Photos and videos from all countries

Photos and videos for #miracleladybeeunit

Korang ada mengalami masalah macam ni? Haaa kena cuba MelaCEP Ultimate Serum ni sebab ia sangat awesome & terbaik..Nad dah pakai 2nd bottle ok. This is my daily skincare routine. Kalau serum ni takde memang rasa tak complete hari I! .Interested nk try? Jom set appointment for free consultation & free beauty class ..Nadya Supian +6012.9239440Mary Kay Beauty Consultant #marykay #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #beautyconsultant #marykayjakelmall #marykaysentul #melacepplusluminoussystem #melacepultimateserum #serummelacep #miracleladybeeunit #kulitsihatcantik #marykaykelanajaya #marykaypetalingjaya

nadyasupian

Korang tau tak, proses penuaan berlaku seawal usia 25 tahun tau. Apabila usia kita semakin meningkat & kulit pun semakin tua, dari situlah proses pembaharuan kulit akan menjadi perlahan dan akan menyebabkan kulit mula menjadi kering, tidak anjal dan tidak lagi berseri. In other words, kusam. .Di tambah pulak dgn hari2 yang stress, unhealthy lifestyle, faktor persekitaran yang tak menentu skrg ni menjadikan proses penuaan berlaku semakin cepat! .Jangan risau sgt u olls! Mary Kay ada Timewise Miracle set -produk penentang penuaan terawesome utk nampak lebih muda & jelita khas utk u ollss tak kira perempuan or lelaki . Mempunyai 11 manfaat yang pasti akan membuat u olls teruja! . Cleanse(membersih). Exfoliate(mengelupas secara lembut). Freshen (menyegar). Energize (memberi tenaga kpd kulit). Hydrate (menghidrat). Smooth (menghalus). Visibly firm (menganjal). Soft (melembutkan). Protect (melindung). Renew (memperbaharui). Reduce the appearance of fine lines and wrinkles (mengurangkan tampilan garis2 halus dan kedutan). .Still belom jumpa skincare yang sesuai utk u olls? Jom kita set appointment for free consultation & free beauty class .Nadya Supian +6012.9239440Mary Kay Beauty Consultant #marykay #marykaybeautyconsultant #timewisemiracleset #timewise #marykayjakelmall #marykaysentul #antiagingproducts #kulitcantik #kulitsihat #miracleladybeeunit #marykaykelanajaya #marykaypetalingjaya

nadyasupian
IRFS.AZ © is created in 2017, our goal is to provide people with information from Instagram API, that includes photos, videos and other media information from Instagram.