiteninginjection #glutax200gs #cindella #perfectilplatinum #glutaxgold #transamininjection #beautyinjections #mixingwhiteoriginal #glutax75gs #veniscynexgen #glutax300g #estrogeninjection #aquaskin #glutax5gs #vcinjection #bioenhand #rochelaroscorbine

putihputihgebu2

1WEEK, PERUT SUSUT. perut je ke? LENGANN pun makin kecil my dear. Omggggg. Tak cayar lg ke! In 1 week tau, ni mmg testimoni gmpak mmg tulen!! Effect serta merta, serum disapu lawan arah jam, supaya penyerapan lebih cepat berlaku!! Hanya sapu 2 kali sehari selepas mandi. Pagi and Malam. #testimoniwonderful #laromeslimmingserum #kurusmalaysia #kuruspeha #kurusbuncit

fabolousbody_larome

#untilagesfeedbackAlhamdulillah feedback baik baik shja drp customer.Ya mmg betul. Kalau before ni you guys ada guna produk yg ada bahan terlarang cthnya merkuri mmg akn effect sekejap di awal penggunaan Vivilin London.Tapi lepastu dah ok dah .MCm proses pembersihan gituw!Jom whatsApp/DM Isza utk order :)0173737929 #vivilinlondon #vivilinlondonshahalam #eskinol #eskinollittleluxury #skincareorganik #skincareoriginal #ellfacebalm

untilages

Combo glutax 23000GK + roche gold nie mmg putih cepat + berganda ganda tau . So mmg bagus utk yg nak result cepat .Hanya product terbaik dan originalWhatsapp 0123329249List contact dripper disediakanConsultation disediakanJaminan Harga Meletopsss !. #cindelle3000 #cindella1200mg #mixingwhite #mixingwhitebluedot #glutax23000gk #glutax500gs #laroscorbineplatinium #placentasheep #placentalucchinistemcell #placentastemcell #bioswisstemcell #japanplatinum #japanplatinumwhitening #japanplatinuminjection #tyreseblancii #tyreseblanc #tyreseblanc #complexionskin #complexion10 #cindelle #glutaxoriginal #glutax2000gs #evgenisregeneration #aquaskinveniscy

beautysupplier_my

Wow! Adik Neelofa pun guna BC Cream Foundation & Face Mist lahh!! Patutlah kulit cantik jee, flawless!Apa yg bestnya BC Cream ni ialah after apply dekat muka, korang mmg dah takpayah langsung nak tepek bedak or else. Sb sekali apply mmg dah jd FLAWLESS dahh!! www.wasap.my/60172422744 #bccream #bccreambydyanamelaka #bccreamagentmelaka #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #teamdyxy #teamdyxymelaka

najihahexclusive

Ehh.. ehhh.. Set Slimming Rempit Raya... Semua sedia maklum fat away mmg laku keras skrg ni.. namun... namun korang kena tau ... jika diambik sekali dgn miss me.. mmg terlajak AUMMM !! Betul awak... awak tak caya.. grabb la !! Wajib CUBA.. jgn ckp sis tak bgtau.. Jom whatsapp sis...http://www.wasap.my/60126721101 #dms360 #missME #FatAway #dmslover #Jombercantik #ratuempire #dctigerwhite9

shimratudms
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.